Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Τα φάρμακα του ΕΟΠΠΥ που παίρνεις από το φαρμακείο του ΕΟΠΠΥ δεν έχουν συμμετοχή. Είναι δωρεάν. Και το κόστος τους είναι γύρω στα 700-900€ ανάλογα τι θα σου γράψει και τι μπορεί να δικαιολογήσει η απόφαση. Τα φάρμακα του φαρμακείου έχουν την συμμετοχή τους κ επειδή δεν παίζουν με γενόσημα και πάρε πχ το πιο φθηνό αλλά πρέπει να πάρεις αυτό που θέλει ο γιατρός μπορεί να βγει αρκετά τσιμπημένη η συμμετοχή. Εγώ βέβαια έδωσα στην συμμετοχή 50€ σύνολο αλλά είμαι επαρχία και η φαρμακοποιός είναι η μαμά της κουμπάρας μου οπότε να πω τι; 🫢 

Θα συμφωνήσω στο θέμα ανδρολόγος πάρα πολύ σημαντικό! 

Μαρη κ εσύ σε έπιασε να πάρεις μπουφέ τώρα;;; 😂

Οι άλλες μιλάνε για έπιπλα 😂 το prp ενδομητρίου που συζητάνε παραπάνω είναι μια τεχνική ενίσχυσης του ενδομητρίου σου στην ουσία με δικό σου αίμα που το φυγοκεντρουν και σου βάζουν το πλάσμα (νομίζω) σαν ένεση με καθετήρα στη μήτρα. Διφορούμενες οι απόψεις για το πόσο βοηθάει γιατί οι μελέτες είχαν πολύ φτωχό δείγμα ασθενών. Υπάρχει και το prp ωοθηκών που κάνεις κάτι αντίστοιχο απλά εκεί τα αποτελέσματα φαίνονται μετά από 2-3 κύκλους. 

Και πότε ενδείκνυται; Σε ποιες περιπτώσεις πρέπει κανείς να το κάνει;

Τεχνητή εμμηνόπαυση 2!!!!!

Recommended Posts

Ααααααααααααααααααααααααααα!!!!! Συμπεθερούλα μου έκανες ήδη την ωοληψία;;;; Μπράβο!!!!!! Και δεν σε ξεχνάμε! Τι είναι αυτά που λες;;;;

Το λοιπόν πολλή μαυρίλα βλέπω στο μήνυμά σου...Αν είναι δυνατόν! Τώρα πήρα φόρα και θα στα πω ένα χεράκι να αρχίσεις να παίρνεις τα πάνω σου!

Πρώτο: έφτασες στη γονιμοποίηση!!!! Και αυτό είναι το σημαντικότερο...Πολλές κοπέλες δεν φτάνουν καν σε αυτό (και μένα αυτός είναι ο φόβος μου:rolleyes:)...Χθες στο καφέ της εξωσωματικής μια κοπέλα που πήγε για ωοληψία φάνηκε πως όλα τα ωάρια ήταν τζούφια...Αν είναι δυνατόν...γιατί είχε πρόβλημα με την οιστραδιόλη της...Σκέψου!!!! Όπως και κάποια άλλη κοπέλα πιο παλιά είχε κάνει ωοληψία..11 ωάρια και δεν γονιμοποίηθηκε κανένα!!!! Οπότε εκτίμησε αυτό που κατάφερες από την πρώτη σου εξωσωματική και όλα καλά θα πάνε όπως σου λέει και η λάρα!!!! Να την ακούς!!!

Όσα κι αν κάνει η επιστήμη δυστυχώς είναι και ο παράγαντας τύχη...κι ο Θεούλης εκεί ψηλά...Ακόμα και μικρογονιμοποίηση να κάνουν δεν σημαίνει ότι γονιμοποιούνται όλα...Το 6 είναι μια χαρά...Και να δεις που θα προχωρήσουν...σίγουρα θα προχωρήσουν...απλά είναι πια θέμα διαιρέσεων....από το ρυθμό που μεγαλώνει το καθένα! Κάνε λίγη υπομονή!!!! Και μην το βλέπεις αρνητικά το πράμα...

