Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 52 λεπτά , Xristina96 είπε:

50€ έχει τώρα το είχα πάρει 39 το 2020. 
      είναι τεράστιο, χωράει μέσα 5 μεγάλα πλυντήρια. Είναι στιβαρή κατασκευή, στο ένα σπίτι το είχα δίπλα στις συρταριερες πραγματικά διακοσμούσε το δωμάτιο. Τώρα το έχω στο μπάνιο και δίνει και εκεί την πινελιά του. Τα άλλα καλάθια που είχα χωρούσαν μόνο 2 πληντυρια και με το καιρό χάλασαν. Την παρασκευή βάζω πληντυρια και το σκ τα τακτοποιώ. Με την δουλειά δεν προλαβαίνω , μένουν έξω μέρες. Έχω και στεγνωτήριο και το πάω συνδιαστικα χαχαχ για το παιδί έχω ένα καλάθι άπλυτων από jumbo με 6€

δεν μου χώραγε εκείνο σαν σκάλα και πήρα δύο στήλες. Πήρα τα πλαστικά κουτιά που είναι ποιο φθηνά. Αξίζει τέρμα γιατί παίρνεις το κουτί στο σαλόνι, παίζει, τα μαζεύεις όλα Τσακ μπαμ και το βάζεις ξανά στην θέση του. Τις στήλες τις έχω καρφώσει στον υοιχο γιατί εγώ δεν έχω παιδί. Μαϊμού έχω. 

Συγγνώμη γιατί το έχασα από που είναι αυτό το μαγικό καλάθι για τα άπλυτα; Έχω το πλυσταριό κάτω, μπάνιο κάνουμε πάνω. Ρίχνουμε τα άπλυτα σε ένα υφασμάτινο που κλείνει κ το «πετάμε» από τη σκάλα μια φορά την εβδομάδα αλλά το έχουμε μες τα πόδια μας και μου την δίνει στα νεύρα! 🫨 

Τεχνητή εμμηνόπαυση 2!!!!!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ΜΠΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΒΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ!!!!!!!!:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:DΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!ΝΑ ΤΑ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΒΑΦΤΙΣΙΑ!!!!:D:D:D:D:D:D:D:DΜΑΣ ΤΟ ΧΡΩΣΤΑΕΙ Η ΖΩΗ ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑΑΑΑΑΑΑ!!!!

΅για ολες μας λαρακι μου..ολες μας..ολες το αξιζουμε το ιδιο...αχ συγκινουμαι που γραφω...

Το ξερω καλό μου!!! Καλέ, εδώ εχω συγκινηθεί εγώ, δε θα συγκινηθείς εσυ; Δάκρυα χαράς και ΜΟΝΟ! Τέλος οι πίκρες!

Αντε, εκανες εσύ την αρχή και ποιος μας πιανει τωρα!

Αχχχχχ, δεν μπορώ να δουλεψω... Η καρδια μου χτυπάει σαν τρελή!! :-D

JXFXp3.png

λαρακι μου,μικρο μου!!!΅σας ευχαριστω τοσο τοσο πολυ!!μακαρι να πανε καλα για ολες μας..εγω θα παω την αλλη παρασκευη για τον υπερηχο..για να δουμε τι θα δουμε...

Καλέ, θα σου πω εγώ τι θα δείτε στον υπέρηχο! Θα δείτε 2 κουκιδίτσες που δε θα πιστευεις οτι τις βλέπεις... Θα τριβεις τα ματια σου! :-D:grin:

JXFXp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα!!! Καλε τι ευχαριστα ειναι αυτα που διαβαζω!!!!!!!!!

Kriskris μου, ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Σου ευχομαι να εχεις μια τελειομηνη εγκυμοσυνη!!!!!!!!!!!!

Momentaki μου, τι χαρα ειναι αυτη!!! 10 στα 12!!!!!! Καλως να δεχτεις τα δυο σπορακια σου και ευχομαι να μην το κουνησουν απο εκει για 9 μηνες!!!!!!!!!!!

