Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 58 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Καλημέρα! Εγώ έκανα εξωσωματική με τον  Θ..και είναι απόλυτα ικανοποιημένη.Εχω μια κορούλα και τώρα είμαι έγκυος στο δεύτερο.Ειναι πααααρα πολύ καλός! Εύχομαι σε λίγο καιρό να γίνεις και εσύ μανούλα ❤️ 

και εμένα μου φάνηκε πολύ καλος μου πήρε το 70%του άγχους...που άλλοι γιατροί δεν το κάνανε

Τεχνητή εμμηνόπαυση 2!!!!!

Recommended Posts

Ναι καλέ! ΚΑΛΟ ΜΗΝΑΑΑΑ!!! Αϊντέεεεεεε.... και τα μυαλά στα κάγκελα!!

Μομεντακι, τώρα να πω ότι ξέρω πότε την περιμένω; Θα σε γελάσω... Κανονικά αν παμε βασει του κυκλου π.α. (προ αρβεκαπ) ήταν στις 30-31 μέρες... Αρα επρεπε στις 31/7. Παρόλα αυτα, δεν αφήνω τα μυαλά μου να πάρουν αερα για τους λόγους που έχω αναφερει παλιοτερα...χαχαχαχαχα!!!!

JXFXp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα και καλή βδομάδα με θετικά αποτελέσματα ( ο καθένας με τον πόνο του χαχααχαχαχαχα) και τέλειους υπερήχους!!!!!:D Τα καλά αποτελέσματα δεν τα εύχομαι μόνο σε μένα αλλά και σε κάποιες άλλες που τις πιάνει το μπαλάκι...οι οποίες παίζουν πελλό (αλλά κυπριακά χαχαχαχα) αλλά εγώ επιμένω!!!! Είπα και ελάλησα!!!!:D

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Καλημέρα και καλή βδομάδα με θετικά αποτελέσματα ( ο καθένας με τον πόνο του χαχααχαχαχαχα) και τέλειους υπερήχους!!!!!:D Τα καλά αποτελέσματα δεν τα εύχομαι μόνο σε μένα αλλά και σε κάποιες άλλες που τις πιάνει το μπαλάκι...οι οποίες παίζουν πελλό (αλλά κυπριακά χαχαχαχα) αλλά εγώ επιμένω!!!! Είπα και ελάλησα!!!!:D

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!!!!!!!! :lol::lol::lol: Πολλαν μου άρεσε αυτό!!!! (κότσανα είπα;;;):lol: Βρε, δεν βγαζω την ουρα μου απ'εξω αλλά αυτη η εβδομαδα είναι αφιερωμένη σε 'σενα και την συμπεθερουλα!!!

Καλά αποτελέσματαααααααα!!!!! Το λέμε και δυνατα να το εμπεδώσουμε!

JXFXp3.png

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!!!!!!!! :lol::lol::lol: Πολλαν μου άρεσε αυτό!!!! (κότσανα είπα;;;):lol: Βρε, δεν βγαζω την ουρα μου απ'εξω αλλά αυτη η εβδομαδα είναι αφιερωμένη σε 'σενα και την συμπεθερουλα!!!

Καλά αποτελέσματαααααααα!!!!! Το λέμε και δυνατα να το εμπεδώσουμε!

"Αρεσε μου πολλά τούτο" !!!!!:D:D:D

Τι λες βρε; Αν θέλεις κάνε μας αφιέρωση σε καμιά εκπομπή κανένα τραγούδι! Ετσι ναι!!!! Κατα τ'αλλα περιμένουμε και από σένα!!!! :D:D:D

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

"Αρεσε μου πολλά τούτο" !!!!!:D:D:D

Τι λες βρε; Αν θέλεις κάνε μας αφιέρωση σε καμιά εκπομπή κανένα τραγούδι! Ετσι ναι!!!! Κατα τ'αλλα περιμένουμε και από σένα!!!! :D:D:D

Ε να το κάνω, γιατί όχι; Αφιερωνω λοιπόν το γνωστό ΟΛΑ ΚΑΛΑΑΑΑΑΑ, ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΜΑΣ ΠΑΝΕ!!! Αλοίμονο, μα τι αλλο θα αφιέρωνα;;; :-D Και οπως θα προσεξες, είπα "θα ΜΑΣ πάνε".

Βρε, ηταν ο Σακης στη Λαρνακα την παρασκευη νομίζω... αλλα δήλωσε ότι φέτος θα κάνει αλλες 3-4 συναυλίες στην Κυπρο!!! Σε βλέπω με την κοιλιά στο στόμα να χοροπηδάς και να φωνάζεις Σααααακηηηηηηηη!!!!!! :lol::lol: Τα μομεντακια θα λένε, εμεις τον είδαμε τον Σακη από την κοιλια της μανουλίτσας μας!

JXFXp3.png

Διαφημίσεις

Ε να το κάνω, γιατί όχι; Αφιερωνω λοιπόν το γνωστό ΟΛΑ ΚΑΛΑΑΑΑΑΑ, ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΜΑΣ ΠΑΝΕ!!! Αλοίμονο, μα τι αλλο θα αφιέρωνα;;; :-D Και οπως θα προσεξες, είπα "θα ΜΑΣ πάνε".

