Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, Bubble24 είπε:

Και πότε ενδείκνυται; Σε ποιες περιπτώσεις πρέπει κανείς να το κάνει;

Καλημέρα! Το prp ενδομητρίου συνήθως γίνεται αν το ενδομήτριο σου είναι κάτω του 7 ή δεν έχει καλή εικόνα. Βέβαια αντικειμενικά το ενδομήτριο μπορεί να μην μεγαλώνει για πρακτικούς λόγους πχ συμφύσεις ή ινωμυωματα ή πολύποδες ή άλλα. Οπότε προσωπικά θεωρώ πως έχει μεγαλύτερη αξία η υστεροσκοπηση πρώτα και το prp σαν τελευταία λύση αφού έχεις δοκιμάσει όλα τα άλλα. Προσωπική μου άποψη αυτό. Έφαγα τα λυσσακά μου δεν πήγαινα σε ετ χωρίς υστεροσκοπηση εγώ. 
      Επισης μπορεί να στο προτείνουν και σε κάποιες άλλες περιπτώσεις εκτός εξωσωματικής και κάποιοι γιατροί μπορεί να το προτείνουν ούτως ή άλλως άσχετα με το πάχος του δικού σου ενδομητρίου. 
      Το prp ωοθηκών προτείνεται σε φτωχές ανταποκρίτριες με χαμηλή ΑΜΗ, δεν θυμάμαι αν κοιτάνε και τις άλλες εξετάσεις και τι άλλες προϋποθέσεις υπάρχουν εκεί. Δεν το έχω ψάξει ιδιαιτέρως αλλά είχα διαβάσει ένα άρθρο που στα κλινικά αποτελέσματα είδαν μέχρι και βελτίωση της ΑΜΗ μετά το prp ωοθηκών απλά θέλει 3 κύκλους σίγουρα για να δεις αποτελέσματα. 

πρίν από 30 λεπτά , Anastasia2005 είπε:

Κορίτσια καλημέρα...Μη λέτε άλλο για καινούριες εξετάσεις ,θα τρελαθώ...Είπα να ξανά πιάσω το σπορ της εξωσωματικής μετά από 10 χρόνια κ να το πάω τέρμα χαλαρά,αλλά δεν μβλ αφηνετε😏😏

Το χαλαρό έχει μέσα μια λαπαροσκόπηση ,και μια βιοψία ενδομητρίου....μη το συνεχίζετε😂

Καλημέρα! Είμαστε χαλαρές πανάθεμά μας… 😂

1 ώρα πρίν, kate82 είπε:

@dimi.tra 5 χρόνια θέλω να πάρω μπουφέ και συνεχεια κανουμε πισω λογο της εξωσωματικης ,σίγουρα δεν θα πάρουμε και τώρα γιατί ξεκινάμε την ετ όταν μου έρθει η περίοδος και αν όλα είναι καλά φυσικά, αλλά βάλανε οι περισσότεροι το tbi που βολεύει και αν είναι και λίγο οικονομικό το έπιπλο ίσως και να μπορέσουμε. @Neverstop έχεις δίκιο το polihome είναι δίπλα αν το επόμενο ραντεβού είναι μέχρι τέλη Φεβρουαρίου θα πάω να τα δω από κοντά...

Να σου πω αν τον θες τόσο πολύ πάρε ένα μπουφέ! Ισως νιώσεις και καλύτερα! Εγω πήγα και πήρα χαλιά μετά την ωοληψια μου 😂

8 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Αύριο το απόγευμα έχω τον υπέρηχο κορίτσι μου.. Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον!❤️ Θα σας γράψω το βραδάκι..

Καλημέρα! Καλή τύχη και περιμένουμε τα νέα σου! Να πάνε όλα καλά 🤞🤞🤞🤞

Τεχνητή εμμηνόπαυση 2!!!!!

Recommended Posts

Γεια σου λάραααααααααααααααααααααα!!!!!

