Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Τα φάρμακα του ΕΟΠΠΥ που παίρνεις από το φαρμακείο του ΕΟΠΠΥ δεν έχουν συμμετοχή. Είναι δωρεάν. Και το κόστος τους είναι γύρω στα 700-900€ ανάλογα τι θα σου γράψει και τι μπορεί να δικαιολογήσει η απόφαση. Τα φάρμακα του φαρμακείου έχουν την συμμετοχή τους κ επειδή δεν παίζουν με γενόσημα και πάρε πχ το πιο φθηνό αλλά πρέπει να πάρεις αυτό που θέλει ο γιατρός μπορεί να βγει αρκετά τσιμπημένη η συμμετοχή. Εγώ βέβαια έδωσα στην συμμετοχή 50€ σύνολο αλλά είμαι επαρχία και η φαρμακοποιός είναι η μαμά της κουμπάρας μου οπότε να πω τι; 🫢 

Θα συμφωνήσω στο θέμα ανδρολόγος πάρα πολύ σημαντικό! 

Μαρη κ εσύ σε έπιασε να πάρεις μπουφέ τώρα;;; 😂

Οι άλλες μιλάνε για έπιπλα 😂 το prp ενδομητρίου που συζητάνε παραπάνω είναι μια τεχνική ενίσχυσης του ενδομητρίου σου στην ουσία με δικό σου αίμα που το φυγοκεντρουν και σου βάζουν το πλάσμα (νομίζω) σαν ένεση με καθετήρα στη μήτρα. Διφορούμενες οι απόψεις για το πόσο βοηθάει γιατί οι μελέτες είχαν πολύ φτωχό δείγμα ασθενών. Υπάρχει και το prp ωοθηκών που κάνεις κάτι αντίστοιχο απλά εκεί τα αποτελέσματα φαίνονται μετά από 2-3 κύκλους. 

Και πότε ενδείκνυται; Σε ποιες περιπτώσεις πρέπει κανείς να το κάνει;

Τεχνητή εμμηνόπαυση 2!!!!!

Recommended Posts

κοριτσια απο τον κροισο δεν ζηταω τιποτα,μου την εχει δωσει..απο χθες ολο μη κ μη..με τρελλανε..κ δεν μιλαμε..αυτα βλεπουν τα παιδια μας κ λακιζουν..σου λεει ωραιοι γονεις..τεσπα..ερχεται εκτακτως κ η μαμα απο θεσ.νικη που εφυγε μολις προχθες..η δολια..περιμενε να γινει σαββατο..τεσπα,θα προσπαθησω να ειμαι γερη..με τις ευχες σας πιο δυνατη..θελω τοσο πολυ να σας μιλαω..θα τα καταφερω,θα βρω τροπο..συμπεθερουλα ολα καλα ματια μου,ε?θελω να μαθαινω τα νεα σουυυυυυυυυυυυυυυ..μπαμπιτσιακι..τοσο σεξ μανα μου..εχω να δω τα τελευταια 3 χρονια μαζι!μπραβο σας κ φτου σας!!!!!αχ κοριτσακια..σε λιγο την κανω...

fUCCp2.png

svjYp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

λαρακι thanks honey....αυτες οι αλλεγες με αποσυντονιζουν..ελπιζω να πανε ολα καλα..αν οχι,θα το πιουμε κι αυτο το πικρο το ποτηρι...εννοειται οτι αυτη η γνωστη στο κεντρο,παλι ηταν καπως..περιμενε για βλαστοκυστες...ο γιατρος αραγε τι εχει να πει..ο αντρας μου ψαχνει τα λεφτα μανιωδως..νευριασα..κατσε λεω ρε..αυτοι μας καλεσαν εκτακτως,εμεις θα κοιταξουμε να εχουμε πανω μας 3 χιλιαρικα?τι ειμαστε?απο την μια μερα στην αλλη?απο το ενα πρωι στο μεσημερι?ας περιμενουν,δεν με νοιαζει τωρα..

fUCCp2.png

svjYp2.png

Συμπεθερούλααααααα για πρώτη φορά στη ζωή σου θα έχεις μέσα σου 3 εμβρυάκια βρεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!! Τέλεια είναι!!!!! Να είσαι ήρεμη και θετική!!!! Και να τους μιλάς...να μείνουν εκεί!!!!:P

Αντε μη θυμώσει το βαβιτσιάκι και αρχίσει τις φωνές!!!!

