Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Τα φάρμακα του ΕΟΠΠΥ που παίρνεις από το φαρμακείο του ΕΟΠΠΥ δεν έχουν συμμετοχή. Είναι δωρεάν. Και το κόστος τους είναι γύρω στα 700-900€ ανάλογα τι θα σου γράψει και τι μπορεί να δικαιολογήσει η απόφαση. Τα φάρμακα του φαρμακείου έχουν την συμμετοχή τους κ επειδή δεν παίζουν με γενόσημα και πάρε πχ το πιο φθηνό αλλά πρέπει να πάρεις αυτό που θέλει ο γιατρός μπορεί να βγει αρκετά τσιμπημένη η συμμετοχή. Εγώ βέβαια έδωσα στην συμμετοχή 50€ σύνολο αλλά είμαι επαρχία και η φαρμακοποιός είναι η μαμά της κουμπάρας μου οπότε να πω τι; 🫢 

Θα συμφωνήσω στο θέμα ανδρολόγος πάρα πολύ σημαντικό! 

Μαρη κ εσύ σε έπιασε να πάρεις μπουφέ τώρα;;; 😂

Οι άλλες μιλάνε για έπιπλα 😂 το prp ενδομητρίου που συζητάνε παραπάνω είναι μια τεχνική ενίσχυσης του ενδομητρίου σου στην ουσία με δικό σου αίμα που το φυγοκεντρουν και σου βάζουν το πλάσμα (νομίζω) σαν ένεση με καθετήρα στη μήτρα. Διφορούμενες οι απόψεις για το πόσο βοηθάει γιατί οι μελέτες είχαν πολύ φτωχό δείγμα ασθενών. Υπάρχει και το prp ωοθηκών που κάνεις κάτι αντίστοιχο απλά εκεί τα αποτελέσματα φαίνονται μετά από 2-3 κύκλους. 

Και πότε ενδείκνυται; Σε ποιες περιπτώσεις πρέπει κανείς να το κάνει;

Τεχνητή εμμηνόπαυση 2!!!!!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

λαρακι οντως η μακαπουλα χαθηκε..που πηγε?συμπεθεραααααααααα!!φευγω σχολαωωωωωωωωωωωωωωω..θελω να μαθω τι κανουν τα αυγααααααααααααα σουυυυυυυυυυυυυυ...hellooooooooooooooooooooooooooooooooooo!!!!!!!!!!!!!!

fUCCp2.png

svjYp2.png

Κοριτσάκια μου γλυκά καλή σας μέρα!!!

Έχω ευχάριστα νέα να σας πω...

Καταρχήν το φόρουμ μας έχει γίνει διάσημο και εγώ η ίδια είναι πλέον αδύνατο να κρυφτώ από όσους με ξέρουν.. Τι εννοώ.. Πήγα σήμερα στο κέντρο εξωσωματικής που έχω ήδη αναφέρει για να με δει ο γιατρός, να δούμε τις εξετάσεις και να αποφασίσουμε πως θα προχωρήσουμε..

Μπαίνω μέσα, χαιρετιόμαστε και χαμογελώντας ο γιατρός μου λέει: "Μήπως μπαίνεις σε φόρουμ με θέμα εξωσωματική"; Του απαντάω χαμογελώντας "Μα ναι, φυσικά.. πως το ξέρετε;" Μου λέει: "Μια κοπέλα από εδώ μπήκε και αυτή και είδε το όνομά σου και επειδή είναι τόσο ... κοινό της έκανε εντύπωση και μου το έδειξε..."... Και του απαντάω: άρα ξέρετε ότι μόνο καλά λόγια έχω να πω για σας...

Ο κόσμος μικρός είναι κορίτσια..

Τώρα όσον αφορά τα δικά μου τα νέα... Είμαι πολύ καλά, ο γιατρός είναι αισιόδοξος.. μου είπε ότι από όλες τις εξετάσεις φαίνεται ότι υπάρχει επιβάρυνση λόγω θρομβοφιλίας αλλά με την αγωγή που μου έδωσε ο αιματολόγος θα ρυθμιστεί το θέμα, μου είπε να κάνω εξέταση για το ζάχαρο νηστική για να μου φύγει η ιδέα και μου είπε ότι με την περίοδο του Αυγούστου ξεκινάω... Αδιαθετώ τον Αύγουστο και την 21η μέρα του κύκλου ξεκινώ ενέσεις καταστολής..

