Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 11 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Ακόμα μια νύχτα έμεινε για να φτάσω στην 5η εβδομάδα. Πέμπτη απόγευμα το ραντεβού με τον γιατρό που θα μου κάνει υπέρηχο, με την ευχή να μου πει.. πως όλα είναι καλά, ώστε να αντέξω μια εβδομάδα ακόμα, να ακούσω τον μαγικό ήχο της καρδιάς του μωρού ή ακόμα και δύο καρδιών. Τελικά είτε πρώτο είτε δεύτερο παιδί, όντως οι αγωνία είναι η ίδια.. και η ευχή μια: να είναι όλα καλά..! Θλιβερό να είναι μόνο αυτό σε αυτό το φόρουμ άνθρωποι που μπορώ να μοιραστώ αυτό που σκέφτομαι.. και να ξέρω πως θα το καταλάβουν.. Δεν πειράζει όμως.. αρκεί να πάνε όλα καλά.. Καλό βράδυ..!

Αγαπημένη μου όλα καλά θα είναι,με το καλό να μας πεις τα «διπλά» νέα!Έχεις δίκιο,όποιο δάχτυλο κ να κόψεις το ίδιο δεν θα πονέσει;Ετσι δεν λενε;Εμείς είμαστε εδώ για να μοιραζόμαστε τα πάντα γιατί ολες περνάνε το ίδιο κ καταλαβαίνουμε η μια η την άλλη.Εύχομαι τα καλυτερα!❤️

Τεχνητή εμμηνόπαυση 2!!!!!

Recommended Posts

Κοριτσάρες μουουουουουου!!!!! Επιτέλους!

Όπως καταλάβατε, υιοθέτησα το ονομα που μου εδωσε το μομεντακι!!! (Η the-yan ειμαι καλε!)

Επειδή ειμαι στη δουλεια και πήζω σαν το γιαουρτι, θα τα πουμε λίγο πιο μετα!

Φιλακια!!!!!!

JXFXp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κοριτσάρες μουουουουουου!!!!! Επιτέλους!

Όπως καταλάβατε, υιοθέτησα το ονομα που μου εδωσε το μομεντακι!!! (Η the-yan ειμαι καλε!)

Επειδή ειμαι στη δουλεια και πήζω σαν το γιαουρτι, θα τα πουμε λίγο πιο μετα!

Φιλακια!!!!!!

Γιούπιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!

Επιτέλους κατέφτασε η λάρα!!!!!:D:D:D:D:D

Κι εγώ είμαι σχολείο τώρα και θέλω να βαράω το κεφάλι μου στον τοίχο από τη βαριεστημάρα...τελευταία μέρα σήμερα...ούτε μαθητές έχουμε ούτε τίποτα!!!! :rolleyes:

Θα τα πούμε μετά τότε που θα μπορείς!!!!

Καλωσόριιιιιιιιιιιιιιιισσσσσσσσσσεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεςςςςςςςςςς!!!!!!:D

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Γιούπιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!

Επιτέλους κατέφτασε η λάρα!!!!!:D:D:D:D:D

Κι εγώ είμαι σχολείο τώρα και θέλω να βαράω το κεφάλι μου στον τοίχο από τη βαριεστημάρα...τελευταία μέρα σήμερα...ούτε μαθητές έχουμε ούτε τίποτα!!!! :rolleyes:

Θα τα πούμε μετά τότε που θα μπορείς!!!!

Καλωσόριιιιιιιιιιιιιιιισσσσσσσσσσεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεςςςςςςςςςς!!!!!!:D

Καλώς σας βρήκα αγαπουλιτσες μου!! Μένει η μακαπουλα τωρα!

Τυχερούλα, τελευταια μέρα.... μου λειπουν οι εποχες που ημουν καθηγητρια... Δε βαριεσαι, καλα ειμαι και τωρα!

Βρε κοριτσι, πως εβαλες την φωτο στο προφιλ; Ανεβαζω μια φωτογραφια από τον υπολογιστη κ μου λέει οτι απέτυχα! Αααα, δε με θέλει καθόλου μου φαινεται!

JXFXp3.png

Καλώς σας βρήκα αγαπουλιτσες μου!! Μένει η μακαπουλα τωρα!

Τυχερούλα, τελευταια μέρα.... μου λειπουν οι εποχες που ημουν καθηγητρια... Δε βαριεσαι, καλα ειμαι και τωρα!

