Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 15 λεπτά , linaa είπε:

Λιγότερος κόσμος πιο ανθρώπινες συνθήκες έτσι πάνε αυτά . Όπου μαζεύετε πολύς κόσμος χάνετε η υπομονή 

Τα ίδια λέει ο άντρας μου για τα νοσοκομεία. Οπότε δουλεύει επαρχία παθαίνει σοκ. Συστήνονται και λένε και ευχαριστώ για την συνεργασία. 

πρίν από 9 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Έλα στο Fertilia και μετά φύγε με δίδυμα 😁❤️Στο εύχομαι ❤️❤️

Σταμάτα!! Στον γιατρό σου θα έρθω. Μου λείπει λίγο ενσυναισθηση και λίγο να υπολογίζει ο άλλος τα θέλω μου. Θα ήθελα με ήπια διέγερση να μην πάρω πολλά φάρμακα, δεν μου είχε βγει σε καλό. Να ηρεμήσει το σώμα μου από τις ορμόνες και μετά με ηρεμία να κάνω εμβρυομεταφορα. 

Τεχνητή εμμηνόπαυση 2!!!!!

Recommended Posts

και συνεχιζω..περιττο να σας πω οτι ειμαι μεσα στα νευρα γιατι πηρα την γενναια αποφαση να γυρισω στην δουλεια κ περιμενα πριγκηπικη μεταχειριση αλλα αυτοι με γ.....τι εννοω?πηγα το πρωι στο γραφειο κ απο το μεσημερι κ μετα και ακομα κ τωρα ειμαι σε μια εξτρα υπηρεσια που μου ανεθεσαν..υπερωρια ας την πω..γκρρρρρρρρρ..........:evil:..κανενας σεβασμος στην κατασταση μου..ο κρισος δε,τα εχει παρει με την ξεροκεφαλια μου..κ χθες καναμε δουλειες στο σπιτι κ εγω ολο χωνομουν..το τι βρισιδι ακουσα..κοριτσια μου νιωθω καλα,δεν νιωθω οτι κανω καο στις ψυχουλες..γιατι ολοι προσπαθουν να μου δημιουργησουν τυψεις?οτι αμα συμβει κατι θα φταιω?δηλαδη ελεος μαυτο το πραγμα..αγαπαει κανεις πιο πολυ τα μικρα απο μενα?οχι τα ειπα γιατι θα εσκαγα...ουφφφφφφφφφφφφ..

και συνεχιζω..λαρινι μου εγω παντως για λιγο ακομα θα ειμαι αθηνα..μετα σκοπευω να παρω αδειουλα αν μου δωσουν κ αν πρωτα ο θεος πανε ολα καλα,κ να κατσω λιγο πανω,θεσ/νικη.παντως θελω κι εγω να τα πουμε,επειγοντως!!!

συμπεθερακι μου που χαθηκες?αποτοξινωση κανεις?θες να μας λειψεις,ε?μας λειπεις ηδη....:cry:

μικρακι,λενακι κ στα υπολοιπα κορτσουδια,νεα κ παλια,φιλια πολλα!!!

fUCCp2.png

svjYp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

α ρε δομνινακι..σαν πρεζονι ακουγεσαι!!περιμενω να βαρεσω την πρωτη ενεση!!!χαχαχαχαχαχ!ματια μου στο ειπα οτι ολα θα πανε καλα αυτην την φορα?δεν μπορει,θα στο ειπα...

μπαμπιτσιααααακιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι...η χαλκιδικη ενωνει τους ανθρωπους...τους φερνει πιο κοντα παιδι μου...αχχχχχχχχχχχ χαλκιδικουλα μου...φετος δεν θα σε χαρω εγωωωωωωωωωωωωωωωωωωω...βασικα ας πανε ολα καλα κ χαλαλι κ τα μπανια κ ολα..καλες προσπαθειες απο δω κ περα!!!

μισο,συνεχιζω σε λιγο με τις υπολοιπες!!!

