Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 58 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Καλημέρα! Εγώ έκανα εξωσωματική με τον  Θ..και είναι απόλυτα ικανοποιημένη.Εχω μια κορούλα και τώρα είμαι έγκυος στο δεύτερο.Ειναι πααααρα πολύ καλός! Εύχομαι σε λίγο καιρό να γίνεις και εσύ μανούλα ❤️ 

και εμένα μου φάνηκε πολύ καλος μου πήρε το 70%του άγχους...που άλλοι γιατροί δεν το κάνανε

Τεχνητή εμμηνόπαυση 2!!!!!

Recommended Posts

Χαχαχαχαχα....Μα να μην ξέρεις τον Ματέο; Της Ελενίτσας τον Ματέο; Μα δεν βλέπεις σταρ νιους; :tongue::tongue::tongue:

αχ καλέ βοηθηστε με λίγο.... μπορώ να παρω τη βοηθεια του κοινου;;; Εχω να δω τηλεοραση πολύυυυυυυυυυυυυ καιρό...

JXFXp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

συμπεθερα εδω ειμαι για να επεμβω.ο γιατρος ειπε οκ αλλα με προσοχη..θα το κανω,ελπιζω να χαιρονται κ τα κρισακια οσο εγω κ να μη μου παθουν τιποτα..θα αυτοκτονησω!!καλε εσυ καθεσαι απο δευτερα μεχρι κυριακη?πολλες μερες!΅εμενα μου ειπαν 2 με 3 κ μετα ολα χαλαρα κ ετσι εκανα..καλα,κατσε εκι για καλο κ για κακο..

Λαρα,λαρα,λαρα...τστσττστσττσ...ο ματεο ειναι ο γκομενος της μενεγακη παιδι μου..τον γνωρισε στις περσινες διακοπες τηνς στην ανδρο,στην παραλια της αχλας!΅χαχαχα,προσοχη μη σε σαγηνεψει κ εσενα!΅ς!

fUCCp2.png

svjYp2.png

Μάλιστα! Τώρα αποκαταστάθηκαν οι ισορροπίες!!!! Καμία απορία λάρα; Ευχαριστώ συμπεθεροόυλα μου για τη διευκρινιστική παρέμβαση!!!!

Αμα ο γιατρός είπε το εντάξει να πας βρε στη μανούλα και να περάσεις και καλά!!!! Κρισάκια ακούτε; Θα πάτε στη γιαγιά; Να είστε φρόνιμα ε!!!!

Προσεκτικά μόνο συμπεθερούλα μου!!!! Για το σαββατοκυριακο θα πας η περισσότερο;;;

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

λεμε να κατσουμε μεχρι την αλλη πεμπτη,να γυρισουμε την αλλη παρασκευη για τον υπερηχο..μπρρρρρρ.....

Aυριο θα παω κ στην δουλεια.πολλα μαζι ε?ε τι να κανω,τελειωσε η αδεια.αλλωστε μια μερα θα ειναι,μετα γεια σας!΅θα εχω κ ιντερνετ αυριο,αντε γιατι με το κινητο τοσες μερες χτικιασα!!εσυ τις νυφες μου και τα ματια σου!΅κανενα σημαδι?κατι?εγω ξερεις,ακομα δεν εχω,συνεχιζω ακαθεκτη!!

fUCCp2.png

svjYp2.png

Διαφημίσεις

λεμε να κατσουμε μεχρι την αλλη πεμπτη,να γυρισουμε την αλλη παρασκευη για τον υπερηχο..μπρρρρρρ.....

Aυριο θα παω κ στην δουλεια.πολλα μαζι ε?ε τι να κανω,τελειωσε η αδεια.αλλωστε μια μερα θα ειναι,μετα γεια σας!΅θα εχω κ ιντερνετ αυριο,αντε γιατι με το κινητο τοσες μερες χτικιασα!!εσυ τις νυφες μου και τα ματια σου!΅κανενα σημαδι?κατι?εγω ξερεις,ακομα δεν εχω,συνεχιζω ακαθεκτη!!

Ε άμα είναι μόνο για μια μέρα δεν πειράζει τότε! Θα μαστε κι εμείς εδω να σε ενοχλάμε και θα φύγει η εργαζόμενη μέρα!!!!! Αχ κι έχω μια ανυπομονησία για τον υπερήχο της Παρασκευής!!!! Ουφ!!!!

