Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, Bubble24 είπε:

Και πότε ενδείκνυται; Σε ποιες περιπτώσεις πρέπει κανείς να το κάνει;

Καλημέρα! Το prp ενδομητρίου συνήθως γίνεται αν το ενδομήτριο σου είναι κάτω του 7 ή δεν έχει καλή εικόνα. Βέβαια αντικειμενικά το ενδομήτριο μπορεί να μην μεγαλώνει για πρακτικούς λόγους πχ συμφύσεις ή ινωμυωματα ή πολύποδες ή άλλα. Οπότε προσωπικά θεωρώ πως έχει μεγαλύτερη αξία η υστεροσκοπηση πρώτα και το prp σαν τελευταία λύση αφού έχεις δοκιμάσει όλα τα άλλα. Προσωπική μου άποψη αυτό. Έφαγα τα λυσσακά μου δεν πήγαινα σε ετ χωρίς υστεροσκοπηση εγώ. 
      Επισης μπορεί να στο προτείνουν και σε κάποιες άλλες περιπτώσεις εκτός εξωσωματικής και κάποιοι γιατροί μπορεί να το προτείνουν ούτως ή άλλως άσχετα με το πάχος του δικού σου ενδομητρίου. 
      Το prp ωοθηκών προτείνεται σε φτωχές ανταποκρίτριες με χαμηλή ΑΜΗ, δεν θυμάμαι αν κοιτάνε και τις άλλες εξετάσεις και τι άλλες προϋποθέσεις υπάρχουν εκεί. Δεν το έχω ψάξει ιδιαιτέρως αλλά είχα διαβάσει ένα άρθρο που στα κλινικά αποτελέσματα είδαν μέχρι και βελτίωση της ΑΜΗ μετά το prp ωοθηκών απλά θέλει 3 κύκλους σίγουρα για να δεις αποτελέσματα. 

πρίν από 30 λεπτά , Anastasia2005 είπε:

Κορίτσια καλημέρα...Μη λέτε άλλο για καινούριες εξετάσεις ,θα τρελαθώ...Είπα να ξανά πιάσω το σπορ της εξωσωματικής μετά από 10 χρόνια κ να το πάω τέρμα χαλαρά,αλλά δεν μβλ αφηνετε😏😏

Το χαλαρό έχει μέσα μια λαπαροσκόπηση ,και μια βιοψία ενδομητρίου....μη το συνεχίζετε😂

Καλημέρα! Είμαστε χαλαρές πανάθεμά μας… 😂

1 ώρα πρίν, kate82 είπε:

@dimi.tra 5 χρόνια θέλω να πάρω μπουφέ και συνεχεια κανουμε πισω λογο της εξωσωματικης ,σίγουρα δεν θα πάρουμε και τώρα γιατί ξεκινάμε την ετ όταν μου έρθει η περίοδος και αν όλα είναι καλά φυσικά, αλλά βάλανε οι περισσότεροι το tbi που βολεύει και αν είναι και λίγο οικονομικό το έπιπλο ίσως και να μπορέσουμε. @Neverstop έχεις δίκιο το polihome είναι δίπλα αν το επόμενο ραντεβού είναι μέχρι τέλη Φεβρουαρίου θα πάω να τα δω από κοντά...

Να σου πω αν τον θες τόσο πολύ πάρε ένα μπουφέ! Ισως νιώσεις και καλύτερα! Εγω πήγα και πήρα χαλιά μετά την ωοληψια μου 😂

8 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Αύριο το απόγευμα έχω τον υπέρηχο κορίτσι μου.. Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον!❤️ Θα σας γράψω το βραδάκι..

Καλημέρα! Καλή τύχη και περιμένουμε τα νέα σου! Να πάνε όλα καλά 🤞🤞🤞🤞

Τεχνητή εμμηνόπαυση 2!!!!!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα συμπεθερούλα και λοιπές Θεές!!!! Μόλις επίεστρεψαν στον Όλυμπο!!!! Ολα καλα΄πήγαν...μετά από το άγχος της ύπνωσης που πέρασα και που πάντα περνάω ....χαχαχαχαχαχα Μου πήρανε 12 αβγουλάκια...άφησε 3 πίσω που ήταν μικρά...το σπέρμα ήταν καλό...οριακά καλό....και τώρα πια περιμένουμε αύριο τηλεφώνημα να μας πούνε πόσα γονιμοποιήθηκαν! Αχ Θεούλη μου! Ε΄χω μια αγωνία άλλο πράμα!!!! Αυτά τα νέα!!!!!

Συμπεθερούλα πώς είσαι;;;; Ηθικό;;;;; 2 και απόψε!!!! Αντε να στο πω και κυπριακά!!!! Θκυό τζαι πόψε!!!!:D

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Momentaki γλυκό, ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!! :-)) :-))

Καλημέρα και στις υπόλοιπες θεες!!! Θα μπω πιο μετά να τα πούμε!