Laraki μου, Mikrolou, Δομνινα μου, sorry σε οποιες ξεχναω, πολλα φιλακια!!!

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!! ΣΥΜΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!! Οι προβλέψεις βγήκανε σωστές!!!!! Μπράβο!!!! Ολα καλά να πάνε!!!! Τελειόμηνη εγκυμοσύνη συμπεθερούλα μου!!!! Τρέχουν τα μάτια μου είναι απίστεύτο...ήμουνα που ήμουνα φορτισμένη τώρα κι αυτό!!!! Μπράβο!!!! Χάρηκα πολύ!!!!

Αντε κοπιάστε για σαμπάνιεεεεεεεεεεεεεεςςςςςςςςςςς!!!!!:-D:grin::-D:grin::-D

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!! ΣΥΜΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!! Οι προβλέψεις βγήκανε σωστές!!!!! Μπράβο!!!! Ολα καλά να πάνε!!!! Τελειόμηνη εγκυμοσύνη συμπεθερούλα μου!!!! Τρέχουν τα μάτια μου είναι απίστεύτο...ήμουνα που ήμουνα φορτισμένη τώρα κι αυτό!!!! Μπράβο!!!! Χάρηκα πολύ!!!!

Αντε κοπιάστε για σαμπάνιεεεεεεεεεεεεεεςςςςςςςςςςς!!!!!:-D:grin::-D:grin::-D

Ελα κυρία μου, έρχεται και η σειρά σου!!!!!!!!!!!!!!!! :-D:-D:-D Για πιασε 3 ποτήρια σαμπανια! (θα πιω εγώ το δικό σου και της κρισκρις γιατι εσεις δεν μπορείτε να πιειτε!)

JXFXp3.png

Μακάρι λαράκι μου...γιατί ακριβώς το αντίθετο νιώθω μετά την εμβρυομεταφορά:( Αλλά δεν θα μαυρίσω τη μέρα σήμερα...γιατί σήμερα είναι μέρα χαράάάάάάάάάάςςςςςςςςςςς!!!!!! Εβίβααααααααααααααα!!!!!:):):)

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Μακάρι λαράκι μου...γιατί ακριβώς το αντίθετο νιώθω μετά την εμβρυομεταφορά:( Αλλά δεν θα μαυρίσω τη μέρα σήμερα...γιατί σήμερα είναι μέρα χαράάάάάάάάάάςςςςςςςςςςς!!!!!! Εβίβααααααααααααααα!!!!!:):):)

Αν θυμασαι καλά και η συμπεθερούλα σου ενιωθε μια απαισιοδοξία και μια μαυρίλα και ποιο ηταν το αποτελεσμα;;;; Εεεεε;;;; Βρε, ξεκινησαν τα ευχαριστα τωρα!!!

JXFXp3.png

Διαφημίσεις

λαρακι πες τα να μην τα λεω εγω!!!θυμασαι συμπεθερουλα μου που ελεγα οτι νιωθω το απολυτο τιποτα κ μου ελεγες οτι ειμαι εγκυος κ να σκασω?ε τα ιδια σου λεω κι εγω.δεν παιζουν τελικα ουτε συμπτωματα ουτε τιποτα,ολα στο μυαλο μας ειναι.βεβαια ειναι κ πολυ νωρις για σενα μανα μου!΅αχ τα μομεντακια θα βολευτουν τωρα,θα κατσουν φρονιμα κ συντομα θα ακουσουμε τα χαρμοσυνα,θα το δεις!΅μα το λεει κ η λαρα!!

Eγω αυτο το υγρο να μην ειχα..μου φερνει τρομερη δυσφορια,η κοιλια ειναι τουμπανο,δεν ξερετε ποσο μου χαλαει την διαθεση..τεσπα,ολα καλα,ολα καλα..

