Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Ελπίδα88 είπε:

Στο εύχομαι μέσα από την καρδιά μου.  Προσπάθησε να μην πέσεις ψυχολογικά.  Εγώ και μόνο που σκέφτομαι ότι όλο αυτό το κάνω για να πάρω στην αγκαλιά μου το παιδί μου, μου έρχεται ένα χαμόγελο. Δύναμη και ψηλά το κεφάλι. 

Αυτό ακριβώς… το ίδιο και εγώ … αχ τελικά οσεσ  περνάμε εξωσωματική ίδια συναισθήματα έχουμε !!όλα θα πάνε καλά!!! 

Τεχνητή εμμηνόπαυση 2!!!!!

Recommended Posts

Μπαμπιτσιάκι, αφού έχεις το οκ από γιατρό & παιδίατρο.... βουρ! Η αλήθεια είναι ότι εγώ μια φορά έκανα ελεύθερο κάμπινγκ ΄(όταν ήμουν πιτσιρίκι με τους γονείς μου) και από τότε όπου ακούω κάμπινγκ τρέχω! Βεβαια αλλιως θα είναι το οργανωμένο αλλά εγώ ούτε να το ακούω! χαχαχαχαχα!!!!

Δομνινάκι μου, ναι από τη διαδρομή προς τον Άγιο ήταν οι φωτο που είδες. Πολύ ωραία διαδρομή ακόμη και με το αυτοκίνητο.

Το αυτοκολλητάκι σου δεν αφήνει τη μανούλα εεε; Πρόσεχε βρε κοριτσακι μη σε πιάσει καμιά μέση... Θα μου πεις, και τι να κάνεις; Ελπίζω η φυσικοθεραπεία να σε βοηθήσει και να ανακουφιστείς.

Μομεντακι μου όμορφο, όντως στις 27/5 ήταν η γιορτή του Αγ. Ιωάννη Ρώσσου και πολύς κόσμος πάει περπατώντας (και μεγαλύτερες αποστάσεις, μιλάμε για 12ωρο περπάτημα!). Είναι μεγάλη εκκλησία που φυλάσσεται το σώμα του Αγίου, ακέραιο, μέσα σε μια γυάλινη προθήκη. Εγώ δεν είχα κάνει τάμα αλλά είπα φέτος θα πάω όπως και να έχει.

Καλέ Καστεράκι, πότε είναι του Αγ. Πνεύματος; Μήπως αφού θα έρθετε Χαλκίδα να βρισκόμασταν για ένα καφεδάκι;;;; Τι λες;

Χριστινάκι, αφού δουλεύει ο ένας από τους δύο θεωρείστε προνομιούχοι γι' αυτό και θα σας τιμωρήσει η εφορία...... Ρε που καταντήσαμε.... Κι εγώ θα πληρώσω φόρο, παρ' όλο που είμαι άνεργη από περσι τον Αύγουστο. Είχα βλέπεις την πολυτέλεια να δουλεύω για 8 μήνες πέρσι οπότε κι εγώ δε θα μείνω ατιμώρητη!

Κρισάκι, τι κάνουν τα αγοράκια σου; Αλωνίζουν; Η μικρούλα πριγκίπισσα στην κοιλίτσα;

Λαγιάκι, εσυ πώς τα πας; Όλο και πλησιάζουν οι μέρες!

Ναι καλέ γιατί όχι, σωστά εσύ απο εκεί είσαι ε; Μαλιστα ο άντρας μου κάποια στιγμή θα πρέπει να πάει να δεί έναν προμηθευτή του οπότε θα είμαι μόνη μου, αν μπορείς να βρεθούμε για καφεδάκι...αντε επιτέλους να γνωρίσω κι εγώ καμια σας, αναποδα ξεκινάω βέβαια αλλά δεν πειράζει χιχι

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημέρα και καλή εβδομάδα, το κοριτσάκι μου ευτυχώς ειναι καλά σήμερα βέβαια το βραδι μου βγαλε ενα βηχαλακι συνεχομενο αλλα ας πουμε οτι ήταν τυχαίο...

