Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 8 λεπτά , Ελπίδα88 είπε:

Και μου το πρότεινε ο γιατρός αν θέλω να προχωρήσουμε σε εμβρύομεταφορα η αν θέλω να κάνουμε και άλλο κύκλο διέγερσης να μαζέψουμε και άλλα και είπα πάμε σε εμβρύομεταφορα. Χτυπά ξύλο αν δεν πάει καλά η εμβρύομεταφορα θα προσπαθήσω να κρατήσω παραπάνω βλαστοκυστες. 

Εμένα η Άμυ μου είναι 1.2☹️

Εγώ σου εύχομαι να μείνεις έγκυος και να μη χρειαστεί να ξανακάνεις ωοληψια,εκτός.βεβαια αν θες να κάνεις κ αλλά παιδάκια.Η ΑΜΗ σου όντως δεν είναι και η καλύτερη,αλλά κ με πιο χαμηλή ΑΜΗ μπορείς να κάνεις βλαστοκυστες 

πρίν από 4 λεπτά , mariamik είπε:

εμενα απο περσυ τον ίδιο καιρο δεν εχει πέσει καθόλου

μπραβο όμς και με χαμηλή αμη τα καταφερες fsh?

Πολύ θετικό το ότι δεν πέφτει η ΑΜΗ σου,μπράβο❤️Αχ αυτά με τις ορμόνες δυστυχώς δεν τα πολυκαταλαβαίνω..δεν ξέρω πόσο επηρεάζει η fsh,πάντως αν θυμάμαι καλά,ο γιατρός δεν της έδινε ιδιαίτερη σημασία (εκτός αν θυμάμαι λάθος)

Τεχνητή εμμηνόπαυση 2!!!!!

Recommended Posts

Momentaki μου καλημερα!!!!!

Βρε χαζούλι, δεν έχεις συμπτωματα γιατί είσαι ιδια περιπτωση με τη συμπεθερα!!! Αλλωστε το λεει κ ο λαός: Αν δεν ταιριαζατε, δε θα συμπεθεριαζατε!!! :-D:-D:-D Τελικά θα πας αυριο ε;;;; Ε ενταξει μια μερα είναι! Καλύτερα να μη μας φαει και η αγωνία! Τι ώρα θα πας;

Θα πάω πρωί...Ανοίγει στις 8 παρά τέταρτο....Λίγο πιο μετά θα πάω...τώρα τι ώρα βγαίνουν τα αποτελέσματα δεν έχω ιδέα!!!!

Δευτέρα εσύ;;;;;;;;;:D

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

α ρε συμπεθερακι..αυριο ε?ο θεος μαζι σου αγαπακι μου,ολα θα πανε καλα,αφου τα ειπαμε αυτα!!αλλωστε το ειπε κ το μεντιουμ λαρα!!αλλα για συμπτωματα σε παρακαλω μην ψαχνεις!εγω ουε ειχα ουε εχω,κα νε να!!μονο το στηθος λιγο πρηστηκε αλλα τωρα,οχι απο την αρχη κ τονιζω ξανα οτι τα ουτροτζεσταν το προκαλουν αυτο!!αχ ποτε θα μαθεις!?αχ θα σκασωωωωωωωωωωωωωωωωωω.......

Λαρακι μου κανε ο,τι σου λεει η ψυχουλα σου.εγω θα εκανα τεστ

Μα να συμφωνούμε τόσο πολύ βρε συμπεθερά μου όσο αφορά το λαράκι; Αλλά δεν μας ακούει! Μένει εκεί να τρώγεται...!!!! Αααααχχχχχ!!!!

Πώς είσαι; Επέστρεψες σήμερα; Αύριο θα πας γιατρό; Τι ώρα; Αααααααααααααα!!! Ολο ερωτήσεις είμαι!!!!!

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Bonjour mes amies!

Να'μαι κι εγώ... ανησυχήσατε; δεν νομίζω!!!

Είμαι καλά και κάθε μέρα που περνάει είμαι ακόμα καλύτερα.. Πλησιάζω στο στόχο κορίτσια, πλησιάζω... Kriskris φιλενάδα, δεν μας πρήζεις, πίστεψέ το... Χαιρόμαστε με τη χαρά σου και θα πετάξουμε στον ουρανό αύριο με τα νέα από τον υπέρηχο.. Θα ακούσεις τικ τακ τικ τακ.. και θα κατουρηθείς...

Λάρα η Δευτέρα κοντεύει.. μακάρι να μη σου έρθει η σαφρακιασμένη μέχρι τότε και να συνεχίσεις την ευνοϊκή παράδοση του φόρουμ..

Μομεντάκι... 20 ωρίτσες έμειναν και η αγωνία στο κατακόρυφο!

Περνάει ο καιρός ΔΟμνινάκι...έρχεται η επόμενη και τυχερή σου προσπάθεια!!!!

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

κ συνεχιζωωωωωω....λεω εγω θα εκανα για να μη με τρωει μεσα μου,για να ηρεμησω λαρακι μου,καταλαβες?εσυ ομως οπως θες!

Συμπεθερακι αυριο εσυ αποτελεσματα,εγω υπερηχο..αχ ας μας πανε ολα καλα να γιορταζουμε παρεαααααααααααααααααααααα.............

fUCCp2.png

svjYp2.png

Λοιπόν, θα πάρουμε τα πράγματα με τη σειρά. Αυριο γιορτάζουμε για το Μομεντακι, μεθαυριο για το Κρισάκι, Κυριακή είναι αργία, και τη Δευτερα με 'μενα!! Καλό;;; Μην πέσουμε όλες μαζεμένες και μετά δε προλαβαινουμε τις κάβες!

Δομνινακι μου, πολύ χαίρομαι που είσαι χαρούμενη!! Αλήθεια!!!!! Και είμαι σιγουρη ότι τον άλλο μήνα θα ανοίξεις εσύ τον 2ο κύκλο επιτυχιών!!!

JXFXp3.png

Διαφημίσεις

8.30 μας ειπε να παμε συμπεθερακι!!αλλα μπορει να παμε νωριτερα..ουφφφφ...αντε να ξημερωσει μια ομορφη γιορτινη μερα...θεουλη μουυυυυ!!!ακουσε μας!!!

Ναιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι.......

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Λάρα μου αν αύριο είμαι θετικη θα σε πρήξω να πας το σάββατο! Να το ξέρεις αυτό! Για να γίνει διήμερο πανηγυρισμών!!!! Συμπεθερούλα όλα καλά θα πάνε αύριο στο γιατρό...χμ...και τώρα που το σκέφτομαι...και αρνητική να είμαι πάλι είναι επίφοβο να σε πρήξω λάρα...γιατί με τα καλά νέα της συμπεθερούλας και τα δικά σου το σάββατο πάλι διήμερο πανηγυρισμών θα είναι!!!! Καλέ! Μα τι έξυπνη και οργανωτική θεά είμαι γω!!!! :tongue:

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Λάρα μου αν αύριο είμαι θετικη θα σε πρήξω να πας το σάββατο! Να το ξέρεις αυτό! Για να γίνει διήμερο πανηγυρισμών!!!! Συμπεθερούλα όλα καλά θα πάνε αύριο στο γιατρό...χμ...και τώρα που το σκέφτομαι...και αρνητική να είμαι πάλι είναι επίφοβο να σε πρήξω λάρα...γιατί με τα καλά νέα της συμπεθερούλας και τα δικά σου το σάββατο πάλι διήμερο πανηγυρισμών θα είναι!!!! Καλέ! Μα τι έξυπνη και οργανωτική θεά είμαι γω!!!! :tongue:

Ησυχία παρακαλώ, θα ομιλήσει το μέντιουμ: Αυριο θα είσαι ΥΠΕΡθετικη!!!!! Μιλαμε για πολύ ΥΠΕΡ όμως!!! :-D:-D

JXFXp3.png

Διαφημίσεις

Ησυχία παρακαλώ, θα ομιλήσει το μέντιουμ: Αυριο θα είσαι ΥΠΕΡθετικη!!!!! Μιλαμε για πολύ ΥΠΕΡ όμως!!! :-D:-D

:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Κοριτσακι ξέρεις τι συνειδητοποίησα; Ότι το κρισάκι όταν έκανε την χοριακή ήταν της Αγ.Παρασκευής. Αυριο που θα την κάνεις εσύ είναι του Σωτηρος!!! Τυχαιο; Δε νομίζω! Βρε μήπως εγώ να το κάνω τον Δεκαπενταυγουστο;; χαχαχαχα.. Περα από την πλακίτσα όμως, πολύ σημαδιακό μου κάνει όλο αυτό!

JXFXp3.png

Γεια σας θεες!!!τι κανετε???βλεπω γλεντια και χαρες!!!:D:D εγω δεν ειμαι πολυ θεα αυτες τις μερες...θα σας τα γραψω γρηγορα για να μη χαλασω το κλιμα...δυστυχως...ποναω...πονανε οι ωοθηκες μου συνεχεια,αποσυντονιστηκε το εντερο με την εναρξη του κυκλου μετα την εμμηνοπαυση και γενικα περναω λιγο χαλια...το στηθος μου πρηστηκε 2-3 μερες μετα το τελος της περιοδου μου(το στηθος μου πρηζεται μια εβδομαδα πριν αδιαθετησω συνηθως) οποτε οι ορμονες μου εχουν τρελαθει...η περιοδος μου κρατησε 8 μερες...ουφφφφ...ελπιζω οι πονοι να φυγουν και να ειναι απλα το οτι λειτουργουν οι ωοθηκες ξανα γιατι φοβαμαι πολυ:( ειχα δεν ειχα το χαλασα το κλιμα!!σορρυ κοριτσια...

Γεια σας θεες!!!τι κανετε???βλεπω γλεντια και χαρες!!!:D:D εγω δεν ειμαι πολυ θεα αυτες τις μερες...θα σας τα γραψω γρηγορα για να μη χαλασω το κλιμα...δυστυχως...ποναω...πονανε οι ωοθηκες μου συνεχεια,αποσυντονιστηκε το εντερο με την εναρξη του κυκλου μετα την εμμηνοπαυση και γενικα περναω λιγο χαλια...το στηθος μου πρηστηκε 2-3 μερες μετα το τελος της περιοδου μου(το στηθος μου πρηζεται μια εβδομαδα πριν αδιαθετησω συνηθως) οποτε οι ορμονες μου εχουν τρελαθει...η περιοδος μου κρατησε 8 μερες...ουφφφφ...ελπιζω οι πονοι να φυγουν και να ειναι απλα το οτι λειτουργουν οι ωοθηκες ξανα γιατι φοβαμαι πολυ:( ειχα δεν ειχα το χαλασα το κλιμα!!σορρυ κοριτσια...

Πάτσο στο στόμα που λες ότι το χάλασες το κλίμα!!!! Καλέ μικρούλα μικρολού εδώ είμαστε για να μιλάμε! Για ό,τι μας απασχολεί και μας συμβαίνει! Διερωτόμασταν που χάθηκες!!!! Το λοιπόν θα προσπαθήσεις να είσαι ψύχραιμη...Δώσε λίγο χρόνο του οργανισμού σου να προσαρμοστεί και σε κανένα δυο μήνες πήγαινε κάνε αναλύσεις για τις ορμόνες σου νομίζω για να δεις ότι όλα είναι εντάξει...Πήγαινε και στο γιατρό σου να σε δει...Τα λέω αυτά για να μην σου μπαίνουνε ιδέες γιατί καμιά φορά φοβόμαστε περισσότερο όταν δεν ξέρουμε τι συμβαίνει!!! Α και μη χάνεσαι!!!! Θέλουμε να μαθαίνουμε νέα σου!!!! Αντε να μαζευόμαστε γιατί άδειασε ο Ολυμπος!!!!:D

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

χαχα!!ενταξει!!απλα δεν ηθελα να σας ριξω ημουν χαλια αυτες τις μερες!!σιγουρα ο φοβος μου κανει συμπτωματα πιο εντονα αλλα γιατι να ποναω παλι???σας ακουω οτι ειστε στις δουλειες σας,διακοπουλες κτλ και σας χαιρομαι!!!και αναρωτιεμαι γιατι εγω να ταλαιπωρουμαι τοσο και να μη μπορω να ειμαι δραστηρια ξανα...ημουν στα χαμηλα ποσοστα που δεν βρισκουν ευκολα την ενδομητριωση ας μην ειμαι και στα χαμηλα ποσοστα που δεν βελτιωνεται η κατασταση...ουφφφφφ...α δεν θυμαμαι αν σας ειχα ξαναρωτησει,ειχε καμια σας κιρσους στη μητρα??φλεβιτιδα δηλαδη...εγω ειχα και δεν ξερω αν με ποναει αυτο και εχει περασει η ενδομητριωση και γω φοβαμαι τσαμπα...και για το εντερο που επηρεαζεται μου ειπε ο γιατρος οτι αναλογα με το που βρισκεται η ενομητριωση επηρεαζει και το αντιστοιχο οργανο...εμενα ηταν διπλα στο εντερο...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...