Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια καλημέρα...Μη λέτε άλλο για καινούριες εξετάσεις ,θα τρελαθώ...Είπα να ξανά πιάσω το σπορ της εξωσωματικής μετά από 10 χρόνια κ να το πάω τέρμα χαλαρά,αλλά δεν μβλ αφηνετε😏😏

Το χαλαρό έχει μέσα μια λαπαροσκόπηση ,και μια βιοψία ενδομητρίου....μη το συνεχίζετε😂

• Χαχα 1

Τεχνητή εμμηνόπαυση 2!!!!!

Recommended Posts

Καλησπέρα σε όλα τα κοριτσάκια.. Τι μου κάνετε;

Kriskris ένα έχω να σου πω.. Όταν ήμουν έγκυος ακριβώς το προηγούμενο βράδυ πριν πάω να κάνω τον πρώτο υπέρηχο ο Δομνίνος με σύγχισε τόσο πολύ που αισθάνθηκα ακριβώς όπως αισθάνθηκες κι εσύ μετά τον καυγά με τον κροίσο.. Δεν λέω, συγχίστηκα πάρα πολύ και στενοχωρήθηκα ακόμη περισσότερο διότι οι άντρες είναι γουρούνια τελικά και δεν καταλαβαίνουν τίποτε αλλά την επόμενη μέρα το είδα το φασολάκι μου και ήταν μια χαρά..

Μη μου στενοχωριέσαι, μη μου αγχώνεσαι και μην συγχίζεσαι.. Γράψε τον Κροίσο κανονικότατα αυτή την περίοδο.. Τώρα το πιο σημαντικό στη ζωή σου είναι ο εαυτός σου και τα φασολάκια σου..

Όσο για το Πηλιωρίτικο μπεμπέ που λέτε.. Μόνη μου είμαι η κακομοίρα στο Πήλιο.. Ο Δομνίνος δουλεύει και μάλιστα σκληρά...

Φιλάκια στα υπόλοιπα κοριτσάκια και θέλω να μαθαίνω μόνο ευχάριστα νέα...

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κοριτσακιααααααααααααααααααααα μουυυυυυυυυυυυυυ...σας αγαπω!!

δομνινακι οντως σε αυτη την φαση σκεφτομαι μονο τα φασολακια μου!αυτα δεν ξρω αν σκεφτονται εμενα κ μου κανουν την χαρη να μεινουν!!α εισαι μοναχουλα?ε καλα,οταν γυρσεις στην βαση τοτε!αν κ προτιμουσα τα πηλωτικα μπεμπε!!!!!

συμπεθερουλααααααααααααααααααααααααααα..μη μου τραβας καλε τα μαλλια ποναω!!!!!!!!!!!παρασκευη τελικα πουλι μου!αντε ολα καλα να πανε,ο θεος μαζι σου να ειναι ματια μου!!!!!αχ θα περιμενωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω.................δεν μου φτανει η δικη μου αναμονη!!!!!

λαρακι μου γλκο,σημερα ειμαστε καλα με τον κρισο!τον δημιουργησ βεβαια τις απαραιτητες τυψεις..οτι αν κατι στραβωσει φταιει αυτος μπου με συγχησε!!!!!!!χιχιχιχιιχ..μετατοπιση ευθυνων,καργα!!!εσυ θες διακοπουλες ε?κι εγω......ποτε θα παις αδεια?

μικρακι ολα καλα να σου πανε απο δω κ περα!!!

το μπαμπιτσιακι ακομα σεξ κανει κ χαθηκε??χαχαχαχχαχα

fUCCp2.png

svjYp2.png

Καλημερα στις ομορφες!!!!

Δομνινακι, πως τα περνάς στο όμορφο Πηλιο;; Ασε, μη μου πεις καλύτερα... μπορώ να το φανταστω!

Κρισκρις, η δημιουργία τύψεων είναι γυναικείο προσόν... χαχαχαχα!!!! Αδεια θα πάρω 16-29 Αυγούστου... έχω ακόμα μέρες...

JXFXp3.png

οταν οι αλλοι θα γυρναν κ θα πειζουν..εσυ λαρακι θα τους χαιρετας με λευκο μαντηλι!!κι εγω δεν ξερω πως θα πορευτω..λεω αν χτυπα ξυλο ερθει αρνητικο αποτελεσμα μετα θα φυγω καποια στιγμη με τον κρισο...ηθελα να παω χανια φετος..αν ερθει το μπεμπε δεν πειραζει,χαλαλι..ας μην παω...θα παω καμια χαλκιδικη ομως!

fUCCp2.png

svjYp2.png

Διαφημίσεις

Γεια σαααααααςςςςς!!!!

Συμπεθερούλα μου γιεα οσυ βρε!!!! Πλησιάζουν οι μέρες κι έχω μια αγωνία για σένα άλλο πράμα...και ένα θετικό προαίσθημα έχω για σένα πάλι άλλο πράμα!!!!:D:D:D

Τα αβγουλάκια μου παραμεγαλώνουν...άντε να δούμε πότε θα τα βγάλουμε από κει μέσα...Πολύ μας πήρε!!!!!