ειλικρινά δεν ξέρω τι να κάνω με τις διακοπές απο τι μία δεν εχουμε πολλα χρηματα και θα εχουμε εξοδα, απο τι αλλη δεν τολμώ να σκεφτώ οτι δεν θα κάνω ενα διαλυμα απ ολα αυτα για να πάρω δύναμη για έναν μακρυ και δύσκολο χειμώνα που με περιμένει.. ζορίστικα πολυ το Σαββατοκύριακο, πιο πολυ ψυχολογικα.. ο πυρετος που δεν επεφτε, η κουραση των προήγουμενων ημερών το σπιτι αχουρι που με κουραζε μονο η οψη του... φανταστειτε να ειχα και το αλλο τωρα... ομως πολυ συντομα θα υπάρχει και η Δημητρα θα ξαναρρωστησει τι θα κάνω τοτε μου λέτε?? κρισάκι εσυ τι κάνεις με τα 3??? 4????

ο Μπαμπιτσιος με βοήθησε παραπολυ την παρασκευη την ειχε όλη μερα το Σαββατο το απογευμα πάλι τι κράτησε και με εστειλε για καφέ.. το βράδι δεν το θέλει δεν τον θέλει πρόσπαθησε το Σαββατο το βραδι αλλα ματαια μέχρι που θύμωσε με το μώρο χαχαχα ήμουν στο μπάνιο και το ακουγα να της μιλάει πές μου σου χει κανει τίποτα ο μπαμπακας γιατι κανεις ετσι και με στεναχωρείς αλλα η Δήμητρα μουλάρι την μαμα της..

lJiup3.png

M1otp3.png

Καλησπέρα κοριτσάκια μου και καλή βδομάδα να έχουμε!

Είμαστε πολύ καλά παιδάκια.. Κοιμόμαστε μια χαρούλα το βράδυ, τρώμε όλο μας το φαγητό και έχουμε αρχίσει και καθόμαστε και στο ριλάξ αλλά και στον καναπέ και απασχολούμαστε κάπως δημιουργικά με ένα παιχνιδάκι που κάνει τον ήχο της αγελάδας!

Κάθε μέρα αλλάζει φατσούλα και τον ερωτεύομαι όλο και περισσότερο! Την Κυριακή που μας έρχεται γινόμαστε 3 μηνών άντρες και παρόλα αυτά που φαίνεται σαν ψέμματα.

Σήμερα πήρα και το ΟΚ από τη δουλειά μου και επισήμως γυρνάω στη δουλειά 1η Νοέμβρη και αρχίζω να πληρώνομαι από τέλος Ιουνίου.. Δόξα το Θεό διότι είχαν στριμώξει λίγο τα πράγματα και αν αναγκαζόμουν να πάρω το εξάμηνο θα δυσκολευόμασταν ακόμη περισσότερο.

Ο ΟΑΕΔ είναι τα ζώα μου αργά. Από 30 Απριλίου που έχω καταθέσει τα χαρτιά πήρα σήμερα τηλέφωνο και δεν ξέρουν ακόμη αν δικαιούμαι επιπρόσθετο ποσό διότι λέει δεν μπορούν να δούν τα ένσημα του Ιανουαρίου από το ΙΚΑ στο σύστημα (άσχετα αν τους τα έχω πάει εκτυπωμένα από τη δουλειά μου και σφραγισμένα). Έτσι την επόμενη βδομάδα θα πάρω τηλέφωνο και ελπίζω να έχουμε κάποιο καλό αποτέλεσμα.

Μπαμπιτσάκι μου μόνο κουράγιο μπορώ να σου ευχηθώ.. Δύσκολα πολύ τα πράγματα και σίγουρα χρειάζεσαι ένα καλό διάλειμμα από όλα αυτά που σε έχουν ζορίσει όλο αυτό τον καιρό.. Ο ερχομός του μωρού θα φέρει τα πάνω κάτω αλλά οι μανάδες είμαστε προγραμματισμένες να αντέχουμε ότι και και να γίνει!

Φιλάκια στην κοιλίτσα!

