Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια καλημέρα...Μη λέτε άλλο για καινούριες εξετάσεις ,θα τρελαθώ...Είπα να ξανά πιάσω το σπορ της εξωσωματικής μετά από 10 χρόνια κ να το πάω τέρμα χαλαρά,αλλά δεν μβλ αφηνετε😏😏

Το χαλαρό έχει μέσα μια λαπαροσκόπηση ,και μια βιοψία ενδομητρίου....μη το συνεχίζετε😂

Τεχνητή εμμηνόπαυση 2!!!!!

Recommended Posts

Μπράβο μικρολού μου!!!! Βρε αυτή είναι η μαγεία της ακατανόμαστης που μου είχε λέιψει με τις αρβεκάπ! Η ηρεμία!!!! Ενώ με τις αρβεκάπ μες τα νεύρα και την υπερένταση ήμουνα!!!! Γιούπιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!! (ακόμη πανηγυρίζω για σένα χαχαχαχαχα)

Υ.Γ. Εγώ όμως ΔΕΝ ΘΕΛΩ να ξαναρθει η ακατανόμαστη σε μένα για τους επόμενους 9 μήνες!!!!!:P Και ούτε στη συμπεθερούλα μου εννοείται!!!!!:D:D:D

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα κοριτσιαααααααααααα...σας γραφω επιτελους μονη..εφυγε η αδερφη κ η μανουλα..δεν ε πειραζαν καθολου,ισα ισα με βοηθησαν παρα πολυ,αλλα μικρο το σπιτι εδω,βαβουρα πολυ..εφυγ κ ο κρισο στην δουλεια αλλα οχι για πολυ..θα παρει αδεια την υπολοιπη βδομαδα γιατι δε με εμπιστευεται λεει..θα κανω δουλειες λεει..ε τωρα που εφυγα τακτοποιησα λιγακι...χιχιχιχι..προσεχω βρε κορτσουδια μου..προσεχω πια!!!κατα τα αλλα ηρεμια..ακομη δεν νιωθω τιποτα..δεν εχωτην αισθηση της "μανας"..ελπιζω να μην πεσω μεσα στο ενστικτο μου..μακαρι να πανε ολα καλα..καταλαβα οτι θα ανω χαρουμενους πολλους ανθρωπους μαζι με μενα!!εσεις τι κανετε βρε τσουπρες μου?

συμπεθερα τι κανουν τα αυγουλακια μας?οτε πας στν γιατρο?ποτε με το καλοη ωοληψια?ες μας καλε τα νεα σου!!!!!!περιμρνουμε με αγωνια!!

λαρα τελειωσε το σκ,για επανεμφανισου τωρα!

δομνινακι ετσι οπως χαλαρωνεις,κανονισε να πιασεις κανενα πηλιωτικο μπεμπε!!!

μπαμπιτσιακι ξερω που εξαφανιστηκες..απο πολυ σεξ εσαι τεζα!!!!

μικρο φιλια!!

fUCCp2.png

svjYp2.png

Καλημέρα Θεές!!!! Και καλή βδομάδα σε όλες μας!!!!!:D

Συμπεθερούλα μου βλέπω έχεις καλούς φρουρούς δίπλα σου ε!!!! χαχαχααχα Πώς σε καταλαβαίνω που λες ότι θα κάνεις πολλούς χαρούμενους γύρω σου αν πετύχει!!!! Αχ...κι εγώ έτσι νιώθω και με κάνει να το θέλω ακομη περισσότερο! Πότε θα κάνεις χοριακή είπαμε;

Εγώ έχω σήμερα ραντεβού το μεσημέρι...Για να δούμε!!!! Τα αβγουλάκια απ ότι είδαμε το Σάββατο μεγαλώνουν και γενικά πήρε μπρος και η οιστραδιόλη....Απλά παρατείναμε λίγο τις ενέσεις...Απ ότι μου είπε η ωοληψία θα γίνει την Πέμπτη...Θα ξέρω πιο σίγουρα σήμερα...Ουφ!!!! ΑΓΩΝΙΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!!!

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Διαφημίσεις

Καλημέρααααααααααα!!!!! Καλέ, τι ωραία πράγματα διαβάζω;;;;

Καταρχήν, ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ Μικρολου!!!!! ΜΠΡΑΒΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ!!!! ΟΕ ΟΕΟΕΟΕΟΟΟΟΟΟ!!!! Αντε κοριτσάκι, θα ηρεμήσεις κι εσύ τώρα! ΠΟλύ χαρηκα που είσαι πολύ καλύτερα από πριν! (για τους πόνους εννοω). Αντε να παρεις τη ζωη σου πάλι στα χερια σου και να την απολαυσεις τωρα στο επακρο!!!!

Κρισκρισακι μου, απόλαυσε τη "βασιλεία" σου τώρα και άσε τους άλλους να κουράζονται! Εσυ εχεις πολύ χρόνο μπροστά σου να κουραστείς όταν με το καλο έρθουν τα αγγελούδια σου!!! ΚΑΙ ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!

Μομεντακι μου! Είδες που όλα πάνε καλά;;; Ε, αργησε λίγο το συστημα αλλά όπως λένε, το καλό πραγμα αργεί να γίνει!

