Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Είναι σίγουρα καλό.το εμβρυολογικο,γιατί σκέψου πως από τις 6βλαστοκυστες που βάλαμε,οι 4 έδωσαν θετική χοριακη, ασχέτως αν δεν εδωσαν όλες τελειομηνη εγκυμοσύνη. Τώρα για τους άλλους γιατρους δεν έχω γνώμη,δεν τους γνωρίζω,γιατι μόνο με τον Σταυράκη έχω κάνει εξωσωματική,αλλά θέλω να πιστεύω πως είναι κ αυτοί πολύ καλοί😊Σου εύχομαι ο,τι καλύτερο ❤️

να 'σαι καλά!! είδα ότι έχεις ήδη ένα κοριτσάκι και περιμένεις και δεύτερο μπεμπέ, να τα χαίρεσαι, όλα τα καλά εύχομαι!!

Τεχνητή εμμηνόπαυση 2!!!!!

Recommended Posts

Αυτό ακριβώς νιώθω κι εγώ...ένα τίποτα...Μέχρι πριν μια ώρα χαιδευα την κοιλιά μου και τους μιλούσα...Τι ειρωνεία! Και τι έμεινε τώρα; Ενα κενό! Ενα κενό που πονάει πολύ!

Πραγματικά εύχομαι να μην περάσει καμιά κάτι τέτοιο...ποτέ!

Συμπεθερούλα μου να προσέχεις τα μωρά σου...και να χαίρεσαι την κάθε στιγμή...Ο πόνος μου δεν αλλάζει τη χαρά που ένιωσα με τα δικά σου νέα...Να τα προσέχεις τα μικρούλια σου...και να προσέχεις τον εαυτό σου!

Λάρα μου...τα συναισθήματά είναι αμοιβαία...και όταν με το καλό μας πεις τα δικά σου θετικά νέα (δεν ξεχνιέμαι) θα χαρώ...γιατί σου αξίζει!

Δεν ξέρω τι άλλο να πω...πονάει πολύ ρε γαμώτο...Δεν περίμενα να πονάει τόσο πολύ...

Καρδούλα μου, πώς να μην σε ποναει;;;; Είσαι μια γλυκια ψυχή που απλά ήθελε το αυτονόητο!! Φυσικά και σε ποναει.... Θα δεις όμως σιγα-σιγα πως θα μαζεψεις και πάλι δυναμεις και να ξαναμπεις στον αγωνα. Νιωθω ότι φταίμε κ εμείς λίγο που ημασταν τόσο σίγουρες! Τελικά ίσως είναι καλύτερα κάποια πράγματα να τα κρατάμε για τον εαυτό μας.... Και για να ελαφρύνω το κλίμα...καλυτερα να μασας παρα να μιλάς που λένε....

Αγαπουλα μου, εμείς μαζί θα γιορτασουμε... (Αδιαθέτησα σήμερα αλλά δεν ήθελα να χαλάσω την ατμόσφαιρα το πρωι...πού να φανταστω...)

JXFXp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μομεντακι μου γλυκο σου εγραψα και διπλα... αχ βρε κοριτσι μου μακαρι οντως να μην το περνουσε καμια γυναικα αυτο... ο πονος αυτος θελω να πιστευω πως θα σε κανει πιο πεισματαρα και πιο δυνατη, μην τον αφησεις να σε νικησει...

Και ξέρετε τι με στενοχωρεί παραπάνω; Οτι χάλασα την ωραία μέρα της συμπεθερούλας μου!!!! Αστε με εμένα...

Συμπεθερούλα μου σήμερα ήτανε μια μέρα έκπληξη για σένα!!!! Είναι απίστευτο!!!! Φαντάζομαι χαρά!!!! Καλέ....ανοίξτε σαμπάνιες για την τριπλή επιτυχία!!!! Δεν συμβαίνει συχνά κάτι τέτοιο!!!!

Συγνώμη για όλο αυτό συμπεθερούλα μου...η μέρα είναι δικιά σου!!!! και να την χαρείς! Ακούς; ΝΑ ΤΗΝ ΧΑΡΕΙΣ! ΚΙ ΑΜΑ ΤΗΝ ΧΑΡΕΙΣ ΕΣΥ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΚΙ ΕΓΏ ΠΙΟ ΚΑΛΑ! ΚΑΙ ΤΟ ΕΝΝΟΩ ΜΕ ΟΛΗ ΜΟΥ ΤΗΝ ΨΥΧΗ!!!!

Αυτά από μένα...θα βγω γιατί αρκετά σας ψυχοπλάκωσα...

Θα τα πούμε...