L2qIp2.png

αχ κοριτσια μου ειμαι πολυ ενθουσιασμένη!!! κλείσαμε τροχόσπιτο τελικα στο καμπινκ στο καλαμιτσι!!!! θα ειμαι 14 μέρες στη θαλασσα!!! απ΄το πρωι ψαχνω, ενημερώνομαι, κανω λιστες, ζητάω δείγματα γενικά κανω μια μινι προετοιμάσια για να δω τι μας λειπει ειδικα για την Δήμητρα.. καλε κοριτσια εσεις που ημαστε πανω - κατω ιδια ηλικεια (τα παιδια μας) εχετε δώσει ποτέ βαζάκια ετοιμα φαγητού σκεφτομαι να τις δωσω μερικες φορες να γλιτώσω το μαγειρεμα θα ρωτησω και την παιδιατρο την Παρασκευή που θα πάμε αλλα οπως παντα θέλω την αποψη σας!!

lJiup3.png

M1otp3.png

Διαφημίσεις

αχ κοριτσια μου ειμαι πολυ ενθουσιασμένη!!! κλείσαμε τροχόσπιτο τελικα στο καμπινκ στο καλαμιτσι!!!! θα ειμαι 14 μέρες στη θαλασσα!!! απ΄το πρωι ψαχνω, ενημερώνομαι, κανω λιστες, ζητάω δείγματα γενικά κανω μια μινι προετοιμάσια για να δω τι μας λειπει ειδικα για την Δήμητρα.. καλε κοριτσια εσεις που ημαστε πανω - κατω ιδια ηλικεια (τα παιδια μας) εχετε δώσει ποτέ βαζάκια ετοιμα φαγητού σκεφτομαι να τις δωσω μερικες φορες να γλιτώσω το μαγειρεμα θα ρωτησω και την παιδιατρο την Παρασκευή που θα πάμε αλλα οπως παντα θέλω την αποψη σας!!

Μπράβο μπαμπιτσάκι, πολύ καλύτερα απο σκηνή...να σου πω την αλήθεια σας ζηλεύω.Συγνώμη για την αδιάκριτη ερώτηση πόσο σας ζήτησαν;

Εμεις γιναμε 14 μηνων και τα αλεσμένα τα σταματήσαμε εδώ και ένα μήνα τρώει σχεδόν ότι τρώμε με πολύ λιγότερο αλάτι φυσικά, δηλαδή το βάζω στο τέλος αφού έχω βγάλει την μερίδα του Γιώργου.Σήμερα ας πουμε φάγαμε γεμιστα και στα δικά του είχα ελάχιστο αλάτι.Βέβαιαι ακόμη αλεφουμε το μοσχάρι γιατί δεν μασιέται.Προχθές όμως έφαγε μία ολόκληρη μπριζόλα, σε πολύ πολύ μικρά κομματάκια, γλειφοταν κανονικά.Τωρα για τα έτοιμα που λες ποτε δεν έτυχε να του δώσω, δεν νομίζω πως θα πάθει τίποτα να φάει λίγο και απο αυτά, αρκεί να κάνεις απο πρίν δοκιμή γιατί μπορεί να μην τα τρώει και να τα πάρεις άδικα.

Καλησπέρα κοριτσάκια!!!!

Τί κάνετε; Διακοπές διαβάζω κλείνετε και πολύ χαίρομαι...

Μπαμπιτσάκι μου καλά να περάσετε!!!! Να πάτε με το καλό και να περάσετε υπέροχα!!!! Να σου πώ για την ερώτηση που έκανες... Έτυχε το Σάββατο που μας πέρασε να πάμε ΙΚΕΑ το πρωί και δεν πήρα μαζί μου φρούτα για τον μικρό, και του αγόρασα φρουτόκρεμα σε βάζο... Χμ... μια κουταλιά έφαγε και φυσικά ούτε που άνοιγε το στόμα για δεύτερη... Καλύτερα δοκίμασε πριν πάρεις...

Μπράβο Καστεράκι που τρώτε έτσι... Και ο δικός μου τρώει αλλά το μεσημεριανό του το κάνω αλεσμένα για να ξέρω τί τρώει... Το απόγευμα του κάνω 'η τοστ, ή αυγόφετες ή πιτουλα με τυρί, πάντως καταργήσαμε την κρέμα... Αλήθεια ο δικός σου περπατάει; Αχ με έχει φάει ο καημός...

RShEp3.png?t=1&Dcm8pJdZ

dDYSp2.png

ticker.php?pic=39ofzf3j8t1wythf

Καλησπέρα κοριτσάκια!!!!

Τί κάνετε; Διακοπές διαβάζω κλείνετε και πολύ χαίρομαι...

