Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 37 λεπτά , Katiamaxiking είπε:

Τις 2 πρώτες μέρες ένιωθα σα πόνο περιόδου, σα τράβηγμα και έπαθα και μια κράμπα.. τώρα λιγότερο..

Νομίζω ότι όταν έρθει κάποιο σύμπτωμα θα σου κάνει εντύπωση Κ θα είναι σε κάποια στιγμή που δεν το έχεις στο νου σου. Θα το καταλάβεις μετά την θετική χοριακη συνήθως έτσι γίνετε μετά τα συνδοιαζεις . 

• Μου αρέσει 1

Τεχνητή εμμηνόπαυση 2!!!!!

Recommended Posts

γεια σας φιλεναδιτσες..μπαμπιτσιακι αρχισαν οι ανατροπες..να εγω σας γραφω απο το σπιτι,ξαπλα..χθες το βραδυ ειχα αιματακι..οχι πολυ αλλα κοκκινο,σαν περιοδου..πηγαμε κατευθειαν σε εφημερευον νοσοκομειο..μας ειπαν ενα σωρο αηδιες..το μονο καλο,ακουσαμε τις καρδουλες,αν τις ακουσαν σωστα τα βοδια εκει..μου ειπαν εχω τραχηλητιδα κ αλλες ..... Κ χρειαζομαι αντιβιωση κλπ..πηρα το κεντρο εξωσωμ,ηταν κλειστο..αυριο να παω μου ειπαν,τηλεφωνικως..μεχρι αυριο τι κνα ειναι το θεμα..σημερα εχω καφε εκκρισεις παντως..τι να πω?εμαλλον ηρθε η ωρα να παλουκωθω..αρκετα γυρισα κ μου βγηκε ξινο..

fUCCp2.png

svjYp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα θεές!!!!

Συμπεθερούλα μου μην ανησυχείς...ξεκούραση χρειάζεσαι μόνο...Πολλές κοπέλες ειδικά με 2 και 3 μωράκια στην κοιλιά είχανε αίμα και μάλιστα για πολύ καιρό αλλά μετά όλα εντάξεί...Χρειάζεσαι όμως ξεκούραση και να ρίξεις λίγο τους τόνους! Ακούσατε καρδούλες; Γιούύύύύύύπιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!! Τρεις;;;;;;;

Βαβιτσιάκι αυτή η καλοκαιρινή σεζόν στοίχισε πολύ στον Όλυμπο! Αδειασε! Τι στο καλό!!!! Συνεχίζει να λείπει ο γλεντζές;;;;

Μικρολού μου τι ωραία που σε ακούμε καλά! Γι αυτό που ρωτάς δυστυχώς δεν ξερω τίποτα. Να μιλήσεις καλύτερα με το γιατρό σου...

Εγώ είμαι σπίτι και βαριέμαι...Καθαρίζω λίγο και πάλι κάθομαι...Βαριέμαιιιιιιιιιιιι!!!!

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Φιλεναδίτσα μου Kriskris, ναι, όντως ήρθε η ώρα να παλουκωθείς.. Η τρίδυμη εγκυμοσύνη δεν είναι παίξε γέλασε.. Δε μου λες, γυναικολόγο δεν έχεις; Θα συνεχίσουν να παρακολουθούν την εγκυμοσύνη στο κέντρο εξωσωματικής; Αν δεν έχεις θα σου λεγα να βρεις κάποιον επειγόντως ο οποίος να μπορεί σε τέτοιες ώρες να σε καθησυχάζει και να μη σε αγχώνει άνευ λόγου και αιτίας..

Όλα καλά θα πάνε κοριτσάκι μη φοβάσαι..

Μου φαίνεται πως οι Θεές του Ολύμπου πήραν άδεια και κατοικοεδρεύουν σε άλλα μαγευτικά μέρη της πανέμορφης χώρας μας.. Όμως σε καμιά βδομαδούλα αναμένονται οι πρώτες αφίξεις.. άντε να ξαναμπούμε σε μια σειρά..

Μομεντάκι μου στη Λευκωσία είσαι;

Αν βαριέσαι έλα κι από εδώ καμια βόλτα να κάνεις καμιά δουλειά στο δικό μου σπίτι.. Χθες σιδέρωνα ρε κορίτσια και τα' παιξα.. το χειρότερό μου είναι το σίδερο αλλά τι να κάνω.. προσπαθώ να το αποφεύγω όσο γίνεται περισσότερο αλλά χθες ήμουν περικυκλωμένη από παντού... Help!!