Μακάρι μακάρι μακάρι να υπάρχουνε οι νύφες σου εδώ!!!! ΜΑΚΑΡΙ ΕΙΠΑ!!!!Το λέω δυνατά μπας και με ακούσουνε βρε!!!! Τι σημάδι; Τίποτα! Μα τίποτα όμως!!!! Πολύ σπαστική διαδικασία!!!!

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Καλησπέρα σε όλα τα όμορφα κοριτσάκια καθώς και στα νινάκια που δειλά δειλά αρχίσαν να κάνουν την εμφάνισή τους στην παρεούλα μας..

Χαίρομαι που όλα βαίνουν καλώς ... Kriskris φιλενάδα μου τα μωράκια σου και τα μάτια σου.... όχι υπερβολές, μ' ακούς;

Μομεντάκι τη φίλη μας τη Λάρα ως μέντιουμ την εμπιστεύομαι απόλυτα.. είμαι σίγουρη ότι θα πέσει μέσα στην πρόβλεψή της για σένα αλλά και στην δική μου πρόβλεψη η οποία ήταν δίδυμα!!! Ανυπομονώ να ξεκινήσω για να μπορέσω για μια ακόμη φορά να επιβεβαιώσω τις προβλέψεις της..

Επιστρέφω Αθήνα αύριο το απόγευμα και δουλειά τη Δευτέρα...

Φιλούμπες πολλές!

L2qIp2.png

Καλημέρα κοριτσάρες μου!!!!

Καλα, ήξερα ότι η μενεγακη τα ειχε με εναν πανταζόπουλο αλλα δεν ετυχε ποτέ να δώσω σημασια στο μικρό ονομα.... χαχαχαχαχα!!!

Κρισακι μου, καλά να περάσεις στην όμορφη θεσσαλονίκη και να είσαι φρόνιμη!

Μομεντακι, τα διδυμακια σου εκεί είναι!!! Και μην ανησυχεις, σε λίγο καιρό θα κάνουν αισθητη την παρουσία τους! Άλλωστε και η συμπεθερα ακόμα και τώρα δεν νιώθει τίποτα! Και εύχομαι και οι 2 σας να έχετε μια σουπερ εγκυμοσύνη!!!

Δομνινάκι, ευχαριστώ για τα καλά σου λογια και την υποστήριξη σου.... χαχαχαχαχα.. Αυτές δηλαδή ήταν όλες οι διακοπές σου;; Τα κεφάλια μεσα τωρα εεε; Πάντως να ξέρεις μετά το Πασχα θα κάνεις διακοπές διαρκείας!!! Γιατιιιι;;; Μα ρωτάς;;; Γιατι θα έχεις βρε μωρό να φροντίζεις!!!

Πολλά γλυκά φιλάκια!!!

JXFXp3.png

καλημερα απο την δουλεια...μπλιαχχχ..αλλα δεν εχουν τον θεο τους!απο το πρωι τωρα σταματησα!!με αφησαν ενα καρο δουλειες τα γομαρια...τςτςτςτςτςτςτς..τι κοσμος θεε..τεσπα,μια μερα ειναι...θα περασει..εχω κ το ταξιδι..ολοι με λενε μα που θα πας κλπ,ελα βρε κοριτσια,αφου δοξα τον θεο ειμαι καλα..γιατι να υπερβαλλουμε τοσο???μηπως εγω θελω να κανω κακο στα εμβρυακια μου?μμμμ....θυμωσα τωρα!

δομνινακι γυρνας ε?οντως,οτι χαρηκες χαρηκες..απο του χρονου διακοπες οικογενειακως!!!

λαρακι μου μια που εισαι σουπερ μεντιουμ,περιμενουμε προβλεψεις κ για σενα κυρα μου,μη βγαζεις την ουρα σου απεξω!!!!!!!κ μην ξεχασεις να πας στην αχλα λεμε!α,παρεπιπτοντως τον 15 αυγουστο θα πανε κ οι δικοι μου για λιγες μερες ανδρο,εχει ενα μοναστηρι εκει,κοιταξε να το επισκευτεις κυρα μου!εχει λαδακι μου μοσχομυριζει..δεν ξερω πιο πολλα αλλα θα μαθω!!!

