Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , Supergirl87 είπε:

Τώρα είσαι καλυτερα ή χειρότερα;

Είμαι διαφορετικά. Κάποια ελαττώθηκαν αλλά κάποια αυξήθηκαν αρκετά. Δεν είναι κάθε μέρα ίδια. Έχω πολλές ζαλάδες, ανακατεμένο στομάχι, συνέχεια βάρος στην κοιλιά σα να κουβαλάω πέτρες.. κ τραβήγματα-πονακια, .. και η πλάτη μου είναι σα να μου έχεις βάλει ένα μαχαίρι και το έχεις αφήσει εκεί σουβενίρ. Υπνηλία πολύ το μεσημέρι. Δεν κοιμάμαι όμως γιατί έχω το παιδί, οπότε ταλαιπωρούνται αρκετά.. Αλλα δε με νοιάζει. Αξίζει τον κόπο!

Τεχνητή εμμηνόπαυση 2!!!!!

Recommended Posts

Καλημέρα και καλή βδομάδαααααααααααα!!!!

Καλέ μα πού πήγατε όλες? Κλειστό το καφέ μας το σαβκο και κίνηση καμία!!!! Ολες κατεβήκατε κάτω στη γη; Τι στο καλό!!!!

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Βρε καλωσ τα τα κοριτσια!!!!! καλως ήρθατε κουκλια μου αντε να μαζευομαστε γιατι εχουμε και δουλειες... χιχιχιχι. απαγορευεται δεν απαγορευεται εγω αδιαθετησα παλι στις 30 μερες, ναι λαρακι μου και μετα χαλασε ο κυκλος μου και ειναι σπαστικο γιατι νομιζω συνεχια οτι εχω καθηστερηση αλλα τελικα ερχεται η σαφρακιασμενη, γενικα μου συμβαινουν περιεργα πραγματα, πεθανα στον πονο, το αιμα αυθονο και καθαρο και απιστευτος πονος στο στηθος το αποιο ακομα να ξεπριστει απο την ωορηξία και μετα περιπου ειναι πρησμενο και ποναει και γενικα με εχει χαλασει ολο το θεμα!!!!

απισης με χαλαει που ολοι περιμενουν να ακουσουν τα ΝΕΑ ΜΟΥ να τους πω ειμαι οτι εγκυος και δεν μπορω να μιλησω οτι και να πω, κατευθειαν μήπως εισαι εγκυος? μηπως εισαι εγκυος?? αμα πια βαρεθηκα!!!!!! (δεν αφορα εσας!!!! με σας χαιρομαι οταν με ρωτατε και με οσα λετε γιατι ξερετε!!!)

δεν ξερω αν το καταλαβατε γλυκουλες μου αλλα εχω νευρα......

θα μου περασει.....

σας αγαπώ...

lJiup3.png

M1otp3.png

Aχ καλό μου, αν σε καταλαβαίνουμε λέει...... Δεν φτάνει που έχεις από μόνη σου το αγχος, ερχονται κ ολοι οι υπολοιποι να σου το θυμίζουν συνεχεια! Μην τυχόν και ξεχαστείς! Εγω πλέον δεν τους δίνω σημασία... κ όταν με ρωτάνε τους λέω: Ααα, δε σας τα 'πα; Δε θελω παιδια! Οπότε τους ξεφορτωνομαι μια και καλη!

Παντως αυτό με το στηθος το εχω κι εγώ ρε γαμωτο... Αυτη την φορά μου έχει πρηστεί από πολύ νωρίς και παααααρα πολύ, χώρια που δεν μπορω να το ακουμπησω... Σκατα εγινε ο κύκλος μας και οι ορμονες μας μου φαινεται! Παλιοενέσεις...για να μην πω τιποτα πιο χοντρό... Υπομονη ρε κοριτσαρα μου, πού θα παει... ρόδα είναι και γυρίζει!

Οι υπολοιπες καλέ που εξαφανιστήκατε;; τωρα που γυρισα εγώ φύγατε εσεις;;

Κρισάκι, ελπιζω να περνας ωραια στη Σαλονικα και να ΞΕΚΟΥΡΑΖΕΣΑΙ!

Φιλακια και στα υπολοιπα κοριτσακια!

JXFXp3.png

Α καλά!!! Μιλάμε μόνο το δικό μου στήθος είναι κοσμάρα του! Εκεί που νόμιζα πως θα υπάρξει η στιγμή που θα φουσκώσει και καμιά φορά ( να πάρει και λίγη χαρά ο μομέντος χαχαχαχαχα) αυτό συνεχίζει απτόητο τις μινιμαλιστικές του διαθέσεις! χαχαααχαχα Τι γίνετε βρε κορίτσια; Τρελαμένες οι ορμόνες νομίζω! Υπομονή!!!! Οι αρβεκάπ φαίνεται καλά κρατούν!!! Α πα πα πα! Το σιχαίνομαι αυτό το φάρμακο!!!!

