Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , Supergirl87 είπε:

Τώρα είσαι καλυτερα ή χειρότερα;

Είμαι διαφορετικά. Κάποια ελαττώθηκαν αλλά κάποια αυξήθηκαν αρκετά. Δεν είναι κάθε μέρα ίδια. Έχω πολλές ζαλάδες, ανακατεμένο στομάχι, συνέχεια βάρος στην κοιλιά σα να κουβαλάω πέτρες.. κ τραβήγματα-πονακια, .. και η πλάτη μου είναι σα να μου έχεις βάλει ένα μαχαίρι και το έχεις αφήσει εκεί σουβενίρ. Υπνηλία πολύ το μεσημέρι. Δεν κοιμάμαι όμως γιατί έχω το παιδί, οπότε ταλαιπωρούνται αρκετά.. Αλλα δε με νοιάζει. Αξίζει τον κόπο!

Τεχνητή εμμηνόπαυση 2!!!!!

Recommended Posts

Φιλεναδίτσα μου παλουκώσου... άντε... έχεις τρεις ψυχούλες μέσα σου που χρήζουν ιδιαίτερης προσοχής.. δεν είναι παίξε γέλασε αυτά τα πράγματα..

Εμείς δεν μπορούμε να κάνουμε βλαστοκύστες.. τυχεροί θα είμαστε αν γονιμοποιηθούν μερικά από τα ωάρια οπότε δεν θα το διακινδυνεύσουμε.. την προηγούμενη φορά γονιμοποιήθηκαν μόνο 3... με 3 δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτε.. ούτως ή άλλως και χωρίς βλαστοκύστες είχαμε εγκυμοσύνη.. αλλού είναι το πρόβλημα..

Λαράκο μου κουράγιο.. ίσως μαζί με την κολπίτιδα να τσίμπησες και το μπεμπέ.. ποιός ξέρει;

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερα θεες και ΚΑΛΟ ΜΗΝΑΑΑΑΑ με πολλα-πολλα ευχαριστα νεα!!!!

Babitsiaki, κανόνισες ραντεβού με τον γιατρό;; Δε θα είναι τίποτα ματακια μου, μπορεί να είσαι πολύ αγχωμενη χωρίς να το κάνεις συνειδητά και να ξεσπάει το αγχος στον οργανισμο σου με αυτό τον τρόπο. Πήγαινε βεβαια στο γιατρο να σε δει για να σιγουρευτεις ότι δεν είναι τιποτα.

Δομνινακι, για να καταλάβω, τώρα σε ποια φάση βρίσκεσαι; Κάνεις ενεσεις για υπερδιεργεση και μετά ακολουθεί η ωοληψία;

Φιλάκια και σε όοοοοολες τις κουκλες!!!!

JXFXp3.png

καλημερούδιαααααα!!!!!!

λαρακι μου δεν εκλεισα ακομα, απλα πηρα την αποφαση και θα το κανω διαφιρετικα αγχονομαι περισοτερο!

αχ ναι τι καλα αυτος μήνας να εχει πολλα πολλα ευχαριστα, καλοοοοοοο μηηηηηνααααα!!!!

lJiup3.png

M1otp3.png

Καλημέρα και καλό μήνα σε όλα τα όμορφα κοριτσάκια!

Είμαι πολύ καλά κοριτσάκια μου.. Πήγα στο γιατρούλη μου πρωϊ - πρωί πήραμε αιματάκι και κάναμε τον υπέρηχό μας.. Είδαμε ωοθηλάκια αλλά επειδή ήταν μικρά δεν μπορέσαμε να μετρήσουμε τον ακριβή αριθμό τους.. Όμως είναι ευχαριστημένος με την παραγωγή και πιστεύει ότι θα έχουμε περισσότερα από την άλλη φορά.. Επόμενο ραντεβού την Παρασκευή και ύστερα τη Δευτέρα και αν όλα πάνε καλά την επόμενη Τετάρτη το πιθανότερο ωοληψία.. κορίτσια την άλλη βδομάδα τέτοια μέρα θα μου πάρουν τα αυγουλάκια μου... κοντεύω κορίτσια κοντεύω..

Επίσης μίλησα με τον αιματολόγο και κάποια στιγμή την άλλη βδομάδα (το πιθανότερο Δευτέρα) θα πάω να κάνω και τη θεραπεία να τελειώνω...

