Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 52 λεπτά , Xristina96 είπε:

50€ έχει τώρα το είχα πάρει 39 το 2020. 
      είναι τεράστιο, χωράει μέσα 5 μεγάλα πλυντήρια. Είναι στιβαρή κατασκευή, στο ένα σπίτι το είχα δίπλα στις συρταριερες πραγματικά διακοσμούσε το δωμάτιο. Τώρα το έχω στο μπάνιο και δίνει και εκεί την πινελιά του. Τα άλλα καλάθια που είχα χωρούσαν μόνο 2 πληντυρια και με το καιρό χάλασαν. Την παρασκευή βάζω πληντυρια και το σκ τα τακτοποιώ. Με την δουλειά δεν προλαβαίνω , μένουν έξω μέρες. Έχω και στεγνωτήριο και το πάω συνδιαστικα χαχαχ για το παιδί έχω ένα καλάθι άπλυτων από jumbo με 6€

δεν μου χώραγε εκείνο σαν σκάλα και πήρα δύο στήλες. Πήρα τα πλαστικά κουτιά που είναι ποιο φθηνά. Αξίζει τέρμα γιατί παίρνεις το κουτί στο σαλόνι, παίζει, τα μαζεύεις όλα Τσακ μπαμ και το βάζεις ξανά στην θέση του. Τις στήλες τις έχω καρφώσει στον υοιχο γιατί εγώ δεν έχω παιδί. Μαϊμού έχω. 

Συγγνώμη γιατί το έχασα από που είναι αυτό το μαγικό καλάθι για τα άπλυτα; Έχω το πλυσταριό κάτω, μπάνιο κάνουμε πάνω. Ρίχνουμε τα άπλυτα σε ένα υφασμάτινο που κλείνει κ το «πετάμε» από τη σκάλα μια φορά την εβδομάδα αλλά το έχουμε μες τα πόδια μας και μου την δίνει στα νεύρα! 🫨 

Τεχνητή εμμηνόπαυση 2!!!!!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

λαρακι μου τι να πω τωρα?οτι εισαι μια ψυχουλα,ενα πολυ καλο παιδι?μας σκεφτεσαι ολες αλλα πιστεψε μας κι εμεις σε σκεφτομαστε κ εγω ειμαι σιγουρη οτι γρηγορα θα εχεις χαρμοσυνα νεα να μας πεις..δεν το ηξερα για την αγια παρασκευη..αναψε σε παρακαλω ενα κερακι για ολες μας,μην ξεχωρισεις καμια!θελουμε ολες το ιδιο κ με το θελημα του θεου θα το καταφερουμε ολες,αργα η γρηγορα..φυσικα κ θα μπω να στα πω,.αν κατι στραβωσει μπορει να αργησω λιγο αλλα κ παλι θα μπω!΅φιλακια πολλα κοριτσαρες μου..λαρα για διδυμα ειπες?αχ θα τρεκλλαθω!΅στην αρχη θα φρικαρα..τωρα λεω ες ερθουν,κι οσα θελει ας ειναι!

fUCCp2.png

svjYp2.png

λαρακι μου τι να πω τωρα?οτι εισαι μια ψυχουλα,ενα πολυ καλο παιδι?μας σκεφτεσαι ολες αλλα πιστεψε μας κι εμεις σε σκεφτομαστε κ εγω ειμαι σιγουρη οτι γρηγορα θα εχεις χαρμοσυνα νεα να μας πεις..δεν το ηξερα για την αγια παρασκευη..αναψε σε παρακαλω ενα κερακι για ολες μας,μην ξεχωρισεις καμια!θελουμε ολες το ιδιο κ με το θελημα του θεου θα το καταφερουμε ολες,αργα η γρηγορα..φυσικα κ θα μπω να στα πω,.αν κατι στραβωσει μπορει να αργησω λιγο αλλα κ παλι θα μπω!΅φιλακια πολλα κοριτσαρες μου..λαρα για διδυμα ειπες?αχ θα τρεκλλαθω!΅στην αρχη θα φρικαρα..τωρα λεω ες ερθουν,κι οσα θελει ας ειναι![/QUOT

κρισακι μου, εννοείται ότι καμία δεν θα ξεχωρίσω!!!! Και το ξέρω ότι με σκέφτεστε κι εσεις!:D

Α, και αν αργήσεις να γράψεις.... αντε, εντάξει, θα κάνω υπομονή!!! Θα είναι για καλό αλλωστε! Είπα διδυμα εεεε;;; Ε αφού το είπα.... το μεντιουμ λαρα δεν πέφτει εξω :wink:

Μήπως σου είπαν τι ώρα θα είναι ετοιμα τα αποτελεσματα; Ελπίζω να μην αργήσουν γιατι δε με βλέπω να δουλευω αυριο!

