-
Από την διαχείριση / Admin news
-
1 ώρα πρίν, Makelen είπε:
Καλησπερα κορίτσι μου..! Αρχικά μιλάμε για βλαστοκυστες 5ης μέρας. Και για ενδομήτριο πάνω από 9 και στις δυο ετ. Στην πρώτη ετ που έπιασα τον γιο μου, είχα βάλει ένα 5ΑΑ και ένα 4ΑΑ. Και τώρα που είμαι έγκυος σε ένα έμβρυο, έβαλα δύο 4ΑΑ.
Αφού ακούτε και ραπ, όλα καλά! Είστε προχωρημένοι!! Χαχ Εμείς ακόμα cocomelon και superinia ακούμε!! Λοιπόν.. όσον αφορά τα συμπτώματα, έχω απ' όλα μεν ΑΛΛΑ ευτυχώς ηρέμησαν οι εντονες ναυτίες εδώ και 3 μέρες, γιατί πήρα τη μεγάλη απόφαση να βάζω το utrogestan κολπικά! Βέβαια αν με δεις το πώς είναι η φάτσα μου την ώρα που το βάζω κολπικά.. σα να έχω πιει ντεπον αναβραζον! Δεν μπορώ καθόλου, αλλά με βοήθησε πολύ στην ανακατωσουρα.. οπότε αξίζει τον κόπο!.
Τα πάντα ακούμε μόνο cocomelon δεν θέλει. Βέβαια θέλει και ποιότητα και ακούμε λάχανα και χαχανα φουλ. Ουράνιο τόξο, μπαμπαλου, λατρεύουμε πατάτα και 10 καβουράκια. Αλλά χορεύουμε και τα ραπ, και τα rnb μην σας πω πως νεογέννητο ηρεμούσε με ρέγκε.
Α πάλι καλά. Αν έφταιγαν τα ουτρο για την ναυτία καλά έκανες!Πώς είναι να είσαι έγκυος και να έχεις και άλλο παιδί;
πρίν από 23 λεπτά , Makelen είπε:Σ ευχαριστω..! Παλαιότερα στα νιάτα μας δεν μας έβρισκαν κάτι. Εντόπισα κάποια στιγμή ότι τα ωάρια μου έσπαγαν νωρίτερα, πριν ωριμάσουν. Δεν το έψαξα γιατί μας είχαν τύχει διάφορα ωστόσο, και είχε ήδη απομακρυνθεί το ενδεχόμενο παιδιού για άλλους λόγους. Αργότερα αρρώστησε ο άντρας μου κ έκανε χημειοθεραπείες. Καταψυξαμε σπερμα να υπάρχει, χωρίς να το πολύσκεφτούμε. Ε και τελικά χρειάστηκε!
Πώς ανακάλυψες ότι σπάνε νωρίτερα τα ωάρια σου οπότε φαντάζομαι ότι ήταν και ανώριμα
-
Τεχνητή εμμηνόπαυση 2!!!!!
-
Θέματα
-
- 10.652 απαντήσεις
- 1.103.527 εμφανίσεις
-
- 11.158 απαντήσεις
- 2.202.743 εμφανίσεις
-
- 977 απαντήσεις
- 493.618 εμφανίσεις
-
- 91 απαντήσεις
- 140.529 εμφανίσεις
-
Είμαι έγκυος! Το πρώτο πράγμα που θα κάνω τώρα που βεβαιώθηκα είναι...
Από CoffeeMaker, in Τα ΧαΛαραααά καφέ !!
- 5 απαντήσεις
- 40.039 εμφανίσεις
-
-
-
- 2.046 απαντήσεις
- 98.208 εμφανίσεις
-
- 10.652 απαντήσεις
- 1.103.527 εμφανίσεις
-
Προς εμβρυομεταφορα 1 2 3 4 72
Από kate82, in Όλες οι κατηγορίες των Καφέ
- 1.069 απαντήσεις
- 71.385 εμφανίσεις
-
Μανουλες 2025 💕❤️ 1 2 3 4 13
Από Maria98, in Θα γίνουμε γονείς το 2024!
- 191 απαντήσεις
- 85.897 εμφανίσεις
-
- 8 απαντήσεις
- 196 εμφανίσεις
-
- 42 απαντήσεις
- 9.303 εμφανίσεις
-
- 10 απαντήσεις
- 234 εμφανίσεις
-
- 21 απαντήσεις
- 4.254 εμφανίσεις
-
- 44 απαντήσεις
- 1.764 εμφανίσεις
-
- 58 απαντήσεις
- 13.599 εμφανίσεις
-
Recommended Posts
Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.
Δημιουργήστε νέα εγγραφή
Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!
Δημιουργήστε νέα εγγραφήΣύνδεση
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα