Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Τα φάρμακα του ΕΟΠΠΥ που παίρνεις από το φαρμακείο του ΕΟΠΠΥ δεν έχουν συμμετοχή. Είναι δωρεάν. Και το κόστος τους είναι γύρω στα 700-900€ ανάλογα τι θα σου γράψει και τι μπορεί να δικαιολογήσει η απόφαση. Τα φάρμακα του φαρμακείου έχουν την συμμετοχή τους κ επειδή δεν παίζουν με γενόσημα και πάρε πχ το πιο φθηνό αλλά πρέπει να πάρεις αυτό που θέλει ο γιατρός μπορεί να βγει αρκετά τσιμπημένη η συμμετοχή. Εγώ βέβαια έδωσα στην συμμετοχή 50€ σύνολο αλλά είμαι επαρχία και η φαρμακοποιός είναι η μαμά της κουμπάρας μου οπότε να πω τι; 🫢 

Θα συμφωνήσω στο θέμα ανδρολόγος πάρα πολύ σημαντικό! 

Μαρη κ εσύ σε έπιασε να πάρεις μπουφέ τώρα;;; 😂

Οι άλλες μιλάνε για έπιπλα 😂 το prp ενδομητρίου που συζητάνε παραπάνω είναι μια τεχνική ενίσχυσης του ενδομητρίου σου στην ουσία με δικό σου αίμα που το φυγοκεντρουν και σου βάζουν το πλάσμα (νομίζω) σαν ένεση με καθετήρα στη μήτρα. Διφορούμενες οι απόψεις για το πόσο βοηθάει γιατί οι μελέτες είχαν πολύ φτωχό δείγμα ασθενών. Υπάρχει και το prp ωοθηκών που κάνεις κάτι αντίστοιχο απλά εκεί τα αποτελέσματα φαίνονται μετά από 2-3 κύκλους. 

Και πότε ενδείκνυται; Σε ποιες περιπτώσεις πρέπει κανείς να το κάνει;

Τεχνητή εμμηνόπαυση 2!!!!!

Recommended Posts

αχχχχχχχχχχχχ..ατιμο ιντερνετ..σας εγραφα ενα σωρο πραγματα κ σβηστηκαν γμτ...καλημεραααααααααα!!!προσπαθω να επικοινωνησω με τις φιλες μου κ δεν μπορω!!!!μου πηρε ενα στικακι για ιντερνετ ο κρισος,για να μη σας χασω αλλα αυτο ειναι τραγικο!!!!σερνεται!!λοιπον τα νεα μου.μου βαλαν 3 νινακια,δυο 10 διαιρεσεων κ ενα 8.απο χθες ξεκουραζομαι ,με αναγκαζουν δηλαδη,κ να σας πω..δεν αισθανομαι κ τιποτα..ουτε πονους ουτε κραμπες ουτε τιποτα..δομνινακι εσυ που εχεις μια εμπειρια τι λες?ειναι κακος οιονος αυτο?αχχχχχχχχχχχχχχχχ

μπαμπιτσιακι νερακι η χαμομηλακι στο ματι..κ συνεχισε εκει δυναμικα αλλα εσυ πηρες φορα!2 φορες την μερα ρε θηριο?

λαρακι συνεχισε κ εσυ την ευχαρηστη προσπαθεια,κ σου εχω ξαναπει παρε τα ψηφιακα τεστ ωορηξιας,ειναι πολυ αποτελεσματικα!

συμπεθερουλα μου..να ακουω νεα απο τις νυφες μου,να ανεβαινω...ολα θα πανε καλα ματια μου..ποτε θα ερθει η αλλη βδομαδα ουτε που θα το καταλαβεις!!

δομνινακι ερχαιται κ η δικη σου ωρα!!!!!

φιλια στις υπολοιπες,σας αγαπω ολες!!

Καλέ συμπεθερούλα μου!!!! Εκεί θα μείνουν το ξέρεις;;;; Και θα είσαι μια εγκυούλα!!!! Πολύ καλές΄οι διαιρέσεις...προχωρημένα είναι και μεγαλώνουν μια χαράάάάάάάάά!!!!! Θέλω κι εγώώώώώώώ!!!! Εκεί να μείνεις...και από βδομάδας με το καλό θα έρθω κι εγώ να παίζουμε αγάλματα μαζί!!!! Κάνε λίγη υπομονή για ακινησία τώρα τις πρώτες μέρες και μετά χαλαρά και λιγο στον καναπέ...και λίγο περιπατούλη στο σπίτι!!!!:)

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Kriskris φιλεναδίτσα μου μια χαρά τα εμβρυάκια σου και οι διαιρέσεις τέλειες.. Μην ανησυχείς.. είναι πολύ νωρίς για να νιώθεις το οτιδήποτε.. Γύρω στην 8η με 9η μέρα της εμβρυομεταφοράς μπορεί να αρχίσεις να νιώθεις κούραση, τσιμπηματάκια στο στήθος, τσιμπηματάκια χαμηλά... μην ανησυχήσεις όμως.. θα' ναι για καλό σκοπό... γιατί τα εμβρυάκια σου θα βολεύονται στην κοιλίτσα σου...

