Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Τεχνητή εμμηνόπαυση 2!!!!!

Recommended Posts

Καλημερούδια σε όλα τα κοριτσάκια μου... Τι μου κάνετε; πως είστε σήμερα; Ελπίζω να είστε τέλεια και να ετοιμάζεστε να περάσετε ένα πανέμορφο σβκ..

Λάρα αρχίζουν οι διακοπούλες;;;; Πήλιο ακούω... που ακριβώς; Κι εγώ Πήλιο θα είμαι για το σβκ αλλά και από τις 20/8 μέχρι τέλος.. Είναι πανέμορφα και θα σου αρέσει πολύ..

Babitsaki πως πάει ο πόνος;

Μομεντάκι φιλάκια πολλά πολλά..

Σε όλα τα υπόλοιπα κοριτσάκια.. μάκια πολλά στα μαγουλάκια!

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα δομνινάκι μου μια χαρα δεν ποναω πια τοσο οσο τις προϊγουμενες 4 μερες, ασε γιατι αν αρχισω να σκεφτομαι που ποναω ποτε ποναω γιατι ποναω με πιανει πανικος εχω την εντυπωση οτι κατι γινετε μέσα μου ποτε ποναω εδω ποτε παραπερα, δεν ξέρω δεν ξερω!! εσυ τι κανεις, ποσες μυγες λες να σκοτώσουμε σήμερα στο γραφείο????

α ωραια θα πας να ξεκουραστεις και μετα σεπτεμβριος!! ξεκινας δυναμικα!!!!

lJiup3.png

M1otp3.png

Καλημερα κοριτσάκια μου!!!

Στην Ανδρο θα πάμε... Πηλιο είχαμε πάει το 2005...από τις καλύτερες διακοπες μου! Τελευταια μερααααααα!!!!!!!! YEAHHHHHHHHHH!!!!!

Πολυ μου αρεσε αυτό με τις μύγες..χαχαχαχα!!! Είστε φοβερες!

Φιλεναδίτσες μου, ελπίζω εκεί που θα παμε να βρω κανενα δίκτυο να τα λέμε που κ που!

Δομνινακι, 10 μερούλες έμειναν βρεεεεε!!!!! ΓΙΟΥΠΙΙΙΙ!!!!

Την γλυκεια μου καλημέρα και στα υπολοιπα κοριτσάκια!

JXFXp3.png

καλημερουδια!!!! ποιος θα παει σημερα διακοπουλες???? μηπως το λαρουκακι??? αντε βρε κοπελαρα μου να πας να ξεκουραστεις και συ να αφησεις ολα τα κακα πισω σου να δεις και τον αντρουλι σου να το χαρεις γιατι αποτι καταλαβα με τις δουλειες σας σπανια βλεπεστε βουρ λαρουκο βουρρρρρρρρρ. Πηλιο ειπαμε? καλε μη σκατε δε με ποναει τοσο πια κιοταν δω τον γιατρο θα τον ρωτησω για να μου φυγει και η απορια!! τα υπολοιπα τα κοριτσακια τα καλα που ειναι εκμεταλευεστε την δροσια του ολυμπου???

το μικρουλακι μας αν εχω καταλάβει απο το facebook φταχνει πανεμορφα κοσμήματα το ξερατε??

Ναι, τα εχω δει και εγω τα κοσμηματα που φτιάχνει! Φοβερό εεεε;;;; Αμα πιανουν τα χερια σου παιδί μου..... είναι να το 'χεις!

Καλό μου, περιμένουμε τις διακοπές πως και πώς!!!! Οντως ήταν δύσκολη αυτή η χρονιά από πολλές πλευρες... Σκέψου ότι ειδικά τον τελευταιο μήνα, τον λάρο τον βλέπω για 1 ωρα (βαρια) την ημέρα....Δηλαδη το πρωί που έρχεται εκείνος από τη δουλεια και εγώ ετοιμαζομαι να φύγω.. Ε πως να κατσει το μπεμπε μετα;;; :-D:-D Δεν πειραζει ομως, τα αφήνουμε όλα πίσω και ξεκιναμε για άλλα ευχαριστα πραγματα! Είπαμε, θα βγει νησιωτικο το μωρο.. :tongue::tongue::tongue:

JXFXp3.png

Διαφημίσεις

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!! ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΟΛΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!! Καλά να περάσεις λαράκι και εσύ και ο λάρος...και καλά "παιχνίδια"!!!!:P:p:p Θα περιμένουμε νέα του νησιώτικου μπεμπέ! :D:D:D

Βαβιτσιάκι και Δομνινάκι στις πόσες μύγες ; Τι σκορ έχουμε;:D

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Είναι πολύ όμορφα στην Άνδρο.. Πήγα πριν κάποια χρόνια για ένα σβκ και μου άρεσε πολύ.. Καλά να περάσετε..

Μομεντάκι εγώ μέχρι στιγμής είμαι στις ... 10 μύγες.. Το babitsaki δεν ξέρω...

L2qIp2.png

αχαχαχαχα θα με πεθανετε με τις μυγες!!!! εμεις σημερα μια μυγα εχουμε ολο κιολο μεσα στο γραφειο και αυτη την αφησαμε για παρεα χαχαχαχαχα!!!

