Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 58 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Καλημέρα! Εγώ έκανα εξωσωματική με τον  Θ..και είναι απόλυτα ικανοποιημένη.Εχω μια κορούλα και τώρα είμαι έγκυος στο δεύτερο.Ειναι πααααρα πολύ καλός! Εύχομαι σε λίγο καιρό να γίνεις και εσύ μανούλα ❤️ 

και εμένα μου φάνηκε πολύ καλος μου πήρε το 70%του άγχους...που άλλοι γιατροί δεν το κάνανε

Τεχνητή εμμηνόπαυση 2!!!!!

Recommended Posts

Αχ εβλεπα και ενα ονειρο.... ότι πήγα στον γιατρό για τσεκ απ κ μου είπε ότι ειμαι εγκυος και ημουν τοσο χαρουμενη! Οταν ξυπνησα, συνειδητοποιησα.... Αρχισαν πάλι οι ευσεβεις πόθοι.... Και ξέρω ότι σαν όνειρο δεν είναι και πολυ καλό.. για να δουμε τι θα δουμε...

JXFXp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

χαχαχαχα!!! Μέχρι και τον προηγουμενο μηνα ηταν σεξυ γιατι την περιμενα πως κ πως!!! Τωρα είναι πάλι ακατανομαστη... Ε τελικά με τιποτα δεν είμαι ικανοποιημένη!!! :lol::lol:

Την τρελάναμε!!!! Αλλά δεν πειράζει!!!!! Της αξίζει!!!!:D

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Καλημερα θεες μου, τι κανετε; Kriskris μου, πως εισαι; Ποτε πας στο γιατρο για σακο/σακους; Lara μου, τι βλεπω, θα φυγεις διακοπες; Σε ζηλευω, πολυ ομως...Να περασεις πολυ πολυ καλα και να γυρισεις διπλη!!! Οχι στα κιλα καλε, αμεσως να νομισεις πως πεταω κακια επειδη εσυ θα πας κι εγω οχι:tongue::tongue::tongue:Μομεντακι μου, καλημερα κι απο δω!!!

καλημερα στις ομορφες!!εγω σας γραφω απο σαλονικα,μια χαρα ειναι εδω,βεβαια τιποτα δεν μπορω να κανω,ουτε μπανια,ουτε τιποτα..καμια βολτα,κανενα καφεδακι..αυτα.το φουσκωμα φυσικα παραμενει κ εχει ανησυχισει πολυ κ τους δικους μου..κ εμενα..μπορει να παω σε κανενα γιατρο εδω αμα μου την βαρεσει πολυ..

Συμπεθερακι μου πως πας?περνανε οι μερες,ετσι?ερχεται η μεγαλη ωρα!!καλε ακομα δεν μας ειπες για τα εμβρυακια,διαστασεις κλπ!

΅Λαρακι ηρθε η σαφρακιασμενη?εγω ετσι την λεω,ετσι

fUCCp2.png

svjYp2.png

Διαφημίσεις

να,αυτα εχει το κινητο..γραφω κ με κοβει τον ειρμο..τεσπα,ετσι ελεγα κ λεω εγω την περιοδο λαρακι,σαφρακιασμενη!΅λοιπον ηρθε γιατι περιμενουμε κ το νησιωτικο μπεμπε?

Φιλακια στα υπολοιπα κοριτσακια μου!

fUCCp2.png

svjYp2.png

Συμπεθερούλα μου να πας στο γιατρό καλέ...δεν γίνεται να το αφήσεις έτσι!

Καλά είμαι εγώ...Προσπαθώ να κάνω υπομονή...Πάντως από συμπτώματα τίποτα...Μα τίποτα απολύτως...Σαν να μην τρέχει τίποτα!!!! Ούτε παρενέργειες από τα φάρμακα δεν έχω! Ειμαι εντελώς βόδι τελικά!!! χαχααχαχα

Χμ...δεν ξέρω διαστάσεις στα εμβρυάκια...ξέρω πως ήτανε άριστης ποιότητας και 8 διαιρέσεων...Αυτά! Και τα υπόλοιπα 8 που δεν βάλαμε ήτανε καλά και τα φυλάξαμε...Αχρείαστα να μου είναι εύχομαι...

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

ναι ρε συμπεθεριο,αυτο για τις διαιρεσεις ρωτουσα!πολυ καλες,παρα παρα πολυ καλες!κ τα 8 για μελλοντικα μπεμπινια,τωρα περιμενουμε αυτα τα 2!!μη μασας που δεν αισθανεσαι τιποτα,εγω ακομα δεν νιωθω κατι περα απο το πρηξιμο στην κοιλια που κ αυτο δεν ειναι απο τα μπεμπινια,αλλα απο το ατιμο υγρο!΅αρα?ολα καλα αγαπουλα,θα δεις,ολα θα πανε καλα!

fUCCp2.png

svjYp2.png

ναι ρε συμπεθεριο,αυτο για τις διαιρεσεις ρωτουσα!πολυ καλες,παρα παρα πολυ καλες!κ τα 8 για μελλοντικα μπεμπινια,τωρα περιμενουμε αυτα τα 2!!μη μασας που δεν αισθανεσαι τιποτα,εγω ακομα δεν νιωθω κατι περα απο το πρηξιμο στην κοιλια που κ αυτο δεν ειναι απο τα μπεμπινια,αλλα απο το ατιμο υγρο!΅αρα?ολα καλα αγαπουλα,θα δεις,ολα θα πανε καλα!

