Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια καλημέρα...Μη λέτε άλλο για καινούριες εξετάσεις ,θα τρελαθώ...Είπα να ξανά πιάσω το σπορ της εξωσωματικής μετά από 10 χρόνια κ να το πάω τέρμα χαλαρά,αλλά δεν μβλ αφηνετε😏😏

Το χαλαρό έχει μέσα μια λαπαροσκόπηση ,και μια βιοψία ενδομητρίου....μη το συνεχίζετε😂

Τεχνητή εμμηνόπαυση 2!!!!!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εεεεεεεεεμμμμ..τρεις μερες πριν κατι αισθανθηκες!!!!!!!!εστω το στηθος!!ενω εγω η γουρουνα..πολλα αρνητικα αποτελεσματα φιλεναδα...παααααααααααρα πολλα δυστυχως...ελπιζω να σπασω το κατεστημενο,αλλα δεν νιωθω δυνατη...τεστακι να παρω η μπα?φοβαμαι πολυ να κανω τεστ..παρα πολυ...

αντε κανε κ καμια βουτια εκει στις κοντινες παραλιες για μενα φιλεναδα μου....

fUCCp2.png

svjYp2.png

Καλημερα σε ολα τα κοριτσια! Kriskris, ευχομαι η χοριακη σου να ειναι θετικοτατη και να εισαι η εξαιρεση αυτου του μηνα με τα αρνητικα του!!! Momentaki μου, τελικα εδω διαβαζω πως πας αυριο για ωοληψια. Ευχομαι ολα να πανε πολυ καλα, να παρουν τα αυγουλακια σου, να γονιμοποιηθουν ολα και να γινεις μια ομορφη εγκυουλα!!!!!!!

καλημερα, καλημερααα!!!

Ε καλά κριςκρις, το ξεμαλλιασμα δεν το γλυτωνεις σου λέω!!!! Βρε κοριτσάκι μου, δεν είπαμε θα σκέφτεσαι μόνο θετικά;;;; Λοιπόν, αντε, τα είπες, βγηκαν από μέσα σου, παει!!! Εδώ η φίλη μου σου λέω που τώρα είναι 4 μηνών, δεν είχε πάρει χαμπάρι ότι ηταν έγκυος! Το έμαθε όταν ήταν ήδη 2 μηνών κι αυτό γιατί λέει είχε 3-4 μέρες που ένιωθε ενα βάρος χαμηλά στην κοιλιά κ πήγε στον γιατρό γιατι φοβηθηκε μήπως είχε κάτι... Τελικά είχε... ενα σποράκι!!!! Ακόμα και τώρα, δεν έχει κανένα απολύτως σύμπτωμα! Τα συμπτώματα λοιπόν δεν είναι και τόσο ενδεικτικά, οπότε μην απογοητευεσαι και μην βγάζεις συμπερασματα!

Μομεντακιιιιι!!! αυριο είναι η μεγάλη μέρα!!! Καλή επιτυχία αγαπούλα μου!!!!

Δομνινακι μου, μια χαρά είσαι στο Πηλιο... ο καημένος ο δομνινος βεβαια πήζει αλλά κοίτα εσύ να χαρείς τις διακοπές σου γιατι μετααααααα... θα έχεις να κυνηγας πιτσιρικια!!!

Βαβιτσιακι..... αμαν βρε κοριτσακι, ειπαμε να φύγει τελειως η φαγουρα... Οχι από το μάτι να κατέβει πιο κάτω!! Αχ αντε να μας πεις τα ευχαριστα, να κάνει κάποια την αρχη μπας και πάρουμε μπροστά και οι υπόλοιπες! Αν και νομίζω ότι πρώτη-πρώτη θα είναι η κρισκρις!!!! :wink:

Elenaaaaaa!!! Τι κάνεις κοριτσάκι;;; Πού χάθηκες καλέ; Ολα καλα;

JXFXp3.png

Διαφημίσεις

laraki μου..ακομα να με μαθεις?αφου ειμαι γκρινιαρω κ απαισιοδοξη..τωρα θα αλλαξω?θελω ομως παρα πολυ να πανε ολα καλα...

λενακι μου σε ευχαριστω για τις ευχες...κι εσενα τον σεπτεμβρη σου ευχομαι ολα να πανε καλα!!!

λαρακι εσυ πως εισαι?εννοω πως την ειδες την πρωτη προσπαθεια με τον λαρο τωρα που περασε η κρισιμη περιοδος??αντε ματια μου,βαλε μας ολες τα γυαλια!!!:cool:

fUCCp2.png

svjYp2.png

laraki μου..ακομα να με μαθεις?αφου ειμαι γκρινιαρω κ απαισιοδοξη..τωρα θα αλλαξω?θελω ομως παρα πολυ να πανε ολα καλα...

λενακι μου σε ευχαριστω για τις ευχες...κι εσενα τον σεπτεμβρη σου ευχομαι ολα να πανε καλα!!!