Δομνινάκιιιιιιιιιιι!!!!! Διακοπές ακουω, Πηλιο ακουω, και σε ζηλευωωωωωω....

Babitsiaki, τον έχεις ξεκάνεις τον ανθρωπο καλέ, αστον να πάρει μια ανασα!! χαχαχαχαχαχα!!!!!

Κοριτσακια μου, νιώθω πολύ περηφανη που έγινα νονα!!! Είχα απιστευτο αγχος αλλα και τρελη χαρα μαζί!!! Περιττο βεβαια να σας πω ότι η βαφτιστήρα ήταν μια μικρή θεά!!! (εμοιασε στη νονα.... χαχαχαχαχα)

JXFXp3.png

Kαλημέρα θεές!!!! Καλημέρα Όλυμπε!!!!:D

Λάρα μου πήγα και χτες και σήμερα το πρωί στο γιατρό...Το απόγευμα θα μου πει τελικά αν προχωράμε Πέμπτη ή Παρασκευή!!!!

Πώς είσαι συ; Πώς πάει η δουλειά;

Οι υπόλοιπες θεές που είναι; Καλέ; Θα κατεβείτε από τον Όλυμπο να πάτε διακοπούλες;;;:rolleyes::D

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Διαφημίσεις

πεμπτη η παρασκευη?ιδου το ερωτημα..συμπεθερουλα πας αργα κ σταθερα κ ειμαι σιγουρη,θα πετυχεις!εγω καλα,σπιτι..μαγειρεψα κ συμμαζεψα,πια σηκωνομαι κανονικα..συνεχιζω να μην νιωθω τιποτα..μονο χθες ειχαμε ενα τρικουβερτο καβγα με τον κρισο για διαφορες μ..... Κ δεν κοιμηθηκα καθολου καλα κ πονουσε ολη μου η κοιλια,οχι μονο χαμηλα..κι ενω ξερει,αυτο το διαστημα πρεπει να μου λεει μονο ναι,αυτος εκει,τον χαβα του..ηρεμια θελει αλλα τελικα ειμαστε τοσο ανωριμοι κ οι δυο που δεν μπορουμε να την εχουμε..δυστυχως..

fUCCp2.png

svjYp2.png

κοριτσια τι κανετε???εγω ειμαι 4η μερα περιοδου και εχω μια μικρη κραμπα...

αλλα με ενα παυσιπονο τις προηγουμενες μερες με κρατουσε ολη την ημερα, ΕΝΑ παυσιπονο που δεν με επιαναν με τιποτα πριν...στις 2 ωρες περνουσε η ελαχιστη δραση τους!!αρα κοριτσια ειναι καλο αυτο ε??δεν μπορω να πιστεψω οτι ισως η ταλαιπωρια μου περασε...προσπαθω να ειμαι συγκρατημενη για να μην απογοητευτω...

Kriskris, μην ξανακουσω χαζομαρες του στυλ "ειμαστε ανωριμοι", "αυτα βλέπουν τα μωρα κ θα την κάνουν" και άλλα τετοια πετυχημένα γιατι θα έρθω από εκει και θα σε βουτηξω από το μαλλί κακομοίρα μου!!!! Βρε καλό μου, τα νευρα και των 2 τώρα είναι τεντωμένα... έχετε ταλαιπωρηθεί και οι δυο σας πολύ... Δώστε μωρε τόπο στην οργή... Το ξέρω ότι δεν είναι ευκολο αλλά προσπαθήστε για τα μωρακια σας!!!

Μομεντακι, είπαμε.... αργα και σταθερά! Το λέει και η συμπεθέρα!

Μικρολουλουδάκιιιιι!!! Είδες βρε;;; Από εδώ και πέρα όλα θα πάνε καλά!!!! Πίστεψε το!

κοριτσακια μου, τα εχω παιξει.... πολλη δουλεια... ΘΕΛΩ ΔΙΑΚΟΠΕΕΕΕΕΕΕΣΣΣΣΣ!!!!!

JXFXp3.png

Ενα θα σας πω...Αυτό το αργά και σταθερά με φοβίζει λιγάκι...Μόλις μίλησα με το γιατρό και μου είπε Παρασκευή πρωί για ωοληψία! Αχ...πολύ καιρό δεν πήρε η φάση μου; Τελοσπαντων...τον εμπιστεύομαι...απλά κλονίζεται λίγο η εμπιστοσύνη μου κάθε λίγο και λιγάκι! Παρασκευή λοιπόν!!!! Ουφ!!!!

Λάρα όταν θα πας από τη συμπεθερά πες μου και μένα να έρθω μαζί σου να την τριχομαλλίσουμε μαζί!!!! Ελεος! Τι είναι αυτά που σκέφτεσαι; Τα φάρμακα μας κανουν νευρικές! Αυτό είναι δεδομένο! Νευρικοί είναι και οι αντρούληδες μας! Μια κουβέντα να πει ο ένας παραπάνω και αρχίζει ο παγκόσμιος! Οπότε για κρατηθείτε λίγο και όλα καλά θα πάνε! Βρε συ! Τη Δευτέρα θα ξέρεις! Και η Δευτέρα είναι κοντά!!!!!:)

Μικρολοόυ μου μα ποσο χαίρομαι που σε ακούω καλά!!!!:D

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...