Βρε, ηταν ο Σακης στη Λαρνακα την παρασκευη νομίζω... αλλα δήλωσε ότι φέτος θα κάνει αλλες 3-4 συναυλίες στην Κυπρο!!! Σε βλέπω με την κοιλιά στο στόμα να χοροπηδάς και να φωνάζεις Σααααακηηηηηηηη!!!!!! :lol::lol: Τα μομεντακια θα λένε, εμεις τον είδαμε τον Σακη από την κοιλια της μανουλίτσας μας!

Ενημερώνεσαι βλέπω για τα κυπριακά πολιτιστικά νέα!!! Γιατί όταν μιλάμε για Σάκη τότε μιλάμε για πολιτισμό!!!! χαχαχαχαχαχαχαχα Πώς τα λέω βρε έτσι! Σααααακηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη!!!!!! Ναι ήτανε στη Λάρνακα αλλά εγώ τίμησα την ξάπλα μου και δεν πήγα....Θα είναι και στην Πάφο σύντομα...!!!! Με πήρε τηλέφωνο και επιμένει να ρθει από δω να με δει...Τι να κάνω! Δέκτηκα! Μην με πει και ακατάδεκτη! Καταλαβαίνεις!

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Καλημερα, καλημερα και καλο μηνα!!! Kriskris μου μην αγχωνεσαι βρε (τι ευκολα που το λεμε, ε;:tongue:), αφου ολα θα πανε πολυ καλα!!! Το ιδιο φυσικα ισχυει και για σενα Momentaki μου. Η χοριακη σου σιγουρα θα ειναι 3ψηφια!!! Lara μου, ηρθε η ακατανομαστη; Ελπιζω πως οχι!

Καλημερα, καλημερα και καλο μηνα!!! Kriskris μου μην αγχωνεσαι βρε (τι ευκολα που το λεμε, ε;:tongue:), αφου ολα θα πανε πολυ καλα!!! Το ιδιο φυσικα ισχυει και για σενα Momentaki μου. Η χοριακη σου σιγουρα θα ειναι 3ψηφια!!! Lara μου, ηρθε η ακατανομαστη; Ελπιζω πως οχι!

Καλημέρα Ελενάκι μου ανακτορούχο!!!! Αχ τριψήφια προβλέπεις; Για να δούμε για να δούμε!!!!:rolleyes:Πώς είσαι συ;

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Καλημέρα ελενακι μου!!!!!!

Εμ πες τα κι εσυ μήπως σε ακούσουν!!! Εμείς βεβαια ωραία τα λέμε καθοτι εξω απο το χορο και βλέπω όταν ερθει η ωρα μας να είμαστε τα ίδια και χειρότερα!!! χαχαχαχα!!!

Ακόμα η σαφρακιασμένη/ακατανομαστη/σεξυ - οπως θες πες τη- δεν έχει κανει την εμφανιση της! Για να δούμε!

JXFXp3.png

Ενημερώνεσαι βλέπω για τα κυπριακά πολιτιστικά νέα!!! Γιατί όταν μιλάμε για Σάκη τότε μιλάμε για πολιτισμό!!!! χαχαχαχαχαχαχαχα Πώς τα λέω βρε έτσι! Σααααακηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη!!!!!! Ναι ήτανε στη Λάρνακα αλλά εγώ τίμησα την ξάπλα μου και δεν πήγα....Θα είναι και στην Πάφο σύντομα...!!!! Με πήρε τηλέφωνο και επιμένει να ρθει από δω να με δει...Τι να κάνω! Δέκτηκα! Μην με πει και ακατάδεκτη! Καταλαβαίνεις!

Μα τι επιμονή κι αυτός ο ανθρωπος ρε παιδί μου! Σε βάζει σε ετοιμασίες στην κατάσταση σου! Καλά εκανες όμως και δέχτηκες μωρε... Μην έχει να λέει...!!!! :-D:-D

(Μας έχει βαρέσει η ζέστη στο κεφάλι ή μου φαίνεται;)

JXFXp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα ελενακι μου!!!!!!

Εμ πες τα κι εσυ μήπως σε ακούσουν!!! Εμείς βεβαια ωραία τα λέμε καθοτι εξω απο το χορο και βλέπω όταν ερθει η ωρα μας να είμαστε τα ίδια και χειρότερα!!! χαχαχαχα!!!

Ακόμα η σαφρακιασμένη/ακατανομαστη/σεξυ - οπως θες πες τη- δεν έχει κανει την εμφανιση της! Για να δούμε!

Αχ βρε Lara μου, να μην ερθει αι σιχτιρ πια...

Καλε εγω χειροτερα ημουν οταν περιμενα τα αποτελεσματα, μη κοιτας τωρα που το παιζω ανετη...για να φανταστεις την ωρα που εγραφα το μηνυμα χαζογελουσα γιατι θυμομουν τα δικα μου:tongue::tongue::tongue:

Αχ βρε Lara μου, να μην ερθει αι σιχτιρ πια...