Διαβαζω τι γραφετε κ σηκωνεται η τριχα καγκελο..τετοιο δεσιμο εχω μαζι σας,ειναι φοβερο....

fUCCp2.png

svjYp2.png

Καλημέρα θεές και μανούλα!!!!! Ααααααααααααα!!!!! Συμπεθερούλα είσαι η πρώτη μανούλα του καφέ μας!!!!! Γιούπι και ξανα γιούπι λέωωωωωωωωωωωωω!!!!!:D:D:D

Αχ άντε να φύγει αυτό το πρήξιμο μου νιώθεις για να έρθουν τα άλλα...τα καλά πρηξίματα!!!!:D Ξέρω πως την έχω χεσ..νη τη φωλιά μου με αυτά που έλεγα και πως τώρα θα τα γυρίσετε πίσω μου αλλά ένα έχω να πω είναι πολύ σπαστική διαδικασία!!!! Και μια μέρα πέρασε ακόμα...Αστε που πόνεσα τα κόκκαλα μου απ την ακινησία! χαχαχαχαχαχαχα

Αντε καλημέρα είπα!!! Ξυπνάάάάάάάάάάάτεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!! Συνεχίζουν τα γλέντια σήμερα...κοτζάμ εγκυμοσύνη έχουμε! Σιγά μην μέναμε στη μια μέρα σαμπάνιας μόνο!!!!! Γιούπιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!:D

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

συμπεθερα ασε τα γλεντια,κουνιουνται τα μομεντακια!!κοιτα να τα προσεχεις κακομοιρα μου!!ολα καλα θα πανε κ για σενα,εχω ενστικτο,μητρικο!!!΅χαχαχαχα...

Aχ κοριτσακι μου..το πρηξημο ειναι απο την υπερδιεγερση μου ειπαν..αυτο το υγρο με εχει ξερανει,ειμαι πολυ στεναχωρημενη..με κοιλια σαν πετρα,δυσκολευομαι κ να κινηθω...αυριο αν δεν υποχωρησει,θα παω στο κεντρο να δουμε τι θα κανουμε..ας μου το παρουν με συριγγα,αρκει να βγει απο μενα πια..δεν μπορω να χαρω την χαρα μου...

fUCCp2.png

svjYp2.png

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

Φιλεναδίτσα μου συγχαρητήρια!!!!! Χθες δεν κατάφερα να μπω διότι όπως ξέρεις διακοπεύω αλλά σήμερα πρωί πρωί μπήκα να διαβάσω τα νέα σου γιατί είχα μια αγωνία άλλο πράγμα....

Είδες που τα συμπτώματα διαφέρουν σε κάθε περίπτωση; Χαίρομαι ιδιαιτέρως που εσύ διαψεύστηκες και εμείς βγήκαμε αληθινές..

Άντε υπομονή τώρα μέχρι να πας να δεις τα μπεμπέκια σου γιατί σίγουρα είναι δύο...

Χαλαρότητα τώρα, ξεκούραση, θετική σκέψη και.... πολλά χαδάκια στην κοιλίτσα!!

Σε φιλώ ιδιαιτέρως στην κοιλίτσα!

L2qIp2.png

Καλημεραααααααααααα!!!!!!

Καλημερα μανουλιτσα νο.1 και καλημέρα μανουλίτσα νο.2!!!! (Μομεντακι, εσυ είσαι το νο.2, έλα μη ντρέπεσαι!!!)

Κρισακι μου γλυκια μανουλίτσα, αν εξαιρέσουμε το πρήξιμο που θα φύγει (στο λέω εγώ) έχεις συνηδειτοποιησει ότι είσαι εγκυούλα;;;;;

Μομεντακι, τα ειπες μόνη σου!!! Ναι, σπαστικη διαδικασία αλλά σκέψου την χαρά που θα πάρεις σε λίγες μερούλες!!

Μικρολου, ελενα, βαβιτσιακι, δομνινουλα..... πολυ-πολυ καλημέρααααα!!!

Γιορτάζουμε τωρα, ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΜΕ!!!

JXFXp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...