Α! Οταν αγχωνόμαστε μέχρι και οι ορμόνες μας επηρεάζονται οπότε και η εμφύτευση!!!! Θετική σκέψη λοιπόν!!!! Εεεεεεε;;;

Συγνώμη για το μεγάλο μήνυμα...αλλά ήθελα να τα πω! Είμαι και φορτισμένη...ε! Δεν θέλω και πολύ!!!!:D

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Kriskris φιλενάδα μου είσαι απαράδεκτη... μα να μην ειδοποιήσεις;;;; Λέω κι εγώ κάτι θα' γινε και θα πήρε τα βουνά..

Κοριτσάκι μου δεν είναι άσχημα τα νέα σου καρδιά μου... Μια χαρά είναι και τα 6 γονιμοποιημένα... Εγώ τι να πω που από 8 ωάρια τελικά μου πήραν 6 και από τα έξι τελικά με μικρογονιμοποίηση γονιμοποιήθηκαν μόνο τα 3; Από αυτά τα 3 το ένα προχώρησε καλά ασχέτως αν τελικά δεν προχώρησε η εγκυμοσύνη..

Κι εσύ που έχεις 6 τα έχεις βάψει μαύρα... Για να συνέλθεις σε παρακαλώ...

L2qIp2.png

Θα βοηθάμε η μια την άλλη.. Θα μαζευόμαστε στα σπίτια εκ περιτροπής και θα χουμε όλα τα μπεμπουλίνια μαζί για να τα ελέγχουμε καλύτερα..

Μομεντάκι τι έγινες εσύ; σε τι φάση βρίσκεσαι;

Εγώ αύριο πάω στο γιατρό μου να δούμε πως θα προχωρήσουμε..

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

καλώς την κ την άλλη περδικα!

Εσύ καλό μου γιατί είσαι φορτισμένη; Τι έγινε χτες στον γιατρό; Πες μου ποιος σε πείραξε να παω να τον ξεμαλλιασω!!!

Χαχαχαχαα Ευχαριστώ λάρα μου!!!! Φορτισμένη είμαι στιγμιαία!!!!:D Δεν μου πε κάτι ο γιατρός...βασικά δεν μου λέει πολλά...και δεν ρωτάω κι εγώ για να μην ψαχνω μετά και να αγχώνομαι! Ακόμη να δω αβγουλάκια...άμα γίνει αυτό θα ηρεμήσω λιγάκι...Δεν ξέρω....

Τι γίνεσαι εσύ; Να σου ζήσει ο λάρος!!!! Καλέ! Όλα τα βάλατε αυτές τις μέρες...κάντε και λίγο χώρο για το "ψήσιμο" του μωρού!!!!:D

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

α ρε συμπεθερουλα..εσας ηθελα να παρω λιγο τα πανω μου..μα δεν φταιω εγω..η εμβρυολογος κ η γνωστη μου μιλουσαν λες κ ηρθε το τελος..σιγουρα θα ξεχασουμε την καταψυξη συμπεθερακι,κι αυτο με ποναει..κ σιγουρα δεν παμε οσο χαλαρα θα πηγαιναμε αν ειχαμε πχ 7-8..λες θα ζησουν?θα συνεχισουν την διαιρεση?ο θεος να τα φυλαει....εγιναν ολα τοσο γρηγορα..σαββατο με ενημερωσαν για την ωοληψια της δευτερας..ηθελα να σας το πω κ το κωλοκινητο δεν εμπαινε στο ιντερνετ...τωρα νεοτερα θα ξερω την πεμπτη..πρωτα ο θεος...εσυ?ολα καλα?πες μου τα νεα σου....και μαλωσε με,το χρειαζομαι....