Βαβιτσιάκι όλες μας τα ίδια ακούμε...κι εγώ κατέληξα λαράκι να λέω πως δεν θέλουμε παιδιά ακόμα! Μερικές φορές τους απαντάω πως ακόμη κτίζω την καριέρα μου...άλλες πως έλειπε ο κρίνος αυτό το μήνα...και ό,τι κουφό μπορείς να φανταστείς για να τους σιωπήσω...χαχαχαχαχα Γενικώς όμως δεν με επηρεάζει πια...Μόνο ο μομέντος φορτώνει όταν ακούει κάτι τέτοια και ποιος τον μαζεύει μετά!!!

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Διαφημίσεις

Α καλά!!! Μιλάμε μόνο το δικό μου στήθος είναι κοσμάρα του! Εκεί που νόμιζα πως θα υπάρξει η στιγμή που θα φουσκώσει και καμιά φορά ( να πάρει και λίγη χαρά ο μομέντος χαχαχαχαχα) αυτό συνεχίζει απτόητο τις μινιμαλιστικές του διαθέσεις! χαχαααχαχα Τι γίνετε βρε κορίτσια; Τρελαμένες οι ορμόνες νομίζω! Υπομονή!!!! Οι αρβεκάπ φαίνεται καλά κρατούν!!! Α πα πα πα! Το σιχαίνομαι αυτό το φάρμακο!!!!

Βαβιτσιάκι όλες μας τα ίδια ακούμε...κι εγώ κατέληξα λαράκι να λέω πως δεν θέλουμε παιδιά ακόμα! Μερικές φορές τους απαντάω πως ακόμη κτίζω την καριέρα μου...άλλες πως έλειπε ο κρίνος αυτό το μήνα...και ό,τι κουφό μπορείς να φανταστείς για να τους σιωπήσω...χαχαχαχαχα Γενικώς όμως δεν με επηρεάζει πια...Μόνο ο μομέντος φορτώνει όταν ακούει κάτι τέτοια και ποιος τον μαζεύει μετά!!!

:lol::lol::lol: Αυτό με τον κρίνο μου αρεσε πολύ!!! Εσένα καλό μου το στήθος θα πρηστεί μια καλή με την εγκυμοσύνη...εκεί να δεις χαρές ο μομεντος!

JXFXp3.png

Bonsoir mes enfants!

Γύρισα κι εγώ κι ας μην ήθελα από το πανέμορφο Πήλιο και έπεσα με τα μούτρα στη δουλειά σήμερα.. Μόλις τώρα βρήκα 5 λεπτά ηρεμίας και είπα να μπω να δω τι κάνετε.. Που είστε καλέ; Θα σας βάλω απουσία!

Εγώ ξεκίνησα και τις ενέσεις διέγερσης! Σήμερα θα κάνω την 2η ενεσούλα και ευτυχώς έχω βρει μια πολύ καλή νοσοκόμα η οποία έχει πολύ απαλό χέρι και δεν κατάλαβα τίποτε.. Πήρα και τον αιματολόγο τηλέφωνο και μου είπε να τον ξαναπάρω αφού μας πει ο εξωσωματικός πως προχωράμε για να κανονίσουμε τη μέρα της θεραπείας..

Διακοπή περιόδου δεν είχα κάνει ποτέ αλλά αυτό με τα νεύρα το καταλαβαίνω.. Ο άνδρας μου μόλις με δει ότι έχω αρχίσει να "φορτώνω" μου λέει "ξέρω, περίοδο έχεις"... ε τι να κάνουμε; έχουμε κι εμείς ένα ελάττωμα!

L2qIp2.png

Bonsoir mes enfants!

Γύρισα κι εγώ κι ας μην ήθελα από το πανέμορφο Πήλιο και έπεσα με τα μούτρα στη δουλειά σήμερα.. Μόλις τώρα βρήκα 5 λεπτά ηρεμίας και είπα να μπω να δω τι κάνετε.. Που είστε καλέ; Θα σας βάλω απουσία!

Εγώ ξεκίνησα και τις ενέσεις διέγερσης! Σήμερα θα κάνω την 2η ενεσούλα και ευτυχώς έχω βρει μια πολύ καλή νοσοκόμα η οποία έχει πολύ απαλό χέρι και δεν κατάλαβα τίποτε.. Πήρα και τον αιματολόγο τηλέφωνο και μου είπε να τον ξαναπάρω αφού μας πει ο εξωσωματικός πως προχωράμε για να κανονίσουμε τη μέρα της θεραπείας..