Μπαμπιτσάκι μου καλά να περάσετε!!!! Να πάτε με το καλό και να περάσετε υπέροχα!!!! Να σου πώ για την ερώτηση που έκανες... Έτυχε το Σάββατο που μας πέρασε να πάμε ΙΚΕΑ το πρωί και δεν πήρα μαζί μου φρούτα για τον μικρό, και του αγόρασα φρουτόκρεμα σε βάζο... Χμ... μια κουταλιά έφαγε και φυσικά ούτε που άνοιγε το στόμα για δεύτερη... Καλύτερα δοκίμασε πριν πάρεις...

Μπράβο Καστεράκι που τρώτε έτσι... Και ο δικός μου τρώει αλλά το μεσημεριανό του το κάνω αλεσμένα για να ξέρω τί τρώει... Το απόγευμα του κάνω 'η τοστ, ή αυγόφετες ή πιτουλα με τυρί, πάντως καταργήσαμε την κρέμα... Αλήθεια ο δικός σου περπατάει; Αχ με έχει φάει ο καημός...

και εγω Χριστίνα 2-3 φορές την εβδομάδα του το αλέθω το μεσημεριανό που περιέχει μοσχάρι π.χ. αν έχω μοσχάρι με φασολάκια, τα φασολάκια θα τα φάει έτσι με ψωμάκι και θα αλέσω το μοσχάρι, αυτό εννοώ..Τις κρέμες και εμείς τις κόψαμε, τοστάκια, πίτες γιαουρτια και τέτοια τρώμε, μερικές φορές κανω δικές μου κρέμες.

Περπατάει απο 10μισό περίπου, μην αγχώνεσαι καλέ, απολαυσέ το ακόμη όσο μπορείς μετά να δεις τρέξιμο που θα ρίχνεις τίποτα δεν θα μπορείς να κάνεις.Ο δικός μου σκαρφαλώνει σαν μαιμού παντού, πολλες φορές πέφτει και κλαίει με μαύρο δάκρυ αλλά πάλι εκεί θα πάει

Καλημέρα!!! καλε μπραβο στα αγορια σας!!! εγω το μεσημεριανο της το αλεθω ακόμα γιατι την ταϊζουν στο παιδικό και φανταζομαι οτι δεν θα μπορουν να ασχολουνται με τις ωρες.. επισης ξερω και ποσο τρωει.. οταν ομως καθομαστε στο τραπεζι να φαμε καθετε και αυτη μαζι μας και δοκιμαζουμε διαφορα!! την κρεμα δεν την εκοψα ακόμα μηπως έπρεπε??? εεε??? απο το τοστ τρωει μονο το κασερι απο μεσα, τωρα τον ιουλιο που θα την εχω πρεπει να κανουμε βηματα μπροστα γιατι πολυ φοβαμαι οτι με την γεννηση του μωρού θα πάμε πίσω.

χριστινάκι μου εγω δεν σκεφτομαι για τα φρουτα θα εχω μπεντερ και εχει μαναβικη μεσα στο καμπινγκ για το μεσημεριανο σκεφτομαι μονο και αυτο καποιες μερες.. και γω σκεφτηκα τωρα το σκ να την δοκιμάσω..

καστερακι μου θα μας βγαινει 29 ευρω τη μέρα βεβαια τα τροχοσπιτα δεν ειναι τιποτα ουαου αλλα τουλαχιστον θα ειμαστε προστατευμενοι απο θεμα βροχη και δεν χρείαζετε να κουβαλήσουμε την Αρτα και τα Γιαννενα, φαντασου ενα μικρο δωματιο με 2 διπλα κρεβατια και εξω περγολα με καρεκλες τραπεζι και ψυγείο Thats all

lJiup3.png

M1otp3.png

Καλημέρα και από μένα!!!!

Καστεράκι μπράβο το αγοράκι σου!!! Από σκαρφάλωμα και ζουζουνιές πρώτος... Να περπατήσει όμως...:rolleyes::rolleyes: γενικά αδιαφορεί...

Μπαμπιτσάκι μου, τα κοριτσάκια είναι και πιο λεπτοκαμωμένα, και είναι και ζουζούνες... Δεν πειράζει που της τα κάνεις αλεσμένα, ξέρεις και τί ποσότητα τρώει... Άντε καλά να περάσετε... Πότε με το καλό φεύγετε; Εύχομαι να κάνει καλό καιρό...

Δομνινάκι μου... Υπάρχει μια μικρή περίπτωση τον Αύγουστο να έρθουμε πρός το Πήλιο για τρείς μερούλες... Σίγουρα θα μιλήσουμε και αν είστε εκεί να πιούμε καφέ...