L2qIp2.png

γεια στις ομορφες αλλα λιγες..μας διελυσε το καλοκαιρακι,αλλα θα μας ενωσει ο χειμωνας!ασε που θα φερει κ πολλα μπεμπινια μαζι του!!!

λοιπον κοριτσακια,σταματησε το αιμα,κ πηγα σημερα κ στο κεντρο.μου ειπαν ακινησια παλι,δεν ξερω αν μπορω να τα καταφερω,θα προσπαθησω ομως..αδεια απο την δουλεια κ ξεκουραση..ακουσαμε 3 καρδουλες αλλα ο γιατρος ειπε θα δουμε ποσα θα προχωρησουν,κ γενικα τι θα κανουμε..εγω αν κ δεν μπορω να πω,ενα σοκ το επαθα με τον αριθμο 3,ακομα το εχω,για μειωση δεν το συζηταω με τιποτα..ειναι ομως πολλα ρε κοριτσια..αγχωνομαι η αληθεια..τεσπα,ας γινει οπως το θελει ο θεος..

Δομνινακι γιατρο δεν εχω,εχω εναν υποψη εδω κοντα στο σπιτι,κ εναν απο το κεντρο εξωσωματικης,αλλα δεν εχω αποφασισει ακομα..αν ολα πανε καλα θα γεννησω πανω οποτε για εκει πρεπει να ψαξω γιατρο,ουτε εκει εχω καταληξει σε ποιο θα παω..τοσο καλα..οντως χρειαζεται παντως,να μην τρεχω στα νοσοκομεια σαν τρελη με τον καθε παπα... Eιδικευομενο..θα δω αμεσα τι θα κανω..εσυ καλα?σε μια βδομαδουλα ξεκινας ετσι?ουουου...γλεντιαααααααααα.....!!!

΅Συμπε

fUCCp2.png

svjYp2.png

Διαφημίσεις

Συμπεθερούλα μου καλή χαίρομαι που σταμάτησε το αίμα...Αντε να ξεκουραστείς ακόμη λίγο να βοηθήσεις τα μπεμπάκια...Ξέρω πως είναι ζόρικο να κάτσεις ένα τόπο αλλά είναι για καλό σκοπό βρε...Και η πεγκ στο καφέ της εξωσωματικής είναι με 3 και όντως είναι πολύ σοκαριστικό...και αυτή απέρριψε το ενδεχόμενο της μείωσης και θα μείνει με τα 3...Είναι κάτι αξιοθαύμαστο για να είμαι ειλικρινής! Μπράβο συμπεθερούλα μου!!!!

Εγώ έχω ακόμη λίγο αίμα...Πού θα πάει; Θα τελειώσει η σαφρακιασμένη!!!!

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

΅συμπεθερακι την βρηκα την πεγγ κ την ρωτησα για τις αδειες κλπ..ναι,συναδελφος κι αυτη..ε ναι,η μειωση ειναι βαρυ πραμα,δεν το κανεις ευκολα.εγω μονο εαν θεσουν θεμα κινδυνου για τα αλλα..ελπιζω να μην γινει αυτο ποτε..ασχετα αν ειμαι σοκαρισμενη με τον αριθμο...

Eσυ ζουζουνα μου θα αρχισεις τα μπανακια τωρα!΅πλατς,πλουτς!!

fUCCp2.png

svjYp2.png

Φιλεναδίτσα μου γλυκιά για σένα το 3 είναι ο μαγικός αριθμός.. Το ευτύχημα είναι ότι έχεις αποφασίσει ήδη ότι δεν θα προβείς σε μείωση.. Δίκιο έχει ο γιατρός.. Ας δούμε με το καλό πόσα θα προχωρήσουν (μακάρι να προχωρήσουν όλα), το πως εξελίσσεται η εγκυμοσύνη (που ελπίζω να πάνε όλα τέλεια) και στη συνέχεια αποφασίζετε και πράττετε.. Εγώ θα σου έλεγα να βρεις οπωσδήποτε έναν γυναικολόγο εδώ που θα μπορείς να τον βρίσκεις ανά πάσα ώρα και στιγμή και ίσως αυτός θα μπορεί να σου συστήσει κάποιον στη Θεσσαλονίκη..

