Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Ελπίδα88 είπε:

Στο εύχομαι μέσα από την καρδιά μου.  Προσπάθησε να μην πέσεις ψυχολογικά.  Εγώ και μόνο που σκέφτομαι ότι όλο αυτό το κάνω για να πάρω στην αγκαλιά μου το παιδί μου, μου έρχεται ένα χαμόγελο. Δύναμη και ψηλά το κεφάλι. 

Αυτό ακριβώς… το ίδιο και εγώ … αχ τελικά οσεσ  περνάμε εξωσωματική ίδια συναισθήματα έχουμε !!όλα θα πάνε καλά!!! 

Τεχνητή εμμηνόπαυση 2!!!!!

Recommended Posts

Καλησπέρα κοριτσάρες μου!!!!!!!

Σας ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας!!! Το ξέρω πως χάθηκα αλλά να ξέρετε πως μπαίνω συχνά και διαβάζω τα νέα σας αν και δε γράφω... δε ξέρω, με έπιασε μια άρνηση να το πω, αντίδραση να το πω, δε ξέρω...

Κρισάκι μου, είσαι ήρωας, το ξέρεις... Πολύ θα ήθελα να ξαναπιούμε καφεδάκι και να σε δω με την κοιλίτσα σου τη φουσκωμένη :D:tongue::D

Μπαμπιτσάκι μου κι εσένα το ίδιο :D. Όσο για την πεθερά, τι να πω, τόσο την κόβει το νιονιό της (συγνώμη για το θάρρος)... Εσύ και ο αντρούλη σου να είστε καλά και τα παιδάκια σας.

Laylaki μου, με το καλό να ετοιμάσεις όλα τα πραγματάκια του μωρού και να είστε έτοιμοι να το υποδεχτείτε!!!

Δομνινάκι μου, εμείς τα είπαμε και τηλεφωνικώς. Ελπίζω να τα πούμε και από κοντά σύντομα :D;)

Μομεντάκι μου γλυκό, τι κάνεις; Αρχίσατε και τις βολτούλες, τι ωραία!!! Περαστικά στο αστρομομεντάκι μας!!! (παλιο-ίωση :mad:)

Christmaki μου, το ξενυχτήσατε βλέπω... Περαστικά μωρέ, αυτά τα δοντάκια πολύ ζόρι συνήθως...

Λαράκι μου, πολύ φασαρία μωρέ όλες αυτές οι εξετάσεις ουφφφ. Καλά αποτελέσματα να έχετε σε όλες!!!

Πολλά φιλιά σε όλες σας!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα...

Νυστάααααζωωωωω πολλλλυυυυυ.... Πώς θα βγάλω την μέρα; Ο μικρός πολύ γκρίνια, κλάμα, συνάχι, και πολλά σάλια... :(:(:( Ο καημενούλης υποφέρει... Και μαζί με αυτόν, όλοι μας... Υπομονή πού θα πάει θα περάσει...

Ελενάκι χάρηκα που μπήκες και είδαμε ότι είσαι καλά... Λοιπόν όταν κανονίσουμε καφέ:rolleyes::rolleyes:, να έρθεις και εσύ...

Φιλιά σε όλες, δεν έχω κουράγιο να γράψω πολλά...

RShEp3.png?t=1&Dcm8pJdZ

dDYSp2.png

ticker.php?pic=39ofzf3j8t1wythf

πόσο σε καταλαβαίνω χριστινάκι μου, και γω εχω να κοιμηθώ 3 νύχτες καλά, χθές δεν ήρθα ουτε στη δουλεια η μικρούλα εχει εναν παλιο βηχα ουτε λεπτο δεν σταματάει το βράδι και αντε χθες κοιμηθηκε το πουλάκι μου λίγο καλητερα προχθες όμως ξύπνησε 1 η ώρα και μέχρι τις 4 έβηχε συνεχόμενα, τέτοιο πράμα ουτε τον χειμώνα..δεν ήξερα τι να κάνω.. τελικα της εδωσα σταγονίτσες και αμέσως ηρέμησε.. αν δεν εκανε κι αυτο θα πήγαινα νοσοκομειο.. σήμερα είναι καλητερα εχει μια σεξυ βραχναδα αλλα καλά..

