Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 18 λεπτά , Xristina96 είπε:

Καλά αν πετάξεις το καλάθι που λέω θα χαλάσει κάποια στιγμή και είναι αμαρτία χαχαχα . Είναι για να διακοσμήσεις το laundry room. Άκου εκεί πλυσταριό τς τς τς 

Ικεα, τώρα έχει 50€ 

Οχι καλέ δεν θα το πετάξω! Να τα βάζω κάπου όμορφα συμμαζεμένα θέλω να μην έχουμε το υφασμάτινο μέσα στα πόδια μας. Εεεε να μην το ξέρω χθες ήμουν δίπλα στα ικεα να πάω να το δω! Αντε πάλι βόλτα στην αγορά 😂

πρίν από 14 λεπτά , Bubble24 είπε:

Ευχαριστώ για τις διευκρινίσεις. Εγώ για την ώρα θα κάνω υστεροσκόπηση. Αρχικά, λόγω καλής εικόνας μου είχε πει οτι δεν χρειάζεται. Αλλά για να αποκλείσουμε οποιοδήποτε παράγοντα που προέρχεται από το ενδομήτριο μου το πρότεινε και συμφώνησα. Το μόνο αρνητικό και άλλαααααααα έξοδα...(1000 ευρώ). Εύχομαι μέχρι το καλοκαίρι να γίνει το θαύμα!!!

Καλά θα κάνεις κι εγώ την υστεροσκοπηση την έκανα με δική μου απαίτηση. Ο γιατρός απλά την ανέφερε. Θεωρώ πως έχεις την μεγαλύτερη διαγνωστική αξία στο θέμα μήτρας. Ασε που μπορείς να την συνδυάσεις και με το μικροβιωμα. Δύο σε ένα! Αλλα ναι δόξα το θεό παράπονο δεν έχουμε το 25 ξεκίνησε με χιλιάρικα να φεύγουν από δω κ από κει. Μην μας μείνει κανένα φράγκο κανένα μήνα θα ανησυχούμε! 😆

Τεχνητή εμμηνόπαυση 2!!!!!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

αχ συμπεθερα σορρυ..εγω μετραω απο την ωοληψια!τα εχασα η γυναικα!ε σαββατο τοτε,ενταξει,τον φαγαμε τον γαιδαρο!΅ειμαι τοσο τοσο σιγουρη για σενα!!

ωωωωωχχχχχχ!!!!!! Παει το κληρονομικό χάρισμα δηλαδη;;; το εχασα; :tongue::tongue:

JXFXp3.png

Οπότε συμπεθερούλα Σαββατιάτικα θα πάω το εγκεφαλικο, καρδιακό΄και όλα τα ψυχολογικα΄του κόσμου!!!!:D

Λάρα τι μου λες τώρα; Εχασες το χάρισμα; Πάει η θετική πρόβλεψη δηλαδή; Πρόσεξε και με πιάνουν τα υπαρξιακά μου λέμεεεεεεεεεεεε!!!!!

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

συμπεθερα ακου.η λαρα δεν εχασε το χαρισμα για παντα,μονο για σημερα.να,αν θες να σου πει οτι εισαι ηδη εγκυος,την προκαλλω!!

Eγω πιστευω πολυ στην δουλεια που κανατε με τον γιατρο σου,τελος.ειμαι πεπεισμενη οτι το σαββατο θα το καψουμε το πελεκουδι!!!

fUCCp2.png

svjYp2.png

συμπεθερα ακου.η λαρα δεν εχασε το χαρισμα για παντα,μονο για σημερα.να,αν θες να σου πει οτι εισαι ηδη εγκυος,την προκαλλω!!

Eγω πιστευω πολυ στην δουλεια που κανατε με τον γιατρο σου,τελος.ειμαι πεπεισμενη οτι το σαββατο θα το καψουμε το πελεκουδι!!!

Αχ συμπεθερούλα μου εγώ πάλι δεν είμαι...αλλά ελπίζω!!!! Και μέχρι την τελευταία μέρα θα ελπίζω!!!! Ωραία που θα τανε να πήγαινα το ερχομενο Σάββατο και ότι σε μια βδομάδα!!!! Υπομονή! ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜ!!!!!!

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Διαφημίσεις

Καλημέέέέέέέέρα θεέεεεεεεεεεεεεεεεςςςςςςςς!!!!

Καλέ μα που εξαφανίστηκε το βαβιτσιάκι και η μακαπούλα; Μικρολού ολα καλά;

Λάάάάάάάάάρααααααααααααααααα ελπίζω να μην σου έφυγε το κληρονομικό χάρισμα λέμεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!!

Συμπεθερούλαααααααααααααααααααααααα ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΜΕΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ!!!!!

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Κοριτσακια μου, καταρχήν καλημέραααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!

Οοοοοχιιιιιι, δεν το έχασα το χαρισμα... Δεν είχα καθαρίσει την γυαλινη σφαιρα μου βρε και ήταν θολή, γι'αυτό δεν φαινόταν καλά η ημερομηνία.... χαχαχαχα!!!

Μομεντακι μου γλυκό, ΕΙΣΑΙ ΕΓΚΥΟΣ λεμεεεεεεεε!!!!! Εσύ δεν το πιστευεις-σαν μια άλλη ψυχη εδώ -(ονόματα δε λέμε) αλλά είσαι!!!! Γι'αυτό λοιπόν κανόνισε να προμηθευτείς κανα κασόνι σαμπανιες γιατί οι προηγούμενες τελειωσαν!

