Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , Ελπίδα88 είπε:

Την ημέρα της ωοληψια αγχώθηκα και βουρκωσα μέσα στο χειρουργείο (στο τσεπακι το έχω το κλάμα απ' ότι καταλαβαίνεις ) και ο γιατρός μου έκανε αστεία για να μου φύγει το άγχος 

Ναι ρε κορίτσι μου αλλά δεν θα σου είναι ζορι τα πάνε έλα Θεσσαλονίκη -Γιαννενα;

Αθήνα μένω. Για την διέγερση δεν έχω θέμα. Θα το κανόνιζα να πάρω 2 εβδομάδες άδεια. Για εμβρυομεταφορα 1 μέρα υπόθεση είναι με το αεροπλάνο. 
      είναι ποιο εύκολο από ότι το κάνουμε στην αρχή. Η πρώτη φορά είναι δύσκολη.

Τεχνητή εμμηνόπαυση 2!!!!!

Recommended Posts

Καλημέρα σε όλα τα κορτσούδια...

Τι να κάνω ρε φιλενάδα; Όλοι για κάποιο σκοπό ζούμε.. Ε, εγώ ζω για να κάνω την πρώτη ενέση (χιχιχι).. γιατί να το κρύψωμεν άλλωστε, εκστασιάζομαι όταν βαράω ενεσούλες (πλάκα κάνω, μην το πάρει καμία στα σοβαρά)...

Φιλενάδα θα στα πω έξω από τα δόντια.. Άσε τις μαλακίες και κάτσε στ' αυγά σου.. Το πρώτο τρίμηνο είναι το πιο κρίσιμο και οι πρώτες βδομάδες (βλέπε στην δική σου περίπτωση) οι κρισιμότερες όλων.. Δίκιο έχει ο Κρίσος και φωνάζει.. Άντε μην αρχίσω να φωνάζω κι εγώ και δεν ξέρω κι εγώ τι θα γίνει!!!

Κορίτσια είμαι έξαλλη με τον άνδρα μου...:twisted::twisted::twisted::twisted:

Όχι μόνο δεν έχει ελαττώσει το κάπνισμα αλλά αυτό το σβκ που υποτίθεται ότι ήταν και πιο χαλαρός και χωρίς άγχος έκανε όχι ένα, όχι δύο... τρία πακέτα... Και φυσικά σήμερα το πρωί που κάτι είπαμε και μου είπε "πήρα τσιγάρα" ποιος με είδε και δεν με φοβήθηκε..

Ρε φίλε, εγώ κάνω τόση προσπάθεια, τραβάω τέτοια ταλαιπωρία κι εσύ ούτε το τσιγάρο δεν μπορείς να ελαττώσεις;;;; Μη μιλήσω για τη βοήθεια που μου δίνει σε άλλα θέματα (Καμία εννοείται)... Και μην αρχίσεις φιλενάδα ότι το τσιγάρο δεν επηρεάζει το σπέρμα γιατί ούτε εγώ ξέρω τι θα γίνει..

Τέλος πάντων, :rolleyes: κοίτα να βάλεις μια τάξη στο γραφείο και τα καλύτερα έρχονται.. Πότε έχεις ραντεβού για καρδούλες;

Σε όλα τα άλλα κοριτσάκια... Good morning!:tongue:

ωχ..με μαλωσε η δομνιναρα...ολοι με μαλωνουν,καντο κι εσυ!!!!που λες..δεν κανω χοντραδες..απλα δεν καθομαι στα αυγα μου..μια κοπελα που εκανε παιδακι μετα απο τρεις προσπαθειες εξωσωματικης μου ειπε το εξης σοφο..λεει τα καταφερες με την μια γιαυτο εισαι χαλαρη κ ανετη..αμα ερχοταν στραβη θα μαζευοσουν..κ εχει δικιο..μονο που τονισα κατι..νιωθω καλα κ κανω πραγματα..αν ενιωθα το οτιδηποτε,χτυπα ξυλο μακρια απο δω,θα φυλαγομουν οσο δεν παει..κ παλι,εχω σκοπο να παρω αδεια συντομα..να ακουσω τις καρδουλες πρωτα ο θεος την αλλη παρασκευη..ειναι τοσο νωρις ακομα..εχω τοσο δρομο..τοσα αγχη να περασω...