λαρακι εσυ πως εισαι?εννοω πως την ειδες την πρωτη προσπαθεια με τον λαρο τωρα που περασε η κρισιμη περιοδος??αντε ματια μου,βαλε μας ολες τα γυαλια!!!:cool:

αμ δεν την είδα βρε καλό μου... :? Μία με τις επισκέψεις, μια με τα βαφτίσια, μία με τις βάρδιες του λάρου.... χάλια!!!! Οι μόνες μέρες που είχαμε επαφή ήταν την 4η μερα του κύκλου (μόλις δηλαδη τελείωσα) και μετά την 14η, την 16η και την 20η... Οπότε, πήγε λίγο στραφι αυτός ο μήνας. Ενταξει μωρε, δεν απογοητευομαι και ιδιαιτερα... εχω και τις διακοπές μπροστά μου! :cool::cool:

JXFXp3.png

Καλέ συμπεθερούλα είσαι μια ακτίδα φωτός με την αισιοδοξία σου!!!! χαχαχαχαχαχα Θα γίνω βίαια αν σε δω μπροστά μου!!!! Το λοιπόν κοίτα τι πρέπει να επαναλαμβάνεις κάθε πρωί:

α. Όλα θα πάνε καλά!!!!

β. Συμπτώματα δεν υπάρχουνε οπότε δεν ψάχνω!!!!

γ. Τα τεστάκια απαγορεύονται!!!!! (μια κοπέλα έκανε την προηγούμενη της χοριακής για να καταλάβεις και βγήκε αρνητικό και την επομένη η χοριακή σούπερ! Τζάμπα κλάμα!!!!)

Κατάλαβες τα κύρια σημεία;;; Η να ρθω εκεί να σου κάνω και εποπτικοποίηση να τα εμπεδώσεις καλύτερα;;;;:P:p:p Σε μαλώνω βρε αλλά επειδή θέλω να είσαι καλά! Και πραγματικά θα κατουρήσω πάνω μου απ τη χαρά μου τη Δευτέρα όταν μας πεις τα θετικά νεα!!!! Δεν μπορείς να φανταστείς!!!! Και μόνο που το σκέφτομαι άστα να πάνεεεεεεεεεεεεε!!!!!

Το λοιπόν...Ετοιμη είμαι για αύριο...Εχω μια μικρή αγωνία που θα με κοιμήσουν αλλά προσπαθώ να το αγνοήσω...Περισσότερη είναι η αγωνία μου να πάνε όλα καλά και να έρθει εκείνη η στιγμή που θα μου πουνε ότι γονιμοποιήθηκαν κάποια και προχωράμε! Ο μομέντος τα συνηθισμένα του άγχη περί σπέρματος!!!! Ελεος!!!! Μια χαρά θα περάσεις του λέω!!! χαχαχαχαχα Και του λέω γιατί δεν παίρνεις και την Τζούλια μαζί να την δεις...να σταρτάρεις! Και μου λέει "Ζήτω που καήκαμε αν περιμένεις να αποδώσω με αυτήν!!!! χαχαχαχαχα Τέτοιες ώρες τέτοια λόγια!!!!

Λάρα μου ευχαριστώ για τις ευχούλες σου! Μια χαρά μου ακούγονται οι μερούλες βρε...και άμα δεν έκατσε αυτή τη φορά...σιγά!!!! Προθέρμανση ήτανε!!!! Αλλά και πάλι ποτέ δεν ξέρεις!!!! Ω ρε γλέντια που έχουμε μπροστά μας!!!!:D

Μικρολού και Βαβιτσιάκι γεια σας! Μικρολού τελείωσε η πρώτη ακατανόμαστη; Bαβιτσιάκι ελπίζω να είσαι καλύτερα!!!!

Δομνινάκι μου και πάλι ευχαριστώ!!!! Ελπίζω να περνάς σούπερ στο Πήλιο ε!!!! Εστω και μακριά από τον Δομνίνο ελπίζω να έχεις πολλές όμορφες στιγμές εκεί!!!!

Ουφ! Πολλή ζέστη στον Όλυμπο σήμερα!!!!

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

καλημερα θεες!!τι κανετε??ακομα και στον ολυμπο ζεστη εχει παμε μπαχαμες!!!:):) εγω ειμαι 6η μερα και τελειωνω...ειχα ομως πολυ αιμα!!μου κανουν και τα ρουχα μου τωρα...μια ευαισθησια στο εντερο μου αφησε η περιοδος αυτη γιατι το εντερο στον κυκλο επηρεαζεται και ειδικα τωρα με τετοιες αλλαγες ορμονων του ηρθαν τα πανω κατω...αυριο θα παρω τον γιατρο ν ατον ενημερωσω να δουμε τι θα μου πει!!!δεν ξερω τι θα κανετε αλλα εγω θα ερθω στη βαφτιση των μωρων σας(οσων προσπαθειτε):):) σκεφτομαι απο τωρα τι θα βαλω!!!:):)καλη επιτυχια!!θα πανε ολα καλα!!:D

