Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 9 λεπτά , Makelen είπε:

Κορίτσια μου έκανα τον υπέρηχο. Είναι δύο οι σάκοι. Ενδομητριοι. Και πιασμένοι ψηλά στην μήτρα..! Ο ένας είναι λίγο πιο μεγάλος από τον άλλο, και έχουν αρχίσει ήδη να φαίνονται κάποια εμβρυϊκά στοιχεία σε αυτον. Ρώτησα αν αυτό σημαίνει ότι το ενα προχωράει κ το άλλο όχι. Ο γιατρός με τον υπέρηχο μου ειπε ότι δεν είναι απαραίτητο να έχουν την ίδια ανάπτυξη ταυτόχρονα. Ο εξωσωματιστης μου είπε ότι είναι πολύ νωρις. Προς το παρόν κρατάμε τα καλα. Είναι μέσα στη μητρα και έχουν πιαστεί σε καλό σημειο. Ξανά σε μια εβδομάδα..!

Μπράβο κορίτσι !! Συνήθως με τα δυο μωρά έτσι γίνετε ποτέ δεν φαίνονται ακριβώς τα ίδια !!! Όλα καλά θα πάνε !!! 

• Μου αρέσει 1

Τεχνητή εμμηνόπαυση 2!!!!!

Recommended Posts

Φιλεναδίτσα μου γλυκιά... σε σένα με τα ζουμπουρλούδικα μωράκια αναφέρομαι.... ναι, τα έχω τα φαρμακάκια μου.. μου είχαν περισσέψει από την προηγούμενη φορά και να ναι καλά και το πεγκουλίνι μου έστειλε κάποια που μπορεί να χρειαστούν... Ξεκινάω φιλενάδα..

Όσο για τις καρδούλες θα ακούσεις και μια και δύο και τρεις.. που να βρούν καλύτερα τα μωρουλίνια τώρα με τις ζέστες; θα κάτσουν εκεί που είναι δροσερά και δεν θα το κουνήσουν ρούπι για τους επόμενους 7 μήνες...

Μάκια...

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

γεια σου κοριτσακι μου!

τα δικα μου ειναι πανω στον τραχηλο δεν ειναι εξωτερικα.ειναι πλακωειδη οπως μου ειπε δηλαδη λεια μαλλον.μου ειπε θα τα παρακολουθουτμε καθε 6 μηνες και αν δουμε οτι μεγαλωνουν θα αφαιρεσουμε κομματι απο τον τραχηλο.οσο για την θεραπεια μου ειπε οτι δεν χρειαζεται τιποτα ουτε ο συντροφος.:roll::roll:.η αληθεια ειναι οτι μου φαινεται περιεργο να μην κανει ο αντρας μου θεραπεια.

και του λεω για πλακα.........

-αν παει με αλλη?

και απανταει........

-το πιθανοτερο να εχει και η αλλη.

δεν ξερω!βασικα θελω να παω και σε καποιον αλλο γυναικολογο για να μιλησουμε

Erianton μου δεν ξέρω πολλά για το θέμα σου αλλά μια φίλη μου έκανε αυτό που λες με την αφαίρεση κομματιού από τον τράχηλο...και το παρακολουθάνε συνεχώς...Δεν ξέρω όμως αν είχε ακολουθήσει κάποια θεραπεία πριν...Αποχή πάντως είχανε απ ότι θυμάμαι...Περισσότερες λεπτομέρειες δεν ξέρω...

Χμ..."το πιθανότερο να έχει και η άλλη" ;;;; Ισως καλύτερα να πήγαινες και σε κάποιο άλλο γυναικολόγο; Η δεύτερη γνώμη είναι πάντα ευπρόσδεκτη!!!!;)

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Μομεντάκι εγώ θα κάνω την αρχή τώρα, μετά θα πέσει όλη η ομάδα του Σεπτέμβρη μαζεμένη κι εσύ τελευταία θα κάνεις επεισοδιακή εμφάνιση.. Άλλωστε μια είναι η Μομέντα!!!