χριστινάκι μα ξέρεις οι μυξες είναι απο τα δοντάκια κι ας μην το παραδέχονται οι παιδίατροι.. του βάζεις καμιά αλοιφούλα στα δοντάκια?

ελανάκι πόσο χαρηκα που μπηκες...

κρισάκι θές να το κανονήσουμε για σαββατο ή απόγευματάκι πες μου εσυ με τα πολλα παιδια και την κοιλια στο στομα ποτε σε βολέυει να το κανονήσουμε!!!

Μομεντάκι 22 αυγουστου μπαινω στο μήνα μου εε κατα τις 31 με βλέπω να γενναω χιχιχιχ!!! 99% θα γεννησω με καισαρική οπότε λογικά θα το ξέρουμε απο πιο μπροστα το πότε, θα σας παροετοιμάσω!!

δομνινάκι τι εγινε με τον ΟΑΕΔ ποιο ειναι το υπερογκο ποσο που θα χρειαστεις καθε μηνα σεκιουριτι για την εισπραξη του?

laylaκι έρχεται και για σενα η μεγάλη ώρα, κοιμήσου οσο μπορεις.. αν και δεν μπορεις να αναπληρωσεις προκαταβολικα αυτον τον υπνο που θα σου λειπει όταν θα τον χρειάζεσαι πραγματικά..

παντως ειναι περιεργο και αναπόφεκτο το γεγονος οτι απο τη στιγμή που γινεσαι μανουλα πάυεις να "θέλεις" το αφεντικό ειναι το παιδί σου!! θα κοιμηθείς όταν θέλει εκείνο και θα πάς βόλτα αν στο επιτρέπει το πρόγραμμα του.. μια σταλια σκ@τουλακια μας κάνουν κουμάντο!!! όταν ειναι 2,3,4 ποιος κάνει κουμάντο??

χθές το απογευμα εγώ ηθελα να πλενω πιατα η Δημητρα όμως ηθελε να παίξουμε.. μαντέψτε τι καναμε τελικά...!!!!!! πυργο με τουβλάκια!!!!!!

lJiup3.png

M1otp3.png

χαχαχααχαχα Πύργο με τουβλάκια τελικά ε; χαχαχαχαχα Ετσι ακριβώς! Τόσο δα μικρά και καταλαμβάνουνε τα πάντααα!!! Εχει μια γλύκα όλο αυτό βέβαια και χαλάλι τους! Εγώ επίσης διερωτούμαι πώς τόσο μικρούλικα και σκατούλικα γεμίζουνε΄ενα ολόκληρο πλυντήριο με άπλυτα και μετά φτιάχνουνε μια στοίβη για σίδερο!!!!;)

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Καλησπέρα κοριτσάκια μου..

Είμαστε πολύ καλά, τρώμε όλο μας το φαγητό και μας περάσανε τα πονάκια αφού συνεχίζουμε το φυτικό φαρμακάκι μας. Σήμερα πήγαμε και στη δουλειά μου για να κανονίσω τι θα γίνει με την άδεια και τρελλάθηκαν όλοι.. Έκαψε καρδιές μιλάμε.. Τελικά μάλλον θα μου δώσουν το μειωμένο όλο μαζί και πολύ χαίρομαι γι' αυτό αλλά οριστική απάντηση θα έχω την ερχόμενη βδομάδα.

Το υπέρογκο ποσό του ΟΑΕΔ δεν το ξέρω ακόμη Babitsaki μου μιας και όταν πήρα τηλέφωνο την προηγούμενη βδομάδα μου είπε η κοπέλα να πάρω τηλέφωνο μέσα Ιουνίου (45 ολόκληρες μέρες μετά την αίτηση) για να μου πουν αν και τι ποσό δικαιούμαι.. Κοντά στα 800 Ευρώ τα κόβω πάντως και αν είναι τόσα θα κάνω πάρτυ!