Πολλα, πολλα, πολλα φιλακιααααααααααααααααααα!!!!!!!!! Γιουχουουουουουουουουουουουουυυυυυυ!!!!!!

JXFXp3.png

Ισχύει ακόμα το συμπεθεριο;;; Γιούπιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!! Συμπεθερούλα μου όλο και λιγοστεύουν οι ώρες!!!! Ουφ! Θα σκάσω!!!! Αχ βρε μανουλίτσα (γιατί αυτό είσαι!!!!!) συγνώμη αν σε άγχωσα χθες...σήμερα το πρωί μπήκα να πω τα νέα γιατί χθες δεν μπορούσα και έγινε ό,τι έγινε...Στο καφέ της εξωσωμ που λες είναι πολλές οι κοπέλες και ίσως δεν προσέξουν καν ότι μπήκες και ρώτησες κάποια πράματα...Αθελα τους γίνεται αυτό...Εγώ δεν γράφω τόσο εκεί όσο στο καφέ "μανούλες εξωσωματικής" που είναι κοπέλες που τα κατάφεραν και τώρα είναι εγκυούλες!!!!Είναι κοπέλες που μιλούσαμε από παλιά που όταν έκαναν εκείνες εξωσωματική και τώρα σε 2-3 μήνες κάποιες γεννάνε...Σκέψου!!!! Σκέψου λέω γιατί θα αφορά και σένα αυτό από αύριο!!!! Συμπεθερούλα μου το πόσα γονιμοποιήθηκαν ή το αν θα καταψύξουμε ή οχι δεν μου κάνεί καμιά διαφορά εμένα γιατί στην ουσία το θέμα είναι τι αποτέλεσμα έχει η εμβρυομεταφορά! Μόνο αυτό! Κι αυτό έχει σημασία και αυτό το αποτέλεσμα είναι που περιμένουμε αύριο!!!!! Να μείναν στην κοιλίτσα σου υγιή εμβρυάκια!!!!

Της Αγ. Παρασκευής λοιπόν αύριο και την Τρίτη του Αγ. Παντελεήμονα...μακάρι όλα να πάνε καλά!!!! Το πρωί πριν πάω για εμβρυομεταφορά θα πάω να ανάφω κεράκι...και θα ανάφω ένα και για σένα!!!! Ουυυυφφφφφ!!!! Οσο για το 2 που με ρώτησες, ο γιατρός μου είναι εναντίον πολύδιμων κυήσεων λόγω κινδύνων κλπ κλπ...συν ότι στην Κύπρο δεν συνηθίζεται να βάζουν 3 όπως εσάς στην Ελλάδα...στην αρχή με ενοχλούσε αυτό...αλλά τώρα πια συνήθισα στην ιδέα...και ό,τι είναι να κάτσει θα κάτσει ε...χμ..θέλω να πιστεύω...

Καλέέέέέέέ!!!! Προσέξατε πόσο μιλάω;;; Με πιασε η αγωνία γι αυτό! Και θέλω πολύ πολύ πολύ να ανοίξω σαμπάνια αύριο!!!!

Μέντιουμ λάρα αύριο θα πανηγυρίσουμε!!!! Το είδες ήδη φαντάζομαι αυτό στη γυάλινη σου μπάλα ε; Σαμπάνιες θα ανοίξουμε και θα αρχίσουν τα γλέντια!!!!!:D

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Καλέ, δε σας είπα!!

Σήμερα πηγα την βαφτιστήρα να κοινωνήσει και αφού τελειωσε η λειτουργια ειπε ο παππας για την Αγία Αννα (που γιορτάζει σήμερα) το πόσο πολύ ηθελε ένα παιδί και μεσα στις προσευχες της ζητουσε απο το Θεό να της χαρίσει ενα παιδι. Αλλά, πάντα στην προσευχη της στο τέλος ελεγε "γεννηθητω το θελημα Σου"... γιατι μπορεί εμείς να ζητάμε διαφορα από τον Θεο αλλά εκέινος μας τα δίνει όταν είμαστε έτοιμοι...

Βρε κορίτσια, δεν είμαι αυτό που λες καλή χριστιανή, δεν πηγαίνω συχνα στην εκκλησία (σχεδόν καθόλου) αλλά δεν μπορώ να θεωρήσω τυχαίο ότι σημερα που πήγα στην εκκλησία, είπε ο παππας την ιστορία αυτή!!!! Τι να πω;;;;; (Εδω κολλαει το "τυχαιο; Δε νομίζω! χαχαχαχαχαχα!!!!)