συμπεθερα μιλα στις μικρες σε παρακαλω.πες τες οτι οι γαμπροι τις περιμενουν με ανυπομονησια!!!!!!!!κ οσο για την παρασκευη...ασε,τρεμει το φιλοκαρδι μου..τι θα γινει?τι θα δω?μηπως να παω αλλου νωριτερα?μηπως να κανω καμια χοριακη ακομα?μπα,μπα,μπα.....

fUCCp2.png

svjYp2.png

ξερετε γιατι γραφω πολλα ε?εχω σημερα υπολογιστη λογω δουλειας!τερμα στην δικτατορια του κινητου!!τελος στα βασανα!!για μια μερα....γκρρρρρ..

καλε το μπαμπιτσιακι ειναι για ξεμαλλιασμα,τελος!τωρα την θυμηθηκα κ συγχιστηκα!!

fUCCp2.png

svjYp2.png

Διαφημίσεις

καλα, σα δεν ντρεπονται λίγο λέω εγω!!! Εγκυο γυναίκα κ την ταλαιπωρουν!! Εσενα περιμεναν για να τους βγαλεις τη δουλεια;;; Αντε μην κατέβω κατα ΄κει!

Αγαπούλα μου, οι προβλέψεις δεν πιάνουν στον εαυτό μου!! Τι σοβαρό μεντιουμ θα ήμουν άλλωστε;;; Περιμένω εσάς να κάνετε προβλέψεις... χαχαχαχα!!!

Αν μπορείς, μάθε πως λένε το μοναστήρι να παμε μπας και γίνει το θαυμα!

Γιατι βρε πουλάκι μου τρώγεσαι με τα ρούχα σου;;; Κατσε στα αυγά σου που θες να πας αλλού κ να κάνεις νωριτερα χοριακη!!!! Αφου ειπαμε, την Παρασκευη μια και καλή θα δεις και 2 μικρούλικα, τοσο δα πλασματακια! Αχ καλέ, το σκέφτομαι και συγκινουμαι!

JXFXp3.png

Εγκυος γυναίκα με φόρτο εργασίας; Α πα πα πα!!!!! Τι είναι αυτά τα πράγματα; Θες να ρθω με τη Λάρα να καθαρίσουμε; Οχι πες!!!! Εντομεταξύ θα συμφωνήσω με τη φωνή της λογικής, δηλαδή της λάρας χαχαχαχαχα για τη χοριακή!!!! Αλλά δεν στο κρύβω πως εγώ θα έκανα και αλλού χοριακή!!!! χαχαχαχαχα Σιγά μην ησύχαζα!!!! Αλλά μην ακούς εμένα την μουρλέγκο που τρώγομαι μέχρι να ρθει η μέρα της χοριακής!!!!

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

μμμμμμ..προβλεψη για λαρα...μμμμμ...στην ανδρο θα τσακωσετε το μπεμπε!!!!!

δεν κανω τιποτα..ασε που φοβαμαι μην παρω καμια κρυαδα..αρα την αλλη παρασκευη εγω υπερηχο κ το αλλο σαββατο η συμπεθερα χοριακη!!!ωραιο σκ ελπιζω να εχουμε...:-D

θα μαθω κ θα σου πω για το μοναστηρι αν κ κατι μου λεει οτι θα ειναι γνωστος πολος ελξης τουριστων αποκλειεται να σας ξεφυγει!αλλα θα μαθω κοριτσαρα μου..

fUCCp2.png

svjYp2.png

η λαρα ας ερθει για μερικες ψιλες αν κ λειπουν ολοι..εσυ συμπεθερα εκει,στα αυγα σου!!!!!!!δεν θα κανω τιποτα νωριτερα,λεμε τωρα..κ φυσικα μην κανεις κι εσυ μουρλεγκο!!!!!

fUCCp2.png

svjYp2.png

η λαρα ας ερθει για μερικες ψιλες αν κ λειπουν ολοι..εσυ συμπεθερα εκει,στα αυγα σου!!!!!!!δεν θα κανω τιποτα νωριτερα,λεμε τωρα..κ φυσικα μην κανεις κι εσυ μουρλεγκο!!!!!

Λοιπόν, πες τους να γυρίσουν πίσω γιατι ερχομαι να ρίξω μερικές!!! Και μομεντακι, καλά σου λεει: Εσυ στα αυγα σου!

JXFXp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...