κι εσυ καλη αρχη με τις ενεσουλες..πλησιαζει η αρχη,ετσι?ειναι πολυ κοντα!!!!!!!!!!!!

α κ για τον αντρα σου..ενα θα σε πω..εμενα εκανε κ κανει 3 τσιγαρα την ημερα..ε,ακομα του την λεω..ακομα κ τωρα..τις ημερες που ηταν να δωσει σπερμα μετα απο πιεση μου εκανε νομιζω μονο 2..ετσι ελεγε τουλαχιστον..ημουν κ ειμαι σκυλο σε αυτο το θεμα..εμεις κανουμε τα παντα,αυτοι ειναι απλοι θεατες στον γολγοθα μας κ εχουν ενα πραγμα να κανουν,να προσεξουν τι τρωνε κ τι πινουν για λιγο διαστημα κ δεν μπορουν?κραζε αβερτα,ζαλισε τον μεχρι να καταλαβει..κ φυσικα επηρεαζει το σπερμα το καπνισμα,ποιος ειπε πως οχι?ουυυυφφφφ,τα πηρα τωρα με την αναισθησια τους!!!!

fUCCp2.png

svjYp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Πολυ-πολύ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!

Κρισακι μου, κόψε ρε πουλάκι μου κι εσυ λίγο με τις δουλειες! Εντάξει, δεν είπαμε να είσαι μονίμως σε ένα κρεββατι αλλά μη σε πιανει και σένα τωρα!!! Αφού το λέει και η Δρ.Δομνίνα, το πρωτο 3μηνο είναι το πιο κρίσιμο. Ασε τις γενικές για αργότερα! Όσο για το γραφείο.... τι να πω... Αναισθητοι, μόνο η δουλειά τους να γίνεται τους ενδιαφέρει.. Λοιπόν, εγώ φευγω το Σαββατο και θα επιστρέψω στις 29/8... Από τοτε και μετά, όποτε μπορείς κι εσύ μου λες και κατεβαίνω Αθηνα για καφέ!!!

Δομνινακι, πολλά τσιγάρα ρε γμτ... Μα καλά, δεν το καταλαβαίνουν;; Και το τσιγάρο ΚΑΝΕΙ κακό στο σπέρμα! Συγγνώμη αλλά έχεις όλα τα δικια με το μέρος σου! Εσύ έχεις περάσει τόσα, εκείνος ένα πραγμα έχει να κάνει! Τα πήρα τώρα γιατί κ ο δικός μου καπνίζει πολύ και δεν μπορώ να τον κάνω καλά....

Babitsiaki, τελικά ρε αγαπουλα μου δεν ξέρω αν πρέπει να μπαίνουμε σε όλη αυτή τη διαδικασία.. πιο πολύ αγχος δημιουργεί. Εμ αυτό λέω κι εγώ, γίνεται με το ρολόι παιδί;;; Καλύτερα ματακια μου να έχετε επαφές μέρα παρα μέρα και πού θα πάει;; Θα έρθει το μπεμπέ!!

να βρεθουμε για καφεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!ναιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!μονο που φοβαμαι οτι οταν γυρισεις αν ολα ειναι καλα,θα εχψ παρει αναρρωτικη κ θα την εχω κανει σαλονικα..αλλα τιποτε δεν ειναι σιγουρο!!!!

fUCCp2.png

svjYp2.png

α! χα! οποτε εχουμε μαχη ολη τη βδομαδα και αμα δε σκαρωθει το μπεμπε τον αλλον μηνα θα κανω το μερα παρα μερα, θα χω και μια δικαιολογία βρε αδερφε! βεβαια τωρα νιωθω παντου τσιμπήματα!! ααα ας με βαρεσει καπια! παλι μπαινω στη λουπα να μετραω!! καλε ασε το ημερολογιο λεμε!!! χιχιχιχι!