Οπότε Λαρούκο μου ναι, κάνω ενέσεις διέγερσης και μόλις είναι έτοιμα τα ωοθηλάκια, στο σωστό μέγεθος και με σωστές τιμές οιστραδιόλης θα κάνουμε την ένεση που προκαλεί την ωορρηξία.. και μετά σε δύο μέρες θα τα πάρουμε..

Αχ κοριτσάκια μου κοντεύω!

L2qIp2.png

δομνινακι ειδες?η διαδικασια δεν κραταει πολυ,η αναμονη ειναι που σκοτωνει..αλλα ολα θα πανε καλα,περιμενουμε με αγωνια να μας πεις για τα αυγουλακια σου!!!

εγω θα σταματησω απο βδομαδα,ε ναι,δεν λεει πια,αν κ δεν σκαβω κιολας...θα αρχισω με αναρρωτικες κ εχει ο θεος..εχω μωρε καφε εκκρισεις εδω κ μερουλες..λεω απο την μια δεν βαριεσαι,δεν ειναι αιμα,ετσι κατι καφε..απο την αλλη..δεν θελω να επιβαρυνω την κατασταση..θα παω σημερα σε γιατρο να το δω λιγο..ειδες λαρακι?κ διπορτο κ τριπορτο το εχω με τους γιατρους..βασικα με ενδιαφερει να βρω ενα καλο γιατρο θεσ.νικη,αθηνα δεν θα κατσω πολυ ακομα..αλλα πρεπει να ειναι γιατρος δημοσιου ρε παιδια..μου ειπαν τα παιδια θα μπουν θερμοκοιτιδα κατι που πολλες κλινικες δεν υποστηριζουν κ οσες εχουν σε γδερνουν κυριολεκτικα..αρα αν ολα πανε καλα κ ειναι τρια κ λογω οτι θα ειναι προωρα θελουν φροντιδα,θα χρειαστουν δημοσιο νοσοκομειο..κι αντε βρες καλο γιατρο,ιδιωτη αλλα κ παραλληλα δημοσιου..γιατι τετοιοι ειναι,τα αρπαζουν απο παντου!!!τα λαμογια...

φιλακια μικρουλες μου!!!

καλε το συμπεθεριο μου που ειναι??

fUCCp2.png

svjYp2.png

Διαφημίσεις

Γεια σας θεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεςςςςςςςςςςςςςςς!!!!

Εγινα θειούλα!!!! Τα ρα τα τααααααααααααααααααααααααμμμμμ!!!!! Ο αδερφός απέκτησε αγοράκι και είμαι πια επισήμως θειούλα!!!! Αντε και στα δικά μας δομνινάκι, λαρούκο, βαβιτσιάκι!!!!:D

Συμπεθεράκι μου και το άβυζο μαζί το χουμε; χαχαχααχαχα Τι κοινά κι αυτά!!!! χαχαχαχαχαα Χαίρομαι που μεγαλώνουνε τα κρισάκια μια χαρούλα...έτσι να συνεχίσεις θεούλη μου!!!! Να είσαι κοντά στο κρισάκι μας!!!!

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Φιλεναδίτσα μου kriskris.. όντως η διαδικασία δεν είναι τίποτε τελικά.. ο καιρός περνάει σαν τον άνεμο..

όσον αφορά τις καφέ εκκρίσεις πρέπει να το δεις οπωσδήποτε.. στην κατάστασή σου και το παραμικρό το αναφέρουμε στο γιατρό μας..

Απ' ότι ξέρω κοριτσάκι μου εσύ έχεις ασφάλεια Δημοσίου; ρωτάω γιατί το ΙΚΑ πλέον καλύπτει τα πάντα όσον αφορά τις θερμοκοιτίδες.. όσο για τους γιατρούς.. ο μαιευτήρας δεν αναλαμβάνει τα μωρά... μόνο εσένα.. για τα μωρά θα πρέπει να βρεις άριστο νεογνολόγο..

Άντε κοριτσάκι μου σταμάτα επιτέλους..

Μομεντάκι κι από εδώ τα θερμά μου συγχαρητήρια!

L2qIp2.png

δομνινακι ειδες?η διαδικασια δεν κραταει πολυ,η αναμονη ειναι που σκοτωνει..αλλα ολα θα πανε καλα,περιμενουμε με αγωνια να μας πεις για τα αυγουλακια σου!!!

