Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , Supergirl87 είπε:

Πολλά συγχαρητήρια βρε κορίτσι μου,όλα καλά!🩷Περιμέναμε πως κ πως..

Η αλήθεια είναι ότι έγραψα το μήνυμα σχεδόν μόλις βγήκα από τον γιατρό.. αλλά δεν είχα καθόλου ίντερνετ όπως φάνηκε. Οπότε το ξαναεστειλα πάλι τώρα!

Τεχνητή εμμηνόπαυση 2!!!!!

Recommended Posts

να τα φιλησεις,να τα ρουφηξεις τα μικρακια!!!κι εγω σε μια βδομαδα,αφου με το καλο ακουσω τα δικα μου,θα παω στον ερωτα της ζωης μου,τον ανηψιο μου,ο οποιος δεν με αγαπαει κ πολυ αλλα εγω πεθαινω..ασε που μου κλωτσαει την κοιλια συνεχεια!!!χωρις να ξερει κατι..αντε δομνινακι μου φιλακια πολλα!!!!

fUCCp2.png

svjYp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

babitsia και lara σας ευχαριστω για την αμεση απαντηση σας και συγνωμη για την δικη μου την καθηστερημενη.και παλι δεν μπορω να πω οτι καταλαβα για ποιο λογο κανατε τεχνητη εμμηνοπαυση αλλα οκ.ευχομαι να σας πανε τα πραγματα οπως επιθυμειτε!

4ywWp2.png

babitsia και lara σας ευχαριστω για την αμεση απαντηση σας και συγνωμη για την δικη μου την καθηστερημενη.και παλι δεν μπορω να πω οτι καταλαβα για ποιο λογο κανατε τεχνητη εμμηνοπαυση αλλα οκ.ευχομαι να σας πανε τα πραγματα οπως επιθυμειτε!

Καλημέρα erianton!!!!

Επειδή σε εχουμε μπερδεψει (και πώς να μη σε μπερδέψουμε δηλαδη..) κι εγώ όπως και τα υπόλοιπα κοριτσάκια εδώ, είχαμε ενδομητρίωση ή ινομυωματα. Μετά λοιπόν από τη λαπαροσκόπηση για να αφαιρεθούν οι κύστες ή τα ινομυωματα, συνήθως ακολουθειται θεραπεία με ενέσεις οι οποιες σταματουν την περίοδο. Η θεραπεία αυτή γίνεται για ενα διαστημα από 2-6 μήνες, αναλογα με την περιπτωση.

Ελπίζω να σε ξεμπλεξα λιγάκι και ευχομαι να μην χρειαζεται να μπεις στο "κλαμπ".... Οποτε θες ομως, να ερχεσαι να τα λέμε!

Πολλα φιλιά!

JXFXp3.png

ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑ...ΟΙ ΜΥΓΕΣ!!!!

αχου τα μου,χαζεψατε εσεις μωρε..κι αντε η λαρα κ η δομνινα πανε για μπανακια,οι αλλες?σας βαρεσε η ζεστη?το οτι δεν εχει δουλεια βρε κοκονες καλο ειναι..κααααθεσαι....

λαρακι μου καλες βουτιες,καλες αγκαλιες,καλες μασες..γενικα να περασεις καλα κ να γυρισεις ανανεωμενη,κι αλλο μαυρισμενη κ λιιιιιιιιιγο φουσκωμενη!!!λιγο για τι θα εισαι ημερων!!!!

συμπεθερακι μου καλο κ τρελοοοοο!!σε περιμενουν τα νινακια στην καταψυξη!!!μπρρρρρρρρρ...κρυωνουν!!ζεστανε τα!!!!!παντως ο γιατρος σου απο την αρχη φαινοταν αστερι..σωστος,να κανεις τις εξετασεις που σου λεει..καλυτερα να τις κανεις κ να προχωρησεις,μηπως,λεω μηπως,χρειαζεται κατι μηδαμηνο να διορθωσετε που θα φερει σιγουρα επιτυχημενο αποτελεσμα..ή αποτελεσματα!!παρακαλω τον γιατρο σου κ απαιτω βασικα να σου βαλει 3 την αλλη φορα να ειμαστε ασορτι!!!

α,κ δομνινακι επειδη ρωτησες,30 ιουνιου μου ηρθε περιοδος,1 ιουλιου κανονικη ροη και 12 η ωοληψια κ 15 η εμβρυομεταφορα..α κ ξεχασα να σας πω..15 ιουλιου ειναι η επετειος μας με τον κρισο!!!τυχαιο?δεν νομιζω!!!αχ...δομνινακι εσυ 10 μερες για να ξεκινησεις,εγω 7 για να ακουσω....:? ελπιζω τα ευχαριστα......