καλε το μομεντακι πηγε διακοπες είπαμε??? τα χω λιγο χαμενα τοσες μερες μακρυα σας

μπαμπιτσιακι τι ντουρος αντρας ειναι τουτος ο δικος σου?το εξηγω μονο αν ειστε λιγα χρονια μαζι,αλλιως δεν εχει εξηγηση,αλλα φτου σας σκορδα,παντα ετσι να ειστε!!!να σε πω για την ωορηξια χωρις να σε τρομαξω ομως..τωρα που εκανα εξωσωματικη ειδε ο γιατρος οτι η δεξια οωθηκη,απο αυτην που αφαιρεσα την κυστη ενδομητριωσης,ειχε μεινει καπως μικρη,αφαιρεθηκε ιστος της βλεπεις με την αφαιρεση της κυστης..ε,αυτη η δεξια οωθηκη,παρολα τα φαρμακα εκανε μονο ενα ωαριο,ενω η αλλη 16!!!τι σημαινει αυτο.οτι η δεξια δεν καταστραφηκε αλλα υπολειτουργει,αρα η καλη κ δυνατη σου ειναι η αριστερη,αρα γιαυτο νιωθεις απο κει την ωορηξια.αλλα εσυ ειχες κυστη ενδομητριωσης σε καμια ωοθηκη?κ σε ποια?γιατι αμα δεν ειχες,πολυ απλα γραφω μπαρουφες..ή μαλλον για την ακριβεια,γραφω προσωπικη εμπειρια που δεν εχει καμια σχεση με σενα!!!

fUCCp2.png

svjYp2.png

Babitsaki μου, θα συμφωνησω με την Kriskris και θα πω κι εγω: καλε τι ντουρος αντρας ειναι αυτος;:tongue: Θα σου πω ομως πως αυτο μπορει να ειναι και καλο τελικα και να σου εξηγησω γιατι. Αν το σπερμα του αντρα σου ειναι γενικα καλο δε νομιζω πως θα πρεπει να υπαρχει κενο μιας μερας. Μαλιστα η γυναικολογος μιας πολυ καλης μου φιλης η οποια προσπαθει αρκετο καιρο και μετραει τις μερες μαζι με τη γιατρο της και με τεστακια ωορηξιας απο το φαρμακειο της εχει πει πως τις μερες που φαινεται ωριμο το ωαριο να ερχεται καθε μερα σε επαφη με τον αντρα της και οχι μερα παρα μερα. Επισης η αδερφουλα μου εμεινε εγκυος μετα απο προσπαθεια 5 μηνων και με εναν αντρα που ειναι σαν τον αντρουλη σου. Οποτε μην προσπαθεις να τον κοιμισεις καλε, ασε τον ανθρωπο να κανει τη δουλεια του...αχαχαχα:tongue::tongue::tongue:

Θεέέέέέέέέέές μου σας χαιρετώ! Σας πεθύμησα πολύ! Αλλά δεν ήθελα να μπαίνω και να σας ψυχοπλακώνω...ήθελα να είμαι λίγο καλύτερα για να με "ακούτε" κι εσείς΄καλύτερα!!!! Και είμαι!!!!:P Λίγο περισσότερο κάθε μέρα!!!!!!

Κρισομανούλα μου ανυπομονώ πολύ που θα πας να ακούσεις καρδούλες! Αχ βρε συμπεθερούλα μου είμαι σίγουρη πως δεν κάνεις υπερβολές και προσέχεις...απλά συνήθως οι γύρω μας μας θέλουνε ακόμα πιο "προσεκτικές"....Πώς πάει η κατάσταση με το υγρό; Εφυγε;

Λάρα μου η σαφρακιασμένη ήρθε...άντε να φεύγει να κάνεις κι εσύ ξέγνοιαστη διακοπές! Και μετά να μην ξανάρθει! Να φύγει να πάει αλλού!!!!Μσκριά από μας!!!!!

Βαβιτσιάκιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι μου εμφανίστηκες; Καλέ βιταμίνες προμηθεύτηκες;:P Μεγάλη ιστορία αυτό με τις προγραμματισμένες επαφές...Αχ θέλει πολύ κουράγιο! Αλλά ας μην ξεχνιόμαστε!!!! Η απόλαυση, απόλαυση ε!!!!:P

Ελενάκι μου σε χαιρετώ και από δω!!!!:D Αντε και πλησιάζει ο Σεπτέμβρης! Μαζί με τη Δομνίνα είστε στην ντριμ τιμ!!!!:D Αλήθεια πότε ξεκινάς ακριβώς; Ξέρεις;

Εγώ θεές μου δεν έχω κανένα νέο...κλείστηκα λίγο στον εαυτό μου, έκλαψα, νευρίασα...άμα πια! Καιρός να πάω παρακάτω!!!! Νιώθω λίγο κάπως κάποιες στιγμές αλλά γίνονται ολο και λιγότερες αυτές οι στιγμές...Θα πάω στο γιατρό να μιλήσουμε και θα αποφασίσω πώς θα συνεχίσώ!!!! Ε πώς; Να μην συνεχίσω; Ντροπή!!!! Μετά θα πρέπει να φύγω από τον Ολυμπο γιατί δεν θα μου αξίζει!!!!:rolleyes::D

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Διαφημίσεις

Καλημέεεεραααααααα!!!!

Μομεντακι μου, αγαπουλα μου!!!!! Καταρχήν χαίρομαι πολύ που είσαι καλύτερα και που αρχίζεις και σκέφτεσαι το επόμενο βήμα! Και τι ειναι αυτά που ακουω περί ψυχοπλακωματος;;; Θες να σε μαλώσω;; Α, δε θες! Είπα μήπως! Πήγατε πουθενά με τον μομεντο; Αν όχι, κανονίστε να φύγετε λίγο, να χαλαρώσετε και να ξεσαλώσετε!!

Ελενακι, τελικά μου φαίνεται αυτό με τις επαφές είναι μπερδεμα.. Οι μισοί σου λένε μέρα παρά μέρα, οι αλλοι μισοι κάθε μέρα... αντε βγάλε ακρη! χαχαχαχα!!!

Κρισάκι μου, να πάρεις εσύ με το καλό την αναρρωτική να πας στην όμορφη θεσσαλονίκη και έχουμε μπροστά μας αλλους 8 μήνες να βρεθούμε... Δε θα τη γλιτώσεις όμως! όποτε μπορέσεις εγώ θα κατέβω, στο λέω!! Αληθεια, τι έγινε με το υγρο;;;;;;;

Βαβιτσιακι, μου πέφτει λίγο μακρια η σαλονικα... :( Υπάρχει όμως μια περιπτωση να ανεβουμε με τον λάρο προς τα Χριστουγεννα γιατι εχει κάτι ξαδερφια εκει. Εννοείται ότι όταν το κανονισουμε θα σου πω!!

Δομνινακι μου, καλημέρα!!!

Ρε κοριτσια, αυτό το "λαρος" μου θυμίζει τον γλάρο.... ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!

JXFXp3.png

Babitsiaki, ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑΑΑΑΑΑΑΑ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΛΑΑΑΑ!!!! ΝΑ ΤΑ ΕΚΑΤΟΣΤΗΣΕΙΣ κοριτσάρα μου και εύχομαι του χρόνου στα γενέθλια σου, να σβήσεις τα κεράκια με το μωράκι σου!!!!

JXFXp3.png

Guten morgen my friends!!!

Έκανα έναν γερμανοαγγλικό συνδυασμό έτσι για να σπάσει κάπως η μονοτονία.. Πως είμαστε σήμερα;

Babitsiaki Χρόνια πολλά κοπελάρα μου, να τα εκατοστήσεις και να χεις σύντομα αυτό που επιθυμείς περισσότερο. Να περάσεις υπέροχα σήμερα και να ναι μια μέρα που θα τη θυμάσαι σε όλη σου τη ζωή.. είπαμε.. βουρ...