Βρε κοριτσι, πως εβαλες την φωτο στο προφιλ; Ανεβαζω μια φωτογραφια από τον υπολογιστη κ μου λέει οτι απέτυχα! Αααα, δε με θέλει καθόλου μου φαινεται!

Ξέχασα πώς την έβαλα...Τώρα να κοιτάξω μπας και θυμηθώ να σου πω!!!!! :D

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Καλέ αφού δεν χρειάζεται να κάνεις κάτι εξειδικευμένο...επεξεργασία avatar, διαλέγεις μια φωτογραφία κάνεις browse...και τσουπ μπαίνει (φτάνει να μην είναι μεγάλη εννοείται)! Χμ...τι πάει λάθος; Λες να μην αντέχει ο διαχειριστάς την τόση ομορφιά σου; Τι στο καλό!!!!:D

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Διαφημίσεις

Καλέ αφού δεν χρειάζεται να κάνεις κάτι εξειδικευμένο...επεξεργασία avatar, διαλέγεις μια φωτογραφία κάνεις browse...και τσουπ μπαίνει (φτάνει να μην είναι μεγάλη εννοείται)! Χμ...τι πάει λάθος; Λες να μην αντέχει ο διαχειριστάς την τόση ομορφιά σου; Τι στο καλό!!!!:D

χαχαχαχαχα!!!!! καλό! οχι, δεν ειναι μεγαλη η φωτογραφία!

Τελος παντων, θα το δοκιμασω από το σπιτι γιατι ο υπολογιστής που εχω στη δουλεια ειναι καιει κάρβουνο..

JXFXp3.png

καλε, τωρα ειδα οτι την πήρε!!! Ε ναι λοιπόν! Αυτη ειμαι! Ιδια κ απαραλλαχτη... Η ομοιότητα στους αγκωνες είναι καταπληκτική! ΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!

Κι εγω από κει σε κατάλαβα!!!!! χαχαχαχαχα

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Γλυκιές μου φιλενάδες κατέφτασα κι εγωωωωω!!!!!! έστω τελευταία και καταϊδρωμένη! Η mkp είμαι, αν δεν με καταλάβατε καλέ! Άλλαξα το όνομα αναγκαστικά, γιατί δεν δεχόταν όνομα με 3 χαρακτήρες. Τόσες μέρες σας διάβαζα βέβαια, αλλά πως μας την έσπασαν έτσι?

8Ca9p3.png?4RvX25wl

Διαφημίσεις

Γλυκιές μου φιλενάδες κατέφτασα κι εγωωωωω!!!!!! έστω τελευταία και καταϊδρωμένη! Η mkp είμαι, αν δεν με καταλάβατε καλέ! Άλλαξα το όνομα αναγκαστικά, γιατί δεν δεχόταν όνομα με 3 χαρακτήρες. Τόσες μέρες σας διάβαζα βέβαια, αλλά πως μας την έσπασαν έτσι?

Καλώς ήρθεεεεεες!!! Σε καταλάβαμε καλέ! Αφού εσύ είχες απομείνει από την παρεούλα μας. Αντε, μαζευτήκαμε! Σιγά που θα χωριζόμασταν εμείς!

JXFXp3.png

Κοριτσάκια μου, θα βγω λιγο εκτός θέματος αλλά θέλω την συμπαράσταση σας..

Χτες εκανα υπέρηχο στο στηθος οπως και κάθε χρόνο καθώς έχω διάφορα καλοήθη ογκιδια που πρέπει ομως να παρακολουθώ. Μάλιστα το 2007 είχα αφαιρέσει ενα γιατι ειχε μεγαλώσει πολύ. Χτες λοιπόν μου ειπε ο γιατρός που τα παρακολουθεί ότι έχω βγάλει άλλα 4 συν πολλές κυστες και πρέπει πάλι να κάνω υπέρηχο σε 6 μήνες. Αυτό που με ανησυχησε είναι που μου είπε-εμμέσως πλην σαφώς-ότι αν δεν μείνω έγκυος με φυσιολογικό τρόπο, να μην σκεφτώ την εξωσωματική γιατι τα φάρμακα που δίνουν μπορεί να αλλάξουν τα ογκιδια από καλοήθη σε κακοήθη.. Και πριν προχωρήσω σε εξωσω (αν τελικά δεν γίνεται αλλιως) να σκεφτώ τι θέλω πιο πολύ. Ενα παιδί με κινδυνο να έχω προβλημα στην υγεία μου ή την υγεία μου;;; Ρε κοριτσια μου, με αγχωσε... Οχι οτι θα χρειαστεί να κάνω εξωσωματική σόνι και καλά αλλά κι αν;;; Ξέρω ότι δεν υπάρχει λόγος να βάζω διάφορα κακά με το μυαλό μου αλλά δεν μπορώ να σταματήσω το μυαλό μου που τρέχει...

