Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , mariamik είπε:

ναι ναι θα το συζητήσω και αυτο καλά τα λες!!!!!αυτό σημαίνει πολλές οωληψίες?

Αναλόγως το αν θα γονιμοποιηθούν τα ωάρια.Πχ την πρώτη φορά από τα δέκα ωάρια κάναμε πέντε βλαστοκυστες και τη δεύτερη φορά από τα τρία κάναμε δύο.Μπορει πχ να ξεμπερδεψεις και με μια μόνο ωοληψια,στο εύχομαι 

πρίν από 3 λεπτά , karlajo είπε:

εγώ που έκανα τα χαρτιά μου στην επιτροπή Θεσσαλονίκης μου είπε η γιατρός ότι κάνουν γύρω στις 15/20 μέρες να απαντήσουν.μου είπε ότι σε άλλες πόλεις είναι ποιο γρήγορα. Εσύ που θα τα στείλεις τα χαρτιά?

Κ εγώ στη Θεσσαλονίκη τα έκανα και σε μια βδομάδα μου απάντησαν.Μου έκανε εντύπωση,νόμιζα πως θα αργούσαν,αλλά τελικά ήταν πολύ γρήγοροι.Και πολύ ευγενικοί επίσης 

Τεχνητή εμμηνόπαυση 2!!!!!

Recommended Posts

Καλα, παει.... το εχετε χάσει τελειως ετσι;;;; χαχαχαχαχαχαχα!!!!! Μου αρέσει που φτάσατε και στις αναγουλες!!!! Οπως και να εχει εγώ διακοπες θα πάω! Τέλος!

Μομεντακι, πότε θα το καταλάβεις επιτελους;;; ΕΙΣΑΙ ΕΓΚΥΟΣ!!! Και το Σαββατο απλά θα έχεις και το πιστοποιητικό!!! Θα εισαι εγκυος και με τη βουλα! Α, και αυτό με τα πονακια, δε θα τα ξαναπουμε!!! Αλλες εχουν, αλλες δεν έχουν!

Κρισάκι, πως θα το βγάλουν το υγρό αυτό; Αμάν ο Αυγουστος στην ελλαδα είναι γ@μ@τα.... Δεν μπορείς να κάνεις τιποτα! Κουραγιο βρε κοριτσακι... τι αλλο να πω;;

JXFXp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

αφου σε ειδα στο φατσοβιβλιο συμπεθερα,εσυ ησουν σου λεω!!!εισαι,εισαι,εισαιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!

λαρα μην αντιμιλας μπροστα στο μπεμπε..κι αμα εισαι θα σου πω κυρα μου αν θα πας..η μαλλον θα στα πει ο γιατρος κυρα μου!!!!!!!!!

κοριτσια θα μου το βγαλουν με συριγγα το υγρο αλλα μου ειπαν δεν θα ηθελαν να φτασουμε εκει..ε ναι αλλα με τα ασπραδια κ την διατροφη δεν ειδα χαιρι,τι να κανω κι εγω?με βλεπω κ μαραζωνω ενω θα επρεπε να πεταω.....κλαψ...

fUCCp2.png

svjYp2.png

Χαίρετε, χαίρετε... τι μου κάνετε;

Διαβάζω ότι όλες είστε καλά και πολύ χαίρομαι γι' αυτό.. Γύρισα κι εγώ από τις διακοπές, είμαι στο γραφείο και σήμερα... αδιαθέτησα και πολύ χαίρομαι γι' αυτό.. Θα μου πείτε γιατί χαίρομαι τόσο;;;; Επειδή κορίτσια ο οργανισμός μου λειτουργεί τέλεια και έτσι στις 23 Αυγούστου θα ξεκινήσω τις ενέσεις καταστολής προκειμένου να προετοιμαστεί ο οργανισμός μου για την δεύτερη προσπάθεια εξωσωματικής!!!! Γιούπι!!! Είμαι πολύ χαρούμενη, είμαι αισιόδοξη και σκέφτομαι ότι όλα καλά θα πάνε.. Έτσι δεν είναι;; ΣΑΚΗΗΗΗΗΗΗΗΗ!

L2qIp2.png

αφου σε ειδα στο φατσοβιβλιο συμπεθερα,εσυ ησουν σου λεω!!!εισαι,εισαι,εισαιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!

