Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 6 λεπτά , Katiamaxiking είπε:

Θα αρχίσω και εγώ τις κλασικές ερωτήσεις των συμπτωμάτων εγκυμοσυνησ που και να εμφυτεύτηκαν, αποκλείεται να δίνουν τόσο νωρίς συμπτώματα. Και ξέρω να μην ψάχνω και ότι είναι από τα φάρμακα αλλά μάλλον δεν μπορεί να γίνει με διαφορετικό τρόπο σε αυτό το διάστημα αναμονής. 
      Παιρνω 6 μέρες τώρα outro (6 την ημέρα). Είναι αρκετά για να αρχίσει να με πονάει το στήθος ;; 

Το στήθος άστο μην το λαμβάνεις υπόψη σαν σύμπτωμα.  Ε πόνους πονακια κτλ είναι τα πιο αξιόπιστα . 

Τεχνητή εμμηνόπαυση 2!!!!!

Recommended Posts

babitsiaki μου,αρα ολα καλα,εχεις δυο ωοθηκουλες σουπερ,κ το δυο φορες απο την ιδια ειναι απλα τυχαιο γεγονος κ φυσικα δεν ειναι περιεργο!!καλε φτου σας κ παλι 6 χρονια!!κι εμεις τοσα ειμαστε,αλλα!!!!!!τα αλλα τα ξερεις,τα εχω ξαναπει!!!!!μπραβο παιδια,με αρεσετε..κρατατε την σχεση hot!!και χρονια σου πολλα ματια μου,ο,τι επιθυμεις!!!εμεις ισως κ να τα πουμε πανω!!βεβαια σιγουρα αν ειμασταν ολες μαζι θα ηταν αλλος ο χαβας!!θα γινει κι αυτο!!!

συμπεθερακι μου γλυκο κ αγαπησιαρικο..ποσο σαγαπω!!μου λειπουν τα αστειακια σου,αλλα χαιρομαι να σε ακουω καλυτερα..κ δεν εχεις λογο να μην εισαι,προχωραμε μπροστα,τι?πισω θα κοιταμε?κ οντως,καμια αποδραση θα ηταν σουπερ!!!!

δομνινακι ελενακι κ στα αλλα κοριτσια,τα φιλια μου!!

κοριτσια εγω πλεον κανονικα δουλεια,περιμενω την αλλη παρασκευη με πολλη,πολλη αγωνια να ακουσω καρδουλες (φοβαμαι να μην δεν ακουσω τιποτε,ακρα του ταφου σιωπη...)..οσο για το υγρο..κοριτσια νομιζω υποχωρησε,κ τωρα απλα εμεινε το συσσορευμενο λοιπος που ετσι κι αλλιως ειχα αλλα περισσοτερο λογω καθισιου κλπ!!!επισης ελπιζω καποια στιγμη να μου πουν να σταματησω τα ασπραδια,τα σιχαθηκα στην κυριολεξια,μου τα ειχαν επιβαλλει αλλα πλεον τρωω λιγοτερα,κ επισης περιμενω να μου που να σταματησω τις χουφτες τα φαρμακα που παιρνω..ελεος ρε κοριτσια,παιρνω χουφτες φαρμακα..oytrogestan,divina,filicine,salispir και ενα για τον θυροειδη..πολλα...το συνολο?11 την ημερα...ουφ!!!ας ειναι για καλο!!!

καλημερα τα καριτσια τα καλα τι μου κανετε σημερα, εγω βαριεμαι βαριεμαι βαριεμαι δεν εχει καθολου δουλεια απορρω γιατι δεν το κλεινουμε να παμε σπιτια μας, και για να εχουμε καλο ερωτημα οσες δεν πηγατε ακομα διακοπουλες ποτε θα πάτε? περναει το καλοκαιρι αντε φυγετε φυγετε!!

κρισουλακο μου 11 χαπια? μα 11? 11? απιστευτο εγω ουτε βιταμινες δεν μπορω να παρω καλε τα ξεχναω δεν τα παω καθολου καλα με τα χαπια ακομα και αντιβιοση οταν τυχει παλι ξεχναω τις ωρες, αλλα αν ο σκοπος ειναι αγιος ?!?! τα περνεις, πιστευω οτι την παρασκευη θα σου πουν να τα σταματησεις!! καλα οσο για την σχεση μας καλα να ειναι ο βαβιτσιος γιατι αν περιμενες απο μενα.... με την avercup μου εμεινε λιγο κουσουρη αχ που την θυμηθηκα αυτη τη λεξη avercup χαχαχαχα!!!!

lJiup3.png

M1otp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα θεές!!!!