Μα τι πρόγραμμα καλέ είναι αυτό; Μόνο μια λάρα θα το κατάφερνε!!!!!:P:p Λάρεεεεεεε!!!!! Ποιες βιταμίνες και σου ρχεταιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!:P Η μάλλον ποιες ένα ρεντ μπουλ!!!! Το ρεντ μπουλ δίνει φτεράααααααααααααααααα!!!!!!:)

:lol::lol::lol::lol::lol: Ειμαστε τρελοκομείο τελικά!!!

Κοριτσακια μου, φευγω να προλάβω.... Μάλλον θα τα πούμε από Δευτέρα τώρα γιατι δε νομίζω να προλάβω μέσα στο σβκ να μπω καθολου με τα τρεξιματα....

Φιλακιαααααααααααα!!!! ΣΜΜΜΜΜΜΟΥΤΣ!!!!

JXFXp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα τσουπρες μου.πρωινη πρωινη..ε τι να κανω?ολη μερα ξακουραστη ...σαν τα παπουδια ξυπναω απο το χαραμα..δεν ειμαι κ ακινητη,γυρναω εδω μεσα στο σπιτι..αλλα δεν νιωθω τιποτα ρε κοριτσαρες μυ..τιποτα..γιατι ρε γμτ?

λαρακι καλο σκ..αμαν,ολο με κοσμο μου ειστε,τι κοινωνικο ζευγος!το βραδυ ομως..θα ειστε οι δυο σας μονο.......εννοω καλος ο κοσμος αλλα μην ξεχναμε κ τις δουλειες μας!!τα τεστακια στα προτεινα μονο για μια φορα,ισα ισα να δεις λιο ποτε κανεις ωορηξια..οχι για συνεχη χρηση!

δομνινακι μου καλο σκ κ σε σενα.για την καμπυλη ημουν εντελως σιγουρη οτι θα ειναι αψογη..το σωματακι σου ειναι στην πολυ καλη του φαση κοπελαρα μου,δοξα τον θεο!

συμπεθερακι μου γλυκο..σε περιμενω να ειμαστ στο κρεβατι κ να τα λεμε!!αντε,λιες μερες εμειναν απο την ωοληψια!!ολα να παν καλα!!!!να τα λεμε ειναι ενα θεμα βεβαια..εχω ενα αργο ιντερνετ κ την μαμα μου κερβερο που ολο θελει να βλεπω τι γραφω..γκρρρρρρρρρρρρρρρ..με εχουν τρελλανει μαμα κ κρισος....

μπαμπιτσιακι εσυ συνχα εκει το εργο,αλλα θα ελεγα σε πιο χαλαρους ρυθμους.οι γιατροι συνιστουν μερα παρα μερα.απο την αλλη φτου σκορδα,σας χαιρομαι πιτσουνια μου!!!

φιλια κ στις υπολοιπες,εχουμε εδω κ καιρο χασει το μακαπουλακι μας..λπιζω να το βρουμε..

ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ,ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΤΙΠΟΤΑ???ΝΑ ΑΝΥΣΗΧΩ???

fUCCp2.png

svjYp2.png

Συμπεθεράάάάάάάάά μου!!!!! Τι να νιώθεις καλέ; Μια χαρά σε βρίσκω!!!!:D Πολύ νωρίς είναι να για νιώσεις κάτι! Ασε που μπορεί και να μην έχεις κανένα απολύτως σύμπτωμα μέχρι το τέλος!!!!

Μην ανησυχείς βρε αγχωμένο πλασματάκι!!!! Μια χαρά πάνε όλα!!!! Ασε τα εμβρυάκια σου ήσυχα να βρουν μια γωνίτσα να κρατηθούν!!!!