Καλε εγω χειροτερα ημουν οταν περιμενα τα αποτελεσματα, μη κοιτας τωρα που το παιζω ανετη...για να φανταστεις την ωρα που εγραφα το μηνυμα χαζογελουσα γιατι θυμομουν τα δικα μου:tongue::tongue::tongue:

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!! Ετσι ειναι, για τους άλλους μια χαρα συμβουλές ξέρουμε να δίνουμε... για τους εαυτους μας ομως...... :-D:-D

Ναι, να μην ερθει... ή να ερθει τώρα ή μετά από 9 μηνες!!! Η ταν ή επι τας!

Ο,τι θέλω λέω.... Πού μυαλό;;; Ονειρευομαι τις διακοπες και έχω μπει σε slow motion!

JXFXp3.png

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!! Ετσι ειναι, για τους άλλους μια χαρα συμβουλές ξέρουμε να δίνουμε... για τους εαυτους μας ομως...... :-D:-D

Ναι, να μην ερθει... ή να ερθει τώρα ή μετά από 9 μηνες!!! Η ταν ή επι τας!

Ο,τι θέλω λέω.... Πού μυαλό;;; Ονειρευομαι τις διακοπες και έχω μπει σε slow motion!

Πλησιαζουν οι μερες που θα φυγεις; Τι καλα! Ανδρο ειπαμε πατε; Ναι, ναι θυμηθηκα που λεγαμε για μωρο νησιωτικο...αν δεν εχει εγκατασταθει ηδη στην κοιλιτσα σου δηλαδη!!!

καλε σειιιιιιις!!!εφυγα κ οργιασατε!!λαρακιιιιιι!!μαρη λες να εχουμε τιποτα ευχαριστα?αχ θα τρελλαθω!!μετα θα πατε στο νησι 3 αντι για 2,EAN κι εφοσον πατε στο νησι...χιχιχιχιιχιχιχ...

Συμπεθερα ενα θα σε πω,εισαι εγκυος.τι που το ξερω καλε?το ειδα στον υπνο μου χθες..ακου εκει πραγματα ομως..δεν σε εχω δει στον ξυπνιο κ σε ειδα στον υπνο μου..βρε εισαι,εισαι,εισαι ειπα!!

Eγω κοριτσια με το πρηξιμο εχω βαρεθει..πηρα τηλ σε γιατρους εδω για να παω,ολοι κλειστοι 1 με 15..αρα τωρα την παρασκευη μια κ καλη στο κεντρο..αχ..αγωνια για μενα,αγωνια για σασ...αχχχχ...λεω αχχχχχ...

fUCCp2.png

svjYp2.png

καλε σειιιιιιις!!!εφυγα κ οργιασατε!!λαρακιιιιιι!!μαρη λες να εχουμε τιποτα ευχαριστα?αχ θα τρελλαθω!!μετα θα πατε στο νησι 3 αντι για 2,EAN κι εφοσον πατε στο νησι...χιχιχιχιιχιχιχ...

Συμπεθερα ενα θα σε πω,εισαι εγκυος.τι που το ξερω καλε?το ειδα στον υπνο μου χθες..ακου εκει πραγματα ομως..δεν σε εχω δει στον ξυπνιο κ σε ειδα στον υπνο μου..βρε εισαι,εισαι,εισαι ειπα!!

Eγω κοριτσια με το πρηξιμο εχω βαρεθει..πηρα τηλ σε γιατρους εδω για να παω,ολοι κλειστοι 1 με 15..αρα τωρα την παρασκευη μια κ καλη στο κεντρο..αχ..αγωνια για μενα,αγωνια για σασ...αχχχχ...λεω αχχχχχ...

Και ρωτάω τώρα εγώ...πού ξέρεις ότι ήμουνα εγώ βρε ψυχούλα και όχι καμιά άλλη; Επιμένω να είμαι το πνεύμα της αντιλογίας!!!

Αστα να πάνε...σήμερα έχω ένα πονοκέφαλο ννννααααααα!!!! και πονάω και κει κάτω....Αυτά τα χω πριν αδιαθετήσω! Κι έβγαλα κι ένα σπυράκι της αδιαθεσίας! Καλά μιλάμε! Αν έρθει η σαφρακιασμένη η ακατανόμαστη θα την πάρει και την σηκώσει!!!! Είπα και ελάλησα!!!!

Καλέέέέέ...συμφωνώ κι εγώ για τη λάρα...λες να πάνε 3 στο νησί; Και άραγε θα πάνε στο νησί ή θα χει αναγούλες η καλή μας; Απορώ κι εξίσταμεαι!!!!

Μέχρι την Παρασκευή θα μείνεις πρησμένη; Τι στο καλό; Αν μη τι άλλο ας σου κάνουν κάτι που να βοηθάεί την Κυριακή να χαρείς κι εσύ λιγάκι τα διδυμάκια τριδυμάκια σου καλέ!!!!

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...