Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , mariamik είπε:

ναι ναι θα το συζητήσω και αυτο καλά τα λες!!!!!αυτό σημαίνει πολλές οωληψίες?

Αναλόγως το αν θα γονιμοποιηθούν τα ωάρια.Πχ την πρώτη φορά από τα δέκα ωάρια κάναμε πέντε βλαστοκυστες και τη δεύτερη φορά από τα τρία κάναμε δύο.Μπορει πχ να ξεμπερδεψεις και με μια μόνο ωοληψια,στο εύχομαι 

πρίν από 3 λεπτά , karlajo είπε:

εγώ που έκανα τα χαρτιά μου στην επιτροπή Θεσσαλονίκης μου είπε η γιατρός ότι κάνουν γύρω στις 15/20 μέρες να απαντήσουν.μου είπε ότι σε άλλες πόλεις είναι ποιο γρήγορα. Εσύ που θα τα στείλεις τα χαρτιά?

Κ εγώ στη Θεσσαλονίκη τα έκανα και σε μια βδομάδα μου απάντησαν.Μου έκανε εντύπωση,νόμιζα πως θα αργούσαν,αλλά τελικά ήταν πολύ γρήγοροι.Και πολύ ευγενικοί επίσης 

Τεχνητή εμμηνόπαυση 2!!!!!

Recommended Posts

Ρε κοριτσια, ακομα δεν εχει φανει η σαφρακιασμενη.... Από τη μια με τρωει ο πισινος μου να παρω κανα τεστ από την άλλη είναι πολύ νωρίς ακόμα (δεδομενου οτι την εχω πατησει στο παρελθον κ ειχα καθυστερηση 2 βδομαδες). Το στήθος μου παραμένει πρησμένο αλλα δεν νιωθω και τιποτε αλλο!!!

Βαλτε μου μυαλό μην κάνω καμια βλακεια.... Heeeeelppppp!!!! Καλεεεεεε!!!! Σε εσάς μιλάω!!!!! Μην κάνετε τον κινέζο! χαχαχαχαχαχαχα!!!! Μου αρεσει που γελάω κιολας!!!

Τι λες κοπελιά; Πάμε να κάνουμε μαζί χοριακή την Παρασκευή ή το Σάββατο; ΤΙ λες;;;;;;:D:D:D:D:D

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

βρε κοριτσακι, εγω θελω τη βοηθεια σας να μου ανοιξετε τα ματια κι εσεις μου αναβετε κι αλλες φυτιλιες;;;; χαχαχαχαχαχαχα!!!!! Αχ δεν ξερω, δεν ξερω!!!!! ΔΕΝ ΞΕΡΩΩΩΩΩΩ!!!!!!! Πως την πατησα ετσι;; Εγω που ελεγα δε θα αγχωνομουν και δε θα το σκεφτομουν... αχχχχχχχ, δασκαλε που διδασκες....

Ριξτε μου κανα χαστουκακι τωρα μπας και ερθω στα συγκαλα μου....

JXFXp3.png

Ααααααααααααααααααα!!!!! Εγραψε ένα κατεβατό και διακόπηκε η σύνδεση....και σβήστηκαν όλα!!!! Ουφφφφφ!!!! Πάλι απ την αρχή λοιπόν!

Καλημέρα θεές...Καλέ μα που είναι οι υπόλοιπες θεές που αγνοούνται τον τελευταίο καιρό; Παρακαλω τις θεές που κατέβηκαν από τον Όλυμπο και παρέμειναν στα εγκοσμία να επανέλθουν πίσω στις θείκές του ρίζες!!!!

Λάρα μου τι είναι αυτά που ακούω; Καλέ σε αγχώσαμε!!!! Το λοιπόν πάμε να ξεκαθαρίσουμε τα πράματα...Εξαρτάται από το πόσο ψύχραιμο άτόμο είσαι...Εγώ είμαι ανυπομόνη!!!! Οπότε ακούγοντας καθυστέρηση λέω το τσακώσαμε το μπεμπέ και ανυπομονώ να επιβεβαιωθεί!!!!χαχαχαχαχ Καλέ ξέρω πως είχες ξανά καθυστέρηση λόγω καλοκαιριόου αλλά μετά την εμμηνόπαυση δεν ξέρω γιατί, αλλά πιστεύω πως στάρταρε για τα καλά ο οργανισμός και τέτοιες καθυστερήσεις δεν γίνονται...Πολυ τεκμηριωμένο αυτό που λέω ε; χαχαχαχαχαχα Οπως και να χει...αν είσαι με την έγνοια κάνε μια χοριακούλα....δεν είναι παράλογο με μια βδομάδα καθυστέρηση...Και κουλουράκι να πάρεις θα ξέρεις τι σου γίνεται...Τι στο καλό; Θα πας διακοπές με ένα "αν" στο μυαλό σου και να αγχώνεσαι περισσότερο όσο περνάνε οι μέρες; Γνώμη μου αυτή! Κι όχι απλά γνώμη μου ε! Θείκή γνώμη!!!! χαχααχαχαχαα Εντομεξύ μέντιουμ είσαι...γιατί δεν βλέπεις τα του εαυτού σου ; τσ τσ τσ!!!!:P

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Καλημέρααααα!!!!!

Αχ αποδεκατιστηκαμε!!!! Που πηγαν όλες καλε;;; Αυτό το βαβιτσιακι θα το ξεμαλλιασω!!! Που είσαι καλέ να μας πεις τι έγινε;;;

Πολύ μου αρεσε η επιστημονική και τεκμηριωμένη άποψη!!! χαχαχαχα! Τελος παντων, επειδή γενικά είμαι πολύ υπομονετικό ατομο λέω να περιμένω να κλεισει 1 βδομαδα κι αν μέχρι την άλλη Δευτερα δεν ερθει θα παω να κανω μια εξετασουλα.... Κι ο Θεός βοηθός!!! Μην ερθει, μην ερθει, μην ερθει.... Ασε που πρέπει να προλάβεις να πάρεις κι αλλες σαμπανιες γιατι αυτες που έχεις θα τις πιουμε το Σαββατο!

Αααααα, δεν το ξέρεις;;; Τα μεντιουμ δεν μπορουν να κανουν προβλεψη για τον εαυτό τους!!! Φτου ρε γ@μωτο! χαχαχαχαχαχα!!!!!

Τα μομεντακια τι κανουν;;; Εχουν κανει αισθητη την παρουσια τους ή είναι φρόνιμα σαν της συμπεθερας;

JXFXp3.png

Εδώ είμαι κι εγώ.. κάνω τη βόλτα μου ανά τα φόρουμ, παίρνω γεύσεις, ιδέες, γράφω και τα γνωμικά μου.. έτσι για να μη βαριέμαι..

Είμαι στη δουλειά και δεν ξέρω αν σας το ανέφερα και πιο πριν αλλά ... βαριέμαι... περιμένω να έρθει η Παρασκευή, αφενός για να ξεκουραστούμε και να κάνουμε και κάνα μπανάκι κι αφετέρου για να βάψουμε το σπίτι.. είπαμε να ανανεωθούμε λιγουλάκι για να μας βρει το μπεμπέ καθαρούς, όμορφους και τακτικούς... Έτσι με ανεβασμένη διάθεση είμαι παιδιά όλο αυτό τον καιρό.. Πολύ χαίρομαι γι' αυτό..

Λάρα μου νομίζω ότι πρέπει να πας με τη Μόμεντς να κάνεις μια χοριακούλα, έτσι για να ξέρεις τι σου γίνεται βρε κορίτσι..

Θεέεεεεεεεεςςςςςςς ουου!!! Come back soon...

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

Εδώ είμαι κι εγώ.. κάνω τη βόλτα μου ανά τα φόρουμ, παίρνω γεύσεις, ιδέες, γράφω και τα γνωμικά μου.. έτσι για να μη βαριέμαι..

Είμαι στη δουλειά και δεν ξέρω αν σας το ανέφερα και πιο πριν αλλά ... βαριέμαι... περιμένω να έρθει η Παρασκευή, αφενός για να ξεκουραστούμε και να κάνουμε και κάνα μπανάκι κι αφετέρου για να βάψουμε το σπίτι.. είπαμε να ανανεωθούμε λιγουλάκι για να μας βρει το μπεμπέ καθαρούς, όμορφους και τακτικούς... Έτσι με ανεβασμένη διάθεση είμαι παιδιά όλο αυτό τον καιρό.. Πολύ χαίρομαι γι' αυτό..

Λάρα μου νομίζω ότι πρέπει να πας με τη Μόμεντς να κάνεις μια χοριακούλα, έτσι για να ξέρεις τι σου γίνεται βρε κορίτσι..

Θεέεεεεεεεεςςςςςςς ουου!!! Come back soon...

Κι εσυ Βρούτε;;;;; :-D:-D Αχ, από 'σενα περιμενα να με συνεφέρεις αφού είσαι η ψυχραιμη της παρεας (μην παρεξηγηθειτε καλέ οι υπολοιπες!) ...