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Γεια και στα υπολοιπα κοριτσια, η διαθεση δυστυχως δεν ειναι και η καλυτερη αλλα το ξερω πως θα επανελθουμε γρηγορα... Lara μου, ηρθε τελικα η ακατανομαστη, η σαφρακιασμενη:evil: Τι να πω, δεν πειραζει; Οχι δε θα το πω γιατι πειραζει...αλλα εμεις το κεφαλι ψηλα, ετσι θεες μου; Microlou μου, μη βγαζεις συμπερασματα κοριτσι μου, πανε στο γιατρο σου πρωτα να σε εξετασει και μετα βλεπεις... Δομνινα μου, γεια σου!Αυτα.........:(

Kriskris μου, συγνωμη κοριτσι μου, δεν το ειδα το μηνυμα σου...τι ευχαριστο ειναι αυτο, 3διμακια, σαν την Pegg απο διπλα...μπραβο κοριτσι μου, ειμαι σιγουρη πως ολα θα πανε πολυ καλα!!! Συγχαρητηρια και παλι!!!

Διαφημίσεις

συμπεθερακι να σου πω κατι?το λεω κ ανατριχιαζω ολοκληρη..τοσο καιρο εδω ολες κοινες αγωνιες,κοινα προβληματα,κ ολα τα περασαμε μαζι..σαν αδερφες μου σας νιωθω κ αυτο που λεει το λαρακι οντως ειναι αληθεια,κι εγω σας αγαπω πολυ,παρα πολυ..δεν μπορω παρα να χαλιεμαι κ οντως πιστευω οτι κι εμεις το παραχεσαμε με την θετικη μας ενεργεια..τετοιες ωρες θα ηθελα απλα να το ειχα βουλωσει..αλλα πραγματικα πιστευα οτι θα πανε ολα καλα..

fUCCp2.png

svjYp2.png

ελενακι μου σε ευχαριστω,οπως κ τα αλλα κοριτσια..θα προτιμουσα να γιορταζαμε μαζι με το συμπεθερακι μου..ελεγα αμα ειναι θετικο θα της ζητησω το τηλεφωνο,δεν θα μεινουμε στα μηνυματα..κ πιστευα οτι θα ειναι..πιο πολυ αποτι για μενα..

Tρια ειναι αλλα αλλα προς το παρον ειδαμε μονο σακκους..τωρα πρεπει να ακουσουμε κ καρδουλες,μονο τοτε θα ξερουμε με σιγουρια...

Λαρακι ηρθε ε?καλες διακοπουλες τοτε ματακια μου κ οπως ειπαμε..θα σκαρωθει το νησιωτικο μπεμπε τωρα..

fUCCp2.png

svjYp2.png

elenaki & kriskris ναι ηρθε... Τουλαχιστον δεν θα την εχω στις διακοπες μου... Να σας πω την αληθεια, χτες πήγα κ πηρα τεστακι για να ειμαι ετοιμη τη Δευτερα το πρωι... Πάνε τα 15 ευρω... Δε βαριεστε, τουλαχιστον δεν το χρησιμοποιησα.

Κρισκρις μου, όσο έχω χαρεί με 'σενα αλλο τόσο εχω στενοχωρεθει με το μομεντακι... Ειμαι λιγο περισσοτερο στενοχωρημενη απ' οτι χαρουμενη...Λυπάμαι που τη βαλαμε στη διαδικασια να το θεωρεί δεδομενο και τώρα..... τι να πω... Δεν ξαναμιλάω βρε κοριτσια, αισθανομαι πολύ ασχημα...

Μομεντακι μου, συγνωμη....

JXFXp3.png

Να ξέρατε πόσο με συγκινήσατε σήμερα...αλήθεια σας λέω...Είναι απίστευτο πόσο με συγκινήσατε με αυτά που μου είπατε, που μου γράψατε.

Θέλω να διευκρινήσω κάποια πράματα και δεν τα λέω απλά για να τα πω! Ειλικρινής είμαι!

Πρώτα απ όλα συμπεθερούλα μου ξέρω πως σήμερα φανταζόμασταν πολύ διαφορετική τη σημερινή μέρα...και αν θεούλη μου άκουγα οτιδήποτε αρνητικό για σένα καπάκι με τα δικά μου νέα ειλικρινά δεν ξέρω κι εγώ τι θα μου γινόταν αυτή τή στιγμή. Το ότι όμως τα δικά σου νέα ήτανε ευχάριστα έκανε τη μέρα μου να έχει και μια "πινελιά" χαράς! Κρίμα που επισκιάστηκε όμως η χαρά με τα δικά μου κακά και στραβά μαντάτα...Δεν ξέρω γιατί...ξέρω πως είναι κουφό...αλλά συγνώμη...για τη μέρα που δεν έγινε τόσο όμορφη όσο την είχαμε στο μυαλό μας...:( Αλλά ξέρεις τι; Παραμένει μια όμορφη μέρα γιατί μέσα σου έχεις 3 ζωούλες που παλεύουνε...και σε λίγες μερούλες θα ακούσεις καρδούλες...και είναι ό,τι πιο όμορφο...Μη μου λυπάσαι γιατί πρέπει να είσαι καλά...για 3 αυτές καρδούλες!!!!