καλημέρα κορτσουδια μου, κρισακι μου μη στεναχωριεσαι η χαλικιδικη θα ειναι παντα εκει και θα σε περιμενει, τιποτα δεν αλλαξε, την επομενη φορα θα πας με ενα τσουρμο παιδακια super θα ειναι!!!! οσο για τη δουλεια, ξερουνε την καταστασή σου??? αν ναι ειναι πολυ γουρουνια!!! στο σπιτι σε φανταζομαι σε αναμένα καρβουνα.... παντως εγώ στη θέση σου θα εκμεταλευόμουν λίγο την κατασταση βάλτους να σου κάνουν μια γενική στο σπιτι,αραξε λιγο τωρα στην αρχη και οποτε σε συμφερει θα λες το κλασικο δεν ειμαι αρρωστη!!!! εγκυος ειμαι!!! και φυσικα δεν χωρει αμφιβολεια οτι αγαπας τα μικράκια σου!!!!!!!!

lJiup3.png

M1otp3.png

babitsiaki μου, εγω πάντως την πρωτη φορά, ούτε που το κατάλαβα.. Και τώρα βεβαια δε λέω, καμμία σχέση πώς πόναγα πριν και πώς τωρα! Εσύ τι τον θες τον γιατρό αφου το καταλαβαίνεις; Σου περισσεύουν καλέ λεφτα; Δωσε καλέ κυρία και σε μενα κατι... ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!!

Εχω μια ερώτηση (που μπορεί να το εχεις ξαναπεί αλλά τελος παντων). Από πού είσαι;; Έλεγα αν είσαι από Αθήνα, να κανονίζαμε όλες οι Θεες να βρισκόμασταν κάποια στιγμή! Το μομεντακι βεβαια μας πεφτει μακρια... :(

Momentaki, δεν κάνεις μια βόλτα κατά 'δω μεριά;; Θα σε φιλοξενήσουμε εμείς!!

καλο μου laraki απο θεσσαλονίκη ειμαι!!! ο γιατρός εκτός απο το πρωτο υπερηχο για όλους τους υπόλοιπους δεν με πήρε λεφτά και τους εκανα στην κλινική στο γενεσις παρ΄ολα αυτα δεν ειναι τόσο για τα λεφτα όσο η απογοίτευση που με τόσο προσοχή και λεπτομερεια κάναμε τους υπέρηχους και τρέχαμε στην επετειο μας 12/7 γιατι στις 11 το πρωι εγω ενιωσα πόνο αντε τρεχα για το υπερηχο, μου ειπε εσκασε!!! μετα με εβαλε να πλυθώ με σοδα φαγητου για να φυγει το υγρό του υπερηχου, μας σταυρωσε και μας ειπε θελω επαφή μια φορα σε 6 ώρες και μια αυριο το μεσημέρι ε! με την ωρα δεν το πιανεις το παιδι!! ασε μου μετα αρχισα να σκεφτομαι τι μπορει να πήγε στραβα!! το περιεργο είναι οτι ποτε στη ζωή μου δεν ειχα καθηστέρηση και ποτε αλλωτε δεν μου κρατησε η περιοδος 3 μέρες μονο. τι να πω ισως φταιει το μπανιο στη θαλασσα (εκτος περιοδου). αυτη τη φορα το πήρα απο την αρχη αλλα ετσι που εγινε δεν ξερω αν θα εχω οωρηξια στις 14 μερες, ας ελπίσουμε να το νιώσω, θεωρω όλη αυτη την εβδομαδα σημαντικη και δεν χανω μέρα.

lJiup3.png

M1otp3.png

Καλημέρα σε όλα τα κορτσούδια...

Τι να κάνω ρε φιλενάδα; Όλοι για κάποιο σκοπό ζούμε.. Ε, εγώ ζω για να κάνω την πρώτη ενέση (χιχιχι).. γιατί να το κρύψωμεν άλλωστε, εκστασιάζομαι όταν βαράω ενεσούλες (πλάκα κάνω, μην το πάρει καμία στα σοβαρά)...