fUCCp2.png

svjYp2.png

δομνινακι δεν σας ξεχασα λεπτο..δεν εχω ιντερνετ σπιτι..μα κι εμεις χαρα μου μεχρι την πεμπτη δεν ξερω ποσα θα εχουμε..σημερα μας ειπαν 6.σε 2 μερες παλι 6 θα ειναι???καλη επιτυχια για αυριο ματια μου....

fUCCp2.png

svjYp2.png

α ρε συμπεθερουλα..εσας ηθελα να παρω λιγο τα πανω μου..μα δεν φταιω εγω..η εμβρυολογος κ η γνωστη μου μιλουσαν λες κ ηρθε το τελος..σιγουρα θα ξεχασουμε την καταψυξη συμπεθερακι,κι αυτο με ποναει..κ σιγουρα δεν παμε οσο χαλαρα θα πηγαιναμε αν ειχαμε πχ 7-8..λες θα ζησουν?θα συνεχισουν την διαιρεση?ο θεος να τα φυλαει....εγιναν ολα τοσο γρηγορα..σαββατο με ενημερωσαν για την ωοληψια της δευτερας..ηθελα να σας το πω κ το κωλοκινητο δεν εμπαινε στο ιντερνετ...τωρα νεοτερα θα ξερω την πεμπτη..πρωτα ο θεος...εσυ?ολα καλα?πες μου τα νεα σου....και μαλωσε με,το χρειαζομαι....

Αχ βρε συμπεθερούλα μου! Απλά είναι που περνάμε τόσα δύσκολα και είναι κρίμα να μην εκτιμάμε το κάθε στάδιο που καταφέρνουμε να φτάσουμε....΄Ισως αντιδρώ λιγάκι γιατί ακόμη εγώ είμαι πίσω και περιμένω να δω αβγουλάκια...και δεν ξέρω πόσα θα δω...και τι θα γίνει...και αν θα γονιμοποιηθούν κλπ κλπ! Οπότε το ότι έφτασες εδω΄είναι χαρά Θεού! Είδες το Δομνινάκι μας που 3 έβαλε και το ένα προχώρησε; Μια χαρά!!!! Δεν είναι τα πολλά αλλά τα καλά το θέμα! Και τα δικά σου μια χαρά καλούτσικα θα είναι και θα προχωρήσουν...θα το δεις την Πέμπτη που θα σε ενημερώσουν! Και την κατάψυξη τι την σκέφτεσαι τώρα ε; Αφού δεν θα την χρειαστείς! Όλα τα σκέφτηκες! Μόνο αυτό άφησες πίσω! Δεν θα την χρειαστείς λέμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!!

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Kriskris μου έχε υπόψη σου ότι μπορεί να σε ειδοποιήσουν και νωρίτερα από την Πέμπτη για να πας να κάνεις εμβρυομεταφορά.. Αν σε πάρουν δεν θέλω να μου στενοχωρηθείς ή να αγχωθείς.. Για καλό θα είναι...

Μομεντάκι τι δοσολογία ενέσεων κάνεις; λογικά κάτι θα έπρεπε να είχες δει στον υπέρηχο...

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

Ωωωωωωω!!! Βλέπω μαζευτηκαμε εεεεε;;;;

Μομεντακι, υπομονη και πάλι υπομονη... Καλύτερα μου φαινεται που δε σου λένε και πολλά για να μην αγχωνεσαι τσάμπα!

Αχ, αυτό το ψήσιμο.... επεσε πολυκοσμία και το γλυκό όχι δεν ψήθηκε.. ουτε καν πρόλαβε να ετοιμαστεί... χαχαχαχαχαχα!!!!

JXFXp3.png

Θα βοηθάμε η μια την άλλη.. Θα μαζευόμαστε στα σπίτια εκ περιτροπής και θα χουμε όλα τα μπεμπουλίνια μαζί για να τα ελέγχουμε καλύτερα..

Μομεντάκι τι έγινες εσύ; σε τι φάση βρίσκεσαι;

Εγώ αύριο πάω στο γιατρό μου να δούμε πως θα προχωρήσουμε..

