Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 11 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Ακόμα μια νύχτα έμεινε για να φτάσω στην 5η εβδομάδα. Πέμπτη απόγευμα το ραντεβού με τον γιατρό που θα μου κάνει υπέρηχο, με την ευχή να μου πει.. πως όλα είναι καλά, ώστε να αντέξω μια εβδομάδα ακόμα, να ακούσω τον μαγικό ήχο της καρδιάς του μωρού ή ακόμα και δύο καρδιών. Τελικά είτε πρώτο είτε δεύτερο παιδί, όντως οι αγωνία είναι η ίδια.. και η ευχή μια: να είναι όλα καλά..! Θλιβερό να είναι μόνο αυτό σε αυτό το φόρουμ άνθρωποι που μπορώ να μοιραστώ αυτό που σκέφτομαι.. και να ξέρω πως θα το καταλάβουν.. Δεν πειράζει όμως.. αρκεί να πάνε όλα καλά.. Καλό βράδυ..!

Αγαπημένη μου όλα καλά θα είναι,με το καλό να μας πεις τα «διπλά» νέα!Έχεις δίκιο,όποιο δάχτυλο κ να κόψεις το ίδιο δεν θα πονέσει;Ετσι δεν λενε;Εμείς είμαστε εδώ για να μοιραζόμαστε τα πάντα γιατί ολες περνάνε το ίδιο κ καταλαβαίνουμε η μια η την άλλη.Εύχομαι τα καλυτερα!❤️

Τεχνητή εμμηνόπαυση 2!!!!!

Recommended Posts

καλησπερα κοριτσια!!!!ολες μαζι!!!:tongue:ακομα εχω παρενεργειες...αφου μου ειπε η ψυχολογος οτι κανω μεγαλη προσπαθεια να ερθω σε ισορροπια ομως οι παρενεργειες με ριχνουν και μου προτεινε αν θελω να παρω καποιο αντικαταθλιπτικο για να ερθω στα ισια μου οσον αφορα τις ορμονες.εγω ομως αρνηθηκα γιατι πιστευω οτι τωρα που θα αδιαθετησω θα περασουν αυτα και δεν θελω να παρω τετοια φαρμακα!ηδη εχω αρχισει να ειμαι καλυτερα οσον αφορα την διαθεση μου!!και τα αντισυλληπτικα ειναι πολυ πιο ελαφρια απ την ενεση αν χρειαστει να συνεχισω μ'αυτα...μαλλον εχω τοσες παρενεργειες γιατι στα 20 εισαι φουλ ορμονες για αναπαραγωγη και εγω εγινα ξαφνικα 50 χρονων με την διακοπη της περιοδου!!!ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΟΜΩΣ ΚΑΛΑ!!!!:D

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μικρολού καλά έκανες και δεν πήρες αντικαταθλιπτικά! Όχι πως είμαι εναντίον αλλά όλα θα φτιάξουν όταν έρθει με το καλό η περίοδος σου και θα μπούνε όλα πια σε μια ισορροπία!!!! Μίλησες καθόλου με το γιατρό για την πιθανή άφιξη της ακατανομάστης;

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

καλησπερα κοριτσια!!!!ολες μαζι!!!:tongue:ακομα εχω παρενεργειες...αφου μου ειπε η ψυχολογος οτι κανω μεγαλη προσπαθεια να ερθω σε ισορροπια ομως οι παρενεργειες με ριχνουν και μου προτεινε αν θελω να παρω καποιο αντικαταθλιπτικο για να ερθω στα ισια μου οσον αφορα τις ορμονες.εγω ομως αρνηθηκα γιατι πιστευω οτι τωρα που θα αδιαθετησω θα περασουν αυτα και δεν θελω να παρω τετοια φαρμακα!ηδη εχω αρχισει να ειμαι καλυτερα οσον αφορα την διαθεση μου!!και τα αντισυλληπτικα ειναι πολυ πιο ελαφρια απ την ενεση αν χρειαστει να συνεχισω μ'αυτα...μαλλον εχω τοσες παρενεργειες γιατι στα 20 εισαι φουλ ορμονες για αναπαραγωγη και εγω εγινα ξαφνικα 50 χρονων με την διακοπη της περιοδου!!!ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΟΜΩΣ ΚΑΛΑ!!!!:D

Γεια σου ρε κοριτσάρα μου!!!!!

Μου αρέσει που είσαι τόσο μεγάλη αγωνιστρια και τόσο αισιοδοξος ανθρωπος! Και είμαι σιγουρη ότι απο εδω και πέρα όλα θα σου πανε ΤΕΛΕΙΑ!

Παρεπιμπτοντως, ο γιατρός σου είπε περίπου πότε θα αδιαθετήσεις;

JXFXp3.png

Διαφημίσεις

να ειστε καλα κοριτσια!!ουτε και γω ειμαι εναντιον σε τετοια φαρμακα αν τα χρειαζεται καποιος αλλα δεν θελω τωρα για κατι προσωρινο να τα βαλω στον οργανισμο μου!ναι μιλησαμε για να μου δωσει την κολπικη κρεμα που κανει καλη δουλεια την εχω βαλει 2 φορες και νιωθω καλυτερα!μου ειπε τελη ιουνη οτι περιμενω και να παω να με δει αυγουστο-σεπτεμβρη να δουμε πως θα παω σε 1-2 περιοδους και βλεπουμε τι θα κανουμε...κατι για ενεση παλι δεν μου ειπε και θελω να ελπιζω οτι δεν θα χρειαστει!!!ειμαι η μονη δηλαδη που περιμενω περιοδο απ την παρεα???lara εσυ ηρθες περιοδο???