Καλημέρα λάρα μου!!!! Ευχαριστώ πολύ!!!! Α και πού σαι....ένα Σάκη τους έριξα λίγο πριν κοιμηθώ...βασικά άρχισαν όλα να γυρίζουν και εγώ το βιολί μου να τραγουδάω: όλα γύρω σου γυρίζουννννννν....χαχαχαχαχα Και η νοσοκόμα που ήταν ξένη μου λέει: Ααααα!!!! Ο Σάκης στο χειρουργείο! χαχαχαχαχαχα:D

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

SUPER!!!!!! ΤΕΛΕΙΑΑΑΑΑΑ!!!!!! ΟΛΑ ΚΑΛΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!

Μπράβο βρε κοριτσάρα μου!

Α! Και ο Σάκης πάει με όλα και παντού!! Τουλαχιστον εσυ τους τραγουδησες Σακη... εγω στη νάρκωση πριν ξεραθώ τους ειπα με γλαρό μάτι και μισανοιχτο στομα: Ααααα, καλό το Jack (Daniels)!!! Για αλκοολική θα με πέρασαν... χαχαχαχα!

Και πάμε παλι: Ολα καλαααααααα, όλα καλά θα μας πάνεεεεεε!!!

JXFXp3.png

Διαφημίσεις

Γεια σας θεες μου, τι κανετε; Momentaki μου, σου ευχομαι ολα να πανε καλα και να γονιμοποιηθουν ολα, να μη ξερουν ποιο να πρωτο διαλεξουν!!! Lara μου, καλα ειμαι, λιγο κουρασμενη γιατι εκανα μετακομιση. Το κακο ειναι πως μου εμεινε αδεια μονο για Σεπτεμβριο - Οκτωβρη που θελω να κανω την εξωσωματικη, οποτε οι διακοπες για μενα ειναι απιαστο ονειρο φετος. Babitsia μου, ευχομαι να μην εμφανιστει η ακατανομαστη. Δομνινα μου, κανε βουτιες και για μας που δε θα παμε διακοπες:tongue:. Θα γυρισεις ανανεωμενη και ετοιμη για το Σεπτεμρη!

συμπεθερα μουυυυυυυυυυυ!!!!!12 ειναι τελεια!΅κ ξερεις τι καταλαβα?σου πηραν τα μεγαλα μονο,οποτε να περιμενεις να γονιμοποιηθουν πολλα,παρα πολλα!΅ενω εμενα μου τα πηραν ολα,μικρα μεγαλα γιαυτο προχωρησαν μονο 6.κατι μου λεει οτι εχεις πολυ καλο γιατρο!΅ειδες που πηγαν ολα καλα?ποσο χαρηκα..τωρα αυριο θα μαθουμε τα ευχαριστα!

΅Eγω κοριτσια μου πλεον εχω αγχος...παρα πολυ αγχος....

fUCCp2.png

svjYp2.png

Κριςκρις.... φτάνει η μεγάλη στιγμή και για σενα αγαπούλα μου!!!!! Έχει να πέσει πολλη θετική σκέψη και ενέργεια το σκ!!! Οοοοομμμμμμμμμμ!!!!!

θελω ολα να εχουν ευτυχη καταληξη για ολες μας λαρακι μου...εγω τωρα ειμαι σε αναμμενα καρβουνα!!

fUCCp2.png

svjYp2.png

Πως να μην εχεις αγχος καλό μου;;;; Τώρα δικαιολογείσαι ΑΠΟΛΥΤΩΣ!!! Εδώ αγχώθηκα εγω, δε θα αγχωθείς εσύ; Ποια αναμμένα κάρβουνα; Σε φούρνο χυτηρίου κάθεσαι!!! Τα καρβουνα δεν είναι τιποτα... έτσι όπως είσαι τωρα, τα πατάς για πλάκα!!

JXFXp3.png

Γλυκά μου κοριτσάκια πρεπει να σας αποχαιρετήσω θα προσπαθήσω να βρώ ιντερνετ καπου και να σας πω τα νεα μου και να δω και τα δικά σας ευχάριστα!!!!! καντε μου μια χάρη σας παρακαλώ μόνο ευχαριστα να έχετε δεν μπορώ αλλο κουράστηκα βρε αδερφε!!! καλα να περάσετε όπου πάτε, να πατε να πατε, και καλή επιτυχια σε όλα τα αποτελεσματα σας!!!! ΣΑΣ ΑΓΑΠΩ ΘΑ ΜΟΥ ΛΕΙΨΕΤΕ!!!!

lJiup3.png

M1otp3.png

Διαφημίσεις

Γλυκά μου κοριτσάκια πρεπει να σας αποχαιρετήσω θα προσπαθήσω να βρώ ιντερνετ καπου και να σας πω τα νεα μου και να δω και τα δικά σας ευχάριστα!!!!! καντε μου μια χάρη σας παρακαλώ μόνο ευχαριστα να έχετε δεν μπορώ αλλο κουράστηκα βρε αδερφε!!! καλα να περάσετε όπου πάτε, να πατε να πατε, και καλή επιτυχια σε όλα τα αποτελεσματα σας!!!! ΣΑΣ ΑΓΑΠΩ ΘΑ ΜΟΥ ΛΕΙΨΕΤΕ!!!!