Μομεντάκι μου όλα καλά με τον μικρούλη σου;

Λαγιάκι μου τί κάνεις; Μέρες έχεις να εμφανιστείς... Πώς πάνε οι ετοιμασίες;

Ελενάκι μου δεν σε ξεχνάμε...

Λαράκι όλα καλά; Με τις εξετάσεις τί έκανες;

Κρισάκι μου πώς τα πάς;

Αχ να πω την αλήθεια κάτι παίζει με την περιόδο μου... Μια έρχεται πολύ αίμα μια λίγο μια καθόλου... Δεν μου αρέσει αυτό...:oops::oops:

Το Σάββατο θα βάψω το σπίτι... Καταλαβαίνετε τί με περιμένει... Βοηθειά μου... Ο μικρός μου θα μετακομήσει...¨Αντε να περάσει και αυτό...

Φιλιά σε όλες!!!!!

RShEp3.png?t=1&Dcm8pJdZ

dDYSp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!! καλε μπραβο στα αγορια σας!!! εγω το μεσημεριανο της το αλεθω ακόμα γιατι την ταϊζουν στο παιδικό και φανταζομαι οτι δεν θα μπορουν να ασχολουνται με τις ωρες.. επισης ξερω και ποσο τρωει.. οταν ομως καθομαστε στο τραπεζι να φαμε καθετε και αυτη μαζι μας και δοκιμαζουμε διαφορα!! την κρεμα δεν την εκοψα ακόμα μηπως έπρεπε??? εεε??? απο το τοστ τρωει μονο το κασερι απο μεσα, τωρα τον ιουλιο που θα την εχω πρεπει να κανουμε βηματα μπροστα γιατι πολυ φοβαμαι οτι με την γεννηση του μωρού θα πάμε πίσω.

χριστινάκι μου εγω δεν σκεφτομαι για τα φρουτα θα εχω μπεντερ και εχει μαναβικη μεσα στο καμπινγκ για το μεσημεριανο σκεφτομαι μονο και αυτο καποιες μερες.. και γω σκεφτηκα τωρα το σκ να την δοκιμάσω..

καστερακι μου θα μας βγαινει 29 ευρω τη μέρα βεβαια τα τροχοσπιτα δεν ειναι τιποτα ουαου αλλα τουλαχιστον θα ειμαστε προστατευμενοι απο θεμα βροχη και δεν χρείαζετε να κουβαλήσουμε την Αρτα και τα Γιαννενα, φαντασου ενα μικρο δωματιο με 2 διπλα κρεβατια και εξω περγολα με καρεκλες τραπεζι και ψυγείο Thats all

Σ'αυτό που λες έχεις δίκιο με το καινούργιο μωρό θα πάτε λίγο πίσω, επόμενο είναι...αρα μάλλον τωρα θα πρέπει να κάνετε κάποια βηματα, όχι πως δεν τα πάτε καλά, για σενα το λέω θα διευκολυνθεις ακόμη περισσότερο.όσο για την ποσότητα του μεσημεριανού νομίζω πως δεν χρειαζεται να ξέρεις πόσο τρώει γραμμάρια εννοω, στα μη αλεσμένα σταματάνε μόνα τους όταν χορτάσουν.Σούπερ η τιμή και μόνο που θα είσαι τόσες μέρες με την θάλασσα αγκαλιά δεν θέλεις τίποτα άλλο..Πότε πάτε;

Καλημέρα και από μένα!!!!

Καστεράκι μπράβο το αγοράκι σου!!! Από σκαρφάλωμα και ζουζουνιές πρώτος... Να περπατήσει όμως...:rolleyes::rolleyes: γενικά αδιαφορεί...

Μπαμπιτσάκι μου, τα κοριτσάκια είναι και πιο λεπτοκαμωμένα, και είναι και ζουζούνες... Δεν πειράζει που της τα κάνεις αλεσμένα, ξέρεις και τί ποσότητα τρώει... Άντε καλά να περάσετε... Πότε με το καλό φεύγετε; Εύχομαι να κάνει καλό καιρό...

Δομνινάκι μου... Υπάρχει μια μικρή περίπτωση τον Αύγουστο να έρθουμε πρός το Πήλιο για τρείς μερούλες... Σίγουρα θα μιλήσουμε και αν είστε εκεί να πιούμε καφέ...