Μου αύξησε τη δόση και των ενέσεων καταστολής και των ενέσεων διέγερσης γιατί μου είπε ότι θέλει να προσπαθήσουμε να κάνουμε μερικά ωάρια παραπάνω για να έχουμε περισσότερες πιθανότητες..

Μου είπε ότι ανά πάσα στιγμή τον χρειαστώ σε οτιδήποτε τον παίρνω τηλέφωνο και πως από 25 Αυγούστου θα είναι Αθήνα σε περίπτωση που αδιαθετήσω νωρίτερα και χρειαστεί να κάνω υπέρηχο και αιματολογικές νωρίτερα..

Είναι πολύ αισιόδοξος κορίτσια διότι υπάρχει καινούργια μέθοδος για να αντιμετωπιστεί το θέμα του άνδρα μου και έχουμε πολλές ελπίδες να πάνε όλα καλά αυτή τη φορά!

Είμαι πολύ πολύ πολύ χαρούμενη!

L2qIp2.png

δομνινακι μου...τι καλα νεα!!μπραβο κοπελα μου,καλη αρχη κ ο θεος μαζι σου ματια μου...εγω ειμαι πολυ μπερδεμενη..περιμενα το σαββατο εμβρυομεταφορα με βλαστοκυστες..τελικα με καλεσαν τωρα κ μου ειπαν για σημερα...μου ειπαν ξεχωρισαν 3.λεω τι διαιρεσεις,ειναι καλα?θα τα πειτε με τον γιατρο..λεω τα αλλα 3 τι εγιναν?θα τα πειτε με τον γιατρο...δεν αναπτυχθηκαν οπως θα περιμεναν κ μου τα βαζουν αρον αρον?αν ηταν καλα γιατι να μην τα αφηναν μεχρι το σαββατο?αχ ρε κοριτσια...κ οχι τιποτα αλλο,μετα δεν θα εχω ιντερνετ να σας μιλαω...μονο απο το κινητο αλλα θα μπορω?αχ ρε κοριτσια,τι θα κανω?πως θα ξερω τι πραγματικα εχει συμβει?μομεντακι που χαθηκες?οι υπολοιπες?πεστε μου ενα γεια κ ενα καλη τυχη....

fUCCp2.png

svjYp2.png

καλημέρα ζουζουνες, αντε δομνινάκι η αρχη με τα καλα νεα έγινε απο δω και πέρα μόνο καλα να λέμε όλες, κρισκρισ μου φανταζεσαι να έχουμε νεα μαζί γιουπι!!!! βεβαια εγω λέω πριν της 30 του μήνα να μη χαρω μην εχω κανενα απροοπτο απο το αγχος μου και τσαμπα χαιρομαι... αχ κοριτσια ενα κυμα αισιοδοξίας με καταβαλει για όλες μας!! επίσης ειμαι πτωμα λίγο η ζεστη πολύ το σεξ δεν αντεχω αλλο γιατι ασχετα αν πέρασαν οι μέρες εμεις συνεχίζουμε μήπως και εγινε κανα λαθος στο μετρημα και χασουμε καμια μέρα αλλα ελεος σημερα θα κανω αποχη!! 4 μερες μεσημερι - βραδυ φτανει φτανει πια!! κουτουλαω!!!!!!

λαρουκο τέλειο το φορεμα!!!!! και σου πάει!!!! εγω δεν πάω με κανέναν για ψωνια πρωτον γιατι δεν μπορώ να με περιμένουν αγχόνομαι και δευτερον οπου θέλω να μπω εγώ δεν θελει να μπει ο βαβιτσιος, ουτε για τα δικά του ψωνια παω μαζί του ειναι χειρότεροσ απο καθε γυναικα αν δεν τα δοκιμάσει όλα δεν φευγουμε ακόμα κιαν δεν υπάρχει στο νουμερό του μα τι σπαστικό!!! τον στέλνω με την αδερφή του η την μαμα του χιχιχιχι

μικρολουνακι μου εισαι καλυτερα σήμερα? μομεντακι μου γλυκο εσυ? τι έγινε στον γιατρο αντε πεσ μας!!!