Μικρό μου, να περάσεις ΤΕΛΕΙΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!! Και εύχομαι στον γυρισμό να μας πεις υπεροχα νεα (αν δε βρεις ιντερνετ για να μας τα πεις νωρίτερα)!!!!!! Θα μας λείψεις κι εμας..... WE LOVE YOU TOO!!!!!!! :D

JXFXp3.png

κοριτσιααααα!!τι κανετε???εγω ειμαι απ τη μια ευτυχισμενη και απ την αλλη στεναχωρημενη...ευτυχισμενη ειμαι γιατι πηγα για ψωνια μετα απο πααααρα πολυ καιρο και τα καταευχαριστηθηκα και γιατι πηρα τον γιατρο και μου ειπε οτι παμε παρα πολυ καλα αλλα στεναχωρημενη ειμαι γιατι μου ειπε οτι η φλεγμονη που φερνει η ενδομητριωση εμφανιζεται παλι στα 1,5-2 χρονια και ισως χρειαστει ενεση παλι...το ξερω οτι υπαρχει και το ΙΣΩΣ στην προταση αλλα τρομοκρατηθηκα οτι θα περασω παλι τα ιδια...κρισκρισ μου καλα να περασεις...μας το χρωσταει η ζωη να μας πανε ολα καλα...:)

Γεια σας θεες μου, τι κανετε; Momentaki μου, σου ευχομαι ολα να πανε καλα και να γονιμοποιηθουν ολα, να μη ξερουν ποιο να πρωτο διαλεξουν!!! Lara μου, καλα ειμαι, λιγο κουρασμενη γιατι εκανα μετακομιση. Το κακο ειναι πως μου εμεινε αδεια μονο για Σεπτεμβριο - Οκτωβρη που θελω να κανω την εξωσωματικη, οποτε οι διακοπες για μενα ειναι απιαστο ονειρο φετος. Babitsia μου, ευχομαι να μην εμφανιστει η ακατανομαστη. Δομνινα μου, κανε βουτιες και για μας που δε θα παμε διακοπες:tongue:. Θα γυρισεις ανανεωμενη και ετοιμη για το Σεπτεμρη!

Ελενάκι μου καλό και ανακτορούχο :D:D:D χαίρομαι που είσαι και πάλι μαζί μας!!!!!! Και σε ευχαριστώ για τις ευχούλες σου....ελπίζω να πιάνουν και θα σε κεράσω έξτρα σαμπάνια!!!! :D:D:D Δεν πειράζει που δεν θα πας διακοπούλες...προσπάθησε να ξεκλεβεις χρόνο για μονοήμερες εξορμήσεις...και αυτές βοηθάνε!!!! Δεν μπορείς να πάρεις κανένα διήμερα τουλάχιστον να ξεφύγεις λιγάκι;

Κι εγώ τα ίδια λόγω της εξωσωματικής...δεν κανονίσαμε διακοπές... αλλά αν δεν πετύχει φτου φτου φτου φτου και ξανά φτου ίσως κανονίσουμε κάτι. Αλλά δεν θα κανονίσουμε γιατί θέλουμε να πετύχει!!!! Φτου φτου φτου φτουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ!!!!!

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Καλά να περάσείς βαβιτσιάκι μου!!!! Κι εμείς σε αγαπάμε!!!! Και να μπαίνεις να μας λες ένα γεια..!!!!! Φιλιάάάάάάάάάάά!!!!!

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

συμπεθερα μουυυυυυυυυυυ!!!!!12 ειναι τελεια!΅κ ξερεις τι καταλαβα?σου πηραν τα μεγαλα μονο,οποτε να περιμενεις να γονιμοποιηθουν πολλα,παρα πολλα!΅ενω εμενα μου τα πηραν ολα,μικρα μεγαλα γιαυτο προχωρησαν μονο 6.κατι μου λεει οτι εχεις πολυ καλο γιατρο!΅ειδες που πηγαν ολα καλα?ποσο χαρηκα..τωρα αυριο θα μαθουμε τα ευχαριστα!

΅Eγω κοριτσια μου πλεον εχω αγχος...παρα πολυ αγχος....

Αχ συμπεθερά μου!!!!! Ξέρω πολύ καλά πως όσο πλησιάζουν οι μέρες το άγχος γίνεται χειρότερο...Τα ίδια είχα πάθει στις δυο σπερματεγχύσεις!!!! Μεγάλο γύρισμα μιλάμε!!!! Αντε πλησιάζουμε!!!! Λίγη υπομονή ακόμα! Τόσα πέρασες...δυο μερούλες μείνανε!!!!Οοοοοοοοοοοοομμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμ!!!!!!!Οοοοοοοομμμμμμμμμμμμμμμμμμ!!!!!!!

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...