Δεύτερο κι εξίσου σημαντικό, λάρα μου τι είναι αυτά που λες; Ξέρεις βρε πως με αυτά που μου λέγατε με κρατήσατε σε όλη την πορεία...γιατί με κάνετε να ξαναστέκομαι και να νιώθω αισιόδοξη και να κρατιέμαι μέρα παρά μέρα...Δεν με παρασύρατε βρε σε όνειρα και ψευδαισθήσεις...Ξέρουμε πολύ καλά πως η εξωσωματική έχει πιθανότητες επιτυχίας και αποτυχίας...Το ήξερα απ την αρχή πως είναι ένα ρίσκο...Ημουνα άτυχη...Τι; Να μιζεριάζαμε στην πορεία; Αφού η μια ενθαρρύνει την΄αλλη και πάμε παρακάτω...Και πραγματικά πιστεύω πως το θέλατε πολύ γι αυτό και λέγατε θετικά...Κι εσύ βρε λαράκι μου καλό ενώ είχε αδιαθετήσει έμεινες πίσω και δεν είπες τίποτα για να μην μας χαλάσεις τη μέρα...Αχ βρε μικρή ψυχούλα.,.,Κι εσύ τα δικά σου έχεις...και λυπήθηκα που δεν πέτυχε αυτό το μήνα...αλλα είπαμε...νησιώτικο!:)

Σας θεωρώ "φίλες" μου και δεν μπορείτε να διανοηθείτε πόσο δίπλα μου ήσασταν σε όλο αυτό...πόσο σας νιώθω κοντά μου...και πόσο χαίρομαι αυτή την "τρέλα " μας και την τόση "αισιοδοξία' που μας δέρνει παράλληλα με την "απαισιοδοξία" που μας πιάνει ώρες ώρες...

Ετσι είναι η ζωή θεές μου...κάνει άλλα σχέδια δυστυχώς....ή ευτυχώς... Ποιος ξέρει γιατί έρχονται έτσι τα πράγματα;

Ελενάκι μου σε κάθε καφέ που βρεθόμαστε έχεις και μια κουβέντα για μένα...και ειλικρινά σε ευχαριστώ για όλα...που είσαι εδώ...Ξέρω πως δεν το κάνεις για την "Τζούλια"...:) Ειλικρινά σε ευχαριστώ και μακάρι να σου πάνε όλα καλά το Σεπτέμβρη ανακτορούχα μου!

Το λοιπόν θεές μου θέλω να ξέρετε πως σας αγαπώ! Και όπως είμαστε απ'την αρχή μαζί έτσι θα συνεχίσουμε ε...Και συμπεθερούλα ποιος είπε ότι θα μείνουμε στα μηνύματα βρε; Ξέρεις πως θα ρθει η μέρα που θα βρεθούμε όλες μαζί από κοντά και θα ρίξουμε πολύ γέλιο; Μα πολύ γέλιο!!!!:D Και θα βρεθούμε σε ένα μεγάάάάλο χώρο για να χωραει το τσούρμο με τα κρισάκια!!!!:D:D:D

Είναι πραγματικά απίστευτο και 'παράξενο" πόσο κοντά είμαστε ενώ δεν γνωριζόμαστε ε;;;;

Καλό βράδυ κορασίδες!!!!! Και λάρα...χαμογέλασε!!!!! Και μην τολμήσεις να αλλάξεις τίποτα!!!! Είπα και ελάλησα!!!!

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Διαφημίσεις

Momentaki μου, τι να πω για 'σενα;; Εχεις τον δικό σου πονο και κάθεσαι και παρηγορείς εμάς!

Ναι, η μερα δεν ήταν όπως θέλαμε να είναι όμως όπως είμαστε μαζί στις χαρές είμαστε και στις λύπες...Ποσο περιεργο είναι να χαιρεσαι με την χαρα και να στεναχωριεσαι με τη λύπη ανθρωπων που δεν τους έχεις δει ποτε!! Εχουμε μοιραστεί τόσα πράγματα και κάποια από αυτά -εγώ τουλάχιστον- δεν τα έχω πει σε κανεναν! Ουτε στον αντρα μου, ούτε στην μάνα μου, ουτε στην κολλητή μου.... Εσείς όμως για μένα είστε αυτές που μπορείτε να καταλάβετε όλες μου τις αγωνίες και να νιωσετε ό,τι νιώθω. Οπως κι εγω για εσας αλλωστε!