Εννοείται ότι κάνουμε ότι θέλουν τα παιδάκια μας.. Μας κάνουν και χορεύουμε στην κυριολεξία..

Χριστινάκι κουράγιο κοριτσάκι μου με τα δοντάκια.. Κι εγώ το σκέφτομαι από τώρα τι θα κάνω σε κείνη τη φάση... μακάρι όλα τα παιδάκια να την περνούσαν αυτή τη φάση τελείως ανώδυνα..

Σας φιλώ γλυκά!

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

χαχαχααχαχα Πύργο με τουβλάκια τελικά ε; χαχαχαχαχα Ετσι ακριβώς! Τόσο δα μικρά και καταλαμβάνουνε τα πάντααα!!! Εχει μια γλύκα όλο αυτό βέβαια και χαλάλι τους! Εγώ επίσης διερωτούμαι πώς τόσο μικρούλικα και σκατούλικα γεμίζουνε΄ενα ολόκληρο πλυντήριο με άπλυτα και μετά φτιάχνουνε μια στοίβη για σίδερο!!!!;)

ειναι μικρα τα ρουχακια τους και σε γελάνε, και σει βαζεις και βαζεις και μετα πας για σιδερο βουνό!!! ασε που ειναι πιο δυσκολα απο αντρικο πουκαμισο.. ειδικα τα κοριτσιστικα πιετούλες , φιογκάκια, φρουφρουδάκια μεχρι και στο μανίκι...

lJiup3.png

M1otp3.png

δομνινάκι 800 ευρώ??? μα τοσο μεγάλη διαφορά απο τη θεσσαλονική?? μήπως μιλάς για το συμπληρωματικό επιδομα και οχι για την αδεια μητρότητας? το εξάμηνο δηλαδή? οταν θα γυρίσεις στη δουλειά ποιος θα σου κρατάει το μωρό εχεις σκεφτεί ? γιατι αν οχι (που δεν το πιστευω) πρεπει γιατι τότε ισως χρείαζεσαι το μειωμένο εγω π.χ αν δεν είχα το μειωμένο θα έπερεπε να πληρώνω παραπανω στον παιδικο για να την κρατάνε μέχρι της 5.. πολλες ώρες..

lJiup3.png

M1otp3.png

δομνινάκι 800 ευρώ??? μα τοσο μεγάλη διαφορά απο τη θεσσαλονική?? μήπως μιλάς για το συμπληρωματικό επιδομα και οχι για την αδεια μητρότητας? το εξάμηνο δηλαδή? οταν θα γυρίσεις στη δουλειά ποιος θα σου κρατάει το μωρό εχεις σκεφτεί ? γιατι αν οχι (που δεν το πιστευω) πρεπει γιατι τότε ισως χρείαζεσαι το μειωμένο εγω π.χ αν δεν είχα το μειωμένο θα έπερεπε να πληρώνω παραπανω στον παιδικο για να την κρατάνε μέχρι της 5.. πολλες ώρες..

Μπαμπιτσάκι καλό μου για το συμπληρωματικό επίδομα μιλάω και όχι για το εξάμηνο. Το εξάμηνο του ΟΑΕΔ είναι παντού το ίδιο και νομίζω ότι είναι κοντά στα 480 Ευρώ. Το εξάμηνο του ΟΑΕΔ δεν θα το πάρω αν μου δώσουν το μειωμένο ωράριο. Όταν γυρίσω στη δουλειά θα μου το κρατάει η πεθερά μου τουλάχιστον για κάποιους μήνες.. Μετά βλέπουμε. Σκέφτομαι να τον στείλω παιδικό τον Σεπτέμβρη του 2014, όταν δηλαδή θα είναι ακριβώς 1.5. Βέβαια μέχρι τότε πολλά γίνονται οπότε ένα βήμα τη φορά!

L2qIp2.png

Καλημέρα κοριτσάκια μου..