Φιλενάδα kriskris μου όλα καλά θα πάνε για σένα είμαι σίγουρη. Η επόμενη Παρασκευή είναι πολύ κοντά και θα είναι η ευτυχέστερη της ζωής σου.. θα ακούσεις τις καρδούλες των κρισακίων... είναι υπέροχο συναίσθημα πίστεψέ με..

Θα αρχίσω να κράζω συχνότερα τον άνδρα μου.. έχεις απόλυτο δίκιο.. πολύ χαλαρό τον έχω αφήσει τελευταία και δεν κάνει.. μου χαλάει τη συνταγή βλέπεις..

Μομεντάκι μου γλυκό πόσο χαίρομαι που είσαι πάλι κοντά μας.. Δικαιολογημένα απομακρύνθηκες, έβρισες, έκλαψες, και .. πείσμωσες.. εννοείται πως δεν υπάρχει καμία δικαιολογία για να τα παρατήσεις όλα τώρα.. Χάσαμε μια μάχη αλλά όχι τον πόλεμο.. Είμαστε εδώ και σύντομα όλες θα πετύχουμε το στόχο μας..

Κοριτσάκια 12 μερούλες ακόμα!

L2qIp2.png

Ευχατιστω κοπελαρες μου για τις ευχες σας η μόνη μου επιθυμία ειναι αυτή τιποτα αλλο δεν θέλω, ψεματα και υγεια θέλω γιατι χωρις υγεία....

λαρουκο μου ελα εσυ και μη σε νοιαζει εγω εδω θα ειμαι και θα σε περιμένω και φυσικα όλες σας περιμενω καλε δεστε το σαν εκδρομη θα σας κοιμησω σπιτι μεχρι να ερθει το μπεμπε εχω ενα δωματιο περισσιο!!!

μομεντακι μου καλο ποσο χαιρομαι που εισαι και παλι κοντα μας να θυμασαι πωσ οτι δεν μας σκοτωνει μας κανει πιο δυνατους εεεεε !!!!

καλημερα σε ολες τις φιλεναδες μου και σας ευχαριστω που ειστε κοντα μου!!

ΣΑΣ ΑΓΑΠΩ!!!!:tongue::tongue::tongue:

lJiup3.png

M1otp3.png

μπαμπιτσιακι τι ντουρος αντρας ειναι τουτος ο δικος σου?το εξηγω μονο αν ειστε λιγα χρονια μαζι,αλλιως δεν εχει εξηγηση,αλλα φτου σας σκορδα,παντα ετσι να ειστε!!!να σε πω για την ωορηξια χωρις να σε τρομαξω ομως..τωρα που εκανα εξωσωματικη ειδε ο γιατρος οτι η δεξια οωθηκη,απο αυτην που αφαιρεσα την κυστη ενδομητριωσης,ειχε μεινει καπως μικρη,αφαιρεθηκε ιστος της βλεπεις με την αφαιρεση της κυστης..ε,αυτη η δεξια οωθηκη,παρολα τα φαρμακα εκανε μονο ενα ωαριο,ενω η αλλη 16!!!τι σημαινει αυτο.οτι η δεξια δεν καταστραφηκε αλλα υπολειτουργει,αρα η καλη κ δυνατη σου ειναι η αριστερη,αρα γιαυτο νιωθεις απο κει την ωορηξια.αλλα εσυ ειχες κυστη ενδομητριωσης σε καμια ωοθηκη?κ σε ποια?γιατι αμα δεν ειχες,πολυ απλα γραφω μπαρουφες..ή μαλλον για την ακριβεια,γραφω προσωπικη εμπειρια που δεν εχει καμια σχεση με σενα!!!