Άντε και σε δύο μήνες θα μαι κι εγώ στη θέση σου και τότε εσύ όντας εγκυούλα και επίσημα πλέον θα μου κρατάς παρεούλα..

Babitsaki μήπως είναι καμιά αλλεργία; γκρρρρρρρρρ αυτό σου έλειπε καλοκαιριάτικα.. Εγώ θυμάμαι το 2006 ακριβώς τέτοια εποχή είχα πάθει μια μόλυνση στο μάτι (ευτυχώς μόνο στο ένα) η οποία δεν έπαιρνε κανένα φάρμακο.. έπρεπε να περιμένω να περάσει μόνη της... χάλια κορίτσια.... αλλά ευτυχώς πέρασε σε 10 μέρες... υπομονή φιλενάδα..

Εγώ πήρα τα αποτελέσματα της εξέτασης ζαχάρου σήμερα και είναι φυσιολογικά... γιούπι... Ο Αύγουστος μας έρχεται εμπρός βήμα ταχύ να καταφθάσουμε όλες μαζί στην εξοχή!

L2qIp2.png

Kriskris φιλεναδίτσα μου μια χαρά τα εμβρυάκια σου και οι διαιρέσεις τέλειες.. Μην ανησυχείς.. είναι πολύ νωρίς για να νιώθεις το οτιδήποτε.. Γύρω στην 8η με 9η μέρα της εμβρυομεταφοράς μπορεί να αρχίσεις να νιώθεις κούραση, τσιμπηματάκια στο στήθος, τσιμπηματάκια χαμηλά... μην ανησυχήσεις όμως.. θα' ναι για καλό σκοπό... γιατί τα εμβρυάκια σου θα βολεύονται στην κοιλίτσα σου...

Άντε και σε δύο μήνες θα μαι κι εγώ στη θέση σου και τότε εσύ όντας εγκυούλα και επίσημα πλέον θα μου κρατάς παρεούλα..

Babitsaki μήπως είναι καμιά αλλεργία; γκρρρρρρρρρ αυτό σου έλειπε καλοκαιριάτικα.. Εγώ θυμάμαι το 2006 ακριβώς τέτοια εποχή είχα πάθει μια μόλυνση στο μάτι (ευτυχώς μόνο στο ένα) η οποία δεν έπαιρνε κανένα φάρμακο.. έπρεπε να περιμένω να περάσει μόνη της... χάλια κορίτσια.... αλλά ευτυχώς πέρασε σε 10 μέρες... υπομονή φιλενάδα..

Εγώ πήρα τα αποτελέσματα της εξέτασης ζαχάρου σήμερα και είναι φυσιολογικά... γιούπι... Ο Αύγουστος μας έρχεται εμπρός βήμα ταχύ να καταφθάσουμε όλες μαζί στην εξοχή!

Δομνινακιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!! Μπραβο κοριτσάρα μου!!! Όλα καλα λοιπόν, πάμε προσω ολοταχως!! Φουλ οι μηχανές! :-D:-D:-D

Ε ρε ποιος μας πιανει λεμεεεεεε!!!!

JXFXp3.png

λαρακι συνεχισε κ εσυ την ευχαρηστη προσπαθεια,κ σου εχω ξαναπει παρε τα ψηφιακα τεστ ωορηξιας,ειναι πολυ αποτελεσματικα!

φιλια στις υπολοιπες,σας αγαπω ολες!!

ρε κοριτσαρα, θα αγχωθω με τα τεστ... το ξέρω! Το είχα δοκιμάσει παλια και κόντευε να μου βγει η ψυχή από το αγχος.... Ότι είναι να γίνει θα γίνει....

JXFXp3.png

Διαφημίσεις

Πολύ γυροφέρνει ο Σάκης εδώ μέσα!!!!:D:D:D Χμ...αλλά εντάξει!!!! Εξάλλου είναι ο ΜΟΝΟΣ άντρας που επιτρέπεται να είναι στον Όλυμπο για ευνόητους λόγους!!!!:):):)

Δομνινάκι μου τέλεια τα νέα σου!!!! Μπράβο!!!! Ο Αύγουστος είναι πλέον κοντά! Γίούπιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!

