Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Τεχνητή εμμηνόπαυση 2!!!!!

Recommended Posts

SUPER!!!!!! ΤΕΛΕΙΑΑΑΑΑΑ!!!!!! ΟΛΑ ΚΑΛΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!

Μπράβο βρε κοριτσάρα μου!

Α! Και ο Σάκης πάει με όλα και παντού!! Τουλαχιστον εσυ τους τραγουδησες Σακη... εγω στη νάρκωση πριν ξεραθώ τους ειπα με γλαρό μάτι και μισανοιχτο στομα: Ααααα, καλό το Jack (Daniels)!!! Για αλκοολική θα με πέρασαν... χαχαχαχα!

Και πάμε παλι: Ολα καλαααααααα, όλα καλά θα μας πάνεεεεεε!!!

Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααχαχαχαααααα

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

συμπεθερακι μου αν κ μπαινω παλι μονο απο το κινητο κ κανω 40 ωρες,αυριο θα περιμενω να μαθω τα καλα σου νεα..αντε μανα μου,ολα να μας πανε καλα!

Mπαμπιτσιακι να περασεις καλα κοπελαρα μου,αλλα να μην χαθεις,θα μας λειψεις!΅αλλωστε θα εχουμε νεα εδω..θα εχεις κι εσυ να μας πεις!

΅Mικρακι ευχαριστω για τις ευχουλες,κι εσυ να εισαι καλα ματια μου.μην την φοβασαι την ενδομητριωση,θα την νηκισουμε δεν θα μας νικησει!

fUCCp2.png

svjYp2.png

Καλημερα!!! Αχ βρε κοριτσια τα καφε μας τα Σαββατοκυριακα ειναι αδεια...υποψιαζομαι γιατι ειναι αδεια και ζηλευωωωωωωωωω!!!

Momentaki μου, μονο ημερισιες εκδρομουλες προβλεπονται κι αυτο αν βολεψει λογω των επαγγελματικων του συζυξ...τι να πω...θα δειξει... Οσο για σενα εννοειτε πως δε θα μπορεσεις να κανονισεις τιποτα λογω της κατασταση σου:-D:-D:-D και εννοειτε... φτου φτου φτουουουουουουου!!!

Διαφημίσεις

Καλημέρα θεές μου!!!!

Σάββατο σήμερα!!!! Και βρίσκόμαστε μόνο μια μέρα και απόψε πριν τη χοριακή της συμπεθερούλας και παθαίνω ταχυπαλμία μόνο και που το σκέφτομαι!!!! Ουυυυφφφφφ!!!! Αντε συμπεθερούλα! Φτάσαμε στο "μεθαύριο"!!!! ΓΙούπιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!

Μικρολού μας όντως ξέρουμε ότι επανεμφανίζεται αλλά κανείς δεν μπορεί να ξέρει πόσο σύντομα...Αφού έτσι κι αλλιώς δεν πας για μωράκι μπορείς να πίνεις αντισυλληπτικά κάτι που βοηθάει στο να μην επανεμφανιστεί σύντομα...Για συζήτα το με το γιατρό σου!

Καλημέρα λάρα μου!!!!! Πώς θα περάσέις το σαββατοκυρίακο σου; Πιο ήσυχα από το προηγούμενο αυτή τη φορά;;;;

Μπαμπιτσιαάκι καλά να περνάς! Το ίδιο κι εσύ Δομνινάκι!

Καλέ μακαπούλα πού χάθηκες;

Καλημέρα ελενάκι!!!!:D

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Momentaki μου, σημερα δε θα σε ενημερωσουν για το ποσα αυγουλακια σου γονιμοποιηθηκαν; Μη μας ξεχασεις και μας κρατας σε αγωνια...please!!!!! Περιμενουμεεεεε!!!!!

Μαζί γράφαμε ελενάκι μου!!!!:D Ναι σήμερα είναι. Θα με πάρει τηλέφωνο ο γιατρός! Ουφ...αγωνώ πολύ!!!! Θα σας πω εννοείται!!!!!

Σήμερα δεν δουλεύεις ε;

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Μαζί γράφαμε ελενάκι μου!!!!:D Ναι σήμερα είναι. Θα με πάρει τηλέφωνο ο γιατρός! Ουφ...αγωνώ πολύ!!!! Θα σας πω εννοείται!!!!!