Ο μικρούλης μου ταλαιπωρήθηκε χθες να κοιμηθεί. Ενώ νύσταζε τρελλά από τις 9 τελικά καταφέραμε να τον κοιμήσουμε στις 11.30. Βέβαια ξύπνησε στις 5 το πρωί, έφαγε και ξανακοιμήθηκε μέχρι τις 8.. και τώρα κοιμάται πάλι στην κούνια της Fisher-Price. Μιλάμε αυτό το παιχνίδι πραγματικά μας έχει λύσει τα χέρια... Πολύ καλή σκέψη όποιος το σκέφτηκε.. Μάλλον τον επηρέασε ο καφές που ήπια το απόγευμα. Ενώ ο καφές που πίνω το πρωί δεν τον επηρεάζει καθόλου μέσα στη μέρα φαίνεται ο φραπές τον τάραξε τον καημενούλη. Κομμένος ο φραπέ λοιπόν..

Περιμένω να ξυπνήσει για να πάμε βιβλιοπωλείο, λαϊκή, στα ΚΤΕΛ για να πάρω κάτι χαρτιά που μου έστειλε ο αδερφός μου και να του στείλω κάποια άλλα και μετά σε μια φίλη μου που έχει δίδυμα αγοράκια 10 μηνών για καφέ..

L2qIp2.png

Μέρααααααα

Το ξενύχτι καλά κρατεί.... Και συνεχίζετε... Άντε να δούμε πότε θα ηρεμησει ο μικρός για να ηρεμήσουμε όλοι μας...

Η πεθερά μου έβγαλε τον γύψο σήμερα αλλά έχουμε μέλλον... για ενάμιση μήνα δεν πρέπει να σηκώσει τίποτα από βάρος και συνεπώς το μωρό... Βοηθειά μας!!! Ο άντρας μου τα έχει παίξει...

RShEp3.png?t=1&Dcm8pJdZ

dDYSp2.png

ticker.php?pic=39ofzf3j8t1wythf

Διαφημίσεις

Μέρααααααα

Ο άντρας μου τα έχει παίξει...

Έτσι πρέπει για να καταλαβαίνουν επιτέλους οι άντρες ότι εμείς που καθόμαστε σπίτι με το μωρό δεν κάνουμε διακοπές ούτε καθόμαστε από χόμπυ! Πάλι καλά που είναι διαθέσιμος τουλάχιστον ο άντρας σου διαφορετικά..:cry:

L2qIp2.png

Καλημέρα κοκονίτσες!

Πολλά ξενύχτια διαβάζω, πλυσίματα, σίδερο..... Λες και τελειώνουν ποτέ!

Χτες πήγα με την αδερφή μου στον Αγ. Ιωάννη Ρώσσο περπατώντας και σήμερα δεν μπορώ να πάρω τα πόδια μου όπως μπορείτε να φανταστείτε... χαχαχαχα!!!! 5 ώρες και 15 λεπτά το κάναμε... αφού όταν πια βλέπαμε από μακριά το χωριό σκεφτόμουν ότι δε θα φτάσουμε ποτέ!

Πάντως με έπιασε μια συγκίνηση και ελπίζω να μπορώ κάθε χρόνο να το κάνω στη γιορτή Του.

Αυτά τα νέα μου προς το παρόν...

Φιλάκια!

JXFXp3.png

Καλημέρα κοκονίτσες!

Πολλά ξενύχτια διαβάζω, πλυσίματα, σίδερο..... Λες και τελειώνουν ποτέ!

Χτες πήγα με την αδερφή μου στον Αγ. Ιωάννη Ρώσσο περπατώντας και σήμερα δεν μπορώ να πάρω τα πόδια μου όπως μπορείτε να φανταστείτε... χαχαχαχα!!!! 5 ώρες και 15 λεπτά το κάναμε... αφού όταν πια βλέπαμε από μακριά το χωριό σκεφτόμουν ότι δε θα φτάσουμε ποτέ!

Πάντως με έπιασε μια συγκίνηση και ελπίζω να μπορώ κάθε χρόνο να το κάνω στη γιορτή Του.

Αυτά τα νέα μου προς το παρόν...

Φιλάκια!

