Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 58 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Καλημέρα! Εγώ έκανα εξωσωματική με τον  Θ..και είναι απόλυτα ικανοποιημένη.Εχω μια κορούλα και τώρα είμαι έγκυος στο δεύτερο.Ειναι πααααρα πολύ καλός! Εύχομαι σε λίγο καιρό να γίνεις και εσύ μανούλα ❤️ 

και εμένα μου φάνηκε πολύ καλος μου πήρε το 70%του άγχους...που άλλοι γιατροί δεν το κάνανε

Τεχνητή εμμηνόπαυση 2!!!!!

Recommended Posts

μμμμμμ..προβλεψη για λαρα...μμμμμ...στην ανδρο θα τσακωσετε το μπεμπε!!!!!

δεν κανω τιποτα..ασε που φοβαμαι μην παρω καμια κρυαδα..αρα την αλλη παρασκευη εγω υπερηχο κ το αλλο σαββατο η συμπεθερα χοριακη!!!ωραιο σκ ελπιζω να εχουμε...:-D

θα μαθω κ θα σου πω για το μοναστηρι αν κ κατι μου λεει οτι θα ειναι γνωστος πολος ελξης τουριστων αποκλειεται να σας ξεφυγει!αλλα θα μαθω κοριτσαρα μου..

Λες να είναι ανδριωτικο το μπεμπε;;; Μακάρι! Μήπως το μοναστηρι που λες είναι η Αγ.Μαυρα;;;

JXFXp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Διαφημίσεις

E μα αυτά τα αβγά τηγανιτά θα βγούνε όπως πάμε! Αστε με καλέ να εκτονωθώ λιγάκι; Να λείπω εγώ απ'τη διασκέδαση;;; Τσ τσ τσ!!!!!

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

laraki μου..μια κρυαδα ποτε δεν ξερεις ποτε θα την παρεις..ειναι παντα στο τραπεζι,ετοιμη να σερβιριστει..ελπιζω οχι σε μας,κ σε κανενα βασικα...αχχχχχχ...

συμπεθερα ασε τα αυγα κ πιασε τα πασχαλια..καλε τα μωρα σου τωρα εμφυτευονται,με πιανεις?διαιρεσεις κυτταρων ξερεις οταν στα βαλανε?κ εχεις κ στην καταψυξη μπεμπε τωρα?ειδες,τα σοβαρα δεν τα ειπαμε...

fUCCp2.png

svjYp2.png

E μα αυτά τα αβγά τηγανιτά θα βγούνε όπως πάμε! Αστε με καλέ να εκτονωθώ λιγάκι; Να λείπω εγώ απ'τη διασκέδαση;;; Τσ τσ τσ!!!!!

Πολύ μου αρεσει το τελευταιο τικερακι!!!!

αντε καλό μου, μια βδομαδούλα έμεινε... Ελπίζω να έχεις προμηθευτεί σαμπανιες και πυροτεχνηματα εεε; :-D

JXFXp3.png

laraki μου..μια κρυαδα ποτε δεν ξερεις ποτε θα την παρεις..ειναι παντα στο τραπεζι,ετοιμη να σερβιριστει..ελπιζω οχι σε μας,κ σε κανενα βασικα...αχχχχχχ...

συμπεθερα ασε τα αυγα κ πιασε τα πασχαλια..καλε τα μωρα σου τωρα εμφυτευονται,με πιανεις?διαιρεσεις κυτταρων ξερεις οταν στα βαλανε?κ εχεις κ στην καταψυξη μπεμπε τωρα?ειδες,τα σοβαρα δεν τα ειπαμε...

Η κρυαδα μπορεί να είναι στο τραπέζι αλλά εμείς δε θα παρουμε... Αρκετες δεν φαγαμε μέχρι τώρα;;; Τωρα είναι η ωρα της "ζεσταδας".. μπουχαχαχαχαχα!!!! Μικρό, έχεις σκεφτεί πως θα είναι να έχεις διδυμα;;;; Και ξέρεις, αν χρειαστείς χερια βοηθείας, εδώ είμαστε! Τόση πρακτική έχω κάνει στην ανηψια, τι στο καλό;; χαχαχαχαχαχα!!!!!!