Σήμερα δεν δουλεύεις ε;

Δουλευω, δουλευω...καλε ειμαι προκομενη εγω τι νομιζες;:tongue::tongue::tongue: Ασε που μεχρι να μεταφερουν το νουμερο μου στο νεο σπιτι, εεε, ανακτορο ηθελα να πω, μπερδευτηκα:mrgreen::mrgreen::mrgreen:, μονο απο τη δουλεια μπορω να μπαινω στο internet.

Κατα τι ωρα περιμενουμε τα νεα;

Δουλευω, δουλευω...καλε ειμαι προκομενη εγω τι νομιζες;:tongue::tongue::tongue: Ασε που μεχρι να μεταφερουν το νουμερο μου στο νεο σπιτι, εεε, ανακτορο ηθελα να πω, μπερδευτηκα:mrgreen::mrgreen::mrgreen:, μονο απο τη δουλεια μπορω να μπαινω στο internet.

Κατα τι ωρα περιμενουμε τα νεα;

Οταν είχες πει σπίτι τίποτα δεν είχα καταλάβει...όταν όμως είπες ανάκτορο όλα είχαν νόημα χαχαχαχαχαχα Πότε θα στο μεταφέρουν; Σας ταλαιπωρούν αρκετά μέχρι να γίνει αυτό προκομμένο μου πλάσμα;;;;:tongue:

Μεσημεράκι νομίζω τα νέα...

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Διαφημίσεις

Οταν είχες πει σπίτι τίποτα δεν είχα καταλάβει...όταν όμως είπες ανάκτορο όλα είχαν νόημα χαχαχαχαχαχα Πότε θα στο μεταφέρουν; Σας ταλαιπωρούν αρκετά μέχρι να γίνει αυτό προκομμένο μου πλάσμα;;;;:tongue:

Μεσημεράκι νομίζω τα νέα...

Μεσημερακιιιιιιιιιιιι.........καλα ειναι τρελοι; Τι θελουν, να μας σκασουν; Δε μας φτανει η ζεστη μας; Αμαν πια..........

Καλα ε, για να σου δωσω κουραγιο και συμπαρασταση ειμαι και η πρωτη, δε μπορεις να πεις...:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Μεσημερακιιιιιιιιιιιι.........καλα ειναι τρελοι; Τι θελουν, να μας σκασουν; Δε μας φτανει η ζεστη μας; Αμαν πια..........

Καλα ε, για να σου δωσω κουραγιο και συμπαρασταση ειμαι και η πρωτη, δε μπορεις να πεις...:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Χαχαχαχαχαχα....Είσαι και η πρώτη!!!!! Ακριβώς γιατί δεν μπορούσες να πεις καλύτερα τι νίωθω αυτή τη στιγμή! χαχααχαχαχαχα

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

συμπεθερα μου,ενα τραγουδι θα σου πω μονο..αγωνιααααα με λαχταρα να σε νιαζομαιιιιιιιιι...περιμενω πως κ πως,τα δικα σου,τα δικα μου..δεν ξερω τι να πρωτοπεριμενω πια...εχω κ ενα φουσκωμα..παλι δεν πηγα τουαλετα τοσες μερες...αχ αντε να ακουσουμε κανενα ευχαριστοοοοοοο....αντε πιαααααα.....εμενα μου τα ειχαν πει νωρις!΅τι κανετε εκει στην κυπρον?τα αυγατιζετε??

fUCCp2.png

svjYp2.png

συμπεθερα μου,ενα τραγουδι θα σου πω μονο..αγωνιααααα με λαχταρα να σε νιαζομαιιιιιιιιι...περιμενω πως κ πως,τα δικα σου,τα δικα μου..δεν ξερω τι να πρωτοπεριμενω πια...εχω κ ενα φουσκωμα..παλι δεν πηγα τουαλετα τοσες μερες...αχ αντε να ακουσουμε κανενα ευχαριστοοοοοοο....αντε πιαααααα.....εμενα μου τα ειχαν πει νωρις!΅τι κανετε εκει στην κυπρον?τα αυγατιζετε??

Καλημερα Kriskris μου, τι κανεις; Τη Δευτερα κανεις χοριακη αν δε κανω λαθος, ε;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...