Ώστε από κει ήταν οι υπέροχες φωτογραφίες στο φατσοβιβλίο.. Δεν πιστεύω και να γυρίσατε περπατώντας...

Ελπίζω κι εγώ να μπορείς κάθε χρόνο να κάνεις αυτή τη διαδρομή αφού το θες τόσο πολύ!

Φιλάκια πολλά!

L2qIp2.png

καλημερα κοριτσακια μου θέλω την άποψη σας σε κατι.. τελικά 8 Ιουλίου σταματάω δουλεια το αποφάσισα, θα πάρω οτι εμεινε απο την αδεια 2013 και εφυγα!! αρχισαμε λοιπον να σκεφτόμαστε τι να κανουμε για τις διακοπές μας σε σχεση με το οικονομικο αλλα και με μια εγκυμοσυνη αλλα και ενα νήπιο!!! είπαμε μία να μη πάμε πουθενα αλλα δεν παιζει γιατι το χρειαζομαστε όλοι!! οι ιδανικες διακοπές για μας χρόνια τώρα ειναι το καμπινκγ και ειχαμε πει οτι φέτος θα παμε με την μικρούλα μας αλλα προεκυψε η εγκυμοσυνη.. παρ΄ολα αυτα εγω ακόμα το σκέφτομαι το μόνο που με προβληματίζει ειναι η τουαλέτα ολα τα υπολοιπα με καλη οργανωση λύνονται. φυσικά απο οικονομικης πλευράς ειναι 1/3 απο οτι σε ενα ενοικιαζόμενο έτσι..

πιστευω οτι και η δημητρα θα το χαρει περισσοτερο να τρεχει ολη μέρα κατω απο τα δέντρα, σκηνή εχουμε πολυ μεγαλη νομίζω χωράει και το παρκοκρεβατο μέσα.. τι να κάνω να το τολμίσω????

lJiup3.png

M1otp3.png

καλημερα κοριτσακια μου θέλω την άποψη σας σε κατι.. τελικά 8 Ιουλίου σταματάω δουλεια το αποφάσισα, θα πάρω οτι εμεινε απο την αδεια 2013 και εφυγα!! αρχισαμε λοιπον να σκεφτόμαστε τι να κανουμε για τις διακοπές μας σε σχεση με το οικονομικο αλλα και με μια εγκυμοσυνη αλλα και ενα νήπιο!!! είπαμε μία να μη πάμε πουθενα αλλα δεν παιζει γιατι το χρειαζομαστε όλοι!! οι ιδανικες διακοπές για μας χρόνια τώρα ειναι το καμπινκγ και ειχαμε πει οτι φέτος θα παμε με την μικρούλα μας αλλα προεκυψε η εγκυμοσυνη.. παρ΄ολα αυτα εγω ακόμα το σκέφτομαι το μόνο που με προβληματίζει ειναι η τουαλέτα ολα τα υπολοιπα με καλη οργανωση λύνονται. φυσικά απο οικονομικης πλευράς ειναι 1/3 απο οτι σε ενα ενοικιαζόμενο έτσι..

πιστευω οτι και η δημητρα θα το χαρει περισσοτερο να τρεχει ολη μέρα κατω απο τα δέντρα, σκηνή εχουμε πολυ μεγαλη νομίζω χωράει και το παρκοκρεβατο μέσα.. τι να κάνω να το τολμίσω????

Καλημέρα κοριτσάκι!

Εμένα προσωπικά ποτέ δε μου άρεσε το κάμπινγκ όσο οργανωμένο και να ήταν.. Αλλά εκτός από την προσωπική μου άποψη θεωρώ πως για μια εγκυμονούσα σε τόσο προχωρημένη εγκυμοσύνη δεν είναι ότι καλύτερο. Ξέρω πως υπάρχουν κάμπινγκ στα οποία υπάρχουν σπιτάκια. Τι θα έλεγες για κάτι τέτοιο; Στον Αρμενιστή υπάρχουν σίγουρα πάντως.. Με το καλό να πάρεις την άδειά σου και να γίνεις καπνός από τη δουλειά σου!

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...