L2qIp2.png

Αχ Δομνινάκι μου! Μακάρι να πάνε όλα καλά...Να κάνεις εσύ την καλή αρχή (που θα την κάνεις) και μετά όλα να πάνε καλά με την ντριμ τιμ!!!!:D

Εχω και την επιλογή να προχωρήσω με τα κατεψυγμένα και το Σεπτέμβη και να μπω κι εγώ στην ντριμ τιμ, κάτι που θέλει και ο μομέντος, αλλά εγώ λέω να περιμένω κανένα μήνα μετά να έχω και τα αποτελέσματα στα χέρια μου...Μπορώ να κάνω υπομονή άμα είναι να το ψάξουμε καλύτερα...

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Μομεντάκι μου η συμβουλή μου είναι να πράξεις ακριβώς όπως αισθάνεσαι.. θες εσύ να προχωρήσεις τον Σεπτέμβρη; προχώρα! Θες εσύ να περιμένεις λίγο περισσότερο; περίμενε... κανείς άλλος δεν πρόκειται να τραβήξει την ταλαιπωρία που θα τραβήξεις εσύ.. κι ας λένε ότι συμπάσχουνε..

Ειλικρινά σου μιλάω.. αν εγώ δεν αισθανόμουν έτοιμη τώρα δεν υπήρχε περίπτωση να ξεκινούσα τη δεύτερη προσπάθεια..

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

Το πρόβλημα Δομνινάκι μου είναι ότι ήδη νιώθω έτοιμη και θέλω πολύ να ξαναπροσπαθήσω!!!! Με αισιοδοξία κιόλας!!!! Αλλά είμαι και πρακτικό μυαλό που να πάρει και ξέρω πως αν τώρα προχωρήσω οι εξετάσεις θα πρέπει να αναβληθούν για 3 μήνες πιο κάτω...Ενώ με αυτό τον τρόπο θα ξεκινήσω τις προσπάθειες μια και καλή!!!! Ο γιατρός μας είπε πως μήνα παρά μήνα μπορώ να προσπαθώ και αυτό σκοπεύω να κάνω μέχρι να το τσακώσω το μπεμπέ! Απλά η εκκίνηση είναι το θέμα...λόγω εξετάσεων...Είδωμεν!!!!

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

α ρε συμπεθερακι..πρακτικο μυαλο κι εσυ σαν κι εμενα..ε τι σοι συμπεθερες θα ειμασταν...κι εγω -αν κ δεν μου πεφτει λογος -λεω να κανεις υπομονη να βγουν οι εξετασεις..βεβαια οι εξετασεις θα ειναι καθαρες,αλλα κ παλι,δεν ειναι κ τιποτα 2 μηνακια..αλλα οπως λεει κ η φιλτατη δομνινα,αυτην την αποφαση θα την παρεις εσυ (μαζι με τον μομεντο συμπληρωνω εγω....)..τα παγωτακια σου (πολυ καλο,γελασα!!!:-D) ειναι εκει κ σε περιμενουν..κ να δεις τι ωραια κ καλα μεχρι να βγει το 2010 θα ερθουν το ή τα μομεντακια!!!!!:mrgreen::mrgreen:

τωρα που ειπες να καθομαι..ολοι αυτο μου λενε..απορρω γιατι τραβιεμαι..αλλα εχω σκοπο να παρω αδεια απο αρχες οκτωβρη,θα παρω κ μια βδομαδα για σαλονικα..ε γενικα θα προσπαθησω να κατσω στα αυγα μου...φοβαμαι για τα μικρουλινια..δεν θελω να παθουν κατι....αλλα κ οι γιατροι δεν μου ειπαν κατσε!!!ρωτησα αν κανει να ταξιδευω,μου ειπαν ναι..αν κανει να οδηγαω,μου ειπαν ναι..αμαν κι αυτοι,με ξεσηκωνουν!!!!