Μακάρι συμπεθερούλα μου! Ούτε φουσκωμένο στήθος είχε; Ουτε πονάκια περιόδου; Ούτε καφέ υγρά; Τίποτα; Ενιωθες κάτι διαφορετικό;

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Διαφημίσεις

τιποτα,τιποτα,τιποτα φιλεναδα.κ το στηθος ειχε ενα ελαφρυ πρηξιμο το οποιο προκαλειται κ απο τα φαρμακα,τα ουτροτζεσταν.οποτε?μια χαρα πας,ακουσε μεεεεεεεεεε.......

fUCCp2.png

svjYp2.png

Καλησπερα κοριτσαρες μου!!!

Κρισακι μου, να το πεις στον γιατρό αυτό με το υγρο που ακόμα σε ταλαιπωρεί.. Εδώ καλέ δεν ταλαιπωρείσαι απο τα διδυμακια, και θα σε ταλαιπωρεί το παλιοϋγρό;;; Ε όχι κυριε! Αυτό δεν το δέχομαι....

Μομεντακι, όλα βαίνουν όχι απλά καλώς, πανκαλως μη σου πω!!! χαχαχαχαχα!!!!! Ελα αγαπουλα μου και θα δεις το αλλο σαββατο κατι χορούς που θα ριξουμε!!!

Ελενακι μου, ευχαριστω πολύ για τις ευχούλες σου και φυσικά ανταποδίδω!!!! Όσο για το διπλή... το ξέρω καλό μου τι εννοουσες αλλα ρε παιδια, τα κιλάκια από τις αρβεκαπ μου μείνανε ενθυμιο και δε λενε να φυγουν!

Η "σαφρακιασμένη" που λεει κ το κρισακι δεν εχει φανεί... Αχ ετσι και αδιαθετησω στις διακοπές πάλι θα φάω τις κοτσίδες μου!!!!

Καλε, ΚΑΛΟ ΜΗΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!! ΜΟΝΟ ΧΑΡΕΣ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ!!!!

JXFXp3.png

λαρακι μην ξεχασω,το μοναστηρι αν δεν κανουμε λαθος ειναι του αγιου νικολαου κ το λαδακι του μυριζει πολυ ομορφα!να πατε οπωσδηποτε!

Ευχαριστωωωωωωω!!! Θα παμε σίγουρα!!!!

JXFXp3.png

Καλησπερα κοριτσαρες μου!!!

Κρισακι μου, να το πεις στον γιατρό αυτό με το υγρο που ακόμα σε ταλαιπωρεί.. Εδώ καλέ δεν ταλαιπωρείσαι απο τα διδυμακια, και θα σε ταλαιπωρεί το παλιοϋγρό;;; Ε όχι κυριε! Αυτό δεν το δέχομαι....

Μομεντακι, όλα βαίνουν όχι απλά καλώς, πανκαλως μη σου πω!!! χαχαχαχαχα!!!!! Ελα αγαπουλα μου και θα δεις το αλλο σαββατο κατι χορούς που θα ριξουμε!!!

Ελενακι μου, ευχαριστω πολύ για τις ευχούλες σου και φυσικά ανταποδίδω!!!! Όσο για το διπλή... το ξέρω καλό μου τι εννοουσες αλλα ρε παιδια, τα κιλάκια από τις αρβεκαπ μου μείνανε ενθυμιο και δε λενε να φυγουν!

Η "σαφρακιασμένη" που λεει κ το κρισακι δεν εχει φανεί... Αχ ετσι και αδιαθετησω στις διακοπές πάλι θα φάω τις κοτσίδες μου!!!!

Καλε, ΚΑΛΟ ΜΗΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!! ΜΟΝΟ ΧΑΡΕΣ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ!!!!

ΠΑΝΚΑΛΩΣ!!!! χαχαχαχαχαχαχαχαχα Πολύ μου άρεσε αυτό λαράκι!!!! χααχαχαχαχα Η ακατανόμαστη η σαφρακιασμένη πότε έπρεπε να έρθει κανονικά;;; Αντε τώρα και άρχισα να κάνω όνειρα και σχέδια για τα λαράκια!!!! Απ ότι βλέπει δεν προτρέχω καθόλου!!! χαχαχαχαχαχα

Καλό μήνα!!! Πολύ καλό μήνα να έχουμε όλες!!!!! Με εξαφανισμένες σαφρακιασμένες (μόνο η μικρολού δικαιούται να την λεει σέξυ και να την θέλει) και με τέλειους υπερήχους!!!!:D

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...