Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Τα φάρμακα του ΕΟΠΠΥ που παίρνεις από το φαρμακείο του ΕΟΠΠΥ δεν έχουν συμμετοχή. Είναι δωρεάν. Και το κόστος τους είναι γύρω στα 700-900€ ανάλογα τι θα σου γράψει και τι μπορεί να δικαιολογήσει η απόφαση. Τα φάρμακα του φαρμακείου έχουν την συμμετοχή τους κ επειδή δεν παίζουν με γενόσημα και πάρε πχ το πιο φθηνό αλλά πρέπει να πάρεις αυτό που θέλει ο γιατρός μπορεί να βγει αρκετά τσιμπημένη η συμμετοχή. Εγώ βέβαια έδωσα στην συμμετοχή 50€ σύνολο αλλά είμαι επαρχία και η φαρμακοποιός είναι η μαμά της κουμπάρας μου οπότε να πω τι; 🫢 

Θα συμφωνήσω στο θέμα ανδρολόγος πάρα πολύ σημαντικό! 

Μαρη κ εσύ σε έπιασε να πάρεις μπουφέ τώρα;;; 😂

Οι άλλες μιλάνε για έπιπλα 😂 το prp ενδομητρίου που συζητάνε παραπάνω είναι μια τεχνική ενίσχυσης του ενδομητρίου σου στην ουσία με δικό σου αίμα που το φυγοκεντρουν και σου βάζουν το πλάσμα (νομίζω) σαν ένεση με καθετήρα στη μήτρα. Διφορούμενες οι απόψεις για το πόσο βοηθάει γιατί οι μελέτες είχαν πολύ φτωχό δείγμα ασθενών. Υπάρχει και το prp ωοθηκών που κάνεις κάτι αντίστοιχο απλά εκεί τα αποτελέσματα φαίνονται μετά από 2-3 κύκλους. 

Και πότε ενδείκνυται; Σε ποιες περιπτώσεις πρέπει κανείς να το κάνει;

Τεχνητή εμμηνόπαυση 2!!!!!

Recommended Posts

δομνινακι κ εγω 7 μερες gonal..πολυ γρηγορα οπως βλεπεις..αμα με φωναξουν νωριτερα ξερω τι θα εχει συμβει..δεν θα βαστανε καλα κ θα μου βαλουν οσα ζουν αρον -αρον..κ μη με πεις υπερβολικη...

fUCCp2.png

svjYp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ΒΡΕ ΣΥΜΠΕΘΕΡΑ!!αφου ειδε ωοθηλακια μια χαρα,τι μου λες ακομη δεν ξερω?ξερεις!!12 ωοθηλακια κυρα μου,στραβη εισαι?ειναι μικρα γιατι ετσι πρεπει.απο δω κ περα θα μεγαλωνουν,κ ο αριθμος ειναι θαυμασιος!κ ρε πουλακι μου..φυσικα κ εκτιμαω το καθε σταδιο..απλα ειχα αλλες προσδοκιες ακουγοντας τον αριθμο..δεν θελω ουτε να ειμαι ουτε να φαινομαι αγνομων..αν μη τι αλλο,ειμαι πολυ ταπεινη,αυτο μπορω να το πω για την αφεντια μου..δεν μας ειπες φαρμακα κ δοσεις ρε πουλακι μου..γιαπες,για πες..σε γιατρους απευθυνεσαι...

Το ξέρω βρε ταπεινούλα μου! Απλά θέλω να είσαι καλά και θετική και να το χαρείς γι αυτό σε πρήζω! Μια συμπεθερούλα την έχω όλη κι όλη! Την θέλω να είναι χαρούμενη!!!!:D

Κάνω 150 μονάδες fostimon και 150 μονάδες merional. Παράλληλα 0.25mg suprefact! Για πέστε για πέστε γιατροί μου!!!!:rolleyes:

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Kriskris μου εγώ θα σου πω ότι αν σε φωνάξουν νωρίτερα πάει να πει ότι θα είναι ορισμένα τα οποία ξεπετιούνται πιο γρήγορα και θέλουν να ρθουν στη μανούλα τους το γρηγορότερο... άρπα την τώρα για να μάθεις να γκρινιάζεις..

L2qIp2.png

Μομεντάκι είναι χαμηλές οι δόσεις και των δύο φαρμάκων.. και της καταστολής και της διέγερσης... λογικό είναι αυτό διότι ήσουν ήδη σε καταστολή τόσο καιρό και δεν θέλει να σου δώσει μεγάλη ποσότητα.. όσον αφορά τις ενέσεις διέγερσης σου δίνει επίσης μικρή ποσότητα ούτως ώστε να είναι σίγουρος ότι μεγαλώνουν σωστά και όχι απότομα.. H superfact νομίζω ότι είναι αντιπηκτική..