Διακοπή περιόδου δεν είχα κάνει ποτέ αλλά αυτό με τα νεύρα το καταλαβαίνω.. Ο άνδρας μου μόλις με δει ότι έχω αρχίσει να "φορτώνω" μου λέει "ξέρω, περίοδο έχεις"... ε τι να κάνουμε; έχουμε κι εμείς ένα ελάττωμα!

Welcome back honey!!!! Αντε, αρχίζει ο Ολυμπος και αποκτά ζωή πάλι γιατι πολλή ησυχία είχε πέσει τον τελευταιο καιρό! Μπράβο κοριτσάρα μου, όλα πήραν τον δρόμο τους τώρα!

Αυτό πια με το "ξέρω, περίοδο έχεις" πολύ με εκνευρίζει! Ναι ρε ανθρωπε! Ας περναγες κι εσυ αυτό που περναμε εμεις και θα σου έλεγα εγώ πώς θα ήσουν!! Αααααα!!!!:twisted: Που ένα στρατό πήγαν και μας τα έχουν κάνει τσουρέκια! ΝΕυριασα τωρα!

Κοριτσακια, αν είναι καμια μέσα το βραδυ θα τα πουμε.. Λέω να φευγω σιγα-σιγα γιατι τόση δουλεια μετα τις διακοπές μου έπεσε κομματι βαρια..!

Φιλακια!

JXFXp3.png

Πες τα χρυσόστομη!!! Λες και ο στρατός είναι κάτι το τόσο δύσκολο που θα πρέπει να το θυμούνται μια ζωή...

Καλή σου ξεκούραση κοριτσάκι! όσο για τις υπόλοιπες.. κοπιάστε.. κοπιάστε...

L2qIp2.png

Xα! στρατος? εναμιση χρονοσ εκδρομή που ακους γι αυτην μια ζωή, και τι μαθαινουν? κεφαλοπονο εχουν και νομίζουν πως πεθένουν που να είχαν περιοδο θα υπείρχε ειδικο νοσοκομειο.....

λαρουκο οταν λες βραδι... και τωρα βραδι ειναι αντε που εισαι??? θα κοιμηθώ στις 12 ειχα τη βαφτηστηκιά μου το απογευμα και μ΄εβγαλε of το χαζουλι γελουσα και με κοροϊδευε... 7 μηνων...... αμα γινει 7 χρονων τι θα με κάνει??

μομεντακι γειτονόπουλο που εισαι καλε εχουμε και στη θεσσαλονικη ιντερνετ βγες στο μπαλκόνι να κλεψεις ολο και καποιος γειτονας θα το χει ελευθερο!!! ευχομαι να ξεκουραζεσαι... μη σε δω σε κανα cosmos (εμπορικο) να γυρνας!!!!!χαχαχαχα

lJiup3.png

M1otp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερουδιααααα!!!!

Babitsiaki, τελικα δεν μπηκα χτες γιατι εκαναν οι δικοι μου τραπεζι (γιορταζε ο μπαμπας μου και η βαφτιστηρα μου) και αργησαμε πολύ... Κι εσυ με περιμενες μωρε.... Sorryyyyyyyyyyy..........

Αχ ρε κοριτσια, μου τη δίνει που είμαι στη δουλεια...

JXFXp3.png

Καλημερουδιααααα!!!!

Babitsiaki, τελικα δεν μπηκα χτες γιατι εκαναν οι δικοι μου τραπεζι (γιορταζε ο μπαμπας μου και η βαφτιστηρα μου) και αργησαμε πολύ... Κι εσυ με περιμενες μωρε.... Sorryyyyyyyyyyy..........

Αχ ρε κοριτσια, μου τη δίνει που είμαι στη δουλεια...

καλημερα.... καλά μη φανταστεις σου ειπα 12 παρα εβλεπα ονειρο....

εμενα να δεις που ειναι και 31 του μηνα χειροτερη μερα δεν υπαρχει και στις 31 του προϊγουμενου δεν πληρωσαν τιποτα γιατι ελειπα και τωρα τα χω διπλα όλα ικα εφοριες προμηθευτες... πολυ φασαρια...

λοιπον αποφασισα να παω την αλλη βδομαδα στον γιατρο μου νιωθω πολυ περιέργα και δεν ξερω εκνευριζομαι με ολα αυτα μια η κοιλια μου χαμηλα μια το στηθος μια κατι περιεργοι σφακτες οπουδηποτε... αν ειναι κατι να το προλαβω αν δεν ειναι να μου φυγουν οι κακες σκεψεις τουλαχιστον..

δεν ξερω αν θα μπορεσω να ξαναμπω σήμερα σας φιλω ολες γλυκα γλυκα

lJiup3.png

M1otp3.png

Καλημερούδια κοριτσάκια..

Τέλος Αυγούστου σήμερα.. φεύγει και αυτό το καλοκαίρι και ας ελπίσουμε ότι το φθινόπωρο που έρχεται να έρθει φορτωμένο με θετικές χοριακές, ευχάριστα νέα και καλά αποτελέσματα...

ΑΚΟΥΤΕ;

L2qIp2.png

ναμαι κι εγωωωωωωωωωωωωωωωωωω...γυρισα στην βαση και...γυρισα στην δουλεια...μη βριζετε κ μη βαρατε!!ο γιατρος ειπε αν νιωθω καλα ας το κανω..κι εγω ειπα να το κανω για κανα δυο βδομαδες κ μετα τελος μεχρι το τελος!!!μα κ που καθομαι δεν καθομαι!μηπως θεσ.νικη ξεκουραστηκα?μπααααα...καλα περασαμε ομως..γιναμε κ κουμπαροι..εγω δεν εκανα πολλα,ανελαβε ο κρισος..ε,καλα ηταν,δεν ηταν κ κολλητοι μας αυτοι,μια υποχρεωση ηταν...

τα μωρα τα ειδα πριν μια βδομαδα,καλα ηταν.τωρα πως να ειναι τα γλυκα μου?θα παω την πεμπτη να τα δω..με εβαλε ο θεσσαλονικιος γιατρος εξετασεις που δεν τις εκανα ακομη..λεω να παω κ στον αθηναιο κ μετα..ποτε να προλαβω απο τα πηγαινε ελα?τα παιδια θα βγουν εντελως βαρεμενα...δεν θα καθονται σπιτι ουτε λεπτο..αχχχχχ...ας πανε ολα καλα θεε μουυυυυυυυυυυυυυυυυ!!!!

μπαμπιτσιακι ηρθε η βρωμιαρα?ε καλα,τον αλλο μηνα..κι ασε τον κοσμο να μιλαει..ολοι γιναν ειδικοι..ουστ ρε,κοιταχτε την δουλεια σας πια!!!!!!

δομνινακι συνεχιζεις ματια μου?ολα πανε ρολοι κ τα μωρα ρολοι θα ερθουν!!λεω τα..γιατι αραγε??προσπαθησε να κανεις βλαστοκυστες παντως,συζητα το με τον γιατρο σου,ξερεις οτι εχουν καλυτερες πιθανοτητες..εσυ τα ξερεις αυτα..!!!

λαρακι μου γυρισες κι εσυ?εγω οπως βλεπεις τα ιδια,οπως με αφησες,δεν βαζω κ... κατω!!ελπιζω ακομα στο νησιωτικο μπεμπε σου...ποτε περιμενουμε νεα γλυκια μου?

συμπεθερακι μου ομορφο κ αβυζο σαν κι εμενα!!!κι εκει μοιαζουμε πια!!!χαχαχαχαχχα!!ε αμα με το καλο μεινεις εγκυος,κατι γινεται...κατι λιγο...ενα νουμερακι το ανεβαζεις!!!τι κανεις?περασες καλα?καλα περασες,το ξερω..αντε κανε τις εξετασουλες τωρα να παρουμε τα καλα αποτελεσματα..κ μετα...βουρ για τα παγωτακια μας!!!

σας φιλω,σας αγαπω κ περιμενω τα καλα σας νεα απο μερα σε μερα!!!!!!!!!!με αγωνια!!!!!!!!!!!!!!:rolleyes:

fUCCp2.png

svjYp2.png

Βρε καλώς τηνε την περδικααα!!!!! Καλώς ήρθες κι εσύ καλό μου! Καλά, τα κρισάκια θα βγουν πολύ ταξιδιαρικα!!! Εντωμεταξυ, πολύ μου αρέσει που το εχεις διπορτο με τους γιατρους! Εχει κι αυτό την πλακα του!

Κοριτσακι, μαλλον στο μπεμπε δεν αρεσε η Ανδρος.. χαχαχαχα!!! Το μόνο που καταφερα ηταν να πάθω μια κολπιτιδα οποτε δυσκολο μου φαινεται να εχει γινει κατι. Θα δείξει σε λίγες μέρες... Κανονικά περιμένω 6/9 αλλά αν υπολογισω την καθυστέρηση του προηγούμενου μήνα, μπορεί να ερθει και 12/9. Τι να πω; Εχω μπλεχτεί κι εγώ πια!

Δομνινάκι, όντως, πάει ο Αυγουστος! Αντε να δούμε τι θα μας φέρει το φθινοπωρο!

JXFXp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...