Φιλενάδα θα στα πω έξω από τα δόντια.. Άσε τις μαλακίες και κάτσε στ' αυγά σου.. Το πρώτο τρίμηνο είναι το πιο κρίσιμο και οι πρώτες βδομάδες (βλέπε στην δική σου περίπτωση) οι κρισιμότερες όλων.. Δίκιο έχει ο Κρίσος και φωνάζει.. Άντε μην αρχίσω να φωνάζω κι εγώ και δεν ξέρω κι εγώ τι θα γίνει!!!

Κορίτσια είμαι έξαλλη με τον άνδρα μου...:twisted::twisted::twisted::twisted:

Όχι μόνο δεν έχει ελαττώσει το κάπνισμα αλλά αυτό το σβκ που υποτίθεται ότι ήταν και πιο χαλαρός και χωρίς άγχος έκανε όχι ένα, όχι δύο... τρία πακέτα... Και φυσικά σήμερα το πρωί που κάτι είπαμε και μου είπε "πήρα τσιγάρα" ποιος με είδε και δεν με φοβήθηκε..

Ρε φίλε, εγώ κάνω τόση προσπάθεια, τραβάω τέτοια ταλαιπωρία κι εσύ ούτε το τσιγάρο δεν μπορείς να ελαττώσεις;;;; Μη μιλήσω για τη βοήθεια που μου δίνει σε άλλα θέματα (Καμία εννοείται)... Και μην αρχίσεις φιλενάδα ότι το τσιγάρο δεν επηρεάζει το σπέρμα γιατί ούτε εγώ ξέρω τι θα γίνει..

Τέλος πάντων, :rolleyes: κοίτα να βάλεις μια τάξη στο γραφείο και τα καλύτερα έρχονται.. Πότε έχεις ραντεβού για καρδούλες;

Σε όλα τα άλλα κοριτσάκια... Good morning!:tongue:

L2qIp2.png

Πολυ-πολύ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!

Κρισακι μου, κόψε ρε πουλάκι μου κι εσυ λίγο με τις δουλειες! Εντάξει, δεν είπαμε να είσαι μονίμως σε ένα κρεββατι αλλά μη σε πιανει και σένα τωρα!!! Αφού το λέει και η Δρ.Δομνίνα, το πρωτο 3μηνο είναι το πιο κρίσιμο. Ασε τις γενικές για αργότερα! Όσο για το γραφείο.... τι να πω... Αναισθητοι, μόνο η δουλειά τους να γίνεται τους ενδιαφέρει.. Λοιπόν, εγώ φευγω το Σαββατο και θα επιστρέψω στις 29/8... Από τοτε και μετά, όποτε μπορείς κι εσύ μου λες και κατεβαίνω Αθηνα για καφέ!!!

Δομνινακι, πολλά τσιγάρα ρε γμτ... Μα καλά, δεν το καταλαβαίνουν;; Και το τσιγάρο ΚΑΝΕΙ κακό στο σπέρμα! Συγγνώμη αλλά έχεις όλα τα δικια με το μέρος σου! Εσύ έχεις περάσει τόσα, εκείνος ένα πραγμα έχει να κάνει! Τα πήρα τώρα γιατί κ ο δικός μου καπνίζει πολύ και δεν μπορώ να τον κάνω καλά....

Babitsiaki, τελικά ρε αγαπουλα μου δεν ξέρω αν πρέπει να μπαίνουμε σε όλη αυτή τη διαδικασία.. πιο πολύ αγχος δημιουργεί. Εμ αυτό λέω κι εγώ, γίνεται με το ρολόι παιδί;;; Καλύτερα ματακια μου να έχετε επαφές μέρα παρα μέρα και πού θα πάει;; Θα έρθει το μπεμπέ!!

JXFXp3.png

Διαφημίσεις

γιουπι γιουπι το δομνινακι θα κανει ενεσουλα!!!!!! βρε το κωλοτσιγαρο!!! εμενα παλι ο αντρασ μου ειναι αθληταρας και ουτε να το μυρισει δεν θελει εγω ειμαι η κακια επιρροη και οσο στο σπιτι δεν καπνιζω γιατι γκρινιαζει στο γραφειο δεν βλεπουμε τη μυτη μας απο τον καπνο.