L2qIp2.png

χα!δεν ξερω τι λετε..θα σας πω εγω ομως...ΜΕ ΑΝΕΒΑΖΕΤΕ,ΣΑΣ ΑΓΑΠΩ,ΜΟΥ ΓΙΝΑΤΕ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΕΣ Κ ΘΕΛΩ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΜΑΣ....

συμπεθερα,γιατρος γιατρος αλλα με αυτην την φαρμακευτικη δεν συνεργαζομαι,οποτε δεν την ξερω...χιχιχιχιχιχιθελω να μαθαινω πως μεγαλωνει η νυφη μου,ετσι?μεχρι τωρα ολα καλα τα βλεπω παντως....:mrgreen:

fUCCp2.png

svjYp2.png

Διαφημίσεις

Μομεντάκι είναι χαμηλές οι δόσεις και των δύο φαρμάκων.. και της καταστολής και της διέγερσης... λογικό είναι αυτό διότι ήσουν ήδη σε καταστολή τόσο καιρό και δεν θέλει να σου δώσει μεγάλη ποσότητα.. όσον αφορά τις ενέσεις διέγερσης σου δίνει επίσης μικρή ποσότητα ούτως ώστε να είναι σίγουρος ότι μεγαλώνουν σωστά και όχι απότομα.. H superfact νομίζω ότι είναι αντιπηκτική..

Το ότι όμως είναι χαμηλή η δόση δεν υπάρχει κίνδυνος να μην μεγαλώσουν ικανοποιητικά;Χμ...η σουπερφάκτ ήταν αυτή της καταστολής η οποία συνεχίζει και τώρα αλλά μειωμένη...Θα μου δώσει και ασπιρίνη είπε και κάτι άλλο (αυτό μου το είπε όταν του είπα ότι πήγα και εκανα τις αναλύσεις θρομβοφιλίας και περιμένω αποτελέσματα) το οποίο μου είπε πως τα φάρμακα αυτά καλύπτουν την περίπτωση που έχω κάτι τέτοιο...

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

αρα απο οσα λεει η δοκτορ δομνινα...καταλαβαινω οτι...στην περιπτωση της συμπεθερας...ΑΓΑΛΙ-ΑΓΑΛΙ ΓΙΝΕΤΑΙ Η ΑΓΟΥΡΙΔΑ ΜΕΛΙ......

Ελπίζω να μην μείνουμε στην αγουρίδα!!!!!:P:p:p

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

χα!δεν ξερω τι λετε..θα σας πω εγω ομως...ΜΕ ΑΝΕΒΑΖΕΤΕ,ΣΑΣ ΑΓΑΠΩ,ΜΟΥ ΓΙΝΑΤΕ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΕΣ Κ ΘΕΛΩ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΜΑΣ....

συμπεθερα,γιατρος γιατρος αλλα με αυτην την φαρμακευτικη δεν συνεργαζομαι,οποτε δεν την ξερω...χιχιχιχιχιχιθελω να μαθαινω πως μεγαλωνει η νυφη μου,ετσι?μεχρι τωρα ολα καλα τα βλεπω παντως....:mrgreen:

:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Διαφημίσεις

Σίγουρα Μομεντάκι μου δεν θα μείνεις στην αγουρίδα.. Θα φας μέλι με το τουλούμι! Salospir θα σου δώσει (η ασπιρίνη που αναφέρεις).. δεν είναι τίποτε κι εγώ το παίρνω..

Όπως λέει και ο φίλτατος ΣΑΚΗΣ όλα καλά θα μας πάνε! Είμαι σίγουρη!!!!

L2qIp2.png

καλα κοριτσάκια, εχω ρίξει ΤΟ απιστευτο γελιο!!!!! Οταν μαζευόμαστε ολες μαζί έχουμε πολύ πλάκα! Πόσο πολύ θέλω να σας συναντήσω κ από κοντά!

Και τώρα που το θυμήθηκα: ΣΑΑΑΚΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

JXFXp3.png

Σας το είπα;;; Σημερα θα βγω να φωνίσω φόρεμα για τα βαφτίσια της μπεμπουλας! Και φυσικά, όπως πάντα, θα καταλήξω να τσακώνομαι με τον λάρο, εγω να τρέχω μπροστά από τα νευρα μου γιατι δε θα μου αρέσει τιποτα και αυτός από πίσω να με κυνηγάει... Τρελό γέλιο σας λέω! Σκηνικά απείρου κάλλους!

JXFXp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...