JXFXp3.png

Διαφημίσεις

Ισχύει ακόμα το συμπεθεριο;;; Γιούπιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!! Συμπεθερούλα μου όλο και λιγοστεύουν οι ώρες!!!! Ουφ! Θα σκάσω!!!! Αχ βρε μανουλίτσα (γιατί αυτό είσαι!!!!!) συγνώμη αν σε άγχωσα χθες...σήμερα το πρωί μπήκα να πω τα νέα γιατί χθες δεν μπορούσα και έγινε ό,τι έγινε...Στο καφέ της εξωσωμ που λες είναι πολλές οι κοπέλες και ίσως δεν προσέξουν καν ότι μπήκες και ρώτησες κάποια πράματα...Αθελα τους γίνεται αυτό...Εγώ δεν γράφω τόσο εκεί όσο στο καφέ "μανούλες εξωσωματικής" που είναι κοπέλες που τα κατάφεραν και τώρα είναι εγκυούλες!!!!Είναι κοπέλες που μιλούσαμε από παλιά που όταν έκαναν εκείνες εξωσωματική και τώρα σε 2-3 μήνες κάποιες γεννάνε...Σκέψου!!!! Σκέψου λέω γιατί θα αφορά και σένα αυτό από αύριο!!!! Συμπεθερούλα μου το πόσα γονιμοποιήθηκαν ή το αν θα καταψύξουμε ή οχι δεν μου κάνεί καμιά διαφορά εμένα γιατί στην ουσία το θέμα είναι τι αποτέλεσμα έχει η εμβρυομεταφορά! Μόνο αυτό! Κι αυτό έχει σημασία και αυτό το αποτέλεσμα είναι που περιμένουμε αύριο!!!!! Να μείναν στην κοιλίτσα σου υγιή εμβρυάκια!!!!

Της Αγ. Παρασκευής λοιπόν αύριο και την Τρίτη του Αγ. Παντελεήμονα...μακάρι όλα να πάνε καλά!!!! Το πρωί πριν πάω για εμβρυομεταφορά θα πάω να ανάφω κεράκι...και θα ανάφω ένα και για σένα!!!! Ουυυυφφφφφ!!!! Οσο για το 2 που με ρώτησες, ο γιατρός μου είναι εναντίον πολύδιμων κυήσεων λόγω κινδύνων κλπ κλπ...συν ότι στην Κύπρο δεν συνηθίζεται να βάζουν 3 όπως εσάς στην Ελλάδα...στην αρχή με ενοχλούσε αυτό...αλλά τώρα πια συνήθισα στην ιδέα...και ό,τι είναι να κάτσει θα κάτσει ε...χμ..θέλω να πιστεύω...

Καλέέέέέέέ!!!! Προσέξατε πόσο μιλάω;;; Με πιασε η αγωνία γι αυτό! Και θέλω πολύ πολύ πολύ να ανοίξω σαμπάνια αύριο!!!!

Μέντιουμ λάρα αύριο θα πανηγυρίσουμε!!!! Το είδες ήδη φαντάζομαι αυτό στη γυάλινη σου μπάλα ε; Σαμπάνιες θα ανοίξουμε και θα αρχίσουν τα γλέντια!!!!!:D

Το μεντιουμ λαρα ολα τα βλέπει....!!!!!!!!!! Και έχω να πω ότι σε λίγες μερουλες θα πιούμε κι άλλες σαμπανιες! Μας βλέπω να γινόμαστε αλκοολικές με τοσες σαμπάνιες! Διορθωση: Εγω θα γίνω αλκοολικη γιατι εσείς θα μπορείτε να πιειτε αλκοολ!! :-D:grin:

JXFXp3.png

Ωχ, κοριτσια βγαίνω γιατί μόλις με πήρε η πεθερα και μου είπε οτι θα ερθουν να μας δουν.... Ωχουυυυυυ, παω να μαζεψω "οσα βλέπει η πεθερα"..... χαχαχαχαχαχαχαχα!!!!

Αν δεν καταφερω να μπω πιο αργα, θα τα πούμε αυριο (με κομφετί και σαμπανιες!)

ΣΜΟΥΤΣ!!!!!!!!

JXFXp3.png

ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!

΄Αντε ξυπνάτε να προγευματίσετε...να γεμίσεί το στομαχάκι σας...Πώς θα πιείτε σαμπάνια μετά ε με άδειο στομάχί;;;; Αντε και έχουμε γλέντια σήμερα!!!!! Ουφ! Απ τις 6 ξύπνησα λόγω αγωνίας!!!!!!! Συμπεθερούλα μου ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!

Θα περιμένουμε νέα σου!!!!!