Ααααααααααααα!!!! Τι άκρα του τάφου σιωπή βρε συμπεθερούλα μου; Συναυλία ολόκληρη θα ακούσεις την Παρασκευή!!! Τικ τακ, τικ τοκ, τικ τικ!!!! Οι U2 ,,,,χμ...οι U3 ζωντανά από το κρισάκιο στάδιο θα είναι!!!!:D

Οσο για τα χάπια για καλό σκοπό είναι οπότε αξίζουν τον κόποι οι χούφτες!!!!

Βαβιτσιάκι μου πώς πέρσαες τα γενέθλια σου; Βγήκατε; Κάτσατε σπίτι; Ό,τι και να κάνατε ελπίζω να περάσατε ωραία!!!!

Λάρα μου καλήμέρα και σε σένα όλη μέρα!

Την καλημέρα μου σε ολόκληρο τον Ολυμπο!!!!

Momentaki μου καλημερα!! τιποτα ιδιαιτερο δεν καναμε ήρθαν ολοι οι κουμπαροι απογευμα και φυγαν μεσανυχτα εγω βεβαια καπια στιγμη τους παρατησα για λιγο και πήγα να κοιμησω την μελουσα βαφτηστηκια μου!! α 12 εχουμε σημερα σε εναν μηνα ακριβως βαφτιζω!!! αγχοθηκα τωρα πρεπει να βρω φορεμα!!!! και λεφτα!!!

lJiup3.png

M1otp3.png

Καλημέρα σε όλες τις Θεές του φόρουμ μας!!!

Κι εγώ πραγματικά απορώ Babitsiaki γιατί δεν το κλείνουνε το ρημάδι (όχι μόνο το δικό σου γραφείο αλλά και το δικό μου)... ψυχή ζώσα δεν εμφανίζεται ούτε πραγματικώς ούτε τηλεφωνικώς.. εκτός βέβαια από τους εναπομείναντες συναδέλφους που δεν διακοπεύουν (κι εγώ είμαι μέσα σ' αυτούς)... μας έχει μείνει αμανάτι και το ένα αφεντικούλι διότι νομίζει ότι αν φύγει και μας αφήσει μόνους εμείς θα ξεσαλώσουμε και θα κάνουμε πάρτυ (στο πολύ βάθος.. ναι, το παραδέχομαι.. δίκιο έχει)...

Kriskris φιλεναδίτσα μου για καλό είναι όλα αυτά τα χαπάκια.. Εδώ εγώ που δεν έχω ξεκινήσει καν την προσπάθεια παίρνω ήδη 3, salospri, filicine kai microfer... όλα για καλό είναι, να' σαι σίγουρη..

Μην το παρακάνεις με τη ζέστη σε παρακαλώ... τώρα που οργανισμός σου επιβαρύνεται λόγω των τριών απογόνων σου.. θέλει ιδιαίτερη προσοχή..

Μομεντάκι μου γλυκό πόσο χαίρομαι που είσαι πάλι εδώ κοντά μας.. Πότε πας γιατρό; άντε να δούμε τι θα σου πει και μακάρι να νιώσεις έτοιμη το συντομότερο για να ριχθείς ξανά στην προσπάθεια!

Φιλάκια πολλά κοριτσάρες!

L2qIp2.png

Καλημερα κι από μένα!!!

Αχ ρε κοριτσια, εγω εχω πηξει... Είναι όλοι με αδεια και εχω μείνει μόνη μου... Μια και σήμερα όμως!!!

Καλα babitsiaki, ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!! Φτου να μη σας ματιασω! Εμείς είμαστε μαζί 11 χρόνια (8 παντρεμένοι) και μπορώ να πω ότι τα τελευταία 2 χρόνια είμαστε στα καλύτερα μας.. (αν εξαιρεσουμε το διαστημα των αρβεκαπ) Είμαστε λίγο αναποδοι... χαχαχαχα!!

Βρε κρισάκι... αν θελησεις δηλαδη ανοιγεις και φαρμακειο!! Κοριτσακι, νομιζω ότι τα filicine θα τα συνεχίσεις μαζί με σιδηρο... Τουλάχιστον ας είναι μόνο αυτα! Και συμφωνώ με το μομεντακι, η συναυλία των U3 θα ακουστεί την αλλη Παρασκευη!!! Όλα θα είναι καλά, μη μου αγχωνεσαι! (καλα, μια κουβέντα είπα)..

Δομνινακι, δεν παίρνεις καμια αδεια γιατρου λεω εγω;;; Αφού δεν έχει δουλεια....Αμαν, τα αφεντικα και οι εμμονες τους !

Μομεντακι μου, φιλάκια!!!

Ελενα, καλημέρα και σε σενα!!!!