Λάρα κι ο μομέντος τότε θα πάρει άδεια και μόνο τότε αν ξεπορτίσουμε κι εμείς..Είδωμεν!!!!

Καλέ βαβιτσιάκι πού είσαι; Αντε φτάνει τρελλίτσες! Πέρασαν οι κρίσιμες μέρες!!!!!:P

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

συμπεθερα ας παραμεγαλωσαν.οσο πιο ωριμα τοσο πιο σιγουρη η γονιμοποιηση!΅τι διαστασεων τα βλεπετε?εκει γυρω στα 21 χιλ τα παιρνουν..αντε μανα μου κι εγω αγωνιω για σενα!΅κ για ολα τα κοριτσια φυσικα που περιμενουμε ανακοινωσεις..εγω απλα περιμενω τωρα..σημερα θα βγουμε καμια βολτα για ψωνακια χαλαρα,να ξεσκασω λιγο..μηπως κ μεσα που καθομαι..μαγειρευω,σφουγγαρισα,ολα τα κανω..ε αφου ειπαμε..δεν νιωθω τιποταααααααααααα

fUCCp2.png

svjYp2.png

κοριτσάρες μουουουοουουου, να μαι και γω εχω πηξει στο γραφείο γιατι ειναι η τελευταια βδομάδα πριν αδεια και καθε χρονο το αφεντικό μου οτα ερχετε αυτη η βδομαδα κανει λες και δεν θα ξαναρθω ποτε!!!! οτι μπορεισ να φανταστείς κανουμε στη δουλεια!!!! οτι ναναι!!! καλε σταματησα τις πολλες τρελλες μετα τη φαγουρα στο ματι η φαγουρα καταιβηκε πιο χαμηλα πιο χαμηλα πιο χαμηλα μαλλον επαθα κολπιτιδα ΕΛΕΟΣ με μια αλοιφη ειμαι συνεχια, πηρα τον γιατρο μου, και μου μιλησε λες και ειμαι εγκυος.... μου ειπε μόνο εξωτερικά κανει να βαλω αλοιφη οχι πιο μέσα.... εγω όμως οσο περνανε οι μερες κατι μου λεει πως δεν....

ΑΑΑΑ ΜΙΚΡΟΛΙΝΑΚΙ ΜΟΥ μπραβο κοριτσάρα μου αντε να μπεις και συ σε μια σειρα κοπελαρα μου πολυ χαρηκα!!!!

αντε αλλες δυο μερουλες και μετα σας περιμενω χαλκιδικη ου!ου!ου!ου!γιεεεεεε ξεκινανε οι διακοπες μου!!!!!!!!!!!

lJiup3.png

M1otp3.png

κοριτσάρες μουουουοουουου, να μαι και γω εχω πηξει στο γραφείο γιατι ειναι η τελευταια βδομάδα πριν αδεια και καθε χρονο το αφεντικό μου οτα ερχετε αυτη η βδομαδα κανει λες και δεν θα ξαναρθω ποτε!!!! οτι μπορεισ να φανταστείς κανουμε στη δουλεια!!!! οτι ναναι!!! καλε σταματησα τις πολλες τρελλες μετα τη φαγουρα στο ματι η φαγουρα καταιβηκε πιο χαμηλα πιο χαμηλα πιο χαμηλα μαλλον επαθα κολπιτιδα ΕΛΕΟΣ με μια αλοιφη ειμαι συνεχια, πηρα τον γιατρο μου, και μου μιλησε λες και ειμαι εγκυος.... μου ειπε μόνο εξωτερικά κανει να βαλω αλοιφη οχι πιο μέσα.... εγω όμως οσο περνανε οι μερες κατι μου λεει πως δεν....

ΑΑΑΑ ΜΙΚΡΟΛΙΝΑΚΙ ΜΟΥ μπραβο κοριτσάρα μου αντε να μπεις και συ σε μια σειρα κοπελαρα μου πολυ χαρηκα!!!!

αντε αλλες δυο μερουλες και μετα σας περιμενω χαλκιδικη ου!ου!ου!ου!γιεεεεεε ξεκινανε οι διακοπες μου!!!!!!!!!!!

Χαχαχαχαχαχα...αχ αυτή η φαγούρα...Πόσο χαμηλά κατέβηκε βρε!!!!! Με πέθανες στα γέλια με την παρασταστικότητά σου βαβιτσικάκι μου!!!! χαχαχαχαχαχα Τι ζώον είμαι όμως ε; Γελάω με τον πόνο σου!

Αχ καλή μου...ελπίζω να ναι γρήγορα περαστικά!!!! Τι στο καλό! Ποιος σε μάτιαξε βρε; Φτου φτου φτου!!!!