κρισακι μου ειμαστε 6 χρονια μαζι δεν ξερω αν ειναι πολλα η λίγα παντως μη νομίζεις ειναι προβλημα καμια φορα το να ειναι τοσο ντουρος οπως λετε το σαββατοκυριακο δεν ξερω που να κρυφτώ μα πρωι βραδι? καλε στις διακοπες γα...... με όλο το καμπιγκ τιποτα δεν αφησαμε μονο σε ξενη σκηνη δεν μπήκαμε!!! εγω ταχα πουρητανη ήμουν ολο μη μας δουν μη μας ακουσουν αλλα απο ενα σημειο και μετα αισθανόμουν και τυψεις, ε μετα οχι οτι δεν μαρεσε και μενα....

αχ τι λεμε πρωινιατικα!!!!

lJiup3.png

M1otp3.png

Διαφημίσεις

α! και ειχα κυστη ενδομητρίωσης στην αριστερη ωοθηκη δεν ειναι περιεργο? η πρωτη ωορρηξια ήταν στην αριστερη η δεξια φαινοταν να τεμπελιαζει κατι είχε αλλα η αριστερη ήταν ντουρασελ!!!! γι αυτο μου κανει εντυπωση παλι η αριστερή ?

lJiup3.png

M1otp3.png

Babitsaki μου καλό ξέχασα να αναφέρω και τη δική μου εμπειρία.. Στην τρυφερή ηλικία των 24 ετών υποβλήθηκα σε εγχείριση πλαστικής των ωοθηκών.. Επειδή είχα ιστορικό ρήξης ωχρού σωματίου και πολυκυστικές ωοθήκες ο τότε γυναικολόγος μου είπε ότι έπρεπε να κάνουμε εγχείριση για να μπορέσουμε να "καθαρίσουμε" τις ωοθήκες μου.. όπως και έγινε.. Ο τωρινός γυναικολόγος μου βέβαια τραβούσε τα μαλλιά του όταν το άκουσε διότι θεωρεί ότι αυτή η επέμβαση εκείνη την χρονική στιγμή ήταν παρωχημένη και θα μπορούσε να αποφευχθεί..

Τέλος πάντων.. τώρα που πήγα σε εξωσωματικό και με εξέτασε ο άνθρωπος ευτυχώς αποφάνθηκε ότι μου άφησε ικανοποιητικό ιστό ωοθηκών και στις δύο και έτσι μπορέσαμε και κάναμε τη δουλειά μας.. Βέβαια έκανα μόλις 8 αλλά ήταν ευχαριστημένος. Τώρα με λίγη περισσότερη δόση φαρμάκων ελπίζουμε ότι θα κάνουμε περισσότερα για να έχουμε περισσότερες πιθανότητες επιτυχίας..

L2qIp2.png

Babitsaki μου καλό ξέχασα να αναφέρω και τη δική μου εμπειρία.. Στην τρυφερή ηλικία των 24 ετών υποβλήθηκα σε εγχείριση πλαστικής των ωοθηκών.. Επειδή είχα ιστορικό ρήξης ωχρού σωματίου και πολυκυστικές ωοθήκες ο τότε γυναικολόγος μου είπε ότι έπρεπε να κάνουμε εγχείριση για να μπορέσουμε να "καθαρίσουμε" τις ωοθήκες μου.. όπως και έγινε.. Ο τωρινός γυναικολόγος μου βέβαια τραβούσε τα μαλλιά του όταν το άκουσε διότι θεωρεί ότι αυτή η επέμβαση εκείνη την χρονική στιγμή ήταν παρωχημένη και θα μπορούσε να αποφευχθεί..

Τέλος πάντων.. τώρα που πήγα σε εξωσωματικό και με εξέτασε ο άνθρωπος ευτυχώς αποφάνθηκε ότι μου άφησε ικανοποιητικό ιστό ωοθηκών και στις δύο και έτσι μπορέσαμε και κάναμε τη δουλειά μας.. Βέβαια έκανα μόλις 8 αλλά ήταν ευχαριστημένος. Τώρα με λίγη περισσότερη δόση φαρμάκων ελπίζουμε ότι θα κάνουμε περισσότερα για να έχουμε περισσότερες πιθανότητες επιτυχίας..

