Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Τεχνητή εμμηνόπαυση 2!!!!!

Recommended Posts

συμπεθερα ασε τα γλεντια,κουνιουνται τα μομεντακια!!κοιτα να τα προσεχεις κακομοιρα μου!!ολα καλα θα πανε κ για σενα,εχω ενστικτο,μητρικο!!!΅χαχαχαχα...

Aχ κοριτσακι μου..το πρηξημο ειναι απο την υπερδιεγερση μου ειπαν..αυτο το υγρο με εχει ξερανει,ειμαι πολυ στεναχωρημενη..με κοιλια σαν πετρα,δυσκολευομαι κ να κινηθω...αυριο αν δεν υποχωρησει,θα παω στο κεντρο να δουμε τι θα κανουμε..ας μου το παρουν με συριγγα,αρκει να βγει απο μενα πια..δεν μπορω να χαρω την χαρα μου...

Αχ κατάλαβα! Να φύγει το υγρό να πάει αλλού!!!!! Πρέπει να είναι πολύ σπαστικό...!!!!! Ε ψιτ κοπελιά!!!! Θα ξανακάνεις χοριακή εντομεταξύ; Η δεν χρειάζεται...θα πας κατευθείαν για υπερήχο;;; Για πες! Για πες!!!!! Γιατί μην νομίζεις...εδώ θα είμαστε μέχρι να γεννήσεις να ρωτάμε και να σε πρήζουμε!!!! Και όταν γεννηθούνε τα κρισκρισάκια θα τους λεμε πως ξέραμε τη μανούλα από τον καιρό των εξάψεων!!!!:D

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αχ κατάλαβα! Να φύγει το υγρό να πάει αλλού!!!!! Πρέπει να είναι πολύ σπαστικό...!!!!! Ε ψιτ κοπελιά!!!! Θα ξανακάνεις χοριακή εντομεταξύ; Η δεν χρειάζεται...θα πας κατευθείαν για υπερήχο;;; Για πες! Για πες!!!!! Γιατί μην νομίζεις...εδώ θα είμαστε μέχρι να γεννήσεις να ρωτάμε και να σε πρήζουμε!!!! Και όταν γεννηθούνε τα κρισκρισάκια θα τους λεμε πως ξέραμε τη μανούλα από τον καιρό των εξάψεων!!!!:D

:lol::lol::lol::lol: Καλό αυτό! Από τον καιρό των εξαψεων!!! Οπως λέμε από τον καιρό του Νωε..!!! χαχαχαχαχαχα!!!!!!!!

Βρε κοριτσια, έχω παρει τέτοια χαρα.... αλλο πραγμα!!!

JXFXp3.png

:lol::lol::lol::lol: Καλό αυτό! Από τον καιρό των εξαψεων!!! Οπως λέμε από τον καιρό του Νωε..!!! χαχαχαχαχαχα!!!!!!!!

Βρε κοριτσια, έχω παρει τέτοια χαρα.... αλλο πραγμα!!!

Χαχαχαχαχαχα...τον καιρό του Νώε σκεφτόμουν κι εγώ οταν το έγραφα!!!!

Ναι ναι!!! Η χαρά είναι μεγάλη! γι αυτό αν και νέα μέρα εμείς πάλιιιιιιιιιιι γιορτάζουμεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!! Πιες λίγη σαμπάνια καλέ! Μην ντρέπεσαι επειδή είναι πρωί!!!!:tongue:

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Χαχαχαχαχαχα...τον καιρό του Νώε σκεφτόμουν κι εγώ οταν το έγραφα!!!!

Ναι ναι!!! Η χαρά είναι μεγάλη! γι αυτό αν και νέα μέρα εμείς πάλιιιιιιιιιιι γιορτάζουμεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!! Πιες λίγη σαμπάνια καλέ! Μην ντρέπεσαι επειδή είναι πρωί!!!!:tongue:

Ελα βρε φιλεναδα, κέρνα ενα ποτηράκι ακόμα!!! Μήπως σου βρίσκεται αυτη η σαμπάνια που είναι με γευση φράουλα;; (Εμ, εχει απαιτήσεις το μεντιουμ!) Αντε, στην υγεια μας!!! :-D

JXFXp3.png

Ελα βρε φιλεναδα, κέρνα ενα ποτηράκι ακόμα!!! Μήπως σου βρίσκεται αυτη η σαμπάνια που είναι με γευση φράουλα;; (Εμ, εχει απαιτήσεις το μεντιουμ!) Αντε, στην υγεια μας!!! :-D

Απ αυτή να μην έχω καλέ; Να πιες μπόλικη!!!! Εβίβααααααα!!!! Ενα μέντιουμ που έχουμε να μην το κακομαθαίνουμε;;;:tongue:

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Διαφημίσεις

Απ αυτή να μην έχω καλέ; Να πιες μπόλικη!!!! Εβίβααααααα!!!! Ενα μέντιουμ που έχουμε να μην το κακομαθαίνουμε;;;:tongue:

Πίνω και μεθώωωωω, ωχ αμαν,αμααααν, μέρα-νύχτα τραγουδωωωω... χικ!

JXFXp3.png

Ελα να νιώσεις πώς είν η ζωήήήήήήη΄

κι όλα τα ωραία μέχρι το πρωίίίίίίίιιιιιιιιιιι!!!!! Οπααααααααα!!!!!!

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

΅καλα,ειστε τρελοκομεια κ επισης αλκοολικες!΅αλλη χοριακη δεν μου ειπαν να κανω,την αλλη παρασκευη παω για υπερηχο...μπρρρρρρ...καλε συμπεθερα,ποτε παμε για χοριακη με το καλο?αντε,να επιβεβαιωσουμε αυτο που ηδη ξερουμε...

Δομνιναρα μου νασαι καλα!΅ελπιζω ολα να προχωρησουν ομαλα...καλε σεις.....τι θα γινει τωρα,περιμενω συνεχιστες για το εργο μου!΅λαρακι ποτε περιμενεις?εκεινο το μπαμπιτσιακι τι κανει αραγε?η εποχη των εξαψεων περασε για ολες μας ανεπιστρεπτοι!

fUCCp2.png

svjYp2.png

΅καλα,ειστε τρελοκομεια κ επισης αλκοολικες!΅αλλη χοριακη δεν μου ειπαν να κανω,την αλλη παρασκευη παω για υπερηχο...μπρρρρρρ...καλε συμπεθερα,ποτε παμε για χοριακη με το καλο?αντε,να επιβεβαιωσουμε αυτο που ηδη ξερουμε...

Δομνιναρα μου νασαι καλα!΅ελπιζω ολα να προχωρησουν ομαλα...καλε σεις.....τι θα γινει τωρα,περιμενω συνεχιστες για το εργο μου!΅λαρακι ποτε περιμενεις?εκεινο το μπαμπιτσιακι τι κανει αραγε?η εποχη των εξαψεων περασε για ολες μας ανεπιστρεπτοι!

ελα μωρε, δε βαριεσαι... ενα ποτηρακι παραπανω σαμπανια ηπιαμε..!! Αφου γιορταζουμε λεμεεεεε!!!!

κρισακι μου, αν ο κύκλος παραμείνει ο ιδιος περιμένω μέχρι 30-31 Ιουλιου... Βεβαια, επειδη στο παρελθον είχα πάντα το καλοκαιρι καθυστερηση (και συνηθως τον Αυγουστο) μέχρι και 2 βδομάδες, θα περιμένω...

Αλήθεια, το βαβιτσιακι τι να κάνει αραγε;;;; Λέτε να μας ξεφουρνίσει όταν γυρισει από τις διακοπες κανα μπεμπε;;;; Πλακα θα 'χει! Ουπς! Το μεντιουμ μιλησε...:-D

JXFXp3.png

΅καλημερααααααααα.....που χαθηκατε?εγω εδω παντως,σταθερη..το πρηξιμο παραμενει παρα τις επιμονες προσπαθειες μου να το διωξω μακρια..ουστ πια!!θελω να φυγω την παρασκκευη θεσ.νικη να αλλαξω λιγο παραστασεις..δεν ξερω αν θα μου το επιτρεψουν ομως...

Καλε συμπεθερουλα που χαθηκες?εισαι βιδωμενη στο κρεβατι?εγω τετοια μερα αλωνιζα,δεν σου προτεινω φυσικα το ιδιο..ποτε θα κανεις χοριακη ρε ματια μου να μαθουμε κ επισημα τα ευχαριστα?