λαρουκο μια και κενεισ περιοδια δεν ερχεσαι και μια σαλονικα να σε παω κατω απο τον λευκο πυργο να σε κερασω ενα καφε και πασαντεμπο???? ωχ ωχ ωχ κατι αισθανομαι μηπωσ εχω ωορηξια αχ παναγια μου!!!!! παλι αριστερα όμως γινετε εεεε γιατρινες μου γινετε καθε μήνα η ιδια ωοθηκη να κανει ωορηξια???? εεεε

lJiup3.png

M1otp3.png

Babitsaki είσαι πολύ τυχερό να το ξέρεις που ο άνδρας σου είναι αθλητής.. Εγώ ρε κορίτσια σε αυτόν τον τομέα πάντα ήμουν άτυχη.. Όσο εγώ είμαι αντικαπνίστρια μέχρι του θανατά τόσο όλοι οι άνδρες με τους οποίους είχα σχέση καπνίζανε..

Αν δεν είχα μπει σε αυτή την ταλαιπωρία και δεν είχα κάνει τόση προσπάθεια, ειλικρινά δεν θα με πείραζε.. Άλλα μόνο αυτό έχει να κάνει και να παίρνει δύο (μόνο δύο) χαπάκια τη μέρα.. Τόσο δύσκολο είναι πια;

L2qIp2.png

Babitsiaki, αμα τον κοιμίσεις δε γινεται δουλεια.. χαχαχαχαχα!!!!!!

Αχ βρε Δομνινα, σε καταλαβαίνω... Εγώ είμαι καπνίστρια αλλά εχω καταφέρει να το μειώσω πααααραααα πολύ... Ο λάρος οσο κι αν του λέω, το βιολί του.. Ασε που τον παρακαλαω να παει να κάνει τσεκ απ γιατι εχει και κληρονομικοτητα με καρδιοπάθειες και δεν παει! Ωωωωχ, τι μου τα θυμισες τωρα, συγχυστηκα πάλι!! γκρρρρρρρρρ!

JXFXp3.png

Γεια σας κοριτσια!!! Δομνινα μου, ποτε εφτασε ο καιρος τελικα...επιτελους αρχιζεις τα τρυπηματακια!!!:tongue:Αυτο με το τσιγαρο μεγαλο προβλημα, οντως. Ευτυχως εμεις το κοψαμε πριν 6 χρονια και ησυχασα. Μακαρι και ο αντρουλης σου να καταλαβει ποσο καλο θα του κανει εστω και να το μειωσει λιγο. Babitsaki μου, γιατι δε ρωτας το γιατρο σου για την ωορηξια απο τη μια ωοθηκη, αν και νομιζω πως ειναι κατι που μπορει να συμβει. Και τον αντρουλη σου βρε δε θα του λες "πρεπει", απλως θα τον "ξεσηκωνεις" εσυ και ασε αυτος να κανει τα υπολοιπα:tongue::tongue::tongue:Kriskris μου, μη δινεις σημασια στους αναισθητους, πανε αν μπορεις να παρεις αναρωτικες και αστους να χτυπιουνται... Momentaki μου ελπιζω να εισαι λιγο καλυτερα! Περιμενουμε τα νεα σου...

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσια!!! Δομνινα μου, ποτε εφτασε ο καιρος τελικα...επιτελους αρχιζεις τα τρυπηματακια!!!:tongue:Αυτο με το τσιγαρο μεγαλο προβλημα, οντως. Ευτυχως εμεις το κοψαμε πριν 6 χρονια και ησυχασα. Μακαρι και ο αντρουλης σου να καταλαβει ποσο καλο θα του κανει εστω και να το μειωσει λιγο. Babitsaki μου, γιατι δε ρωτας το γιατρο σου για την ωορηξια απο τη μια ωοθηκη, αν και νομιζω πως ειναι κατι που μπορει να συμβει. Και τον αντρουλη σου βρε δε θα του λες "πρεπει", απλως θα τον "ξεσηκωνεις" εσυ και ασε αυτος να κανει τα υπολοιπα:tongue::tongue::tongue:Kriskris μου, μη δινεις σημασια στους αναισθητους, πανε αν μπορεις να παρεις αναρωτικες και αστους να χτυπιουνται... Momentaki μου ελπιζω να εισαι λιγο καλυτερα! Περιμενουμε τα νεα σου...