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Καλημέρα λάρα μου!!!! Καλωρίζικο το φορεματάκι...Θα περιμένουμε φωτογραφικό υλικό!!!!:P Καλέ έγραψε τα νεά μου πιο πάνω στο βαβιτσιάκι....μου είπε πως αυξάνεται η οιστραδιόλη μου...αργά αλλά σταθερά...και είδαμε 13 αβγουλάκια...τα οποία μεγαλώνουν σιγά σιγά...Όλα αργά και σταθερά τα κάνουμε!!!! Οπως και να χει, ο ίδιος μου είπε πως απλά θα κάνουμε λίγη υπομονή και ολα καλά θα πάνε...Είδομεν!!!!! Εγώ πάντως αρνούμαι να αγχωθώ άλλα γιατί θέλω να το χαρώ όλο αυτό!!!! και όπου βγάλει...δεν μπορώ να κάνω κάτι περισσότερο....:rolleyes:

Ναι βρε κοριτσι, το είδα μετα ότι είχες γραψει.... :tongue:

Την καλύτερη δουλειά κάνεις.... ας απολαυσουμε κάθε φάση της ζωής μας και ό,τι βγει! Και να δεις ένας παίδαρος/μια κουκλάρα που θα βγει!!!!:D

JXFXp3.png

Καλέ, δε σας προλαβαίνω!!!!! Κριςκρις, μωρε και ο κροισος λογικό είναι να τα έχει λίγο χαμένα τώρα... έχουν γίνει όλα τοσο γρήγορα που φαντάζομαι ότι ακόμα δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει (καλέ, σωστά το έγραψα αυτο;) τι έχει γίνει... Θα το καταλάβει όμως καλά όταν αρχίζεις να φουσκώνεις (κυριολεκτικά και από περηφάνεια)!!! :wink:

JXFXp3.png

Διαφημίσεις

Μα για ποια πικρά ποτήρια μιλάς βρε;;;; Εγω μόνο για σαμπάνια ξέρω...την οποία έχω στο ψυγείο και παγώνει!!!!:D:D:D Και 26 του μήνα θα την ανοίξουμε και θα πιούμεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!! και θα κάνουμε πάρτιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!:D

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Μα για ποια πικρά ποτήρια μιλάς βρε;;;; Εγω μόνο για σαμπάνια ξέρω...την οποία έχω στο ψυγείο και παγώνει!!!!:D:D:D Και 26 του μήνα θα την ανοίξουμε και θα πιούμεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!! και θα κάνουμε πάρτιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!:D

Ετσι, σαμπάνιες να ακούω και παρτι!!!!!!!!!!!!!

Αχ ρε κοριτσια, μάλλον σας έχω ξαναρωτήσει αλλα δε θυμαμαι. Ο κύκλος σας μετα τις ενέσεις, παρέμεινε ιδιος;;; Ρωτάω γιατι χάσαμε πολλές μέρες με τον λάρο κ η μόνη μου ελπίδα είναι να συνεχισει ο κυκλος μου να είναι στις 30-31 μέρες (ειναι και πολλές γμτ!) για να προλάβω... Αν και νομίζω ότι έκανα ωορρηξία πολύ νωρίς, γύρω στη 10η μέρα που φυσικά δεν κάναμε τίποτα :( Σήμερα είμαι στην 15η μέρα κ ξεκινήσαμε δυναμικά χτες... Λέτε να πρόλαβα;;; Γκρρρρρρρρ!!!!! Τα νευρα μου! Κατα τ'αλλα ειναι που δε θα αγχωνομουν!

JXFXp3.png

Ναι εμένα ο κύκλος μου συνέχισε κανονικότατα...οπότε βουρ για μπεμπέ!!!!:P Και πάρε και καμιά βιταμινούλα...μην εξαντληθείς όπως το βαβιτσιάκι!!!!:P:p:p

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Ναι εμένα ο κύκλος μου συνέχισε κανονικότατα...οπότε βουρ για μπεμπέ!!!!:P Και πάρε και καμιά βιταμινούλα...μην εξαντληθείς όπως το βαβιτσιάκι!!!!:P:p:p

Εχω δηλαδη μια ελπιδα.... :-D

Και να ηθελα, δεν μπορώ να εξαντληθω! Ο λάρος δουλευει με βάρδιες και πολλες φορές 12ωρα οποτε υπάρχουν και μέρες που δε βλεπόμαστε γιατι εκείνος φευγει για δουλεια όταν γυρναω εγω και έρχεται όταν φευγω... όπως σημερα ας πούμε...Φοβερο σας λέω! Αντε να κάνεις παιδί έτσι...:P:p

JXFXp3.png

Διαφημίσεις

Βρε φιλεναδίτσα μου Kriskris για καλό το κάνουν αυτό... όσα ξεχωρίζουν και προχωράνε γρήγορα είναι τα καλύτερα και επειδή έχουν περισσότερες πιθανότητες να επιζήσουν και να εξελιχθούν εντός σου δεν θέλουν να το διακινδυνεύσουν και να τα "χάσουν"..

Όλα καλά θα πάνε κοριτσάκι μου, μη μου αγχώνεσαι και στενοχωριέσαι αδίκως.. Να δεις που σε 15 μέρες το αποτέλεσμα θα είναι θετικό και θα γελάμε όλες μας τότε με το άγχος που είχες πριν..

