Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 15 λεπτά , linaa είπε:

Λιγότερος κόσμος πιο ανθρώπινες συνθήκες έτσι πάνε αυτά . Όπου μαζεύετε πολύς κόσμος χάνετε η υπομονή 

Τα ίδια λέει ο άντρας μου για τα νοσοκομεία. Οπότε δουλεύει επαρχία παθαίνει σοκ. Συστήνονται και λένε και ευχαριστώ για την συνεργασία. 

πρίν από 9 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Έλα στο Fertilia και μετά φύγε με δίδυμα 😁❤️Στο εύχομαι ❤️❤️

Σταμάτα!! Στον γιατρό σου θα έρθω. Μου λείπει λίγο ενσυναισθηση και λίγο να υπολογίζει ο άλλος τα θέλω μου. Θα ήθελα με ήπια διέγερση να μην πάρω πολλά φάρμακα, δεν μου είχε βγει σε καλό. Να ηρεμήσει το σώμα μου από τις ορμόνες και μετά με ηρεμία να κάνω εμβρυομεταφορα. 

Τεχνητή εμμηνόπαυση 2!!!!!

Recommended Posts

Καλημέρα κοριτσάκια μου ουουουου μου λειψατε!!!!!!! γυρισα και δεν προλαβαινω να διαβάζω τα νεα σας momentaki μου λατρεμένο στεναχωρήθηκα για τα δικά σου νεα αλλα δεν πειραζει χαζουλακι μου γεροι να εισαστε για να ξαναπροσπαθησετε ολα θα πανε καλά!!!! συγχωρεστεμε αν πω καμια κοτσανα στο φτερομπαμ διαβασα την πρωτη σελιδα γι αυτο δεν γραφω για όλες σας σας αγαπώ πολυ πολυ ρε σκατουλια!!!! και ετσι για την ιστορία να σας πω οτι δεν πετυχε το προγραμμα τσαμπα τα αισθηματα και τα προαισθήματα αφου με εφτασε στο αμην και ειχα και δυο μερες καθηστερηση τελικα μου ηρθε περίοδος τα υπολιπα θα σας τα πω μετα τωρα ήρθε το boss!!!!

lJiup3.png

M1otp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Kαλημέρα ΘΕΕΣ!!!

Μικρολού μου, κι εγώ κατα την ωορρηξία έχω κάτι πονάκια, όχι τιποτα το ιδιαίτερο.. Είναι φυσιολογικό, μην ανησυχεις! Παντως αυτή την φορά, που ηταν η 2η περίοδος είχα κάποιους πονους. Δεν ήταν σαν την 1η πρωτη φορά που δεν καταλαβα τιποτα... Μην φανταστείς τίποτα ανυποφορους πόνους, απλά καταλάβαινα ότι είχα περίοδο. Ευχομαι κοριτσάκι μου κι εσύ να ηρεμήσεις επιτέλους γιατι εχεις ταλαιπωρηθεί πολύ καλό μου...

Κρισάκι, να είσαι σίγουρη ότι αυτόν τον καφέ θα τον πιούμε!! Κι αυτόν και πολλούς αλλους!

Μομεντακι, ελπίζω σήμερα να νιώθεις λίιιιιγο καλύτερα...

Ελενακι, δομνινουλα, βαβιτσιακιιιιιιιιι (που εξαφανιστηκες εσυ;;;;) σας φιλώ γλυκά!

JXFXp3.png

Βρε καλώς τηνε την πέρδικαααααα!!!!!!!!!! Που εξαφανίστηκες βρε;;;; Είχαμε και την αγωνία πέτυχε δεν πέτυχε; Αχ καρδουλίτσα μου, φαίνεται ότι ο Αυγουστος δεν ήταν ο μήνας μας... Ας ελπίσουμε ότι ο Σεπτέμβριος θα είναι πιο τυχερός για όλες μας....

Θα περιμένουμε να μας πεις λεπτομέρειες, πού πήγες, πως τα πέρασες κλπ, κλπ... μη νομίζεις ότι θα τη γλιτώσεις!