λαρα μην αντιμιλας μπροστα στο μπεμπε..κι αμα εισαι θα σου πω κυρα μου αν θα πας..η μαλλον θα στα πει ο γιατρος κυρα μου!!!!!!!!!

κοριτσια θα μου το βγαλουν με συριγγα το υγρο αλλα μου ειπαν δεν θα ηθελαν να φτασουμε εκει..ε ναι αλλα με τα ασπραδια κ την διατροφη δεν ειδα χαιρι,τι να κανω κι εγω?με βλεπω κ μαραζωνω ενω θα επρεπε να πεταω.....κλαψ...

Ναι ναι! Μην αντιμιλάς μπροστά στο μπεμπέ!!!! τσ τσ τσ!!!! χαχαχαχαχαχα Καλό! Πολύ καλό συμπεθερούλα!!!!

Αααααα!!!! Μην μου μαραζώνεις και λυπάμαι άμα είσαι λυπημένη....λίγη υπομονούλα καλή μου και την Παρασκευή θα βρούνε τον τρόπο να σε ανακουφίσουν! Σίγουρα δεν μπορείς να πας κάπου τώρα εκεί στη Θεσσαλονίκη; Τι στο καλό; Ολα κλειστά είναι; Κι άμα κάποιος χρειάζεται άμεση θεραπεία; Θύμωσα τώρα !!!! ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

καλως το δομνινακι βρε!!αντε καλως την δεχτηκες κ καλη αρχη!!ολα μα ολα θα πανε καλα,θα το δεις!!σε βλεπω κι εσενα για κανα 2-3!!

Λοιποοοοοοον..πηγα,δεν αντεξα!βρηκα εναν γιατρο κ πηγα.μου ειδε καταρχην 2 σακκους!!καλα,μιλαμε πολυ περιεργο κοριτσια μου..βεβαια μου ειπε να ειμαστε συγκρατημενοι μεχρι να ακουσουμε καρδια.τοτε λεει θα σιγουρευτουμε για το τι υπαρχει στους σακκους κ αν μεγαλωνει..κ αυτο θα γινει μετυα τον 15 αυγουστο λεει..αρα κ την παρασκευη τα ιδια θα ακουσω πανω κατω!΅τωρα το αλλο θεμα..μπορει λεει να εξελιχθει μεχρι κ για εισαγωγη σε νοσοκομειο,για το υγρο μιλαω,αλλα εμενα λεει ειναι σε αρχικο σταδιο.μου ειπε να μην πινω πολλα υγρα γενικα κ παλι κατι θεματα διατροφης..ουφ..αποτι καταλαβα δεν θα το ξεφορτωθω ευκολα..ειδατε?πηρα την χαρα,πηρα κ το υγρο δωρο να το εχω..αχχχχχ..ελπιζω να πανε ολα καλαααααααα...για ολες μας....συμπεθερα ακους?για ολες μαααααςςςςςς....

fUCCp2.png

svjYp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα θεές!!!! Καλημέρα Όλυμπε!!!!!

Συμπεθερούλα μου καλα΄έκανες και πήγες στο γιατρό...Να και τα διδυμάκια!!!! Αχ! Τώρα θα ανυπομονούμε να ακούσουμε καρδούλα!!!! Τι ωραίαααααααααααααα!!!!!:D Καλά με το θέμα του υγρού τώρα, το ότι είναι σε αρχικά στάδια σημαίνει πως με τη διατροφή υποτροπιάζει; Δεν υπάρχει περίπτωση να φτάσει στο σοβαρό εννοώ και να μπεις σε νοσοκομείο δεν είναι;;;; :rolleyes: Δεν ρωτάω για να σε αγχώσω! Απορία έχω...και αν μη κακό υπάρχει τέτοια περίπτωση να πας και σε κανένα άλλο γιατρό να κάνετε κάτι να αποτρέψετε αυτό το ενδεχόμενο!!! Ουφ...φαίνεται ότι αγχώθηκα ε;;;

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Kαλημερουδια!!!!

Δομνινακι μου, ματακια μου, ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ!!! Εμείς πάντως μπορουμε να καταλαβουμε ποσο χαρουμενη εισαι που η περιοδος εκανε την εμφανιση της την ωρα που επρεπε!!! Αντε με το καλό καρδουλα μου!