lJiup3.png

M1otp3.png

Διαφημίσεις

καλημερα γλυκουλινακι, καλη επιτυχία μην αγχονεσαι ειπαμε μη κανεις κακό στον ευατό σου, πρεπει να εισαι ήρεμη ματάκια μου, μη δινεις σημασία που δεν σου λενε τίποτα τετοιεσ εντολες εχουν δεν σημαίνει οτι ειχαν ασχημα νέα και δεν σου τα λενε!! θα πας και θα σου τα πει οοολα ο γιατρος ολα καλα θα πανε σου λεω πανε πανε θα σε σκεφτωμαστε ολη μέρα......

lJiup3.png

M1otp3.png

Συμπεθεράάάάάάάάάάάάάά μου θα πάρεις τα μωράκια σου σπίτι σήμερα!!!!!!! Αχ τι καλά! Τι καλάάάάάά!!!! Το ότι ξεχώρισαν τρία είναι πολύ καλό βρε...γιατί σημαίνει ότι προχωράνε στις διαιρέσεις και τώρα είναι καλύτερο να συνεχίσουν στο περιβάλλον της μήτρας σου...Είναι ρίσκο να τα αφήσουν περισσότερο "έξω" από εσένα γιατί μπορεί να μην αντέξουν...ενώ στο δικό σου σώμα θα συνεχίσουν το ρυθμό τους!!!! Οπότε ΟΛΑ ΚΑΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!Καλέ τι σημαίνει δεν έχεις ιντερνετ σπίτι; Επρεπε να βάλεις!!!! Ουφ! Καρδιακές θα γίνουμε δυο βδομάδες να μην μαθαίνουμε νέα από σένα...πώς θα κάνουμε παρέα όταν θα είμαι κι εγώ στο κρεβάτι; Ε ε ε ε ε ε;;;; Το λοιπόν πάρε τον Κροίσο να οργανωθεί΄για σε παρακαλώ!!!!!:P Μην αγχώνεσαί...όλα καλά θα πάνε!!!! Ηρεμη να είσαι και θετική σκέψη!!!! Το άγχος το φύγαμε είπαμε!!!! Αφού το έδιωξε το βαβιτσιακι με τις φωνές που έβαλε!!!!! Αντε λάρα έλα να τραγουδήσουμε το σάκη μαζί να πάρει τα πάνω της τος κριςκρισάκι!!!! ΄Ολα καλάάάάάάάά ΄΄ολα καλά θα σου πάνεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!!!

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Βαβιτσικάκι μου καλημέρα...Τα ίδια κάνω κι εγώ με τα ψώνια...Μακριά κι αγαπημένοι!!!!!:P:p:p

Το λοιπόν τα νέα μου είναι πως θα βάλω τα δυνατά μου να μην είμαι γρουσούζικη κότα γιατί χθες είδαμε...13 μικρά αβγουλάκια..Υπάρχουνε...μεγαλώνουνε...αλλά αργά...Ο γιατρός μου είπε πως όλα πάνε καλά αλλά αργά...και απλά θα κάνουμε υπομονονή...Ωοληψία μάλλον την ερχόμενη Τετάρτη...Είδομεν...!!!! Ουφ! Πάει κι αυτό ελπίζω!!!! Κατα τ'αλλα το άγχος το κλώτσησα και το έριξα κάτω από τον Όλυμπο!!!! Γκρεμοτσακίστηκε!!!! Αφου δεν μπορώ να ελεγξω όλη αυτή την κατάσταση τι να κάνω; Αστα να πάνε! Ό,τι βγει! Για καλό είναι!!!! Υπομονή θα κάνω και θα είμαι φρόνιμη!!!! χαχαχαχαχαχαχαχα

Η ανυπομονησία όμως ανυπομονησίααααααααααααααααααααααααα!!!!!:-D:-D:-D

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Διαφημίσεις

Βαβιτσικάκι μου καλημέρα...Τα ίδια κάνω κι εγώ με τα ψώνια...Μακριά κι αγαπημένοι!!!!!:P:p:p

Το λοιπόν τα νέα μου είναι πως θα βάλω τα δυνατά μου να μην είμαι γρουσούζικη κότα γιατί χθες είδαμε...13 μικρά αβγουλάκια..Υπάρχουνε...μεγαλώνουνε...αλλά αργά...Ο γιατρός μου είπε πως όλα πάνε καλά αλλά αργά...και απλά θα κάνουμε υπομονονή...Ωοληψία μάλλον την ερχόμενη Τετάρτη...Είδομεν...!!!! Ουφ! Πάει κι αυτό ελπίζω!!!! Κατα τ'αλλα το άγχος το κλώτσησα και το έριξα κάτω από τον Όλυμπο!!!! Γκρεμοτσακίστηκε!!!! Αφου δεν μπορώ να ελεγξω όλη αυτή την κατάσταση τι να κάνω; Αστα να πάνε! Ό,τι βγει! Για καλό είναι!!!! Υπομονή θα κάνω και θα είμαι φρόνιμη!!!! χαχαχαχαχαχαχαχα