παντως να ξερεις κι εγω ανυπομονω να ερθει η ωρα να μου πεις τα νεα σου τα ευχαριστα..κι εγω σε αισθανομαι σαν δικο μου ανθρωπο,οπως κ τα αλλα κοριτσια..κ να δεις,θα περασει τοσο ευκολα ο καιρος...να δες το δομνινακι,την αλλη βδομαδα αρχιζει!!!:-D

α εχεις κοσμο γνωστο στην θεσσαλονικη???τι εκπληξη θα ηταν να μου πεις,ειμαι αριστοτελους,ελα για καφε!!θα ετρεχα!!!!καλα,οι κουμπαροι σου καστρα?εκει ειναι σουπερ..εγω μενω σε προαστιο της θεσ.νικης,8 χλμ εξω..οποτε τετοιες ομορφιες δεν εχουμε..ωστοσο καλως να μας ερθεις οταν το αποφασισεις με τον μομεντο!!!και φυσικα διακαεις μου ποθος ειναι να ερθω κι εγω στην κυπρο μας..αλλα ποτε για???:roll:

fUCCp2.png

svjYp2.png

Μομεντάκι εγώ θα κάνω την αρχή τώρα, μετά θα πέσει όλη η ομάδα του Σεπτέμβρη μαζεμένη κι εσύ τελευταία θα κάνεις επεισοδιακή εμφάνιση.. Άλλωστε μια είναι η Μομέντα!!!

η καλη αρχη ειναι το παν!!!!!!!!!!!!!και θα γινει:-D:grin::-D!!!!!!!!!!!!!!!!!!

fUCCp2.png

svjYp2.png

να πας βρε κοριτσι να πας και σε ακομη εναν ξερουμε καλα εδω μεσα ποσο δυσκολο ειναι να εμπιστευτεις εναν γιατρο, τι να κανουμε όμως!!! τα δικά μου κονδηλώματα ήταν σαν σπυράκια και τα έβλεπα και γω μπορουσα και να τα πιασω και εκανα αμεσως κρυοπηξία και 10 μερες αποχη απο σεξ!!! για την δική σου περιπτωση δεν ξερω...

lJiup3.png

M1otp3.png

γεια σας κοριτσιαααα!!!τι κανετε???μου ηρθε η ομορφονια πριν 4 μερες!!!την πρωτη μερα για καμια ωριτσα πονεσα αρκετα!!απ τη δευτερη και μετα δεν καταλαβαινω τιποτα!!!:D:D:Dτο μονο προβλημα ειναι οτι επηρεαζεται ορμονικα το εντερο και εχω γαστρεντερικα θεματακια...ξερετε αν υπαρχει καποια εξεταση η φαρμακα που βοηθουν στο να μην επηρεαζεται το εντερο απ τις ορμονες της περιοδου???

Διαφημίσεις

γεια σας κοριτσιαααα!!!τι κανετε???μου ηρθε η ομορφονια πριν 4 μερες!!!την πρωτη μερα για καμια ωριτσα πονεσα αρκετα!!απ τη δευτερη και μετα δεν καταλαβαινω τιποτα!!!:D:D:Dτο μονο προβλημα ειναι οτι επηρεαζεται ορμονικα το εντερο και εχω γαστρεντερικα θεματακια...ξερετε αν υπαρχει καποια εξεταση η φαρμακα που βοηθουν στο να μην επηρεαζεται το εντερο απ τις ορμονες της περιοδου???