Λάρα μου ούτε εγώ πάω τα τεστ ωορρηξίας. Μόνο άγχος μου προκαλούνε!!!! Καλέ δώστου εσύ να καταλάβει και να δεις...όλα καλάάάάάάά!!!!:P

Βαβιτσιάκι μου άλλο πάλι και τούτο!!!! Περαστικά σου!!!! Ελπίζω να είναι κάτι που θα φύγει γρήγορα!!!! Αμα πια...τι άλλο θα εμφανιστεί!!!! Κανένα...σποράκι στην κοιλίτσα ίσως;;;;:tongue:

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Πολύ γυροφέρνει ο Σάκης εδώ μέσα!!!!:D:D:D Χμ...αλλά εντάξει!!!! Εξάλλου είναι ο ΜΟΝΟΣ άντρας που επιτρέπεται να είναι στον Όλυμπο για ευνόητους λόγους!!!!:):):)

Δομνινάκι μου τέλεια τα νέα σου!!!! Μπράβο!!!! Ο Αύγουστος είναι πλέον κοντά! Γίούπιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!

Λάρα μου ούτε εγώ πάω τα τεστ ωορρηξίας. Μόνο άγχος μου προκαλούνε!!!! Καλέ δώστου εσύ να καταλάβει και να δεις...όλα καλάάάάάάά!!!!:P

Βαβιτσιάκι μου άλλο πάλι και τούτο!!!! Περαστικά σου!!!! Ελπίζω να είναι κάτι που θα φύγει γρήγορα!!!! Αμα πια...τι άλλο θα εμφανιστεί!!!! Κανένα...σποράκι στην κοιλίτσα ίσως;;;;:tongue:

ελα κοριτσια καντε σεξ οχι φιλους (στο σπιτι κοσμος και τετοια.. ακους λαρουκο!!!!!...) εχω επιφυκιτιδα τελικα και βάζω μια αλοιφουλα... θα περασει ή θα παει και στο αλλο ματι ειναι που μου πεταξε τα ματια εξω ο βαβιτσιος καταλαβατε...... α και χθες που του ειπα δεν κανω τιποτα του κακοφανηκε και θυμωσε οχι που στεναχωριοσασταν μηπως τον κουρασα...

lJiup3.png

M1otp3.png

οσο για το σπορακι εχω κατι ψιλοπονακια στη κοιλια και βγαζω εξανθηματα οπουδηποτε ερχονται και φευγουν...... ειναι συμπτωματα αυτα?????? λετε..... ή μηπως ειναι πολυ νωρις και ειναι η φαντασία μου...... δεν ξερω! δεν ξερω! δεν ξερω!!!!!!

lJiup3.png

M1otp3.png

Διαφημίσεις

ελα κοριτσια καντε σεξ οχι φιλους (στο σπιτι κοσμος και τετοια.. ακους λαρουκο!!!!!...) εχω επιφυκιτιδα τελικα και βάζω μια αλοιφουλα... θα περασει ή θα παει και στο αλλο ματι ειναι που μου πεταξε τα ματια εξω ο βαβιτσιος καταλαβατε...... α και χθες που του ειπα δεν κανω τιποτα του κακοφανηκε και θυμωσε οχι που στεναχωριοσασταν μηπως τον κουρασα...

Χαχαχαχαχαχα...θα με πεθάνεις γέλια!!!! Ναι ναι!!!! σου πέταξε τα μάτια έξω ο βαβίτσιος!!!! χαχαχαχαχαχα

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

καλα εεεε;;;; Λύθηκα στα γέλια!!!! :lol::lol::lol: Ηταν πολύ πετυχημένο αυτό με τα μάτια!!! Περαστικά ρε κουκλί μου....

Οσο για τους φίλους... θα έρθουν σημερα το βραδυ... Οποτε, φευγω από τη δουλειά σε 10 λεπτά, πάω σπίτι, βάζω τον λάρο κάτω, πάω για μανικιουρ-πεντικιουρ, πάω στο σταθμό να πάρω τους φίλους, γυρνάω σπιτι και αποχαιρετώ τον λάρο που θα φύγει για δουλεια... ΚΑΛΟ;;;;; κουραστηκα και μόνο που τα εγραψα.. :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Γεια σου μομενταααααααακιιιιιιιιι, γιουχουουουουουουυυυ (είναι ο αντίλαλος καλέ!)

JXFXp3.png

Γεια σου λάραααααααααααααααααααααα!!!!!

Μα τι πρόγραμμα καλέ είναι αυτό; Μόνο μια λάρα θα το κατάφερνε!!!!!:P:p Λάρεεεεεεε!!!!! Ποιες βιταμίνες και σου ρχεταιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!:P Η μάλλον ποιες ένα ρεντ μπουλ!!!! Το ρεντ μπουλ δίνει φτεράααααααααααααααααα!!!!!!:)

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...