Κρισακι, καταρχην για να καταλαβω (γιατι ειπαμε ειμαι σε slow motion τωρα) το υγρο αυτό από τι δημιουργήθηκε; Και μόνο με τη διατροφη μπορεί να "περασει" πριν φτάσει σε πιο σοβαρη φαση; Αχχχχχ, το 'πα για τα διδυμακια, ΤΟ 'ΠΑ!!!! Αντε να ακουσουμε και καρδουλες την Παρασκευη!!!

Μομεντακι, 4 κ σήμερα!!! Και αντίστροφα ο χρόνος μετράειιιιι.....!!!

JXFXp3.png

Kαλημέρα λάρα μου!

Κι εγώ έχω απορίες περί υγρού!!!! Συμπεθερούλα διαφώτισέ μας!!!!

3 και απόψε είναι!!!! Ο ε ο!!!! Μην μου βάζεις μέρα!!!

Χμ...τρίτη 3 και απόψε!

τετάρτη 2 και απόψε!

Πέμπτη 1 και απόψε!

Παρασκευή...και απόψε!!!!

και Σάββατο ταρατατάάάάάμ!!!!

Εντομεταξύ ρώτησα το γιατρό αν γίνεται και Παρασκευή και μου πε πως κι εκεί θα δείξει αν ανυπομονώ τόσο πολύ! Αλλά θα δω...Για την ώρα μετρώ για Σάββατο...και πάλι κοντά είναι!!!!:D

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Kαλημέρα λάρα μου!

Κι εγώ έχω απορίες περί υγρού!!!! Συμπεθερούλα διαφώτισέ μας!!!!

3 και απόψε είναι!!!! Ο ε ο!!!! Μην μου βάζεις μέρα!!!

Χμ...τρίτη 3 και απόψε!

τετάρτη 2 και απόψε!

Πέμπτη 1 και απόψε!

Παρασκευή...και απόψε!!!!

και Σάββατο ταρατατάάάάάμ!!!!

Εντομεταξύ ρώτησα το γιατρό αν γίνεται και Παρασκευή και μου πε πως κι εκεί θα δείξει αν ανυπομονώ τόσο πολύ! Αλλά θα δω...Για την ώρα μετρώ για Σάββατο...και πάλι κοντά είναι!!!!:D

Αχ καλέ, ναι! Τριτη σήμερα! Συγνωμη βρε κοριτσακι, δε λειτουργεί λεμε ο εγκεφαλος....! χαχαχαχα!!! Ελα βρε κι εσύ, 1 μέρα είναι... Το Σαββατο θα την κάνεις για να έχουμε καραμπινάτο 3ψηφιο!!!!

JXFXp3.png

Κοριτσάκια μου γλυκά,

Ευχαριστώ ιδιαιτέρως για τη συμπαράσταση και τις θετικές σας σκέψεις. Με βοηθάνε πάρα πολύ και είμαι σίγουρη ότι θα με βοηθήσουν πολύ περισσότερο τη δύσκολη περίοδο που έρχεται..

Kriskrisaki μου φιλεναδίτσα μου, να τα διδυμάκια.. έχει δίκιο ο γιατρός.. ας περιμένουμε λιγάκι να ακούσουμε την καρδούλα αλλά είμαι σίγουρη ότι θα χτυπάνε και οι δύο καρδούλες ρυθμικά, τικ τακ, τικ τακ και θα κατουρηθείς πάνω σου. Φιλενάδα αν μπορέσεις να ξεφορτωθείς το υγρό να το κάνεις.. σε επιβαρύνει ιδιαιτέρως..

Σε όλες τις άλλες κοπελούδες μακάρι σύντομα να έχουμε όλες μας ευχάριστα!

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

για να σας διαφωτισω για το υγρο οσο μπορω κ οσο καταλαβα δηλαδη!λοιπον αυτο το υγρο δημιουργειται με την υπερδιεγερση των ωοθηκων,μετα την ωοληψια.βεβαια μπορει να εμφανιστουν συμπτωματα κ μετα την διαπιστωση της εγκυμοσυνης..το θεμα με αυτο ειναι οτι με την διατροφη προσπαθεις να μην το αυξησεις κι αλλο.κ αυτο σιγα σιγα με τον καιρο θα απορροφηθει απο τον οργανισμο.τωρα εχει 3 σταδια αυτο,αναλογα με τα συμπτωματα.αν υπαρχει πολυ μαζεμενο υγρο κ πολλα συμπτωματα,σε βαζουν στο νοσοκομειο κ στο παιρνουν.τωρα τα συμπτωματα στην βαρια περιπτωση υπερδιεγερσης δεν μου τα ειπε,γιατι μετα λεει θα νομιζα οτι τα εχω ολα.αφου δεν τα ειπα απο μονη μου,δεν τα εχω!΅αρα το υγρο θα το εχω για οσο το εχω κ με καταλληλη διατροφη θα προσπαθησω να μην το αυξησω..αρα?μπελα στο κεφαλι μας κοριτσιαααααααα