Όποτε μπορείς να μας ενημερώνεις.. το μόνο σίγουρο είναι ότι όλες θα σε σκεφτόμαστε κοριτσάκι..

Εγώ πήγα σήμερα και έκανα και μια εξέταση ζαχάρου - έτσι να μου βρίσκεται αν και είμαι σίγουρη ότι όλα θα είναι καλά διότι στο παρελθόν είχα κάνει καμπύλη ζαχάρου και ήταν όλα φυσιολογικότατα αλλά και επειδή δεν υπάρχει κληρονομική προδιάθεση ζαχάρου στην οικογένεια...

L2qIp2.png

E μη με κοροϊδευεται, βεβαια ήμουν και απροπόνητη μια η αποχη της κρυοπυξίας μια η αποχη τις περιόδου, διαφορετικά δεν κουράζομαι τοσο ευκολα, ο babitsios τα παιξε λίγο οχι απο κουραση και τετοια οχι απλα τρόμαξε γιατι 9 μηνες με την αβερκαπ με κινηγουσε και τωρα τον κινηγουσα εγω, αλλα αν χρειστει να μπηξω τισ φωνες για να μη αγχόνεστε το κάνω το χω και πρόχειρο.... ευτυχώς λειπουν τα παιδια τις οικοδομής κατασκήνωση!!!

λαρουκο εμενα ήταν 27 μέρες ο πρωτοσ κυκλος κανονικά και ωορηξία είχα την 14η αν και δεν το περιμέναμε, κανε εσυ τις προσπάθειες σου ποτέ δεν ξέρεις....

lJiup3.png

M1otp3.png

καλημερα θεες μου.... κοριτσια το ματάκι μου ..... ποναει.... χμχμχμχμχμ μυξοκλαιω.... εχω εναν πόνο σαν να εχω φαει μπουνια απο χθες και σημερα το πρωι ειναι λίγο πρησμένο τι ναι αυτό τώρα αχαχ τουλαχιστον ειναι παρασκευή εσεις τι κανετε κοπελουδες

κρις τι έγινε τα πήρες τα αυγουλάκια σου??? δεν μπορεις να μας πεις ε!! δεν πειράζει η θετική σκεψη μας ειναι μαζί σου κατσε εκει και μη κουνιεσαι..

lJiup3.png

M1otp3.png

αχχχχχχχχχχχχ..ατιμο ιντερνετ..σας εγραφα ενα σωρο πραγματα κ σβηστηκαν γμτ...καλημεραααααααααα!!!προσπαθω να επικοινωνησω με τις φιλες μου κ δεν μπορω!!!!μου πηρε ενα στικακι για ιντερνετ ο κρισος,για να μη σας χασω αλλα αυτο ειναι τραγικο!!!!σερνεται!!λοιπον τα νεα μου.μου βαλαν 3 νινακια,δυο 10 διαιρεσεων κ ενα 8.απο χθες ξεκουραζομαι ,με αναγκαζουν δηλαδη,κ να σας πω..δεν αισθανομαι κ τιποτα..ουτε πονους ουτε κραμπες ουτε τιποτα..δομνινακι εσυ που εχεις μια εμπειρια τι λες?ειναι κακος οιονος αυτο?αχχχχχχχχχχχχχχχχ

μπαμπιτσιακι νερακι η χαμομηλακι στο ματι..κ συνεχισε εκει δυναμικα αλλα εσυ πηρες φορα!2 φορες την μερα ρε θηριο?

λαρακι συνεχισε κ εσυ την ευχαρηστη προσπαθεια,κ σου εχω ξαναπει παρε τα ψηφιακα τεστ ωορηξιας,ειναι πολυ αποτελεσματικα!

συμπεθερουλα μου..να ακουω νεα απο τις νυφες μου,να ανεβαινω...ολα θα πανε καλα ματια μου..ποτε θα ερθει η αλλη βδομαδα ουτε που θα το καταλαβεις!!

δομνινακι ερχαιται κ η δικη σου ωρα!!!!!

φιλια στις υπολοιπες,σας αγαπω ολες!!

fUCCp2.png

svjYp2.png

Kriskris ματακια μουυυυυυυυυυυυυυυ!!!!!! Σου στέλνω ότι θετική ενεργεια εχω και δεν έχω!!!! Αντε αγαπούλα μου, τωρα ξεκουραση και να προσέχεις τα σποράκια εεε;;;

Βαβιτσιακι, μάλλον βγαζεις κριθαράκι ρε καρδούλα μου... Βάλε κομπρέσες με χαμομηλι να σου ηρεμησει λίγο. Η γιαγια μου ελεγε αν αντεχεις, να ριξεις λίγες σταγόνες λεμόνι πάνω στο κριθαρακι και θα φύγει!

JXFXp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...