JXFXp3.png

Διαφημίσεις

Λαράκι μου γλυκό έλα να μοιραστούμε τη δουλειά σου, έτσι για να έχω κάτι να κάνω... Άδεια γιατρού δεν παίρνω τώρα.. την άλλη Παρασκευή βγαίνω σε άδεια καλοκαιρινή για μια βδομάδα και θέλω να έχω την καβάτζα του γιατρού για την προσπάθεια εξωσωματικής...

Άτιμη κοινωνία.. μια γιατί να πρέπει να δουλεύουμε ΚΑΘΕ καλοκαίρι ΟΛΟ το καλοκαίρι; αυτή την απορία δεν μου την έλυσε ποτέ κανένας!

L2qIp2.png

Λαράκι μου γλυκό έλα να μοιραστούμε τη δουλειά σου, έτσι για να έχω κάτι να κάνω... Άδεια γιατρού δεν παίρνω τώρα.. την άλλη Παρασκευή βγαίνω σε άδεια καλοκαιρινή για μια βδομάδα και θέλω να έχω την καβάτζα του γιατρού για την προσπάθεια εξωσωματικής...

Άτιμη κοινωνία.. μια γιατί να πρέπει να δουλεύουμε ΚΑΘΕ καλοκαίρι ΟΛΟ το καλοκαίρι; αυτή την απορία δεν μου την έλυσε ποτέ κανένας!

Ναι κοριτσάκι μου, να την κρατήσεις την αδειούλα γιατί θα χρειάζεσαι ξεκούραση! 11 μερούλες έμειναν κοριτσάκι!!!! Τελικά πολυ γρηγορα περναει ο καιρός! Αντε, να κάνεις ποδαρικό τον Σεπτέμβριο! :D

JXFXp3.png

ρε οντως...πως περασε ο καιρος?ξεκινας δομνινακι μου!!!αντε,με το καλο ματια μου...

συμπεθερακι αρχισες τα πετυχημενα παλι,αρα σε καλο δρομο ειμαστε,αρα ειμαστε καλυτερα αρα??ΟΛΑ ΚΑΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ...

λαρακι και μπαμπιτσιακι περιμενω κι εγω να μου τα μειωσουν τα χαπια..τουλαχιστον αυτο,να μου τα μειωσουν!!!!

λαρακι αρχιζει η αδεια ε?τυχερουλα..σας εχω πει,φετος θελω να κανετε πολλες βουτιτσες κ για μενα!!

κ επισης,στα κοριτσια του λελευθερου σεξ...περιμενουμε μεχρι τον σεπτεμβρη νεα..αντε,βαρια οκτωβρη!!!τελος τα περιθωρια,δεν σας δινω αλλα!!!κ φυσικα μεχρι την επομενη τους προσπαθεια και οι αλλες οι κοκονες,βλεπε συμπεθερα,δομνινα,ελενα,να κοιταξουν να περασουν καλα...κ ο,τι ηθελε προκυψει...:oops::oops:

οσο για τις καρδουλες..ε.μια βδομαδα εμεινε,θα κανω πετρα την καρδια κ θα περιμενω....παντως απο συμπτωματα συνεχιζω να μην εχω κανενα..μονο λιγο το στηθος πρηστηκε...

fUCCp2.png

svjYp2.png

Κσλέ κίνηση βλέπω από το πρωί! Ναι συμπεθερούλα μου είμαι καλύτερα και πιο πεισμωμένη να συνεχίσω! Πήγα στο γιατρό χθες Δομνινάκι και συζητήσαμε...απογοητευμένος ήτανε και αυτός γιατί είχε σίγουρη την επιτυχία λέει (στραβομάρα όλων μας) γιατί όλα πήγανε καλά! Ξανα-αναλύσαμε τη διαδικασία από την αρχή...δεν αποφασίσαμε κάτι...Μας εξήγησε τη διαδικασία με τα κατεψυγμένα...ευτυχώς που υπάρχουνε κι αυτά γιατί είναι πιο απλή η διαδικασία τώρα και πιο οικονομική...Κατα τ'αλλη μου έκανε παραπομπή για 2 εξετάσεις...καρυότυπο...χρωμοσώματα, dna κάτι τέτοιο και μια άλλη για φονικά κύτταρα όπου εγώ λέει μπορεί να θεωρώ το εμβρυάκι ξένο σώμα και να το εξολοθρεύω...άλλο πάλι και τούτο...Μου ακούγεται καλός και οργανωμένος γιατρός...Οπότε νιώθω καλύτερα...Κατα τ'αλλα έκλεισα ήδη ραντεβού για Οκτώβρη για τις εξετάσεις αυτές να βρίσκεται...και αν δεν προχωρήσω με τα κατεψυγμένα τον επόμενο μήνα θα τις κάνω αυτές και θα προχωρήσω πιο μετά προς Δεκέμβρη μεριά...Είδωμεν...Φαντάζομαι μόνο το Δομνινάκι θα κατάλαβε τι λέω που είναι ο γιατρός της παρέας!!!! Αυτά τα νέα μου!!!!

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Διαφημίσεις

Momentaki μου κατάλαβα ακριβώς τι εννοείς.. Ο καρυότυπος δείχνει αν τα χρωμοσώματα που υπάρχουν στο ωάριο και στο σπερματοζωάριο είναι τα σωστά και υγιή.. Όσον αφορά τα φονικά κύτταρα που εξολοθρεύουν το έμβρυο προφανώς αναφέρεσαι στα ΝΚ. Έκανα κι εγώ αυτή την εξέταση και έδειξαν οριακά υψηλά αλλά ο αιματολόγος δεν ανησύχησε διότι σύμφωνα με το αντιφωσφολιπιδικό σύνδρομο από το οποίο πάσχω είναι δικαιολογημένος ο αριθμός αυτός.

Δεν είναι τίποτε κοριτσάκι μου. Είμαι σίγουρη ότι δεν υπάρχει κανένα απολύτως πρόβλημα και ότι η δεύτερη φορά θα είναι και η τυχερή σου...

Φιλεναδίτσα μου.. κι εγώ είχα φτάσει 9 βδομάδων και δεν είχα κανένα απολύτως σύμπτωμα.. Μόνο το στήθος πόναγε και είχε γίνει η ρώγα να.. μετά συγχωρήσεως αλλά και πάλι δεν είχε σκουρύνει καθόλου... Κάθε οργανισμός είναι διαφορετικός... Αλήθεια ποια ήταν η πρώτη μέρα της τελευταίας περιόδου σου; Για να ξέρουμε και πόσο είσαι ακριβώς!

L2qIp2.png

να ρωτησω κατι ασχετο?? το στηθος ποναει και κατα την ωορηξια και αν ναι εχει σχεση και πια ωοθηκη εχει την ωορηξία?? για να καταλαβαιτε εχω πονακια στην αριστερη ωοθηκη και λεω οτι εχω ωορηξία ωραια? ελα που με εχει πεθανει στον πονο και το αριστερό μου στήθος??? τυχαίο??? βλακεια????

lJiup3.png

M1otp3.png

Babitsaki μου γλυκό, δεν ξέρω να σου απαντήσω στο συγκεκριμένο ερώτημα μιας και ποτέ δεν με έχει πονέσει ή πρηστεί το στήθος μου κατά την ωορρηξία ή πριν μου έρθει η περίοδος.. Το μόνο διάστημα που με πέθαινε στον πόνο ήταν κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης...

L2qIp2.png

Καλησπεεεεραααα.....!!! Με τις μεγάλες ωρες εγω...

Βαβιτσιακι, δεν ξέρω για την ωορρηξία και το πρηξιμο στο στήθος αλλα μου έχει τύχει 2-3 φορές το στήθος μου να πρήζεται πολυυυυ πριν την περίοδο και παραμένει πρησμένο μεχρι να αδιαθετησω. Γιατι δεν ρωτας καλύτερα τον γιατρό;

Δομνινάκι, σου βγάζω το καπέλο... Είσαι η προσωπική μας γιατρός!!

Μομεντακι μου, μπραβο κοριτσάρα μου, έτσι σε θέλω... δυναμική και αισιόδοξη!!! Καλά έκανες και έκλεισες το ραντεβου για τις εξετασεις, για να το εχεις έτοιμο... αχρείαστο να 'ναι βεβαια!

Κρισακι, θα φροντίσω να περάσω τελεια στις διακοπές. Οχι μονο για μένα αλλά και για εσάς που τόσο ταλαιπωρηθηκαμε όλες τον χειμώνα που μας πέρασε... Και εύχομαι αυτή η "σεζόν" να εχει μόνο ευχαριστα!

Μικρολουλουδακι, πού είσαι καλέ;;; Πονάς ακόμα;

JXFXp3.png

καλημερουδια!!!! ποιος θα παει σημερα διακοπουλες???? μηπως το λαρουκακι??? αντε βρε κοπελαρα μου να πας να ξεκουραστεις και συ να αφησεις ολα τα κακα πισω σου να δεις και τον αντρουλι σου να το χαρεις γιατι αποτι καταλαβα με τις δουλειες σας σπανια βλεπεστε βουρ λαρουκο βουρρρρρρρρρ. Πηλιο ειπαμε? καλε μη σκατε δε με ποναει τοσο πια κιοταν δω τον γιατρο θα τον ρωτησω για να μου φυγει και η απορια!! τα υπολοιπα τα κοριτσακια τα καλα που ειναι εκμεταλευεστε την δροσια του ολυμπου???

το μικρουλακι μας αν εχω καταλάβει απο το facebook φταχνει πανεμορφα κοσμήματα το ξερατε??

lJiup3.png

M1otp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...