Διαφημίσεις

καλημερα θεες!!τι κανετε??ακομα και στον ολυμπο ζεστη εχει παμε μπαχαμες!!!:):) εγω ειμαι 6η μερα και τελειωνω...ειχα ομως πολυ αιμα!!μου κανουν και τα ρουχα μου τωρα...μια ευαισθησια στο εντερο μου αφησε η περιοδος αυτη γιατι το εντερο στον κυκλο επηρεαζεται και ειδικα τωρα με τετοιες αλλαγες ορμονων του ηρθαν τα πανω κατω...αυριο θα παρω τον γιατρο ν ατον ενημερωσω να δουμε τι θα μου πει!!!δεν ξερω τι θα κανετε αλλα εγω θα ερθω στη βαφτιση των μωρων σας(οσων προσπαθειτε):):) σκεφτομαι απο τωρα τι θα βαλω!!!:):)καλη επιτυχια!!θα πανε ολα καλα!!:D

Γεια σου μικρουλάκι μας!!!!

Δε λέω, ωραία στον Όλυμπο αλλά και μια Μπαχαμες δε θα μου κακοπεφτε!!! Φέτος ας βολευτώ με τη Μήλο που τελικά κλείσαμε και βλέπουμε από του χρόνου... :-D

Κιόλας σου κάνουν τα ρούχα σου;;; Μπράβο βρε! Εμένα ακόμα με στενευουν :? Μάλλον οι ενεσεις ηταν δικαιολογια και τα εχω πάρει τα κιλάκια μου κανονικότατα! Ε δε θα σκάσω όμως! Πού θα πάει, θα τα χάσω!

Α! Και εννοείται πως όταν με το καλό ερθει η ωρα, είστε όλες καλεσμένες στα βαφτίσια! (Ακόμα δεν τον κάναμε... που λεει και ο σοφός λαός μας)

JXFXp3.png

Χαχαχαχαχαχα...αχ αυτή η φαγούρα...Πόσο χαμηλά κατέβηκε βρε!!!!! Με πέθανες στα γέλια με την παρασταστικότητά σου βαβιτσικάκι μου!!!! χαχαχαχαχαχα Τι ζώον είμαι όμως ε; Γελάω με τον πόνο σου!

Αχ καλή μου...ελπίζω να ναι γρήγορα περαστικά!!!! Τι στο καλό! Ποιος σε μάτιαξε βρε; Φτου φτου φτου!!!!

Πότε δεν περιμένεις να έρθει η ουστ από δω;;;

Στις 26 του μηνα την περιμένω και εχω την εντυπωση πωσ οσο και αν δεν θελω θα έρθει η ρουφιανα, κατι δεν καναμε καλά εχω πόνους περιόδου αλλα απο τώρα ρε γαμ... ???? εχω μια μικρή ελπίδα οτι δεν είναι σημάδια περιόδου αλλα πολυ μικρή γιατι ειναι πολυ νωρις αλλα πάλι δεν ξέρω δεν ξέρω μπερδευομαι και απογοιτευομαι....

μικρολινακι μου χαιρομαι που είσαι καλήτερα φαινεται απο χιλιομετρα...

κοριτσακια μου ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ!!!!!!

lJiup3.png

M1otp3.png

συμπεθερουλα μου!΅μπηκα να σου πω καλη επιτυχια!!΅ολα θα πανε καλα..θα κανεις νανι για λιγα λεπτα κ μετα που θα ξυπνησεις θα εχεις ενα φουσκωμα.θα αρχισεις να τρως πολλα ασπραδια αυγων,θα δεις τιποτα δεν ειναι!΅κ ο μομεντος να μη μασαει,κι ο δικος μου ενα ντιβιντακι χτυπησε εκει στο κεντρο,με αγνωστο περιεχομενο!αχ..περιμενουμε νεα με αγωνιαααααααα!!!΅ο θεος μαζι σου...κ μαλωσε με οσο θες,ειμαι ανεπιδεκτη μαθησεως κ επειδη ειναι κ η δουλεια σου αυτη,αφηνομαι στα χερια της ειδικου!΅πολλα φιλιααααα...

fUCCp2.png

svjYp2.png

λαρακι μηλο πηγαμε περισι..απιστευτα ομορφο..οσο για τα βαφτισια..κι ακαλεστες θα ερχομασταν!!κ δεν αργουν πολυ αποτι υποψιαζομαι..χιχιχιχιχ

Mικρο τι μας λες?χωρας στα παλια τζιν σου?εγω γιατι δεν επανηλθα ποτε,μου λες?κ εχω κατι ρουχα στην ντουλαπα πλεον διακοσμητικα??μπραβο σου παντως!

΅Mπαμπιτσιακι 26 κι εσυ..αντε να δουμε τι μερα θα ειναι αυτη που θα ξημερωσει..θα ειναι της αγ.παρασκευης παντως,μεγαλη χαρη της ας μας βοηιησει..αυρι το μυαλο μας θα ειναι στην συμπεθερουλα...

fUCCp2.png

svjYp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...