εγω θα σταματησω απο βδομαδα,ε ναι,δεν λεει πια,αν κ δεν σκαβω κιολας...θα αρχισω με αναρρωτικες κ εχει ο θεος..εχω μωρε καφε εκκρισεις εδω κ μερουλες..λεω απο την μια δεν βαριεσαι,δεν ειναι αιμα,ετσι κατι καφε..απο την αλλη..δεν θελω να επιβαρυνω την κατασταση..θα παω σημερα σε γιατρο να το δω λιγο..ειδες λαρακι?κ διπορτο κ τριπορτο το εχω με τους γιατρους..βασικα με ενδιαφερει να βρω ενα καλο γιατρο θεσ.νικη,αθηνα δεν θα κατσω πολυ ακομα..αλλα πρεπει να ειναι γιατρος δημοσιου ρε παιδια..μου ειπαν τα παιδια θα μπουν θερμοκοιτιδα κατι που πολλες κλινικες δεν υποστηριζουν κ οσες εχουν σε γδερνουν κυριολεκτικα..αρα αν ολα πανε καλα κ ειναι τρια κ λογω οτι θα ειναι προωρα θελουν φροντιδα,θα χρειαστουν δημοσιο νοσοκομειο..κι αντε βρες καλο γιατρο,ιδιωτη αλλα κ παραλληλα δημοσιου..γιατι τετοιοι ειναι,τα αρπαζουν απο παντου!!!τα λαμογια...

φιλακια μικρουλες μου!!!

καλε το συμπεθεριο μου που ειναι??

κρισάκι μου ξερω εγω εναν γιατρό σε δημόσιο νοσοκομειο. τον δικό μου, ειναι και στο παπαγεωργιου η κουμπάρα μου γεννησε εκει με τον ιδιο γιατρο και ειναι πολυ ευχαριστημένη και βεβαια θα πρεπει να μάθουμε αν τα παιδια θα πανε στο ιπποκρατειο ή θα μεινουν εκει γιατι οπωσ θα ξερεις νεογνολογικο μεχρι πριν 1-2 χρονια ειχε μονο το ιπποκρατειο τωρα εχει και το παπαγεωργιου αλλα δεν ξερω τι καταστασεις μπορει να υποστηριξει. ακομα και για το ιπποκρατειο αν θες εχω γιατρο και με πολυ καλο ονομα οτι χρειστεισ πεσ μου να σου πω. παντως ψηφιζω παπαγεωργιου η μαιευτικη του ειναι καλυτερη και απο κλινικη το πολυ πολυ να μαθεις και 2-3 ξενες γλωσσες!!

lJiup3.png

M1otp3.png

Εγινα θειούλα!!!! Τα ρα τα τααααααααααααααααααααααααμμμμμ!!!!! Ο αδερφός απέκτησε αγοράκι και είμαι πια επισήμως θειούλα!!!! Αντε και στα δικά μας δομνινάκι, λαρούκο, βαβιτσιάκι!!!!:D

Συμπεθεράκι μου και το άβυζο μαζί το χουμε; χαχαχααχαχα Τι κοινά κι αυτά!!!! χαχαχαχαχαα Χαίρομαι που μεγαλώνουνε τα κρισάκια μια χαρούλα...έτσι να συνεχίσεις θεούλη μου!!!! Να είσαι κοντά στο κρισάκι μας!!!!

μομεντακι να το χαιρεστε το νεο μελος της οικογενειασ σας το πρωτο ανηψακι σου ειναι? χαζοθεια? αν ειναι το πρωτο μαζευε χρημα ολα το πρωτο τα τρωει να ξερεις...

και γω στο πρωτο ανηψακι τρελλαθηκα τι χρυσαφικα τι ρουχα τι παιχνιδια στο δευτερο περιοριστικα στα ρουχα!!!

αντε και στα δικά μας.....