Μομεντάκι μου άντε να τελειώσει η σαφρακιασμένη, όχι τίποτε άλλο αλλά να ευχαριστηθείς κι εσύ τις διακοπούλες σου..

Κοριτσάκια μου 3 και σήμερα!!!

L2qIp2.png

Γεια σας κοριτσακια μου χαθηκα εεεε!!! μα τιο βλεπω πολυ κοκκινο στον ολυμπο κρισακι παλουκο σου γιατι τωρα που θα ερθεις θεσσαλονικη θα σε βρω και θα σε δειρω, εχει χαρη που εισαι πολυτεκνη!!!!! τι ωραια που ακουγεται πολυτεκνη!!!!

μομεντακι αντε να πας καλο μου για κανα μπανακι πριν ερθει ο χειμωνας!!!

δομνινακι μου περασαν οι μερες αντε βρε κοριτσι με το καλοοοοοοο!!!!!!

εδω κολαει ενας Σακης νομίζω!!!! ολα καλααααα.... αστω ειμαι φαλτσα δεν μου βγαινουν οι ψιλες!!!!!

εγω χαθηκα γιατι το αφεντικο μας εκανε εκπληξη χθες και πεταχτηκε απο τις διακοπες του να μας δει.... με επρηξε.... εχουμε γαμους και χαρες, στρωνουμε κρεβατια κτλ σε κατι φιλους γενικα πολυ γεματη βδομαδα.... και παλι περιμενω περιοδο.... σημερα το πρωι ξυπνησα απο πονους στη κοιλια, και κατα τις 10 το πρωι ειχα λιγο αναγουλα α!! εντωμεταξυ σε 6 μερες περιμενω περιοδο, ρε κοριτσια πολυ πρωτογνωρα ολα αυτα εγω δεν ημουν ετσι πριν, εχει δυο μηνες ολα τα κουλα μου συμβαινουν!!

lJiup3.png

M1otp3.png

Γεια σας κοριτσακια μου χαθηκα εεεε!!! μα τιο βλεπω πολυ κοκκινο στον ολυμπο κρισακι παλουκο σου γιατι τωρα που θα ερθεις θεσσαλονικη θα σε βρω και θα σε δειρω, εχει χαρη που εισαι πολυτεκνη!!!!! τι ωραια που ακουγεται πολυτεκνη!!!!

μομεντακι αντε να πας καλο μου για κανα μπανακι πριν ερθει ο χειμωνας!!!

δομνινακι μου περασαν οι μερες αντε βρε κοριτσι με το καλοοοοοοο!!!!!!

εδω κολαει ενας Σακης νομίζω!!!! ολα καλααααα.... αστω ειμαι φαλτσα δεν μου βγαινουν οι ψιλες!!!!!

εγω χαθηκα γιατι το αφεντικο μας εκανε εκπληξη χθες και πεταχτηκε απο τις διακοπες του να μας δει.... με επρηξε.... εχουμε γαμους και χαρες, στρωνουμε κρεβατια κτλ σε κατι φιλους γενικα πολυ γεματη βδομαδα.... και παλι περιμενω περιοδο.... σημερα το πρωι ξυπνησα απο πονους στη κοιλια, και κατα τις 10 το πρωι ειχα λιγο αναγουλα α!! εντωμεταξυ σε 6 μερες περιμενω περιοδο, ρε κοριτσια πολυ πρωτογνωρα ολα αυτα εγω δεν ημουν ετσι πριν, εχει δυο μηνες ολα τα κουλα μου συμβαινουν!!

Αναγούλαααααααααααααααααααααααααααααα??? Καλέ όλη την ώρα επισημαίνω συμπτώματα εγκυμοσύνης εγώ!!!! Φταίω;;; Αφού μετά τη συμπεθερούλα θέλω να ακούω συνεχώς ευχάριστα και μπεμπάκια να έρχονται!!!! :-D Καλά ο αφεντικός σου δεν έχει υπόθεση...δεν πάει να χαλαρώσει λέω εγώ; Τι μαζοχισμός κι αυτός!!!!!

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Διαφημίσεις

babitsaki μου ειναι οι πρωτες 2 περιοδοι που εχεις ερθει μετα απ την ενεση??αν ναι και γω ετσι ειμαι μεχρι να ισορροπησουν οι ορμονες...ο γιατρος μου ειχε πει απ τις αρχες να παω να με δει 2-3 περιοδους μετα την ενεση μαλλον γι αυτο τον λογο...