στο ευχομαι κοριτσακι μου ολοψυχα, εξοργηστικα με την ιστορια σου, τι ναπω για τους γιατρους ποιον να εμπιστευτεις και να πιστεψεις τα λογια τους. παντα το χα προβλημα αυτο ακομα και τωρα σ αυτον που μου τα εξηγει ολα πιστευω οτι βαζει και λιγο σαλτσα για να μου παρει λεφτα μετα κανει κατι και με κανει να νιωθω τυψεις γι αυτο που σκεφτηκα μα τι στο καλο το σπουδαζουν αυτο? και οι γιατροι marketing???

lJiup3.png

M1otp3.png

babitsiaki μου,αρα ολα καλα,εχεις δυο ωοθηκουλες σουπερ,κ το δυο φορες απο την ιδια ειναι απλα τυχαιο γεγονος κ φυσικα δεν ειναι περιεργο!!καλε φτου σας κ παλι 6 χρονια!!κι εμεις τοσα ειμαστε,αλλα!!!!!!τα αλλα τα ξερεις,τα εχω ξαναπει!!!!!μπραβο παιδια,με αρεσετε..κρατατε την σχεση hot!!και χρονια σου πολλα ματια μου,ο,τι επιθυμεις!!!εμεις ισως κ να τα πουμε πανω!!βεβαια σιγουρα αν ειμασταν ολες μαζι θα ηταν αλλος ο χαβας!!θα γινει κι αυτο!!!

συμπεθερακι μου γλυκο κ αγαπησιαρικο..ποσο σαγαπω!!μου λειπουν τα αστειακια σου,αλλα χαιρομαι να σε ακουω καλυτερα..κ δεν εχεις λογο να μην εισαι,προχωραμε μπροστα,τι?πισω θα κοιταμε?κ οντως,καμια αποδραση θα ηταν σουπερ!!!!

δομνινακι ελενακι κ στα αλλα κοριτσια,τα φιλια μου!!

κοριτσια εγω πλεον κανονικα δουλεια,περιμενω την αλλη παρασκευη με πολλη,πολλη αγωνια να ακουσω καρδουλες (φοβαμαι να μην δεν ακουσω τιποτε,ακρα του ταφου σιωπη...)..οσο για το υγρο..κοριτσια νομιζω υποχωρησε,κ τωρα απλα εμεινε το συσσορευμενο λοιπος που ετσι κι αλλιως ειχα αλλα περισσοτερο λογω καθισιου κλπ!!!επισης ελπιζω καποια στιγμη να μου πουν να σταματησω τα ασπραδια,τα σιχαθηκα στην κυριολεξια,μου τα ειχαν επιβαλλει αλλα πλεον τρωω λιγοτερα,κ επισης περιμενω να μου που να σταματησω τις χουφτες τα φαρμακα που παιρνω..ελεος ρε κοριτσια,παιρνω χουφτες φαρμακα..oytrogestan,divina,filicine,salispir και ενα για τον θυροειδη..πολλα...το συνολο?11 την ημερα...ουφ!!!ας ειναι για καλο!!!

fUCCp2.png

svjYp2.png

Καλημέρα θεές!!!!

Ααααααααααααα!!!! Τι άκρα του τάφου σιωπή βρε συμπεθερούλα μου; Συναυλία ολόκληρη θα ακούσεις την Παρασκευή!!! Τικ τακ, τικ τοκ, τικ τικ!!!! Οι U2 ,,,,χμ...οι U3 ζωντανά από το κρισάκιο στάδιο θα είναι!!!!:D

Οσο για τα χάπια για καλό σκοπό είναι οπότε αξίζουν τον κόποι οι χούφτες!!!!

Βαβιτσιάκι μου πώς πέρσαες τα γενέθλια σου; Βγήκατε; Κάτσατε σπίτι; Ό,τι και να κάνατε ελπίζω να περάσατε ωραία!!!!

Λάρα μου καλήμέρα και σε σένα όλη μέρα!

Την καλημέρα μου σε ολόκληρο τον Ολυμπο!!!!

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...