17 και σήμερα..... για τις διακοπες λεω καλε! Ουφ, σαν τους φυλακισμένους... σε λίγο θα αρχίσω να σπαω και δόντια από την χτένα! :-D:-D

JXFXp3.png

Καλημέρα θεές!!!! Ως συνήθως ξύπνησα νωρίς σήμερα...ε αφού δεν κουράζομαι πώς να κοιμηθώ για ώρες;

Καλήμέρα λάρα μου...Πρωινή είσαι βλέπω...Ναι...σε μια βδομάδα θα ξέρω...ουφ...Μακάρι να ναι όπως τα λες: μέρα σαμπάνιας!!!!:D

Σχέδια για το σαββατοκύριακο;

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Διαφημίσεις

Η κρυαδα μπορεί να είναι στο τραπέζι αλλά εμείς δε θα παρουμε... Αρκετες δεν φαγαμε μέχρι τώρα;;; Τωρα είναι η ωρα της "ζεσταδας".. μπουχαχαχαχαχα!!!! Μικρό, έχεις σκεφτεί πως θα είναι να έχεις διδυμα;;;; Και ξέρεις, αν χρειαστείς χερια βοηθείας, εδώ είμαστε! Τόση πρακτική έχω κάνει στην ανηψια, τι στο καλό;; χαχαχαχαχαχα!!!!!!

17 και σήμερα..... για τις διακοπες λεω καλε! Ουφ, σαν τους φυλακισμένους... σε λίγο θα αρχίσω να σπαω και δόντια από την χτένα! :-D:-D

Εσύ 17 και σήμερα...Εγώ 6 και σήμερα! Ο καθένας τα δικά του χαχαχαχαχα

Καλά τα λες...Κι εγώ με τη "ζεστάδα" είμαι!:D Μια κοπέλα στο άλλο καφέ πάντως με χοριακή κοντά στη συμπεθερούλα μας ...τελικά είδε τρίδυμα!!!!! ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Καλημέεεεεεραααααα!!!!!

Ναι, πρωινός τύπος.... Αλήθεια, είχε τριδυμα?????? Ε αυτο θα πει επιτυχία! Από την άλλη βεβαια, φανταζεσαι να πρεπει να ταϊζεις 3 μωρά ταυτοχρονα;;;; Ας είναι καλά όμως και όλα γίνονται!!! Οταν υπάρχει θέληση ο τροπος βρίσκεται!

Και όσο για τη σαμπανια, την έχω σίγουρη!!

Δυστυχως σκ δε θα κανουμε τιποτα γιατι ο λαρος δουλευει 12ωρα ακόμα και μέχρι να φύγουμε για διακοπές οποτε θα μας φάει το σπιτι.. Ασε που περιμένω και την κοκκινη στρατια σημερα-αυριο οποτε... (Αν με ακούει να αλλάξει δρόμο παρακαλώ! ή να έρθει στην ώρα της να παω κι εγώ διακοπές μια φορα χωρίς περίοδο!)

JXFXp3.png

Τωρα τι να την πούμε; Σέξυ ή ακατανόμαστη; Χμ...σέξυ γιατί την θέλουμε στην ώρα της για να "σκαρωθεί" μετά το νησιώτικο μωρό!!!! :D και ακατανόμαστη...γιατί στην ουσία δεν θέλουμε να έρθει για 9 μήνες η ουστ από δω!!!!!:D:D:D Για να δούμε!!!! Για να δούμε!!!!!

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Το πιστευεις ότι τα τελευταια 3 χρόνια ειχα καθυστέρηση πριν πάω διακοπές και τελικά αδιαθετουσα την ημέρα που φτάναμε στο νησί ή την επόμενη;;; Μεγαλη γκαντεμιά σου λέω! Ασε που χάλαγα του κόσμου τα λεφτα σε τεστ και χοριακές.... γιατί ήμουν και σιγουρη ότι τα τεστ δεν ήταν σωστα και οι χοριακες ήταν πολύ νωρις...Εμ δεν την πατάω φετος!!!! Το έμαθα το μαθημα μου!!! :-)

JXFXp3.png

Τωρα τι να την πούμε; Σέξυ ή ακατανόμαστη; Χμ...σέξυ γιατί την θέλουμε στην ώρα της για να "σκαρωθεί" μετά το νησιώτικο μωρό!!!! :D και ακατανόμαστη...γιατί στην ουσία δεν θέλουμε να έρθει για 9 μήνες η ουστ από δω!!!!!:D:D:D Για να δούμε!!!! Για να δούμε!!!!!

χαχαχαχα!!! Μέχρι και τον προηγουμενο μηνα ηταν σεξυ γιατι την περιμενα πως κ πως!!! Τωρα είναι πάλι ακατανομαστη... Ε τελικά με τιποτα δεν είμαι ικανοποιημένη!!! :lol::lol:

JXFXp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...