φιλια σε ολεεεεεεεεςςςςςςςςςςςςςςς!!!!!!!!!!!

Κοριτσακι μουυυυυυυυ!!!!!!!!!!!! Ευχαριστώ πολύ-πολύ!!! Θα τρελαθώ στα μπάνια, θα γίνω "Ναόμι" (απο το μαυρισμα καλέ!), και δε θα αφήσω καμία μέρα να πάει χαμένη!!! Ε τωρα, αμα θέλει να κάτσει εμείς το περιμένουμε με ανοιχτές αγκάλες!!!! Αν δε θέλει...... εμεις πάλι θα το περιμένουμε... χαχαχα!!!

Αυτό με την επετειο πολύ μου αρεσε!!! Εμείς εχουμε στις 24/8 (στα γενεθλια σου)..λες;;;;; ;);)

Φιλακια γλυκά σε όλες σας!!!!!!

JXFXp3.png

Διαφημίσεις

Ωχ, τωρα μόλις συνειδητοποιησα ότι στις 20 που θα πας στον γιατρό εγω δε θα είμαι εδω να μπω... ααααααααααα.......... θα φαω το νησί να βρω ιντερνετ.......αλλιως θα με φάει η αγωνία. Ε τι στο καλό, ολοκληρο νησι, τόσος κόσμος, δε θα βρω κανα δικτυο;;;

JXFXp3.png

Καλημέρα erianton!!!!

Επειδή σε εχουμε μπερδεψει (και πώς να μη σε μπερδέψουμε δηλαδη..) κι εγώ όπως και τα υπόλοιπα κοριτσάκια εδώ, είχαμε ενδομητρίωση ή ινομυωματα. Μετά λοιπόν από τη λαπαροσκόπηση για να αφαιρεθούν οι κύστες ή τα ινομυωματα, συνήθως ακολουθειται θεραπεία με ενέσεις οι οποιες σταματουν την περίοδο. Η θεραπεία αυτή γίνεται για ενα διαστημα από 2-6 μήνες, αναλογα με την περιπτωση.

Ελπίζω να σε ξεμπλεξα λιγάκι και ευχομαι να μην χρειαζεται να μπεις στο "κλαμπ".... Οποτε θες ομως, να ερχεσαι να τα λέμε!

Πολλα φιλιά!

ευχαριστω καλη μου σου ευχομαι περαστικα!η αληθεια ειναι οτι εχω αγχος γιατι ο γυναικολογος μου μου διεγνωσε κονδυλωματα στον τραχηλο και φοβαμαι πολυ μην πανε τα πραγματα ασχημα.ακομα ειναι χαμηλου κινδυνου και ειπε να τα παρακολουθουμε αλλα δεν ξερω καθολου.

4ywWp2.png

Ωχ, τωρα μόλις συνειδητοποιησα ότι στις 20 που θα πας στον γιατρό εγω δε θα είμαι εδω να μπω... ααααααααααα.......... θα φαω το νησί να βρω ιντερνετ.......αλλιως θα με φάει η αγωνία. Ε τι στο καλό, ολοκληρο νησι, τόσος κόσμος, δε θα βρω κανα δικτυο;;;

δεν πειραζει καλο μου!!περνα εσυ καλα κ θα τα πουμε ολα μολις γυρισεις...αχχχχχχχχχχχχχ...διακοπουλεεεεεεεςςςςςςςς...............καλα να περασετε κ οπως ειπαμε..πατε 2 φευγετε 3!!!!!:mrgreen:

fUCCp2.png

svjYp2.png

ευχαριστω καλη μου σου ευχομαι περαστικα!η αληθεια ειναι οτι εχω αγχος γιατι ο γυναικολογος μου μου διεγνωσε κονδυλωματα στον τραχηλο και φοβαμαι πολυ μην πανε τα πραγματα ασχημα.ακομα ειναι χαμηλου κινδυνου και ειπε να τα παρακολουθουμε αλλα δεν ξερω καθολου.