Λαρακι μου πως πας?ακομα πινεις?χαχαχαχαχα

fUCCp2.png

svjYp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα συμπεθερούλα μου! Ακόμη εκεί το πρήξιμο ε; Τι άλλο να κάνουμε πια να φύγει να πάει αλλού; Ουστ!!!! Ουυυυυυυυυσττττ!!!!!

Ξάπλα είμαι...ουφ...πολύ σπαστικό...Εσύ τι έκανες μετά την εμβρυομεταφορά; Φαντάζομαι τα πάντα έκανες! χαχαχαχαχα Για διαφώτισέ με...στις πόσες μέρες μετά την εμβρυομεταφορά είχες κάνει χοριακή;;;:confused:

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

΅καλημερααααααααα.....που χαθηκατε?εγω εδω παντως,σταθερη..το πρηξιμο παραμενει παρα τις επιμονες προσπαθειες μου να το διωξω μακρια..ουστ πια!!θελω να φυγω την παρασκκευη θεσ.νικη να αλλαξω λιγο παραστασεις..δεν ξερω αν θα μου το επιτρεψουν ομως...

Καλε συμπεθερουλα που χαθηκες?εισαι βιδωμενη στο κρεβατι?εγω τετοια μερα αλωνιζα,δεν σου προτεινω φυσικα το ιδιο..ποτε θα κανεις χοριακη ρε ματια μου να μαθουμε κ επισημα τα ευχαριστα?

Λαρακι μου πως πας?ακομα πινεις?χαχαχαχαχα

Να φυγει το παλιοπρηξιμο!!! Ξου, ξου, φυγεεεεε....... Ακόμα πίνω...θα το παω σερί με τα αποτελέσματα της συμπεθερούλας σου!!! Αληθεια μομεντακι, πότε θα πας για χοριακή; Να ξερω πόσα μπουκάλια πρέπει να πιω... :-D:-D

JXFXp3.png

Καλημέρα συμπεθερούλα μου! Ακόμη εκεί το πρήξιμο ε; Τι άλλο να κάνουμε πια να φύγει να πάει αλλού; Ουστ!!!! Ουυυυυυυυυσττττ!!!!!

Ξάπλα είμαι...ουφ...πολύ σπαστικό...Εσύ τι έκανες μετά την εμβρυομεταφορά; Φαντάζομαι τα πάντα έκανες! χαχαχαχαχα Για διαφώτισέ με...στις πόσες μέρες μετά την εμβρυομεταφορά είχες κάνει χοριακή;;;:confused:

Εσύ κυρά μου μην παίρνεις αερα και αρχίσεις τις δουλειες σαν το κρισακι! Να κάθεσαι εκεί που κάθεσαι! Ορίστε μας! Α, ούτε εσύ ξερεις πότε θα κάνεις χοριακή; Δε σου έχουν πει; Ε λοιπόν θα σου πω εγώ! Την άλλη Τρίτη θα κάνεις. Τελος! :-D:-D:-D

JXFXp3.png

λαρακι ακολουθουν κ οι δικες σου χαρες!!ετοιμασου κυρα μου...

Συμπεθερακι κοιταξε,πεμπτη εγινε η μεταφορα,15 ιουλιου,26 η χοριακη,11 μερες μετα,αρα εσυ..μμμμ.....οπως ειπε κ το λαρακι,την τριτη,την αλλη τριτηηηηηηηηηηηη!!!!!΅αχ αντε,αντε αντεεεεεεεεεεε......εσυ ξαπλα να μεινεις,καλυτερα,εγω μαγειρευα ξεσκονιζα..αλλα εγω ειμαι κ αμυαλη ενω εσενα σε κοβει!!!

fUCCp2.png

svjYp2.png

Καλέ πώς το βγάζετε Τρίτη; Θα με τρελάνετε και οι δυο;;;; Ο γιατρός μου είπε στις 12 μέρες...μου είχε φανεί λίγο...αλλά και συ συμπεθερούλα την έκανες στις 11 μέρες και έδειξε...Λοιπόν...έκανα μεταφορά τη Δευτέρα 26 του μήνα συν 12 μέρες χμ...τότε Σάββατο 7 Αυγούστου...Δεν είναι έτσι;;;:confused:

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...