εσυ σε τι φαση εισαι? ξεκουραστηκες?

lJiup3.png

M1otp3.png

Καλημέρα θεές!!!! Καλημέρα όλυμπε και γύρω βουνοκορφές!!!!:D

Βαβιτσιάκι μου ευχαριστώ για τις ευχούλες σου! Ναι το πρώτο μου ανιψάκι και ναι είμαι ήδη χαζοθεία χαχαχαχα Για την ώρα του πήρα μπαλόνια και ένα αρκούδο!!! Θα του πάρω και ρούχα...και έπονται και τα παιχνίδια! Δίκιο έχεις! χαχαχαα:D

Καλά είμαι βαβιτσιάκι μου! Ξεκουράστηκα πολύύύύύύύ!!!! Τη Δευτέρα επανέρχομαι στη δουλειά...ααααχχχχχ!!!! Καιρός ήταν δεν λέω αλλά και πάλι δεν θέλω!!!! :confused:

Εσύ πώς είσαι; Κράτα γερά ε!!!! και τα νεύρα μακριά!!!!:D:D:D

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Διαφημίσεις

Καλημέρααααααα!!!!!

Μομεντακι, ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΕΙ!!!!!!!!!!!!!! Θα δεις που θα κάθεστε να το κοιτάτε με τις ωρες κι ας μην κάνει τιποτα! Ειναι απιστευτο πως σε αιχμαλωτιζει ενα πλασματακι τοσο δα!!

Ετσι, ετσι, και στα δικά μας!!!

JXFXp3.png

χαιρετω τον ολυμπο με τις θεες του!!

κοριτσαρες μου σας ευχαριστω για τις διευκρινησεις σχετικα με το νοσοκομειο..

δομνινακι εχω ασφαλεια δημοσιου κ καλυπτει σιγουρα καποιες μερες αλλα μπορει να χρειαστουν κ μηνες..μακρια απο δω..τοτε τι κανουμε?πουλαμε κ τα κορμια μας για να πληρωσουμε την κλινικη?πρεπει να το δουμε λιγο πιο προσεκτικα,κυριως κ για την ασφαλεια των μπεμπε αλλα κ για το οικονομικο σκελος,οπωσδηποτε...τα αυγουλακια καλα?να τα μιλας ολη μερα,να τα λες να μεγαλωνουν πολυ πολυ!!!!

μπαμπιτσιακι μου αν θες στειλε μου το ονομα του γιατρο σε παρακαλω..κοιταξε,το ιπποκρατειο δεν το θελω με τιποτα,εχω ακουσει τα τρεις χειροτερα!τωρα αυτο με τις εφημεριες,δεν εχεις αδικο..αλλα μου ειπαν μπορω αν εχω το καταλληλο κονε,να κανω επιτηδες εισαγωγη στο παπαγεωργιου,την ημερα που εχει εφημερια..βεβαια αυτα θελουν συννενοηση...τωρα σαν δημοσιο νοσοκομειο εχει σιγουρα πολλα μειον..σιγα πχ μην ασχολουνται οι μαιες μαζι μου,με μαθηματα μπανιου κ θυλασμου οπως σε μια κλινικη..αλλα για δωματιο..νομιζω μπορεις να αποφυγεις τον συνοστισμο με τις τσιγγανες αμα δωσεις το κατι τοις σου..νομιζω παντα..

εδω μιλαμε για γεννες κ εγω χθες επειδη ειχα καφετια πηγα στον γιατρο κ μου ειπε για μειωση..αφου τα ακουσαμε καλα καλα ολα,καρδουλες κλπ,κ αφου μας ειπε οτι ολα μεγαλωνουν το ιδιο,μετα πεταει κ την μειωση,σαν να μην τρεχει τιποτα..θα ειναι λεει μικρα τα μωρα κ θα μπουν σε θερμοκοιτιδα για πολυ καιρο κ ειναι επικινδυνα κ αλλα τετοια..μας εφτιαξε την μερα..φυσικα δεν εχουμε σκοπο να αφαιρεσουμε μια ψυχουλα ετσι ξαφνικα..εγω στεναχωριεμαι κ μονο που με βαζουν να το σκεφτομαι..τεσπα,θα κανουμε σε 15 μερες πρωτα ο θεος την αυχενικη διαφανεια,αν τυχον,μακρια απο δω,προκυψει κατι σοβαρο,τοτε βλεπουμε..αλλιως..με τιποτα..