JXFXp3.png

Βρε καλώς τηνε την πέρδικαααααα!!!!!!!!!! Που εξαφανίστηκες βρε;;;; Είχαμε και την αγωνία πέτυχε δεν πέτυχε; Αχ καρδουλίτσα μου, φαίνεται ότι ο Αυγουστος δεν ήταν ο μήνας μας... Ας ελπίσουμε ότι ο Σεπτέμβριος θα είναι πιο τυχερός για όλες μας....

Θα περιμένουμε να μας πεις λεπτομέρειες, πού πήγες, πως τα πέρασες κλπ, κλπ... μη νομίζεις ότι θα τη γλιτώσεις!

larouko μου!! ήμουν 15 μερες σε καμπινκγ στη χαλκιδικη, περασα υπέροχα επαιξα σαν παιδι ωρες ατελειωτες, ερωτευτικα ξανα τον αντρα μου τον κοιτουσα και ελιωνα, χαλαρωσα, ξεκουραστηκα, ηταν οτι χρειαζόμουν αν ειχα και αλλο ενα καλο να σας πω θα ήταν ΤΕΛΕΙΑ αλλα δεν πειραζει απλα σταματαω να το σκεφτομαι και να κανω προγραμματισμενα γιατι τζαμπα αγχοσ!!!!!

lJiup3.png

M1otp3.png

Καλημέρα και καλή βδομάδα σε όλα τα τρυφερά κοριτσόπουλα της παρεούλας μας!

Πέρασα ένα όμορφο σαββατοκύριακο, βάψαμε όλο το σπίτι, ανανεωθήκαμε και είμαι καλά!

Σας σκέφτομαι όλες πολύ και εύχομαι για όλες μας τα καλύτερα!

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

γεια σας κοριτσακια.μου εκανε εντυπωση το ποστ τεχνητη εμμηνοπαυση και μπηκα να δω.δεν καταλαβα ομως καλα.η ονομασια απο που προερχεται αφου εδω βλεπω οτι κανετε προσπαθειες για μωρακια.αν μπορει καποια κοπελιτσα ας με φωτισει και εμενα.ευχαριστω

4ywWp2.png

γεια σου κοπελια καλως ήρθες, λογικο να μη καταλαβεις αφου αυτο το φορουμ εχει περασει πολλα!!! ολες μας εδω ήμασταν σε διαδικασια τεχνικης εμμηνοπαυσης περασε ο καιρος όμως και εκει που όλες περιμέναμε να μας ερθει περιοδος που σημαινε το τελος της τεχνικης εμμηνοπαυσης τώρα παρακαλαμε να μην μας ξαναρθει κατι που θα σημαινει οτι γιναμε μανουλες.... (εκτος απο το μικρουλινακι μας που ειναι μικρό για τετοια!!) Οτι θελεις παντως να ρωτησεις εμεις θα ειμαστε διπλα σου για να λυσουμε τις απορριες σου και να σε στηρίξουμε!!! γι αυτο δεν αλλαζουμε ονομα !!!!

lJiup3.png

M1otp3.png

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΘΕΕΣ!!!ΜΟΜΕΝΤΑΚΙ ΜΟΥ ΛΥΠΑΜΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ!!ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΟΙ ΝΑ ΞΑΝΑΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ!!ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΚΑΛΟ ΠΟΥ ΣΚΕΦΤΟΣΟΥΝ ΘΕΤΙΚΑ,ΘΑ ΕΧΑΝΕΣ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΜΕ ΑΡΝΗΤΙΚΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ...ΛΑΡΑ ΜΟΥ ΕΙΜΑΙ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΑΔΙΑΘΕΤΗΣΩ...ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΩΟΡΡΗΞΙΑ ΕΧΩ ΤΣΙΜΠΗΜΑΤΑΚΙΑ...ΑΡΑ ΝΟΜΙΖΩ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ,ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥ???ΕΛΕΝΑ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΩ ΣΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ,ΤΟΤΕ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΕΧΩ ΑΔΙΑΘΕΤΗΣΕΙ 3 ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΕΧΕΙ ΦΑΕΙ Η ΑΓΩΝΙΑ...:confused:

εγω παλι βρε κοπελιες στην πρωτη περιοδο πεθενα στο πονο στη δευτερη απλα πονουσα και στη τριτη δεν καταλαβα τιποτα μόνο περιεργα πονακια τα οποια εγω τα ελεγα εγκυμοσυνη αλλα αυτα ήταν οτι θα μου ρθει η σαφρακιασμένη τεσπα παντως την ωορηξια και γω την καταλαβαινω ιδικα αυτη τη φορα που το χα και στο νου μου πρωτα εγω το ειπα στον γιατρο και αυτος απλα το επιβεβαιωσε, οποτε τι τον θέλω!!!!

lJiup3.png

M1otp3.png

Διαφημίσεις

babitsiaki μου, εγω πάντως την πρωτη φορά, ούτε που το κατάλαβα.. Και τώρα βεβαια δε λέω, καμμία σχέση πώς πόναγα πριν και πώς τωρα! Εσύ τι τον θες τον γιατρό αφου το καταλαβαίνεις; Σου περισσεύουν καλέ λεφτα; Δωσε καλέ κυρία και σε μενα κατι... ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!!

Εχω μια ερώτηση (που μπορεί να το εχεις ξαναπεί αλλά τελος παντων). Από πού είσαι;; Έλεγα αν είσαι από Αθήνα, να κανονίζαμε όλες οι Θεες να βρισκόμασταν κάποια στιγμή! Το μομεντακι βεβαια μας πεφτει μακρια... :(

Momentaki, δεν κάνεις μια βόλτα κατά 'δω μεριά;; Θα σε φιλοξενήσουμε εμείς!!

JXFXp3.png

γεια σας κοριτσακια.μου εκανε εντυπωση το ποστ τεχνητη εμμηνοπαυση και μπηκα να δω.δεν καταλαβα ομως καλα.η ονομασια απο που προερχεται αφου εδω βλεπω οτι κανετε προσπαθειες για μωρακια.αν μπορει καποια κοπελιτσα ας με φωτισει και εμενα.ευχαριστω

Καλώς το κοριτσάκι!!! Όπως εξήγησε και η φίλη babitsia όλες οι κοπέλες εδώ ήμασταν σε τεχνητή εμμηνοπαυση και τώρα που τελειωσε αυτή η φάση έχουμε παραμείνει στο τοπικ για να λέμε τα νεακια μας. Οτιδηποτε χρειαστείς για το θέμα, εδώ είμαστε!!!

JXFXp3.png

Καλημέρα και καλή βδομάδα σε όλα τα τρυφερά κοριτσόπουλα της παρεούλας μας!

Πέρασα ένα όμορφο σαββατοκύριακο, βάψαμε όλο το σπίτι, ανανεωθήκαμε και είμαι καλά!

Σας σκέφτομαι όλες πολύ και εύχομαι για όλες μας τα καλύτερα!

Δομινακιιιιιιιι!!!!! ΜΠραβο κουκλάρα μου! Πότε με το καλό θα ξεκινήσεις;

JXFXp3.png

α ρε δομνινακι..σαν πρεζονι ακουγεσαι!!περιμενω να βαρεσω την πρωτη ενεση!!!χαχαχαχαχαχ!ματια μου στο ειπα οτι ολα θα πανε καλα αυτην την φορα?δεν μπορει,θα στο ειπα...

μπαμπιτσιααααακιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι...η χαλκιδικη ενωνει τους ανθρωπους...τους φερνει πιο κοντα παιδι μου...αχχχχχχχχχχχ χαλκιδικουλα μου...φετος δεν θα σε χαρω εγωωωωωωωωωωωωωωωωωωω...βασικα ας πανε ολα καλα κ χαλαλι κ τα μπανια κ ολα..καλες προσπαθειες απο δω κ περα!!!

μισο,συνεχιζω σε λιγο με τις υπολοιπες!!!

fUCCp2.png

svjYp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...