καλε πως μου ήρθε εμενα το πηλιο απαπα απο την αναδουλεια θα ναι!!!

lJiup3.png

M1otp3.png

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!! ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΟΛΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!! Καλά να περάσεις λαράκι και εσύ και ο λάρος...και καλά "παιχνίδια"!!!!:P:p:p Θα περιμένουμε νέα του νησιώτικου μπεμπέ! :D:D:D

Βαβιτσιάκι και Δομνινάκι στις πόσες μύγες ; Τι σκορ έχουμε;:D

Ευχαριστώ πολύ μομεντακι μου!!! Βρε θα του αλλαξω τα φωτα! :mrgreen::mrgreen: Καποτε με κυνηγαγε ο λάρος, τωρα θα τον κυνηγαω εγω... ΧΑΧΑΧΑΧΑ!!! Εσείς κανονισατε να πάτε πουθενα;;

JXFXp3.png

αχαχαχαχα θα με πεθανετε με τις μυγες!!!! εμεις σημερα μια μυγα εχουμε ολο κιολο μεσα στο γραφειο και αυτη την αφησαμε για παρεα χαχαχαχαχα!!!

καλε πως μου ήρθε εμενα το πηλιο απαπα απο την αναδουλεια θα ναι!!!

ΧΑΧΑΧΑΧΑΑΑΑΑ!!!!!!!!! :lol::lol::lol::lol:

Πήλιο είχε πάει και θα ξαναπαει το Δομνινάκι.

Δομνινακι, να περασεις φανταστικα και να τρελανεις στα φιλια τα ανηψάκια!!!

JXFXp3.png

Διαφημίσεις

Δεν πειράζει που και που να είμαστε στο γραφείο και να μην κάνουμε τίποτις...

Βζζζζζζζζζ βζζζζζζζζζζζζ βζζζζζζζζζζζζζζζ η μύγα πετάει πάνω από το κεφάλι μου και θέλει να δει τι γράφω..

Κντουπ, σπατς... κντουπ... προσπαθώ να τη χτυπήσω αλλά χτυπάω το γραφείο...!!!

L2qIp2.png

Δεν πειράζει που και που να είμαστε στο γραφείο και να μην κάνουμε τίποτις...

Βζζζζζζζζζ βζζζζζζζζζζζζ βζζζζζζζζζζζζζζζ η μύγα πετάει πάνω από το κεφάλι μου και θέλει να δει τι γράφω..

Κντουπ, σπατς... κντουπ... προσπαθώ να τη χτυπήσω αλλά χτυπάω το γραφείο...!!!

:lol::lol::lol::lol::lol::lol: ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ!!!!! Σε φανταζόμαι σαν τον Μιγιακι στο καρατε κιντ, με τα ξυλάκια.... χαχαχαχαχαχαχα!!!!!

JXFXp3.png

ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑ...ΟΙ ΜΥΓΕΣ!!!!

αχου τα μου,χαζεψατε εσεις μωρε..κι αντε η λαρα κ η δομνινα πανε για μπανακια,οι αλλες?σας βαρεσε η ζεστη?το οτι δεν εχει δουλεια βρε κοκονες καλο ειναι..κααααθεσαι....

λαρακι μου καλες βουτιες,καλες αγκαλιες,καλες μασες..γενικα να περασεις καλα κ να γυρισεις ανανεωμενη,κι αλλο μαυρισμενη κ λιιιιιιιιιγο φουσκωμενη!!!λιγο για τι θα εισαι ημερων!!!!

συμπεθερακι μου καλο κ τρελοοοοο!!σε περιμενουν τα νινακια στην καταψυξη!!!μπρρρρρρρρρ...κρυωνουν!!ζεστανε τα!!!!!παντως ο γιατρος σου απο την αρχη φαινοταν αστερι..σωστος,να κανεις τις εξετασεις που σου λεει..καλυτερα να τις κανεις κ να προχωρησεις,μηπως,λεω μηπως,χρειαζεται κατι μηδαμηνο να διορθωσετε που θα φερει σιγουρα επιτυχημενο αποτελεσμα..ή αποτελεσματα!!παρακαλω τον γιατρο σου κ απαιτω βασικα να σου βαλει 3 την αλλη φορα να ειμαστε ασορτι!!!

α,κ δομνινακι επειδη ρωτησες,30 ιουνιου μου ηρθε περιοδος,1 ιουλιου κανονικη ροη και 12 η ωοληψια κ 15 η εμβρυομεταφορα..α κ ξεχασα να σας πω..15 ιουλιου ειναι η επετειος μας με τον κρισο!!!τυχαιο?δεν νομιζω!!!αχ...δομνινακι εσυ 10 μερες για να ξεκινησεις,εγω 7 για να ακουσω....:? ελπιζω τα ευχαριστα......

φιλια σε ολεεεεεεεεςςςςςςςςςςςςςςς!!!!!!!!!!!

fUCCp2.png

svjYp2.png

Πασχαλιάτικα θα είναι τα μωράκια σου φιλεναδίτσα μου.... μη φοβάσαι.. όλα θα πάνε τέλεια..

Φεύγω... σας αφήνω.. σας εγκαταλείπω προς το παρόν.. πάω στο Βόλο να δώσω φιλάκια και αγκαλίτσες και να ζουπήξω μπουτάκια...

See you on Monday...

Kisses!

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...