Το βαβιτσιακι είναι διακοπές αν θυμάμαι καλά αλλά είχε πει ότι θα έβρισκε ένα τροπο να μας ενημερώσει... Ποιος ξερει;

Κρισκρισακι μουυυυυυυ, τι κάνουν τα διδυμακια;;; Να τα προσέχεις και να τους πεις πολλα-πολλά φιλιά από τη θεία λαρα... χαχαχαχαχα!!

Δομνινάκι, ακόμα διακοπουλες είσαι;;;;; Θελω κι εγωωωωωωωω!!!!!!!!!

Μικρολουλουδακιιιι!!! Που είσαι καλέεεεε;;; Πήγες κι εσύ διακοπές;;

Μομεντακι, βρε χρόνια πολλα!!! Να χαιρεσαι την γιορτούλα σου! (λιγο καθυστερημένα βεβαια αλλα τελος παντων...)

JXFXp3.png

Ευχαριστώ πολύ λάρα μου!!!!Τι να πω τώρα για τη γυάλινη σου σφαίρα;;; Θα περιμένω και θα μιλήσω την επόμενη βδομάδα!!!!χααχαχαχαχα Και άμα έχεις δίκιο τότε αναλαμβάνω εγώ προσωπικά να στην γυαλίζω καθημερινά να μην ξαναθολώσει!!!! χαχαχαχααα

Αλήθεια, πότε θα πας διακοπές είπαμε μικρή μέντιουμ;;;

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Ευχαριστώ πολύ λάρα μου!!!!Τι να πω τώρα για τη γυάλινη σου σφαίρα;;; Θα περιμένω και θα μιλήσω την επόμενη βδομάδα!!!!χααχαχαχαχα Και άμα έχεις δίκιο τότε αναλαμβάνω εγώ προσωπικά να στην γυαλίζω καθημερινά να μην ξαναθολώσει!!!! χαχαχαχααα

Αλήθεια, πότε θα πας διακοπές είπαμε μικρή μέντιουμ;;;

XAXAXAXAXA!!!! Φευγουμε 17-24/8 και τελικά θα πάμε Ανδρο... Ρε παιδια, πολύ ακριβα τα εισιτηρια για Μηλο... σχεδόν 300€!!!

JXFXp3.png

Διαφημίσεις

κουκλεεεεες μουυυυυυ...καλημερα!!

Aνδρο ακουω,τελεια!να πατε στο ματεο της ελενης,στην αχλα,ετσι λαρακι?

Mομενταρα μου το αλλο σαββατο ειναι κοντα,αμ πως?ποτε θα περασει χαμπαρι δεν θα παρεις!

΅Eγω καλα ειμαι,εχω λιγο φουσκωμα βεβαια,αλλα την παλευω.απο συμπτωματα τιποτα,τωρα αυτο ειναι καλο,καλο,δεν ξερω..τωρα με προβληματιζει τι να κανω αυριο..θελω να φυγω θεσ.νικη..αλλα αλλοι μου λενε ναι,κ αλλοι οχι.κ οταν λεω αλλοι εννοω γιατροι,συγγενεις,κλπ

fUCCp2.png

svjYp2.png

κ συνεχιζω γιατι διεκοψα αιφνιδιως..εγω θελω να παω....εδω εχω σκασει..εχω στραβωσει με το σπιτι.ολο κατι βγαινει,να τωρα παλι χαλασε το πλυντηριο πιατων μου..παλι μαστορες,παλι,παλι..θελω να παω στην μαμα!

΅Συμπεθερακι γιορταζες!χρονια πολλα,να χαιρεσαι τα μελλοντικα μπεμπακια σου!

fUCCp2.png

svjYp2.png

Καλά λες συμπεθερούλα! Στον Ματέο θα πάει η λάρα και δεν μας το λέει!:tongue: Οσο για μένα..θα κάνω υπομονή...βασικά μέχρι την Κυριακή είναι το ζόρι που μου είπε να είμαι ξάπλα...Μακάρι να βγάλει σε κάτι καλό και χαλάλι ολο αυτό!

Καλέ γιατί να μην πας Θεσσαλονική; Θέλω κι εγώ να έέέέέέρθωωωω!!!! Μ'αρέσει πολύ! Τεσπα επανέρχομαι σε σένα:D Ασε τους φίλους και συγγενείς...ο γιατρός τι σου είπε;

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Βρε κοριτσια, τι ειναι αυτό το ματεο;;; (καθένας με τον πόνο του)

Μομεντακι μου, υπομονη αλλες 3 μερουλες. Μετα θα μπορείς να πας και βολτιτσα! Ειπαμε υπομονηηηηηηηη και ΟΛΑ ΚΑΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ (ε μην ξεχναμε και τον αγοραρο!!!)

JXFXp3.png

Βρε κοριτσια, τι ειναι αυτό το ματεο;;; (καθένας με τον πόνο του)

Μομεντακι μου, υπομονη αλλες 3 μερουλες. Μετα θα μπορείς να πας και βολτιτσα! Ειπαμε υπομονηηηηηηηη και ΟΛΑ ΚΑΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ (ε μην ξεχναμε και τον αγοραρο!!!)

Χαχαχαχαχα....Μα να μην ξέρεις τον Ματέο; Της Ελενίτσας τον Ματέο; Μα δεν βλέπεις σταρ νιους; :tongue::tongue::tongue:

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...