βρε καλως την ομορφονια που εισαι εσυ κοριτσι??? δεν ξερω καρδουλα μου να σε βοηθησω στο θεματακι σου χαιρομαι που σε διαβαζω χαρουμενη και κεφατη!!!

lJiup3.png

M1otp3.png

αχ κοριτσακια μου παρ όλο που δεν ηταν εδω το αφεντικο δεν μπορουσα να σας γραψω με πρηξε στα τηλεφωνα κανε αυτο δες το αλλο... κρισακι σε τεσσερις μερουλες θα ακουσεις τις καρδουλιτσες!!! τι καλα και μετα σαλόνικα, ναι βεβαια εμεις εδω εχουμε λιγοτερο τσιμεντο και εχουμε μόνο 39 βαθμους σήμερα να ερθετε εχουμε και καλή θαλασσα που το σκ ήταν καυτή εμπαινες να δροσιστεις και το μετανιωνες??? δομνινακι μου μετρας αντιστροφα και συ, μομεντακι μου καλο ποσο χαιρομαι που εισαι ετοιμη και σε τοσο καλη ψυχολογια!!!

ΟΛΑ ΘΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΤΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ θα το δειτε κοπελαρες θα το δειτε!!!

κατσε να κανω εναν απολογισμο!!

το κρισακι θα ακουσει καρδουλες

το δομνινακι ξεκιναει τα φαρμακακια του

το μομεντακι ειναι ετοιμο ψυχολογικα περιμενει τις εξετασουλες του

το λαρακι και γω κανουμε σεξ μεχρι τελικης πτωσης κι οπου μας βγαλει ή θα εχουμε μπεμπε ή λουμπαγκο...

το μικρουλινακι μας ήρθε η σαφρακιασμενη να ηρεμησει λιγο το καλο μου, εχει κατι θεματακια με το εντερο αλλα ειναι αντρακι δεν την φοβαμαι

πια ξεχναω??? ααα το ελενακι σε τι φαση ειναι καλε???

που εισαι ελανακι διακοπουλες?????

ξεχασα καμία?????

lJiup3.png

M1otp3.png

αχ κοριτσακια μου παρ όλο που δεν ηταν εδω το αφεντικο δεν μπορουσα να σας γραψω με πρηξε στα τηλεφωνα κανε αυτο δες το αλλο... κρισακι σε τεσσερις μερουλες θα ακουσεις τις καρδουλιτσες!!! τι καλα και μετα σαλόνικα, ναι βεβαια εμεις εδω εχουμε λιγοτερο τσιμεντο και εχουμε μόνο 39 βαθμους σήμερα να ερθετε εχουμε και καλή θαλασσα που το σκ ήταν καυτή εμπαινες να δροσιστεις και το μετανιωνες??? δομνινακι μου μετρας αντιστροφα και συ, μομεντακι μου καλο ποσο χαιρομαι που εισαι ετοιμη και σε τοσο καλη ψυχολογια!!!

ΟΛΑ ΘΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΤΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ θα το δειτε κοπελαρες θα το δειτε!!!

κατσε να κανω εναν απολογισμο!!

το κρισακι θα ακουσει καρδουλες

το δομνινακι ξεκιναει τα φαρμακακια του

το μομεντακι ειναι ετοιμο ψυχολογικα περιμενει τις εξετασουλες του

το λαρακι και γω κανουμε σεξ μεχρι τελικης πτωσης κι οπου μας βγαλει ή θα εχουμε μπεμπε ή λουμπαγκο...

το μικρουλινακι μας ήρθε η σαφρακιασμενη να ηρεμησει λιγο το καλο μου, εχει κατι θεματακια με το εντερο αλλα ειναι αντρακι δεν την φοβαμαι

πια ξεχναω??? ααα το ελενακι σε τι φαση ειναι καλε???

που εισαι ελανακι διακοπουλες?????

ξεχασα καμία?????

Ολες μας βρήκες βαβιτσιάκι!!!:D Η μακαπούλα μας χάθηκε καλέ...έχει καιρό να έχουμε νέα της!!!!

Οσο για το ελενάκι θα κάνει εξωσωματική τον Σεπτέμβρη...:D

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...