Καλημέρα erianton, τα κονδυλώματα δεν ειναι τίποτα μη φοβάσαι απλα θέλουν πολυ πολυ προσοχή, τι σου ειπε ο γιατρος σου? μονο παρακολούθηση?? καπια κρεμα καπιο υγρο για πλυσεις δεν σου εδωσε?? δεν σου προτεινε θεραπεια?? αν οχι (γνωμη μου παντα) κακως δεν σου ειπε τιποτα σε οποιο σταδιο και αν ειναι, ειναι μεταδιδόμενο νοσημα και αν δεν κανεις κατι θα το κολας στο συντροφό σου και αυτος πάλι σε σενα ακομα και αν ο οργανισμός σου το αποβάλλει. η θεραπεια συννηθως που προτεινουν ειναι κρυοπηξία και ειναι πολυ ευκολη θεραπεια (εχω κανει) αν θελεις περισσοτερες πληροφοριες πεσ μου.

lJiup3.png

M1otp3.png

κοριτσακια μου εσεις που ξεμεινατε στη πολη σας? καλημερα!!!!! να εχετε μια υπεεεεεροχη εβδομαδα, αυτη τη βδομαδα το boss ειναι διακοπες εχουμε παρτυ στο γραφειο!!!! ειχε να φυγει 4 χρονια διακοπες μα τι ανθρωπος!!!

lJiup3.png

M1otp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα Βαβιτσιάκι μου!!!! Εδώ καμένη και υγρασιακή Κύπρος!!!! Το λεξιλόγιο μου όλο και εμπλουτίζεται απ ότι βλέπεις!!!!

Εφυγε το αφεντικό; Πώς και το κανε βρε; 4 χρόνια; Αααααα!!!!Πολύ διασκεδαστικός άνθρωπος μου ακούγεται! Α πα πα πα!!!!

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Καλημέρα!!! Επέστρεψα πάραυτα στο γραφείο αν και δεν ήθελα καθόλου να γυρίσω (μπουχου μπουχου μπούχου)... σήμερα οι μύγες φύγανε αλλά δεν κουνιέται φύλλο.. ένα μανικιούρ ψάχνω να κάνω η γυναίκα και δεν βρίσκω τίποτε.. όλα κλειστά... και μετά σου λέει Αθήνα: πρωτεύουσα, πόλη που ποτέ δεν κοιμάται.. Αίσχος...

Τι μου κάνετε; ζεσταίνεστε; εμείς ευτυχώς που έχουμε κλιματιστικό αλλιώς θα πέφταμε ξεροί σαν τα φρύγανα...

Φιλεναδίτσα τι κάνουν τα ζουμπουρλούδικα; ελπίζω να είναι φρόνιμα, να τρώνε όλο τους το φαγητό και να μεγαλώνουν κανονικότατα...

Σε όλα τα άλλα κοριτσάκια πολλά φιλάκια!

L2qIp2.png

Καλημέρα erianton, τα κονδυλώματα δεν ειναι τίποτα μη φοβάσαι απλα θέλουν πολυ πολυ προσοχή, τι σου ειπε ο γιατρος σου? μονο παρακολούθηση?? καπια κρεμα καπιο υγρο για πλυσεις δεν σου εδωσε?? δεν σου προτεινε θεραπεια?? αν οχι (γνωμη μου παντα) κακως δεν σου ειπε τιποτα σε οποιο σταδιο και αν ειναι, ειναι μεταδιδόμενο νοσημα και αν δεν κανεις κατι θα το κολας στο συντροφό σου και αυτος πάλι σε σενα ακομα και αν ο οργανισμός σου το αποβάλλει. η θεραπεια συννηθως που προτεινουν ειναι κρυοπηξία και ειναι πολυ ευκολη θεραπεια (εχω κανει) αν θελεις περισσοτερες πληροφοριες πεσ μου.

γεια σου κοριτσακι μου!

τα δικα μου ειναι πανω στον τραχηλο δεν ειναι εξωτερικα.ειναι πλακωειδη οπως μου ειπε δηλαδη λεια μαλλον.μου ειπε θα τα παρακολουθουτμε καθε 6 μηνες και αν δουμε οτι μεγαλωνουν θα αφαιρεσουμε κομματι απο τον τραχηλο.οσο για την θεραπεια μου ειπε οτι δεν χρειαζεται τιποτα ουτε ο συντροφος.:roll::roll:.η αληθεια ειναι οτι μου φαινεται περιεργο να μην κανει ο αντρας μου θεραπεια.

και του λεω για πλακα.........

-αν παει με αλλη?

και απανταει........

-το πιθανοτερο να εχει και η αλλη.

δεν ξερω!βασικα θελω να παω και σε καποιον αλλο γυναικολογο για να μιλησουμε

4ywWp2.png

καλημεεεεραααααααααααα..απο το γραφειο κι εγω..:(:(:(....