Μομεντάκι μου όλα καλά με τον μικρούλη σου;

Λαγιάκι μου τί κάνεις; Μέρες έχεις να εμφανιστείς... Πώς πάνε οι ετοιμασίες;

Ελενάκι μου δεν σε ξεχνάμε...

Λαράκι όλα καλά; Με τις εξετάσεις τί έκανες;

Κρισάκι μου πώς τα πάς;

Αχ να πω την αλήθεια κάτι παίζει με την περιόδο μου... Μια έρχεται πολύ αίμα μια λίγο μια καθόλου... Δεν μου αρέσει αυτό...:oops::oops:

Το Σάββατο θα βάψω το σπίτι... Καταλαβαίνετε τί με περιμένει... Βοηθειά μου... Ο μικρός μου θα μετακομήσει...¨Αντε να περάσει και αυτό...

Φιλιά σε όλες!!!!!

Χριστίνα μόνοι σας θα το βάψετε το σπίτι;Και το δικό μας χρειάζεται αλλα πού λεφτά...Που πάει ο νους σου για την περίοδο και φοβάσαι;

Χριστίνα μόνοι σας θα το βάψετε το σπίτι;Και το δικό μας χρειάζεται αλλα πού λεφτά...Που πάει ο νους σου για την περίοδο και φοβάσαι;

Όχι συνεργειο θα έρθει... Δεν γίνεται να το βάψουμε μόνοι μας... Άσε για χρήματα μην λές... Όλοι είμαστε στο ίδιο καζάνι... Αλλά το σπίτι είναι ΄χαλια και πρέπει να γίνει... Είναι και θέμα υγιεινής...

Φοβάμαι με την περίοδο μήπως με εγκαταλείψει από τώρα...:rolleyes::rolleyes: Θα πάρω τον γιατρό τηλ.

Φιλιά σε όλες!!!!

RShEp3.png?t=1&Dcm8pJdZ

dDYSp2.png

Κοριτσάκια μου καλησπέρα.

Χάθηκα αυτές τις μέρες διότι ήρθε η αδερφή μου με τον ανηψιό μου από το χωριό για να τακτοποιήσουμε τις τελευταίες εκκρεμότητες με τη διαθήκη της μητέρας μου και καταλαβαίνετε τι γίνεται στο σπίτι με 2 μωρά (8 και 3 μηνών αντίστοιχα).. το καλό είναι ότι σήμερα επιτέλους ξεμπερδέψαμε απ' όλα αλλά κούραση τρελλή..

Προς το παρόν απολαμβάνω το γεγονός ότι μπορώ να τον έχω μόνο αγκαλίτσα και δεν βιάζομαι καθόλου για τη φάση που θα περπατήσει γιατί μετά "τρεχάτε ποδαράκια μου"..

Χριστινάκι εγώ θα είμαι στο χωριό σχεδόν μέχρι τέλη Σεπτέμβρη. Εννοείται ότι όποτε και αν έρθετε θα χαρώ πολύ να τα πούμε από κοντά..

Φιλιά πολλά σε όλα τα κοριτσάκια!

L2qIp2.png

Γεια σας και από μένα!!!

Πολύ χάρηκα που οργανώνεσαι για τις καμπιγκοδιακοπές σου βαβιτσιάκι μου! Μια χαρά που βρήκατε και τροχόσπιτο! Θα είναι πιο εύκολο και για σένα!!!

Χριστινάκί μου από τώρα εμμηνόπαυση; Καλέ πόσο χρονών είσαι;

Καστεράκι μου μπριζολίτσα ακούω το μικρούλι μας! αχαχαχαχα Μου αρέσει ποιυ γίνονται μεζετζήδες!:D

Δομνινάκι μου παρά τις δυσκολίες φαντάζομαι θα είναι ωραία με τα δύο ξαδερφάκία μαζί στο σπίτι ε;

Εμείς αρχίσαμε τον αγώνα με το ρυζάλευρο! Τρώει ο καναπές, ο τοίχος, το κάθισμα, το πάτωμα,εγώ, ο μπαμπάς μας , ο κόσμος όλος;) Το μομεντάκι ούτε που κατάλαβα αν καταπίνει τίποτα! χαχααχα Αχ ελπίζω να συνηθίσει σιγά σιγά γιατί για να μαι ειλικρινής καθόλου χαρούμενος δεν είναι με αυτό:rolleyes:

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...