Η ανυπομονησία όμως ανυπομονησίααααααααααααααααααααααααα!!!!!:-D:-D:-D

ποσο σε καταλαβαινω στο θεμα της ανυπωμονησιας δεν φαντάζεσαι μα να περιμενουμε κατι... συνεχεια και εγω ειμαι και στραβόξυλο κανε με οτι θες μη με βάλεισ να περιμένω τρελλενομαι!!!!

lJiup3.png

M1otp3.png

ποσο σε καταλαβαινω στο θεμα της ανυπωμονησιας δεν φαντάζεσαι μα να περιμενουμε κατι... συνεχεια και εγω ειμαι και στραβόξυλο κανε με οτι θες μη με βάλεισ να περιμένω τρελλενομαι!!!!

Αχ Βαβιτσιάκι μου!!!! Το ίδιο κι εγώ!!!! Τρελλαίνομαι..πνίγομαι....Αστα!!!

Αααααα!!!! Δηλαδή και οι δυο μας μια χαρά θα περνάμε την αναμονή της χοριακής και μετά των υπερήχων για το μπεμπέ και τις εξετάσεις κλπ κλπ...Μόνιμη τρέλα ένα πράμα!!!!:P:p:p

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Kriskris μου γλυκο μου!!!!!! Θα συμφωνήσω με όλα όσα προείπαν τα κοριτσάκια!!! Μην βάζεις με το μυαλό σου διαφορα αγαπουλα μου! Τώρα θα έχεις ζουζουνακια στην κοιλιτσα σου και πρέπει να είσαι αισιοδοξη και χαρούμενη για να δουν κι αυτά τι καλη μαμα που έχουν!!! Ματάκια μου, ολα θα πάνε καλά και δεν το λέω για να σε καθησυχάσω, το πιστεύω βαθιά μέσα μου! ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ κοριτσάρα μου! Και βρες καλέ και ένα τρόπο να μας ενημερώσεις.... μη μας αφήσεις στην αγωνία! Και για να σιγοντάρω τη συμπεθέρα: Ολα καλαααααααααα, ολα καλά θα σου πάνεεεεεε!!!!

Babitsiaki, έτσι, να συνεχίσεις να είσαι αισιοδοξη και σε βλεπω μαζί με την κρισκρις να μας ανακοινώνετε τα ευχαριστα! Αλλά βρε πουλάκι μου κι εσυ, είπαμε, μια φορά την ημέρα, μέρα παρά μέρα.. όχι πρωι-βραδυ, τον ξέκανες τον άνθρωπο! χαχαχαχαχα!!!!!

Δομνινακι, πολυ καλά νεα κοριτσάρα μου! Μπράβο!!! Αντε ρε κοριτσια, κι από εδώ και πέρα να λέμε τι ώραιες μεγάλες κοιλιές που έχουμε!

Βρε μομεντακι, τι εγινε καλέ στον γιατρό;;; Πες μααααααας...!

JXFXp3.png

Καλημέρα λάρα μου!!!! Καλωρίζικο το φορεματάκι...Θα περιμένουμε φωτογραφικό υλικό!!!!:P Καλέ έγραψε τα νεά μου πιο πάνω στο βαβιτσιάκι....μου είπε πως αυξάνεται η οιστραδιόλη μου...αργά αλλά σταθερά...και είδαμε 13 αβγουλάκια...τα οποία μεγαλώνουν σιγά σιγά...Όλα αργά και σταθερά τα κάνουμε!!!! Οπως και να χει, ο ίδιος μου είπε πως απλά θα κάνουμε λίγη υπομονή και ολα καλά θα πάνε...Είδομεν!!!!! Εγώ πάντως αρνούμαι να αγχωθώ άλλα γιατί θέλω να το χαρώ όλο αυτό!!!! και όπου βγάλει...δεν μπορώ να κάνω κάτι περισσότερο....:rolleyes:

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...