Ε λοιπόν, δεν κάνω τιποτα! Ας κάνει ότι θέλει! Εεεεεεε μα καθομαι και σκάω!

Θα βαψετε εεεε;;; Τι ωραια! Κι εγω ηθελα να βαψω το σπιτι φέτος αλλα ετσι οπως δουλευει ο λαρος, χλωμό το βλέπω!

JXFXp3.png

οριστε,να ειμαι κ εγω τις μικρες ωρες!!τι μου κανετε τρελλοκομεια?εγω δυστυχως γυρναω αυριο αθηνα..το καλο ειναι οτι θα παμε για υπερηχο,ελπιζω δηλαδη να ειναι αυτο το καλο..μεχρι να ακουσω καρδιες θα σας πρηζω τωρα,τελος..πρεπει να με ανεχτειτε για ακομα μια φορα!!

A ρε συμπεθερακι,περασαν οι μερες..τι εμεινε?τιποτα!!δεν πας παρασκευη τελικα?κρατιεσαι?οπως σου βγαινει,ετσι κ αλλιως το αποτελεσμα το ξερουμε.....χα!

Λαρακι θα σε φαω!ειχες δεν ειχες καθυστερηση παλιοτερα δεν ξερω,τωρα ξερω πρεπει να κανεις κανενα τεστ κι εσυ κυρια μου!πολυ υπερανω μας εγινες!΅ακου εκει σε μια βδομαδα!΅τι θες να μας σκασεις?ουφφφφφφ...συγχηστηκα η γυναικα

fUCCp2.png

svjYp2.png

Βρε κουτό δεν κατάλαβες ότι σου είπα αυτό που περίμενες να σου πω για να κάνεις ακριβώς το αντίθετο;;;;

Μην κάνεις τίποτε λοιπόν..

Φιλάκια!

Αααααα!!!!!!!!1 Αντίστροφη ψυχολογία εεεε;;; :wink: Παντως έπιασε!!!:-D:grin:

JXFXp3.png

κ συνεχιζω γιατι με πεταξε ωξω,με το δομνινακι..αφηνω την λαρα,με μουτρα,γιαυτο που ειπε για την μια βδομαδα!

Δομνινακι μου ετσι χαρουμενη να εισαι κ ολα θα στα φερει ο θεος!αισιοδοξια κ καλη διαθεση,κ ολα θα πανε καλα..τα λεω για να τα ακουσουν ολες κ εγω μαζι φυσικα!!

fUCCp2.png

svjYp2.png

Διαφημίσεις

οριστε,να ειμαι κ εγω τις μικρες ωρες!!τι μου κανετε τρελλοκομεια?εγω δυστυχως γυρναω αυριο αθηνα..το καλο ειναι οτι θα παμε για υπερηχο,ελπιζω δηλαδη να ειναι αυτο το καλο..μεχρι να ακουσω καρδιες θα σας πρηζω τωρα,τελος..πρεπει να με ανεχτειτε για ακομα μια φορα!!

A ρε συμπεθερακι,περασαν οι μερες..τι εμεινε?τιποτα!!δεν πας παρασκευη τελικα?κρατιεσαι?οπως σου βγαινει,ετσι κ αλλιως το αποτελεσμα το ξερουμε.....χα!

Λαρακι θα σε φαω!ειχες δεν ειχες καθυστερηση παλιοτερα δεν ξερω,τωρα ξερω πρεπει να κανεις κανενα τεστ κι εσυ κυρια μου!πολυ υπερανω μας εγινες!΅ακου εκει σε μια βδομαδα!΅τι θες να μας σκασεις?ουφφφφφφ...συγχηστηκα η γυναικα

Βρε,βρε σαν τα χιοοονιαααα!!!! χαχαχαχαχα!!!! Τι κάνεις μικρο μου;; Αλλη μια μέρα έμεινε.... !!! Κανενα συμπτωμα εχεις; Εγκυμοσύνης εννοω. Ή ακόμα ειναι φρόνιμα τα κρισάκια;

ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΡΗΖΕΙΣ!!!!!! Ποτε θα το καταλάβεις;

ΚΟριτσάρα μου, καθόλου υπερανω δεν το παιζω.. νομίζεις δε με τρώει;;; Αλλά φοβαμαι την κρυάδα... Ε ήδη πέρασαν 4 μερες, τι ειναι αλλες 3; Αλλωστε δεν εχω και κανενα συμπτωμα για να με κάνει να τρέξω για τεστ. Το πρησμενο στηθος ουτως ή αλλως το έχω οπως και πριν κάθε περιοδο...κατα τ' αλλα τιποτα. Ουτε υγρα, ουτε υπνηλιες, ουτε αλλαγη στις θηλες, ουτε πονακια, ουτε περιεργη γευση.... ΤΙΠΟΤΑ! Σας υποσχομαι ομως οτι αν δεν ερθει μέχρι τη Κυριακή, την Δευτέρα θα κάνω ενα τεστακι...Ενταξει;;; Αντε και δεν κάνει να συγχυζεσαι!