Και η λάρα περιμένει σαν και σένα!!!! Ελπίζω να μην χρειαστεί κι΄αλλη ένεση...χλωμό το βλέπω να εισηγηθεί κάτι τέτοιο....το πολύ αντισυλληπτικά να σου δώσει..Συνήθως έτσι γίνεται...

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

lara μου επιτελους!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! makapoulaki μου επιτελους!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! τωρα που ειμαστε όλες ειναι πιο όμορφο το φορουμ....

momentaki η καυτερίαση διαρκει 10 λεπτα και γινετε στο ιατρειο δεν χρειαζεται αναισθησια και το κακο ειναι οτι δεν ξερω ποσο στοιχιζει????

mikrolou εισαι αντράκι!!! δεν θα σου πει για αλλη ενεση ειναι ανωφελο αν ήτα να σου δωσει κι αλλη θα το κανε μολις τελειωσε η τελευταια σου αν περασει η επιδραση της και κανει κι αλλη ειναι σαν να αρχιζεις απο την αρχη δεν βρισκω το λόγο λοιπον, και τι αντικαταθληπτικα εμεισ τι κανουμε εδω ημαστε το αντκαταθληπτικό σου αν θεσ μπεσ βρισε μας να ξεσπασεις το πολυ πολυ να μασ διωξουν και απο δω!!!!! δεν θα βρουμε που να παμε ε!ε!ε!

λαρα μου εσυ πήγες για υπερηχο σου ειπε ποτε να περιμένεις?? οσο για τα υπόλοιπα ειμαι σίγουρη πως θα κάνεις μωράκι και θα φυγουν ολα μη σκας και αν ειναι για εξωσω θα το δεις ο σκοπος ειναι ενας και μην αφηνεις το γιατρο να σου λεει υπονοουμενα να σου λεει ξακάθαρα να ξερεισ και συ πωσ θα κινηθεις βρε παιδι!!

οι υπολοιπες τι κάνετε?????

lJiup3.png

M1otp3.png

Α! δεν παμε καλα ενω με πεταξε εξω τελικά το πηρε το μνμ μου, και αυτο το πραμα για να δω το νεο μνμ πρεπει να παω τερμα πανω και να για γραψω να παω τερμα κατω με κουραζει βρε παιδι!!

lJiup3.png

M1otp3.png

Διαφημίσεις

babitsiakiiiiii!!!!!!

κοριτσακι μη στενοχωριεσαι για τον καυτηριασμο, δεν είναι τιποτα! Εγω ειχα κάνει λειζερ στον τραχηλο γιατι κ μενα κάτι είχε δείξει το παπ αλλά η όλη υποθεση κράτησε 10 λεπτά. Χωρίς αναισθησια, χωρίς τιποτα. Απλα ενιωθα λίγο οπως οταν πριν αδιαθετησεις. Η μονη βλακεια ειναι οτι λογικά, μετα θα πρέπει να απεχεις για λίγο καιρό από το σεξ.. Εμενα μου ειχε πει 40 μέρες. Δεν είναι τιποτα, θα περασει!

JXFXp3.png

λετε δηλαδη να μην παρω αλλη ενεση???μακαρι!!!!μεχρι και η ψυχολογος μου ειπε να παρακαλεσω να μη μου δωσει αλλη γιατι ειδε πως με κανουν οι παρενεργειες και τα εχασε!!!ειστε σιγουρα παραπανω απ τα χαπια!!!:D:D:D οταν εχω κατι με την ενδομητριωση πρωτα ρωταω και εμπιστευομαι εσας και μετα γιατρους κτλ!!!ο παθων ειναι γιατρος καπως ετσι δεν το λενε??(ημουν τεχνολογικη δεν τα παω πολυ καλα μ'αυτα αλλα ηθελα να το πω):D:D:D ολα τα αντιμετωπιζουμε τελικα!!!ΕΙΜΑΣΤΕ ΘΕΕΣ!!!:D

λετε δηλαδη να μην παρω αλλη ενεση???μακαρι!!!!μεχρι και η ψυχολογος μου ειπε να παρακαλεσω να μη μου δωσει αλλη γιατι ειδε πως με κανουν οι παρενεργειες και τα εχασε!!!ειστε σιγουρα παραπανω απ τα χαπια!!!:D:D:D οταν εχω κατι με την ενδομητριωση πρωτα ρωταω και εμπιστευομαι εσας και μετα γιατρους κτλ!!!ο παθων ειναι γιατρος καπως ετσι δεν το λενε??(ημουν τεχνολογικη δεν τα παω πολυ καλα μ'αυτα αλλα ηθελα να το πω):D:D:D ολα τα αντιμετωπιζουμε τελικα!!!ΕΙΜΑΣΤΕ ΘΕΕΣ!!!:D

κοριτσακι μου, δε νομιζω ότι θα χρειαστείς αλλη ενεση ουτως ή αλλως!!! Αντε το πολύ-πολύ κανα αντισυλληπτικό που θα εχει και διπλη δραση (φανταζομαι καταλαβες τι εννοω... μ'ενα σμπαρο δυο τρυγονια που λένε);)

Μην ανησυχεις, μια χαρα τα εγραψες! Και ναι! Ειμαστε ΘΕΕΣ!!!! :D

JXFXp3.png

:DKαλημέρα ΘΕΕΣ!!!!!!:D

Ωρα για καθάρισμα για μένα!!! Όμορφο Σαββατοκύριακο ό,τι κι αν κάνετε!!!!!

Θα τα πούμε μετά!!!!!

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...