Ε ψιτ!!!! Μικρούλικαααααααααα!!!!! Εκεί να μείνετε ε!!!!!:D

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

κοριτσιαααααααα!!!!!!ΗΡΘΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!!:):):)το πρωι που ξυπνησα πονουσα λιγο,ειχα την κραμπα που νιωθω παντα και ξερω οτι ηρθα περιοδο...τωρα εχω ενα μουδιασμα στα ποδια,κραμπουλες και ενα κομπιασμα στη μεση...γενικα αυτα πριν την ενεση τα ενιωθα οταν εβλεπα χρωματισμενα υγρα στην αρχη και μετα οταν ερχομουν κανονικα γινοταν παρτυ...τωρα εχω κανονικοτατη ροη και εχω αυτα τα συμπτωματα!!!ειναι καλο αυτο???ηρθεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!:):-D:P:):-D:P:):-D:P απ τη μια χαιρομαι απ την αλλη φοβαμαι...κυκλοθυμικη!!!!χαχα

ΤΑ ΡΑ ΤΑ ΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜ!!!!!! Τέλος της αρβεκάπ για όόόόλες μας!!!! Ηρθε η ακατανόμαστη και στη μικρολού!!!! Τα ρα τα τααααααααααααααααααμμμμμμμμμμμμμμμμμ!!!!! Μπράβο μικρολού μου!!!! Αχ!!!!! Μου φτιαξες τη μέρα λέμεεεεεεεεεεεε!!!!!:D:D:D

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Διαφημίσεις

να σαι καλα!!!ουφφφφφ!!εγω δεν ειχα μεινει μονο με ρην αρβεκαπ??αν και εχω του πονους μου τωρα,τι να πω...θα με δει και ο γιατρος...εκεινος ηταν αισιοδοξος γιατι να μην ειμαι και γω...:) αλλα περιμενα να ερθω περιοδο και να μη το καταλαβω...το καταλαβαινω ομως μια χαρα τωρα...:confused: μαλλον τα αντισυλληπτικα θα παρουν σειρα...

κοριτσια ποναω παρα πολυ...αυτο δεν πρεπει να ειναι και πολυ καλο...δεν εχω διαβασει για καποια απο εσας να γραφει οτι πονουσε το ιδιο με πριν,ολες λεγατε οτι ειχατε βελτιωση...εμενα η δικη μου ειναι ελαχιστη πχ δεν εκανα εμετο αλλα οι πονοι ειναι εντονοτατοι...:? ο γιατρος μου ειπε να δουμε 2-3 περιοδους μεχρι να κρινουμε...μηπως δεν ειναι αντιπροσωπευτικη η πρωτη περιοδος και παω να σκασω τσαμπα...?

Mikrolou μου σκέψου πως το σύστημα σου τώρα παίρνει μπρος οπότε λογικό είναι η πρώτη περίοδος να μην είναι καθόλου αντιπροσωπευτική!!!! Οπότε μην ανησυχείς! Δώσε χρόνο στον εαυτό σου!!!! Σκέψου τα θετικά της κατάστασης: τέλος η ξηρότητα, οι εξάψεις, τα νεύρα!!!! :P Πιες κανένα παυσίπονο αν πονάς για να ηρεμήσεις λιγάκι και γενικά...κάνε υπομονή μέχρι όλα να πάνε όλα στο φυσιολογικό και πάλι...Σιγουρα είναι απαραίτητη 2-3 κύκλοι ε!!!!

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

ευχαριστω μομεντακι μου να σαι καλα!!!με βοηθας πολυ!!!με επιασε το ντεπον και ειμαι μια χαρα!!οι δικοι μου λενε οτι ειμαι η μερα με τη νυχτα...ουφφφφ!!εφυγε και αυτο...:)

Καλημέρα κορούδες μου καλές!!!!:P

Μικρολού μας μικρουλάκι μπήκα να δω αν είσαι καλύτερα...Τέλεια!!!! Βοήθησε το ντεπόν!!!:) Ετσι!!!! Και τώρα επανερχόμαστε στα θείκά μας!!!!:D:D:D