fUCCp2.png

svjYp2.png

κ ολη αυτη η αναλυση επειδη ρωτησατε..ο,τι καταλαβατε,καταλαβα..θα τα πω μια κ την παρασκευη στο κεντρο..αλλα καρδουλες δυσκολα να ακουσουμε..μετα τον 15αυγουστο κοριτσια..αντε ρε συμπεθερακι,εφτασε κ η δικη σου μεγαλη ωρα!΅περιμενουμε με τις σαμπανιες στο χερι!΅παγωσανε τα χερια μας!

fUCCp2.png

svjYp2.png

Χαρά στην τύχη σου βρε συμπεθερούλα! Δεν γινόταν να έρθει μόνο το καλό; Πρέπει και καλά να έχεις ποικιλία;:rolleyes: Οπως και να χει! Ο,τι έγινε έγινε! Το θέμα είναι τώρα να φύγει...όσο πιο σύντομα γίνεται να μην ταλαιπωρείσαι άλλο και να μην νιώθεις δυσφορία! Μακάρι να φύγει μια ώρα γρηγορότερα! Να σκέφτεσαι τα διδυμάκια σου και να κάνέις υπομονή! Μόνο χαρές έχεις να περιμένεις τώρα πια!!!!:D:D:D

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

για να σας διαφωτισω για το υγρο οσο μπορω κ οσο καταλαβα δηλαδη!λοιπον αυτο το υγρο δημιουργειται με την υπερδιεγερση των ωοθηκων,μετα την ωοληψια.βεβαια μπορει να εμφανιστουν συμπτωματα κ μετα την διαπιστωση της εγκυμοσυνης..το θεμα με αυτο ειναι οτι με την διατροφη προσπαθεις να μην το αυξησεις κι αλλο.κ αυτο σιγα σιγα με τον καιρο θα απορροφηθει απο τον οργανισμο.τωρα εχει 3 σταδια αυτο,αναλογα με τα συμπτωματα.αν υπαρχει πολυ μαζεμενο υγρο κ πολλα συμπτωματα,σε βαζουν στο νοσοκομειο κ στο παιρνουν.τωρα τα συμπτωματα στην βαρια περιπτωση υπερδιεγερσης δεν μου τα ειπε,γιατι μετα λεει θα νομιζα οτι τα εχω ολα.αφου δεν τα ειπα απο μονη μου,δεν τα εχω!΅αρα το υγρο θα το εχω για οσο το εχω κ με καταλληλη διατροφη θα προσπαθησω να μην το αυξησω..αρα?μπελα στο κεφαλι μας κοριτσιαααααααα

αμαν βρε κοριτσακι, ηταν αναγκη τωρα αυτό;;;; Να φυγει, να απορροφηθεί, να παει απο εκει που ηρθε!!! Αντε τωρα!!! :evil::evil: Παμε ολες μαζί: Ξουουουουου!!! Ξου ξου ξου ξου!!!!!

JXFXp3.png

Ρε κοριτσια, ακομα δεν εχει φανει η σαφρακιασμενη.... Από τη μια με τρωει ο πισινος μου να παρω κανα τεστ από την άλλη είναι πολύ νωρίς ακόμα (δεδομενου οτι την εχω πατησει στο παρελθον κ ειχα καθυστερηση 2 βδομαδες). Το στήθος μου παραμένει πρησμένο αλλα δεν νιωθω και τιποτε αλλο!!!

Βαλτε μου μυαλό μην κάνω καμια βλακεια.... Heeeeelppppp!!!! Καλεεεεεε!!!! Σε εσάς μιλάω!!!!! Μην κάνετε τον κινέζο! χαχαχαχαχαχαχα!!!! Μου αρεσει που γελάω κιολας!!!

JXFXp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...