elanaki μου το προβλημα μου δεν ειναι να τον ξεσηκωσω αλλα να τον πεισω για μερα παρα μερα και οχι ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ.

lJiup3.png

M1otp3.png

Babitsaki moy, όντως το κάθε μέρα ανελλειπώς είναι ένα πρόβλημα.. Εγώ βέβαια τυχερή είμαι άμα μου κάτσει μια φορά τη βδομάδα αλλά τελευταίως δεν έχω και ιδιαίτερη διάθεση και έτσι όλα καλά.. Κουράζεται ο καημενούλης μου...

Ελενάκι μου γλυκό όντως έφθασε ο καιρός.. περνάει σαν νερό.. και ανυπομονώ κάθε μέρα που περνάει όλο και περισσότερο..

L2qIp2.png

Babitsaki ξέχασα να σου πω.. όντως μπορεί να έχεις ωορρηξία από την ίδια μεριά που είχες και την προηγούμενη φορά.. Δεν είναι αλήθεια αυτό που λέγεται, ότι δηλαδή η ωορρηξία πάει εναλλάξ.. οπότε βουρ στον πατσά...

L2qIp2.png

Babitsaki ξέχασα να σου πω.. όντως μπορεί να έχεις ωορρηξία από την ίδια μεριά που είχες και την προηγούμενη φορά.. Δεν είναι αλήθεια αυτό που λέγεται, ότι δηλαδή η ωορρηξία πάει εναλλάξ.. οπότε βουρ στον πατσά...

α! χα! οποτε εχουμε μαχη ολη τη βδομαδα και αμα δε σκαρωθει το μπεμπε τον αλλον μηνα θα κανω το μερα παρα μερα, θα χω και μια δικαιολογία βρε αδερφε! βεβαια τωρα νιωθω παντου τσιμπήματα!! ααα ας με βαρεσει καπια! παλι μπαινω στη λουπα να μετραω!! καλε ασε το ημερολογιο λεμε!!! χιχιχιχι!

καλε το μομεντακι πηγε διακοπες είπαμε??? τα χω λιγο χαμενα τοσες μερες μακρυα σας

lJiup3.png

M1otp3.png

καλημέρα κορτσουδια μου, κρισακι μου μη στεναχωριεσαι η χαλικιδικη θα ειναι παντα εκει και θα σε περιμενει, τιποτα δεν αλλαξε, την επομενη φορα θα πας με ενα τσουρμο παιδακια super θα ειναι!!!! οσο για τη δουλεια, ξερουνε την καταστασή σου??? αν ναι ειναι πολυ γουρουνια!!! στο σπιτι σε φανταζομαι σε αναμένα καρβουνα.... παντως εγώ στη θέση σου θα εκμεταλευόμουν λίγο την κατασταση βάλτους να σου κάνουν μια γενική στο σπιτι,αραξε λιγο τωρα στην αρχη και οποτε σε συμφερει θα λες το κλασικο δεν ειμαι αρρωστη!!!! εγκυος ειμαι!!! και φυσικα δεν χωρει αμφιβολεια οτι αγαπας τα μικράκια σου!!!!!!!!

καοριτσακι μου την ξερουν την κατασταση μου αλλα κανουν τους κινεζους..ας ακουσω εγω τις καρδουλες κ μετα θα χτυπαω αναρρωτικες αβερτα..κ ειμαι κ δημοσιο δηλαδη,ελεος..ολοι το εκμεταλλευονται κι εγω δουλευω πρωι - βραδυ...

κι εσυ μη μου στεναχωριεσαι για την τελευταια προσπαθεια που εκανες..οι πιθανοτητες συλληψης ειναι 25% σε καθε κυκλο νομιζω,ειναι δυσκολο να το πετυχεις αμεσα αλλα ειναι πολυ κοντα,το βλεπω,ερχεται το μπαμπιτσιακι!!!!:tongue:

fUCCp2.png

svjYp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...