Μομεντακι, θα δεις, θα έρθει αυτή η μέρα που θα κλαις από ευτυχία! Και θα κλαιμε κ εμεις μαζί σου!

Σου στέλνω το πιο ζεστό μου χαμόγελο :-D (είδες; χαμογελάω!) και μια γλυκιά καληνύχτα.... Αυριο είναι μια καινούρια μέρα! Ας την εκμεταλλευτούμε και ας περάσουμε όσο πιο καλά μπορούμε!!! Μομεντακι, το χρωστάς στον εαυτό σου! Κι αν όχι αυριο, αντε, σου επιτρεπω να το κάνεις μεθαυριο! :-):-)

Καληνυχτα!

JXFXp3.png

τι ομορφα λογακια απο ομορφες ψυχουλες..κι εγω σας νιωθω σαν οικογενεια μου,κ θελω παρα πολυ να γνωριστουμε..κατι μου λεει οτι θα ξεκινησουμε να πινουμε καφε λες κ ειχαμε πιει κ χθες,κ προχθες..λες κ γνωριζομασταν χρονια..

Λαρακι εισαι οντως ψυχη..αυτο που εκανες χθες,να μη μιλησεις για σενα περιμενοντας τα δικα μας,μονο μια καθαρη ψυχουλα δειχνει..ο θεος τα βλεπει αυτα ματια μου..

Συμπεθερακι μου..η χαρα μου κοπηκε αποτομα οταν ακουσα τα νεα σου..βεβαιως κ ηταν μισες μισες οι πιθανοτητες,να πετυχει η οχι..αυτο το ξεραμε..απλα πιστευα σε σενα κ πιστευω ακομα κ θα πιστευω μεχρι να ακουσω να ανακοινωνεις με τον δικο σου μοναδικο τροπο τα ευχαριστα..συμπεθερακι,θα γινει τοσο συντομα αυτο..σκεψου,σε περιμενουν στην καταψυξη τα αλλα 8 μομεντακια!ετοιμα να παλαιψουν για να ζησουν..κ χωρις φαρμακα,ενεσεις κλπ..δεν θελω να σε ξεσηκωνω αλλα νομιζω το γεγονος οτι υπαρχουν κ αυτα ειναι ενα βαλσαμο..εμενα οταν μου ειπαν οτι δεν θα καταψυξουν αλλα..δεν μπορεις να φανταστεις πως ενιωσα...τελοσπαντων,τσουπρες μου,κοιταμε ολες μπροστα!

΅Κ μην ξεχνατε...ολες για μια κ μια για ολες!΅παντα μαζι,κ στα καλα κ στα ασχημα...

fUCCp2.png

svjYp2.png

Θεες μου, καλημερα!!! Ολες εξαφανισμενες σημερα...Ευχομαι μεσα απο την καρδια μου να ειστε σε ενα μερος πανεμορφο και να περνατε τελεια!!!

Ξερω πως στην παρεα σας ειμαι η πιο καινουρια, μονο το Momentaki μου γνωριζω λιγο παραπανω απο το καφε της εξωσωματικης. Πραγματικα ομως νοιωθω ακριβως αυτο που περιγραψετε ολες, η καθεμια με τον τροπο της. Χωρις να σας εχω δει ποτε στη ζωη μου και πιθανον, δυστυχως, να μη σας γνωρισω ποτε απο κοντα, μπορω να σας μιλαω για σκεψεις μου και να σας λεω πραγματα που δεν τα εχω πει ποτε σε κανεναν. Σας ευχαριστω πολυ γι αυτο!!!

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΘΕΕΣ!!!ΜΟΜΕΝΤΑΚΙ ΜΟΥ ΛΥΠΑΜΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ!!ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΟΙ ΝΑ ΞΑΝΑΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ!!ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΚΑΛΟ ΠΟΥ ΣΚΕΦΤΟΣΟΥΝ ΘΕΤΙΚΑ,ΘΑ ΕΧΑΝΕΣ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΜΕ ΑΡΝΗΤΙΚΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ...ΛΑΡΑ ΜΟΥ ΕΙΜΑΙ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΑΔΙΑΘΕΤΗΣΩ...ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΩΟΡΡΗΞΙΑ ΕΧΩ ΤΣΙΜΠΗΜΑΤΑΚΙΑ...ΑΡΑ ΝΟΜΙΖΩ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ,ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥ???ΕΛΕΝΑ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΩ ΣΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ,ΤΟΤΕ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΕΧΩ ΑΔΙΑΘΕΤΗΣΕΙ 3 ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΕΧΕΙ ΦΑΕΙ Η ΑΓΩΝΙΑ...:confused:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...