Πότε δεν περιμένεις να έρθει η ουστ από δω;;;

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

συμπεθερα ας παραμεγαλωσαν.οσο πιο ωριμα τοσο πιο σιγουρη η γονιμοποιηση!΅τι διαστασεων τα βλεπετε?εκει γυρω στα 21 χιλ τα παιρνουν..αντε μανα μου κι εγω αγωνιω για σενα!΅κ για ολα τα κοριτσια φυσικα που περιμενουμε ανακοινωσεις..εγω απλα περιμενω τωρα..σημερα θα βγουμε καμια βολτα για ψωνακια χαλαρα,να ξεσκασω λιγο..μηπως κ μεσα που καθομαι..μαγειρευω,σφουγγαρισα,ολα τα κανω..ε αφου ειπαμε..δεν νιωθω τιποταααααααααααα

Χθες που πήγα συμπεθερούλα μου ήτανε στα 19 περίπου χιλιοστά...κάποια όμως πιο μικρά...σήμερα δεν ρώτησα...αλλά ισχύει...Παρασκευή πρωί πάω για ωοληψία...Εγώ θα πηγαίνω για εμβρυομεταφορά κι εσύ για χοριακή όπως πάμε!!!! Ο απόλυτος συγχρονισμός!!!!:D

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Διαφημίσεις

μια χαρα συγχρονισμενες μας βρισκω..τι,ολα μαζι?διαφορετικα,ετσι για να σπαει η μονοτονια..εμβρυομεταφορα εσυ,ωοληψια εγω..εσυ να με παρηγορεις κ εγω να σου δινω τις ευχες μου...:?:?:?

αχ φιλεναδααααααααααααααααααααα.μακαρι να παν ολα καλααααααααααααααααα για ολες μας εδω μεσα!!ο αντρας μου με κοροιδευει,παλι με τις φιλες σου λεει μιλας???ναι,γιατι παρακαλω???

μπαμπιτσιακι περιμενεις..γυρω στις 26 κι εσυ απο οσο θυμαμαι..για να δουμε τι θα δουμε...εχουμε κ την λαρα παιδια!!κι αυτη καπου εκει περιμενει...αντε να δουμε ξαναλεω...19 μια χαρα πανε συμπεθερουλα,μια χαρα!χαρμα!!!!!!!!!!!!!!!

fUCCp2.png

svjYp2.png

καλημερα κοκονα μου!!!!3 αλλα τι 3...ασε,οσο πλησιαζει η ωρα τοσο απογοητευομαι..κ μη με μαλωσεις..ετσι νιωθω να μην στο πω?απο συμπτωματα ουτε για πλακα..χθες εκει που εβλεπα τελεβιζιον,λεω απο μεσα μου "τελειωσε,δεν πετυχε"...ετσι στα κουφα!!!σκφτομαι να παρω κανενα τεστ..παλι μ... σκεφτομαι,ε?εντωμεταξυ,στο parents το κανονικο εχει ενα θεμα για εμβρυομεταφορα..αρχισα να γραφω,ολες οι κοπελες του προηγ. μηνα μειναν εγκυες σε δυδιμακια!!λεω μια χαρα..ε,αυτου του μηνα μεχρι τωρα δεν πετυχε καμια....γκρρρρρρρρρρρρρρρ....

για πες μας ομως εσυ,πως τα περνας με τα αυγουλακια σου?αυριο θα τα αποχωριστεις,μιλα τα,πες τα να ειναι φρονιμα κ να γονιμοποιηθουν ολα!!ο μομεντος ετοιμος κι αυτος να δωσει τα παιδια του?χαχχαχαχ!!ολα καλα θα πανε,θα περιμενουμε με τοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοση αγωνια !!!κοιτα μη μας ξεχασεις κ σκασουμε!!!αντε φιλεναδα μου,ολα καλα να πανε!!

οι αλλες οι τσουπρες του φυσικου,τι κανουν?

η δομνινα μας ακομα πηλιο ειναι?μας λειπει...

fUCCp2.png

svjYp2.png

Άκουσα το όνομά μου και έσκασα μύτη..

Ναι ακόμα Πήλιο είμαι και μάλλον θα είμαι μέχρι 1/8... Ο άνδρας μου δυστυχώς δεν κατάφερε να πάρει άδεια και έχει πήξει ο καημένος στη δουλειά στην κωλοΑθήνα και έτσι με έστειλε διακοπές στη... μαμά μου..

Φιλεναδίτσα μου kriskris...επανειλημμένως σου έχω πει ότι το μόνο σύμπτωμα που είχα εγώ γενικώς ήταν το στήθος και αυτό άρχισε να με πονάει 3 μέρες πριν την χοριακή.. μην μου απογοητεύεσαι σε παρακαλώ..

Μομεντάκι φτάνει η μεγάλη μέρα... μπράβο κορίτσι μου... περιμένουμε ενημέρωση..

Μισό να διαβάσω και τα υπόλοιπα!

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...