Δομνινάκι μου άντε με το καλό! Τι ωραία! Πέρασε ο καιρός κοπέλα μου και φτάνει και η δική σου η σειρά! Πλέον είσαι μια χαρά ενημερωμένη, "οπλισμένη" για όλα! Και όλα καλά θα πάνε...μέχρι τέλους αυτή τη φορά!!!

Εγώ συνεχίζω με τη διέγερση...Μέρα παρά μέρα μου κάνει υπερήχο ο γιατρός μου και κάνω αναλύσεις για την οιστραδιόλη...Από τη πρώτη της διέγερσης έτσι κάνουμε μέρα παρά μέρα...Αν μη τι άλλο νιώθω ότι το ψάχνει...Είχα ανησυχήσει όμως γιατί τις πρώτες 2 μέρες της διέγερσης μου είχε πει πως η οιστραδιόλη μου ήταν χαμηλή...και μου άλλαξε τις μονάδες...Χθες που με εξέτασε μου είπε πως ο οργανισμός μου τώρα βγήκε βασικά από την καταστολή...και όντως το απόγευμα που με πήρε για τα αποτελέσματα της οιστραδιόλης μου είπε πως ανέβηκε και έκανε πολλή διαφορά και συνεχίζουμε τις δόσεις όπως είχαμε πει...Δεν ξέρω Δομνινάκι μου τι σημαίνουν όλα αυτά...ούτε ρώτησα τιμές...Αλλά αγχώθηκα ειδικά μετά που είδα τι έγινε χθες με τη ladida μας στο δίπλα καφέ...

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Kriskris μου έχε υπόψη σου ότι μπορεί να σε ειδοποιήσουν και νωρίτερα από την Πέμπτη για να πας να κάνεις εμβρυομεταφορά.. Αν σε πάρουν δεν θέλω να μου στενοχωρηθείς ή να αγχωθείς.. Για καλό θα είναι...

Μομεντάκι τι δοσολογία ενέσεων κάνεις; λογικά κάτι θα έπρεπε να είχες δει στον υπέρηχο...

Μου είπε ότι είδε πολύ μικρά ωοηθηλάκια γύρω στα 12...Δεν ξέρω...Λογικά στις πόσες μέρες διέγερσης βλέπεις κάτι;:confused:

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Μομεντάκι τα 12 που είδατε μια χαρά αριθμός είναι.. τώρα με τις μονάδες που παίρνεις θα συνεχίσουν να μεγαλώνουν μέχρι να φτάσουν το επιθυμητό μέγεθος.. Πάντως κάθε φορά εξαρτάται από την αντίδραση του οργανισμού το πόσες μέρες χρειάζονται για να φτάσουν τα ωοθηλάκια στο επιθυμητό μέγεθος..

Εγώ έκανα μόνο 8 μέρες ενέσεις και ήμουν έτοιμη για ωοληψία..

L2qIp2.png

ΒΡΕ ΣΥΜΠΕΘΕΡΑ!!αφου ειδε ωοθηλακια μια χαρα,τι μου λες ακομη δεν ξερω?ξερεις!!12 ωοθηλακια κυρα μου,στραβη εισαι?ειναι μικρα γιατι ετσι πρεπει.απο δω κ περα θα μεγαλωνουν,κ ο αριθμος ειναι θαυμασιος!κ ρε πουλακι μου..φυσικα κ εκτιμαω το καθε σταδιο..απλα ειχα αλλες προσδοκιες ακουγοντας τον αριθμο..δεν θελω ουτε να ειμαι ουτε να φαινομαι αγνομων..αν μη τι αλλο,ειμαι πολυ ταπεινη,αυτο μπορω να το πω για την αφεντια μου..δεν μας ειπες φαρμακα κ δοσεις ρε πουλακι μου..γιαπες,για πες..σε γιατρους απευθυνεσαι...

fUCCp2.png

svjYp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...