JXFXp3.png

Καλημέρα θεές!!!!

Εγώ διευκρινίζω πάντως πως συμφωνώ με τη συμπεθερούλα για το θέμα της λάρα!!!! Και λάρα...θα περιμένουμε τα νέα...με πολλή πολλή πολλή ανυπομονησία...Περισσότερη ανυπομονησία έχω για σένα παρά για μένα...γιατί με μένα θεωρώ ...άστα να πάνε!!!! Θα σκάσω σήμερα γιατί θα με πείτε απαισιόδοξη....Αύριο με τα αποτελέσματα θα ξέρω...και ελπίζω να επιβεβαιωθείτε εσείς!!!

Οσο για όλα αυτά τα συμπτώματα που είπες λάρα ούτε εγώ τα έχω...Εσύ τουλάχιστον έχεις το στήθος το φουσκωμένο...εγώ ούτε αυτό!:(

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Καλημέρα θεές!!!!

Εγώ διευκρινίζω πάντως πως συμφωνώ με τη συμπεθερούλα για το θέμα της λάρα!!!! Και λάρα...θα περιμένουμε τα νέα...με πολλή πολλή πολλή ανυπομονησία...Περισσότερη ανυπομονησία έχω για σένα παρά για μένα...γιατί με μένα θεωρώ ...άστα να πάνε!!!! Θα σκάσω σήμερα γιατί θα με πείτε απαισιόδοξη....Αύριο με τα αποτελέσματα θα ξέρω...και ελπίζω να επιβεβαιωθείτε εσείς!!!

Οσο για όλα αυτά τα συμπτώματα που είπες λάρα ούτε εγώ τα έχω...Εσύ τουλάχιστον έχεις το στήθος το φουσκωμένο...εγώ ούτε αυτό!:(

Momentaki μου καλημερα!!!!!

Βρε χαζούλι, δεν έχεις συμπτωματα γιατί είσαι ιδια περιπτωση με τη συμπεθερα!!! Αλλωστε το λεει κ ο λαός: Αν δεν ταιριαζατε, δε θα συμπεθεριαζατε!!! :-D:-D:-D Τελικά θα πας αυριο ε;;;; Ε ενταξει μια μερα είναι! Καλύτερα να μη μας φαει και η αγωνία! Τι ώρα θα πας;

JXFXp3.png

Bonjour mes amies!

Να'μαι κι εγώ... ανησυχήσατε; δεν νομίζω!!!

Είμαι καλά και κάθε μέρα που περνάει είμαι ακόμα καλύτερα.. Πλησιάζω στο στόχο κορίτσια, πλησιάζω... Kriskris φιλενάδα, δεν μας πρήζεις, πίστεψέ το... Χαιρόμαστε με τη χαρά σου και θα πετάξουμε στον ουρανό αύριο με τα νέα από τον υπέρηχο.. Θα ακούσεις τικ τακ τικ τακ.. και θα κατουρηθείς...

Λάρα η Δευτέρα κοντεύει.. μακάρι να μη σου έρθει η σαφρακιασμένη μέχρι τότε και να συνεχίσεις την ευνοϊκή παράδοση του φόρουμ..

Μομεντάκι... 20 ωρίτσες έμειναν και η αγωνία στο κατακόρυφο!

L2qIp2.png

α ρε συμπεθερακι..αυριο ε?ο θεος μαζι σου αγαπακι μου,ολα θα πανε καλα,αφου τα ειπαμε αυτα!!αλλωστε το ειπε κ το μεντιουμ λαρα!!αλλα για συμπτωματα σε παρακαλω μην ψαχνεις!εγω ουε ειχα ουε εχω,κα νε να!!μονο το στηθος λιγο πρηστηκε αλλα τωρα,οχι απο την αρχη κ τονιζω ξανα οτι τα ουτροτζεσταν το προκαλουν αυτο!!αχ ποτε θα μαθεις!?αχ θα σκασωωωωωωωωωωωωωωωωωω.......

Λαρακι μου κανε ο,τι σου λεει η ψυχουλα σου.εγω θα εκανα τεστ

fUCCp2.png

svjYp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...