αντε την αλλη βδομαδουλα θα παω στα πατρια να ξελαμπικαρω...λες κι εκει δεν εχει ζεστη...αλλα αλλο σαλονικα αλλο αθηνα...πως να το κανουμε τωρα...:rolleyes:

αφηστε που γινομαι και κουμπαρα..ναι,ναι..αυτο με μαρανε...στις 28 του μηνα...να δω πια πως θα τα προλαβω ολα...κι απο δω κι απο κει,ολο με κατι καταπιανομαι...ουφφφφφφφφφφφ...

δομνινουλα μου τα ζουμπουρλουδικα ειναι τα δικα μου?χαχαχχαχααχ!!!τι να σε πω κοπελαρα μου,καλα θα ειναι,δεν δινουν κανενα σημαδι..αφου απορρω κ αγχονομαι...δηλαδη με τοσο γυρισμα της μαμας κ τοση ζεστη,πως δεν διαμαρτυρονται?αχχχχ..τι κανουν???προσμενω με αγωνια την παρασκευη να ακουσω καρδουλες...μακαρι να ακουσω....θα τις ακουσω ολες αραγε?...ουφφφ...αγχος...πολυ αγχος............:?

εσυ δομνιναρα μου εφοδιαστηκες τα φαρμακακια σου?ξεκινας!!!!!!αντε με το καλο ματια μου!!!!

α!κοριτσια εχω και μια ξεμπαρκη ενεση cetrodite,αν την χρειαστειτε...ειναι μια,το λεω γιατι μπορει να σας χρειαστει μια επιπλεον,μην παρετε ολοκληρο το κουτι...

ρε συμπεθερακι εχετε υγρασια εκει?νησι για!!!και τι νησι...μεγαλονησι!!!!!!πως εισαι εσυ?κανεις τα μπανακια σου?περνας καλα ματια μου?

μπαμπιτσιακι φιλια κ σε σενα!!

fUCCp2.png

svjYp2.png

Oι τριδυμομανούλες απαγορεύεται να πηγαίνουν στο γραφείο!!!! Να φύγεις να πας αλλού!:D Συμπεθερούλα μου έχω και γω μια τεράστιο αγωνία μαζί σου για την Παρασκευή...όχι για το αν θα ακούσεις καρδούλες γιατί είμαι σίγουρη πως θα ακούσεις τρεις: τικ τακ, τικ τικ, τακ τακ!:P Απλά έχω αγωνία να ακούσω τα νέα σου και να σε ακούσω ακόμα πιο χαρούμενη!!!! Ουφ...κουφό θα μου πεις αφού έζησα κι εγώ την αποτυχία αλλά είμαι πολύ χαρούμενη για τα τρία σου κρισάκια, για σένα και για την εξέλιξη των πραγμάτων...Απ ότι βλέπεις μου έμεινε ο συναισθηματισμός!!!! Ουφ!:D Απλά τώρα είναι μόνο θετικός!!!! :D

Είμαι καλά συμπεθερούλα μου..όποτε πετύχουμε κανένα οφ του μομέντου από τη δουλειά πάμε περιπάτους...κυρίως παραθαλάσσια...Ωραία περνάμε και ακόμη πιο ωραία την επόμενη βδομάδα που θα λείψουμε για 5 μερούλες και θα κάνουμε πολλά μπανάκια...Ευτυχώς η Κύπρος έχει πολλές παραλίες, τουριστικά θέρετρα κλπ κι έτσι θα μείνουμε εντός αφού τελευταία στιγμή που μείναμε δύσκολο να βρούμε αεροπορικό και διαμονή για έξω...άσε που όλα είναι πανάκριβα αυτή την εποχή! Ψάξαμε και για Θεσσαλονίκη και εγώ έκανα όνειρα πως θα συναντηθούμε κιόλας...αλλά δεν μας βολέβουνε οι ημερομηνίες που μείνανε!:roll: αλλά δεν πειράζει...Θα γίνει και αυτό σύντομα! Μ'αρέσει η Θεσσαλονίκη πολύύύύύύύ!!!! Είναι και τα κουμπαράκια μας εκεί με τη μικρή τους κορούλα..μένουνε πάνω στα κάστρα...αχ...θυμήθηκα τη θέα τώρα!!!!

Το άλλο μου νεότερο είναι πως έκλεισα ραντεβού για τις εξετάσεις που θα κάνουμε...Μέσα του Οκτώβρη και τέλη του ΟΚτώβρη θα έχουμε και τα αποτελέσματα...Δυο μήνες όλοι κι όλοι είναι, θα περάσουνε!!!! Αχ μακάρι να είναι όλα καλά και να προχωρήσω αμέσως στα γλυκά μου παγωτάκια που με περιμένουνε!!!! Ανυπομονώώώώώώώω!!!!

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...