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!! Η αγωνία εχει χτυπησει ΚΟΚΚΙΝΟ λέμεεεεεεε!!!!!

Ελα να ακουσουμε τα νουμερα να τρελαθούμεεεεεεεεεε!!!!! Κρισκρις ολεεεεε, τρελαινομαιιιι, τρελαινομαι, τρελαινομαι, τρελαινομαιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!

JXFXp3.png

Διαφημίσεις

κοριτσια μου τι να σας πω?οτι σας γραφω κ μου σηκωθηκε η τριχα καγκελο?κοριτσια μου..θα κλαψω...520!΅τεραστια χοριακη που μαλλον υποδηλωνει διδυμη κυηση ακριβως οπως ειπε το λαρακι μου το γλυκο!΅εχουμε'παθει σοκ,δεν το περιμεναμε,ηταν ενα ανελπιστο ονειρο που μονο η χαρη του μας το εκπληρωσε κ του ειμαστε τοσο μα τοσο ευγνομωνες!τωρα απλα ελπιζω ολα να κυλισουν ομαλα,κ ευχομαι μεσα απο την καρδια μου να δουμε κ τις δικες σας μεγαλες χοριακες συντομα,τι συντομα,αμεσως!

fUCCp2.png

svjYp2.png

συμπεθερα μου ολα θα πανε καλα κ θα το δεις!σε λιγες μερες θα μαθουμε το δικο σου θετικο αποτελεσμα!΅μεχρι τοτε υπομονη κ πολλα ασπραδια αυγων,μην το ξεχνας!΅εγω τελικα επαθα υπερδιεγερση κ τωρα η κοιλια μου εχει υγρο το οποιο αν αυξηθει θα μου το παρουν με συριγγα..αλλο κ τουτο...αχ γολγοθας μεχρι τωρα,αγωνια κ για το μελλον τωρα!!απο δω κ περα ολο αγωνια...ευχομαι απο τα βαθη της καρδιας μου τα καλυτερα σε σας αδερφες μου κ συνοδοιπορες..ειμαι λιγο συγκινημενη που σας γραφω..πολυ θα ελεγα..

fUCCp2.png

svjYp2.png

κοριτσια μου τι να σας πω?οτι σας γραφω κ μου σηκωθηκε η τριχα καγκελο?κοριτσια μου..θα κλαψω...520!΅τεραστια χοριακη που μαλλον υποδηλωνει διδυμη κυηση ακριβως οπως ειπε το λαρακι μου το γλυκο!΅εχουμε'παθει σοκ,δεν το περιμεναμε,ηταν ενα ανελπιστο ονειρο που μονο η χαρη του μας το εκπληρωσε κ του ειμαστε τοσο μα τοσο ευγνομωνες!τωρα απλα ελπιζω ολα να κυλισουν ομαλα,κ ευχομαι μεσα απο την καρδια μου να δουμε κ τις δικες σας μεγαλες χοριακες συντομα,τι συντομα,αμεσως!

Aααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!! Θα τρελαθώωωωωωωωωωωωωωω!!!!!!!!!! :-D:-D:-D:-D ΜΠΡΑΒΟ, ΜΠΡΑΒΟ, ΜΠΡΑΒΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ!!!!!!!!!! Τι να πω;;;; Τα έχω χάσει από την χαρά μου!!!!!!!!!! Αχ, ψυχούλα μου, πόσο πολύ χαίρομαι!!! Θελω να κλαψω, ΜΠΟΡΩ;;;;;;

Καρδουλίτσα μου, από εδώ και πέρα όλα θα κυλήσουν ομαλα!!!! Φτάνει η ταλαιπωρία, φτάνουν οι απογοητευσεις και οι στενοχώριες! Απο εδώ και πέρα, ΜΟΝΟ ΓΕΛΙΑ ΚΑΙ ΧΑΡΕΣ!!!! Και πάλι ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!! Γιουχουυυυυυυυυυυυυυ!!!!!!

JXFXp3.png

λαρακι μου τιποτα δεν ειναι τυχαιο..εισαι πολυ κοντα στο να γινεις μανουλα..θα το δεις!΅αλλα να πεσεις μαλλον μεσα?τι θα γινει με σενα?πρεπει να το κανεις επαγγελμα,θα χ...στο ταληρο!΅να ειστε καλα,σας αγαπαω πολυ!΅γινεται ενας χαμος τωρα απο τηλεφωνα...αλλα δεν πειραζει,ας ειναι ολα καλα κ ας παιρνουν καθε 2 δευτερα...κοριτσια μου θελω γρηγορα να ακουσω τα δικα σας ευχαριστα,τοσο μα τοσο πολυ!!!

fUCCp2.png

svjYp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...