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Διαφημίσεις

καλημεραααα απο την αγχωμενη φιλη σας..τι ακουω μικρουλι?ηρθε η σαφρακιασμενη?ε οι πονοι δεν θα μας ριξουν τωρα,το θμα ειναι οτι ηρθε!!!!τελος οι βρωμοαρβεκαπ κοριτσαρες!!!συμπεθερουλα μου καλημερα..ειμαι αγχωμενη γιατι ταχα τις 2-3 πρωτες μερες γινεται η εμφυτευση..κ ολες ποναν κ εχουν τραβηγματα..εγω τιποτα..ε πως να μην παει το μυαλο στο κακο?κ τα αλλα 3 γονιμοποιημενα που ηταν για καταψυξη..δεν τα καταφεραν...δυστυχως..αρα αν κατι παει στραβα,ολα απο την αρχη..ε να μην ανησυχω λιγακι??μα ενα σημαδακι απο τα μικρα θελω..τοσα πολλα ζηταω??απο σενα ποτε θα εχουμε νεοτερα?αυριο,ε?περιμενωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω!!!φιλια σε ολες!!!που σιγουρα λιαζεστε σε καποια παραλια............:?

fUCCp2.png

svjYp2.png

Πολύ καλημέρα σε όλα τα κοριτσάκια της παρεούλας μας... Kriskrisako μου σταμάτα να αγχώνεσαι.. είναι ακόμη πολύ νωρίς για να νιώθεις το οτιδήποτε... Από την 9η μέρα της εμβρυομεταφοράς και μετά θα μετράς... όσο για το ότι τα άλλα 3 εμβρυάκια δεν τα κατάφεραν.. Δεν πειράζει κοπελάρα μου διότι πολύ απλά δεν θα χρειαστούν.. Είσαι ήδη έγκυος και δεν το ξέρεις...

Μικρολού μας μπράβο κοριτσάκι μου.. Επιτέλους ήρθε και σε σένα η ακατανόμαστη.. νομίζω ότι είναι ενθαρρυντικό ότι τα συμπτώματα είναι κάπως πιο ομαλά..

Εγώ αυτή τη στιγμή είμαι στο πανέμορφο Πήλιο και κοιτάζω τη θάλασσα από το παράθυρο... Φιλιά πολλά κοριτσάκια μου...

L2qIp2.png

πηλιοοοοοοοοοοοο.......τελειααααααααααααααααααααααα.....δομνινακι μου,ναι,τα εχω παιξει απο το αγχος.ασε που μαλωνω ολο με τον κρισο.ε κλεισμενη εδω μεσα ολα μου φταινε..βλεπουν τα παιδια πως μαλωνουν οι γινεις κ θα φυγουν αρον αρον.....ελπιζω πως οχι,γιατι αυτα τα αγαπαμε πολυ κ τα θελουμε...

fUCCp2.png

svjYp2.png

Συμπεθερούλααααα μου!!!! Ηδη σου απάντησε το Δομνινάκι και όπως σου είπε: είναι πολύ νωρίς ακόμα!!!!:D Το λοιπόν μικρούλικα εκεί να μείνετε ε!!!! Και να μην πάτε πουθενά!!!:D Βλέπεις κάθε μέρα θα τους το λέω οπότε δεν έχουνε να πάνε πουθενά!!!! Καλέ συ από το άγχος σου διαταράσσεις το ορμονικό σου σύστημα!!!! Ηρέμησε, χαλάρωσε και απόλαυσε την ξάπλα και την εξυπηρέτηση των΄αλλων!!!!:P Είσαι εγκυούλα ήδη απλά πρέπει να κάνεις υπομονή για να το μάθεις σε λίγες μερούλες!!!! Αντεεεεεεεεεεεεεε!!!!!!:D:D:D

Γεια σου Δομνινάκι στο Πήλιο!!!!:D:D:D Ελπίζω να περνάς ωραία!!!!!

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

αχ κοριτσια νιωθω τοσο ηρεμη...και σημερα που ειμαι στη 2η μερα εχω μια κραμπουλα και λιγο πονο απλα να μ θυμιζει οτι εχω περιοδο...πηρα παυσιπονακι και χαλαρωνω!!!κρισκρισ μου θα ειναι ηρεμα τα μωρακια σου γι αυτο δεν εχεις ενοχλησεις!!!:) να περνατε καλα οοοοολλλλεεεεεεςςςςς!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...