JXFXp3.png

Kαλωσόρισες κι εσύ μακαπούλα!!!! Τα καταφέραμε να μαζευτούμε επιτέλους! Ποιος μας πιάνει τώρα!!!! Να δούμε αν θα μας διώξουν και από δω!!!! χααχαχαχαχαα Τι γίνεσαι εσύ; Εχουμε κανένα νέο;

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Κοριτσάκια μου, θα βγω λιγο εκτός θέματος αλλά θέλω την συμπαράσταση σας..

Χτες εκανα υπέρηχο στο στηθος οπως και κάθε χρόνο καθώς έχω διάφορα καλοήθη ογκιδια που πρέπει ομως να παρακολουθώ. Μάλιστα το 2007 είχα αφαιρέσει ενα γιατι ειχε μεγαλώσει πολύ. Χτες λοιπόν μου ειπε ο γιατρός που τα παρακολουθεί ότι έχω βγάλει άλλα 4 συν πολλές κυστες και πρέπει πάλι να κάνω υπέρηχο σε 6 μήνες. Αυτό που με ανησυχησε είναι που μου είπε-εμμέσως πλην σαφώς-ότι αν δεν μείνω έγκυος με φυσιολογικό τρόπο, να μην σκεφτώ την εξωσωματική γιατι τα φάρμακα που δίνουν μπορεί να αλλάξουν τα ογκιδια από καλοήθη σε κακοήθη.. Και πριν προχωρήσω σε εξωσω (αν τελικά δεν γίνεται αλλιως) να σκεφτώ τι θέλω πιο πολύ. Ενα παιδί με κινδυνο να έχω προβλημα στην υγεία μου ή την υγεία μου;;; Ρε κοριτσια μου, με αγχωσε... Οχι οτι θα χρειαστεί να κάνω εξωσωματική σόνι και καλά αλλά κι αν;;; Ξέρω ότι δεν υπάρχει λόγος να βάζω διάφορα κακά με το μυαλό μου αλλά δεν μπορώ να σταματήσω το μυαλό μου που τρέχει...

Αχ βρε λάρα μου. Τι είναι κι αυτό τώρα; Κοίτα! Προσπάθησε να μην το σκέφτεσαι γιατί έτσι κι αλλιώς την εξωσωματική μάλλον δεν θα την χρειαστείς αφού θα επανέλθεις δριμύτερη τώρα και θα τσακώσετε σύντομα το μπεμπέ!!!! Θετικά να σκέφτεσαι!!!! Είμαι σίγουρη πως θα τα καταφέρετε μόνοι σας έτσι κι αλλιώς! Είναι θέμα χρόνου!!!! Κι αυτό με την εξωσωματική έτσι κι αλλιώς είναι για όλες μας δίλημμα, είτε το συζητάμε είτε όχι...γιατί κακά τα ψέματα με τόσα φάρμακα που παίρνουμε όλο και κάποιο κακό κάνουμε στην υγεία μας! Ααααααχχχχχ!!!!

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Κορίτσια πιστεύω ότι με τα φάρμακα της εξωσωμ. ποτέ δεν θα είμαστε σίγουρες. Υπάρχουν γιατροί που μου έχουν πει ότι δεν έχουν σχέση με άλλες αρώστιες κι ότι αν προκύψει κάποια στιγμή κάτι άλλο θα είναι τυχαίο. Υπάρχουν κι άλλοι όμως που μου έχουν πει να μην τα χρησιμοποιήσουμε και πολύ γιατί σε βάθος χρόνου είναι πολύ πιθανόν να δημιουργήσουν άλλα προβλήματα. Τι να πω, πιστεύω ότι χρειάζεται ένα μέτρο σε όλα αυτά.

Κατά τ'άλλα, πήγα και σε άλλο γιατρό, ο οποίος πάνω-κάτω μου είπε τα ίδια με τον προηγούμενο. Θα χρειαστεί να επαναλάβω τις ορμονολογικές στον επόμενο κύκλο+την εξέταση που μου είπατε και εσείς.

8Ca9p3.png?4RvX25wl

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...