γεια σας ομορφες!!αντε να μαζευομαστε σιγα σιγα...

Δομνινακι μου εφτασε κοριτσαρα μου ο καιρος..η επιτυχια ειναι δεδομενη,δεν το συζηταω!΅εγω γιατρο βρηκα εναν,πολυ κοντα στο σπιτι για ωρα αναγκης..ελπιζω να ειναι καλος,τον ηξερα κ απο πριν αλλα επειδη δεν ασχολειται με εξωσωματικες τον αφησα..κι αυτο με προβληματιζει,δεν ασχολειται με εξωσωματικες..εγω ηθελα εναν απο το κεντρο εξωσωμ,αλλα ο κρισος λεει οχι,γιατι ειναι μακρια το ιατρειο του..τεσπα,θα παω τωρα σαλονικα για μια εβδομαδα,με το ζορι με αφησε να παρω αεροπλανακι,κ οταν γυρισω ξεκιναω με τον γιατρο γειτονα..τωρα για σαλονικα..με βλεπω να ανεβαινω σε κανενα μηνα για μονιμα..οποτε ολο κ καποιο θα βρω,εχω κατα νου καποιους...

Συμπεθερακι μου΅΅΅΅ολα καλα,πηγα σημερα στο κεντρο,ακουσαμε κ τα τρια παλι κ προχωραμε κ εχει ο θεος..ο γιατρος ειπε μεχρι την 12η βδομαδα θα ξεκαθαρισει αν θα προχωρησουν κ τα 3..απο την μια λεω αλιμονο τα θελω ολα,απο την αλλη ολοι μιλανε για δυσκολη εγκυμοσυνη στο κρεβατι συνεχεια..κ αγχωνομαι..ηδη μου ειπε μονο ξαπλα κ τερμα η δουλεια...

fUCCp2.png

svjYp2.png

καιιιιι..προχωραω...

Που λετε τα αγαπαω τα νινια μου..αλλα με αγχωνει ο αριθμος τους..κ βγαζω μια αρνητικουρα..ελπιζω να πανε ολα καλα,κ εγω τα υπαρξιακα μου θα τα λυσω,που θα παει...

Mπαμπιτσιακι μου ακουω παλι για καθυστερηση..μμμμμ...βρε συ...ολο μας βαζεις κ κανουμε σκεψεις...ξερεις τι σκεψεις!πηγες κ διακοπουλες..ε,δεν ξερεις τι προεκυψε εκει...χιχιιχιχχ..αντε να μαθαινουμε νεα σιγα σιγα!!εγω ξεκουραζομαι τωρα οσο μπορω..οχι κ ξαπλα,αλλα χαλαρα..ξαπλα με τιποτα!!

Mικρακι φιλια πολλα!

fUCCp2.png

svjYp2.png

Καλημέρα έμορφες κοπελούδες... τι μου κάνετε;

Φιλεναδίτσα μου Kriskris δεν στο κρύβω ότι κι εμένα θα με άγχωνε ο μαγικός αριθμός "3".. Κάτι ήξερε φαίνεται ο Τριανταφυλλίδης και τον ανέφερε συνέχεια.. Θα σου δώσω μια συμβουλή - εντελώς φιλική..

Αν το έχεις ψάξει μέσα σου, αν έχεις δεχτεί το γεγονός ότι υπάρχει περίπτωση για τους επόμενους 7 1/2 μήνες να είσαι σχεδόν "ξάπλα", ότι αντέχεις την κλεισούρα και ότι μπορείς να ανταπεξέλθεις στο μέλλον στις ανάγκες και των τριών μωρών σου τότε ναι κράτα τα και τα τρία..

Αν όμως έστω και για μια στιγμή διστάζεις είτε εσύ είτε ο Κρίσος τότε δες το αλλιώς το θέμα..

Ειλικρινά σου μιλάω, μακάρι να μη χρειαστεί ποτέ να πάρω αυτή την απόφαση γιατί ξέρω πόσο δύσκολη είναι..

Τα αγαπάς και τα λατρεύεις και τα τρία.. Αυτό είναι αυτονόητο.. όμως πρέπει πρώτα εσύ να είσαι καλά γιατί είσαι η μητέρα τους πάνω απ' όλα..

Δυο και σήμερα μου μείναν κορίτσια και αισθάνομαι άλλος άνθρωπος...

Babitsaki αναγούλες διαβάζω... λες να έχουμε τίποτις ευχάριστο;

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...