συμπεθερακι μου εγινες θεια???αχ καλεεεεεεεεεεεεε!!θα τρελλαθεις,θα κοψεις φλεβα!!!!εγω πεθαινω για τον ανηψιο μου,λιωνω,χανομαι!!!!ειναι πολυ ομορφο συναισθημα..να παιρνει κ σειρουλα τωρα κι εσυ κ το λαρακι μας,το δομνινακι μας,το μπαμπιτσιακι μας,ολες οι θεες μας τελοσπαντων!!!:eek::-o:-o

fUCCp2.png

svjYp2.png

γεια σας κοριτσια!!!!!!!!!!!!!!!1 ψαχνοντας πληροφοριες για το προβλημα μου,ανακαλυψα αυτο το "τοπικ".Καλως ηρθα,λοιπον,και εγω εδω,στην "τεχνητη εμηνοπαυση".Αυτο μου προτεινε ο καινουργιος μου γιατρος,και εγω συμφωνησα!ελπιζω να εκανα καλα!!!!

....δεν εχω καποιο προβλημα,αλλα πιτευει οτι μπορει να παιζει μια εξωτερικη ενδομητριωση και ετσι ειπαμε να την θεραπευσουμε στα τυφλα(για να μην με βαλει στην διαδικασια της λαπαροσκοπησης!!!).

........και αφου δεν εχω να χασω και τιποτα....(μονο την περιοδο μου θα χασω για 2 μηνες...χα..χα..)....θα το κανω!!!!!

..................ευχομαι μεσα απο την καρδια μου,τα καλυτερα,για ολα τα κοριτσια του φορουμ,και ελπιζω να τα λεμε πιο συχνα!!!!φιλακια!!!!!!!!!

Συμπεθέρα (Michel) κι εσύ εδώ;;;;;; τελικά εκεί καταλήξατε με τον Χασιάκο; μακάρι κοπέλα μου να είναι η τελευταία σου ταλαιπωρία..

Εγώ απ' ότι βλέπεις κάνω αυτή τη στιγμή τη δεύτερη προσπάθεια εξωσωματικής και ελπίζω όλα να εξελιχθούν τέλεια αυτή τη φορά.. Χάνεσαι κι εμφανίζεσαι σαν τον κομήτη.. Ελπίζω να είσαι καλά πάντως..

Κρισάκι μου γλυκό... ότι είναι υψηλού κίνδυνου και ιδιαίτερα δύσκολη η τρίδυμη κύηση αυτό το ξέρουμε.. ο γυναικολόγος σου το πρότεινε αυτό για τη δική σου υγεία πάνω απ' όλα.. είναι υποχρεωμένος να στο προτείνει.. από κει και πέρα δική σου η απόφαση και μόνο δική σου..

Μακάρι να καταλήξεις στον καλύτερο γιατρό και τα μωρουδέλια σου να υποστούν τη μικρότερη δυνατή ταλαιπωρία... Κοντεύεις κι εσύ να κλείσεις το α' τρίμηνο.. Χριστέ μου πως περνάει ο καιρός έτσι;

L2qIp2.png

Συμπεθέρα (Michel) κι εσύ εδώ;;;;;; τελικά εκεί καταλήξατε με τον Χασιάκο; μακάρι κοπέλα μου να είναι η τελευταία σου ταλαιπωρία..

Εγώ απ' ότι βλέπεις κάνω αυτή τη στιγμή τη δεύτερη προσπάθεια εξωσωματικής και ελπίζω όλα να εξελιχθούν τέλεια αυτή τη φορά.. Χάνεσαι κι εμφανίζεσαι σαν τον κομήτη.. Ελπίζω να είσαι καλά πάντως..

Κρισάκι μου γλυκό... ότι είναι υψηλού κίνδυνου και ιδιαίτερα δύσκολη η τρίδυμη κύηση αυτό το ξέρουμε.. ο γυναικολόγος σου το πρότεινε αυτό για τη δική σου υγεία πάνω απ' όλα.. είναι υποχρεωμένος να στο προτείνει.. από κει και πέρα δική σου η απόφαση και μόνο δική σου..

Μακάρι να καταλήξεις στον καλύτερο γιατρό και τα μωρουδέλια σου να υποστούν τη μικρότερη δυνατή ταλαιπωρία... Κοντεύεις κι εσύ να κλείσεις το α' τρίμηνο.. Χριστέ μου πως περνάει ο καιρός έτσι;

πως περναει?εδω σε λιγο θα μας ανακοινωσεις την εγκυμοσυνη σου κοπελαρα μου!!!!!!!!!!!:D

καλωσηρθες μισελακι..κι αν δεν σε εχουμε διαβασει..εγω τουλαχιστον!ελπιζω ολα να σου πανε καλα!!!

fUCCp2.png

svjYp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...