Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , anemoni9 είπε:

Μπαίνω σφήνα, αλλά ήθελα να πω ότι χαίρομαι που ακούω καλά λόγια για το εμβρυολογικό του Γένεσις. Και εμείς εκεί θα κάνουμε την πρώτη μας προσπάθεια, όχι με τον Σταυράκη όμως, και το είχα άγχος μήπως δεν κάναμε σωστή επιλογή κέντρου.

πιστεύω θα έχεις σύντομα νέα! Ίσως σε εμάς έπαιξε ρόλο ότι το ραντεβού ήταν αμέσως μετά τις γιορτές που είναι κάπως νεκρή περίοδος και δεν είχαν τόσο φόρτο.

σκέψου δεν ξεκινάω Φεβρουάριο διέγερση γιατί δε μου βγαίνει χρονικά λογω της επιτροπής .... άντε να δούμε ...ανυπομονώ να ξεκίνησω παρόλο που ψιλοφοβαμαι 😃

Τεχνητή εμμηνόπαυση 2!!!!!

Recommended Posts

μικρακι μην στεναχωριεσαι σε παρακαλω.κ ενδομητριωση να ειναι θα το παλεψεις!δεν μας ειπε κανενας οτι ξεμπερδεψαμε οριστικα με την κυρια..κ στο εντερο χτυπαει η ατιμη συχνα..τωρα για τους κοιρσους δεν ξερω κατι να σου πω κοριτσακι..ιντερνετ εψαξες??

fUCCp2.png

svjYp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

συμπεθερακι?για σενα μπηκα...μμμμ...να μην πω μια τελευταια καλη,πολυ καλη επιτυχια?να πω!!την επιτυχια την εχουμε στο τσεπακι μας!!!τωρα αν καταλαβες δεν περιμενουμε να μαθουμε αν εισαι,αυτο το ξερουμε..το νουμερο της χοριακης μας ενδιαφερει!!χαχαχαχχαχα!!OΛA ΚAΛAAAAAAAAAAAAAAA..OΛA ΚAΛA ΘA MAΣ ΠANEEEEEEEEEEE!!!!

fUCCp2.png

svjYp2.png

Μικρουλάκι μας, αχ καλό μου, γιατί να ταλαιπωρείσαι ετσι;;; Θα συμφωνήσω με την κρισκρις... δυστυχως κανενας δεν μπορεί να εγγυηθεί ότι η ενδομητριωση δε θα ξανακανει την εμφανιση της...

Να σε ρωτήσω, μήπως είσαι σε φάση ωορρηξιας και πονάς;;

JXFXp3.png

Καλημέρα θεές!!!! Οση αισιοδοξία μου λέιπει εμένα σήμερα την έχετε εσείς για μένα...Ουφ! Θα πάθω καρδιακό το ξέρω!!!! Το πρωί έδωσα αίμα και είχα ταχυπαλμία!!!! Ουφ και ξανά ουφ!

Μεσημέρι θα ξέρω! Στις 12!:rolleyes:

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Διαφημίσεις

κοριτσακια μουυυυυυυ...ερχομαι με τα ευχαριστα αλλα κ σοκαριστικα πρωτα νεα της ημερας...3 σακκοι!!3!3!!!΅εχω παθει..σοκ να το πω?τρομο να το πω?αγχος να το πω?βεβαια θα φανει πως θα προχωρησουν..ηδη το ενα ειναι πιο ανεπτυγμενο απο τα αλλα!!αχ δεν ξερω κοριτσια..απο την μια χαρουμενη απο την αλλη προβληματισμενη..τεσπα,τωρα περιμενουμε τρωγοντας τα νυχια μας τα ευχαριστα της συμπεθερουλας...αντε συμπεθερακι μουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ....

fUCCp2.png

svjYp2.png

κοριτσακια μουυυυυυυ...ερχομαι με τα ευχαριστα αλλα κ σοκαριστικα πρωτα νεα της ημερας...3 σακκοι!!3!3!!!΅εχω παθει..σοκ να το πω?τρομο να το πω?αγχος να το πω?βεβαια θα φανει πως θα προχωρησουν..ηδη το ενα ειναι πιο ανεπτυγμενο απο τα αλλα!!αχ δεν ξερω κοριτσια..απο την μια χαρουμενη απο την αλλη προβληματισμενη..τεσπα,τωρα περιμενουμε τρωγοντας τα νυχια μας τα ευχαριστα της συμπεθερουλας...αντε συμπεθερακι μουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ....

Bρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!! Δεν στα λεγα εγώ πως μια κοπέλα με χοριακή κοντά στη δική σου είχε 3???? Αααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!! Συγκλονιστικό! Λάρα εμφανίσου!!!! Ααααααααααααααααααααααααααααα!!!!!!

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Ποιος με φώναξε;;;

Κρισκρις!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Τι ήταν αυτό πρωί-πρωί;;;;; Απιστευτοοοοοοοοο!!!!! Και το ειπε το μομεντακι!! Θα μου πάρει το κληρονομικό χαρισμα! χααχαχα! Α ρε κοριτσάρα, και ανησυχούσες μέχρι πριν 2 μήνες ότι η εξσωματική θα αποτύχει...... Το άλλο με τον Τοτό το ξέρεις;; ΧΑΧΑΧΧΑΧΑ!!!!!!

Μομεντακι, ερχεται η σειρά σου!!!!!!! Ουτε μια ώρα δεν εμεινε!!!

JXFXp3.png

Διαφημίσεις

Aρνητικό...:( Δεν θα πω τίποτα άλλο παρά ένα μεγάλο ευχαριστώ...για την πορεία που ήσασταν δίπλα μου...

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Aρνητικό...:( Δεν θα πω τίποτα άλλο παρά ένα μεγάλο ευχαριστώ...για την πορεία που ήσασταν δίπλα μου...

:(:(:( ??????? Κοριτσακι μου.... ειλικρινά δεν το περιμενα αυτο....Εχω στεναχωρεθεί πολύ... Λυπάμαι τόσο, μα τοσο πολύ. Δεν ξέρω τι να σου πω πέρα από το οτιδηποτε χρειαστείς εμεις θα είμαστε εδώ... Θα σε περιμενουμε όποτε νιωσεις καλά να πούμε χαζομαρουλες....

Πάρε τον χρόνο σου, πήγαινε διακοπές να ξεφυγεις λίγο και να πάρεις δυνάμεις...

Σε αγαπαω κοριτσακι μου-οσο περιεργο κι αν ακουγεται-όπως και τα αλλα κοριτσακια εδω... Να ξέρετε πως θα είμαι πάντα δίπλα σας, ο,τι κι αν γίνει!

JXFXp3.png

τωρα τι να πω ρε γαμωτο?οτι μου εκοψες τα ποδια?οτι χαλαστηκα οσο δεν παει?ημουν τοσο σιγουρη για μας ρε συμπεθερακι..οχι για μας,για σενα πιο πολυ,στο λεω μεσα απο την καρδια μου...δεν εχω λογια τωρα,δεν εχω κουραγιο,δεν εχω διαθεση,δεν εχω τιποτα...

fUCCp2.png

svjYp2.png

Αυτό ακριβώς νιώθω κι εγώ...ένα τίποτα...Μέχρι πριν μια ώρα χαιδευα την κοιλιά μου και τους μιλούσα...Τι ειρωνεία! Και τι έμεινε τώρα; Ενα κενό! Ενα κενό που πονάει πολύ!

Πραγματικά εύχομαι να μην περάσει καμιά κάτι τέτοιο...ποτέ!

Συμπεθερούλα μου να προσέχεις τα μωρά σου...και να χαίρεσαι την κάθε στιγμή...Ο πόνος μου δεν αλλάζει τη χαρά που ένιωσα με τα δικά σου νέα...Να τα προσέχεις τα μικρούλια σου...και να προσέχεις τον εαυτό σου!

Λάρα μου...τα συναισθήματά είναι αμοιβαία...και όταν με το καλό μας πεις τα δικά σου θετικά νέα (δεν ξεχνιέμαι) θα χαρώ...γιατί σου αξίζει!

Δεν ξέρω τι άλλο να πω...πονάει πολύ ρε γαμώτο...Δεν περίμενα να πονάει τόσο πολύ...

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Φιλεναδίτσα 3 διαβάζουν τα μπιρμπιλωτά μου μάτια; Κρυβόταν το ένα μικρουλάκι για να σας κάνει έκπληξη ε; Μπράβο ρε φιλενάδα.. Με το υγρό τι έγινε τελικά;

Μομεντάκι μου κι από δω γλυκό μου λυπάμαι απίστευτα..

Είμαι εδώ για σένα για ότι θελήσεις..

Φιλιά στα υπόλοιπα κοριτσάκια!

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...