Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Ελπίδα88 είπε:

Στο εύχομαι μέσα από την καρδιά μου.  Προσπάθησε να μην πέσεις ψυχολογικά.  Εγώ και μόνο που σκέφτομαι ότι όλο αυτό το κάνω για να πάρω στην αγκαλιά μου το παιδί μου, μου έρχεται ένα χαμόγελο. Δύναμη και ψηλά το κεφάλι. 

Αυτό ακριβώς… το ίδιο και εγώ … αχ τελικά οσεσ  περνάμε εξωσωματική ίδια συναισθήματα έχουμε !!όλα θα πάνε καλά!!! 

Τεχνητή εμμηνόπαυση 2!!!!!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αχ κρισάκι μου καλό!! δεν πρεπει να νευριάζω και να διαμαρτυρωμαι, εισαι 3 φορές χειρότερα απο μένα!!! κι ομως τα βγαζεις πέρα!! ειναι αδικο όμως.. γιατι οταν ξυπναει το μωρό αν παει ο αντρας μου κλαιει περισοτερρο και δεν παει ουτε στην αγκαλια του τότε μου λεει οτι δεν τον θελει και δεν τον αγαπαει οπως εμένα!! ε όχι κυριος δεν ειμαστε το ιδιο.. εχουμε ριξει τα απειρα ξενυχτια δεν μπορει να μας θελει το ιδιο επειδη εσυ,(αφου σου την ειπαμε) θυμήθηκες να σηκωθείς, και γω αντε να το ηρεμήσω τωρα!!! τελος παντων.. καπου διαβασα οτι εμεις οι γυναικες ήμαστε πλασμενες για να μεγαλώνουμε μόνες μας τα παιδια μας, ειχε σκεφτει απο τότε ο Θεός!!!

lJiup3.png

M1otp3.png

καλημέρααααα!!! χρονια πολλα στις εορτάζουσες και σε όσους έχετε άντρες, παιδια!!! γιατι όλο και κάποιον θα εχετε!!! εχουμε και ελενα εδω εμεις!!! που εισαι ελενακι χρονια σου πολλα!!

lJiup3.png

M1otp3.png

Διαφημίσεις

Κοριτσάκια μου γλυκά επανήλθα!

Πήγαμε στον παιδίατρο.. Πήραμε 1.240 σε ένα μήνα και φτάσαμε αισίως τα 5.070 κιλά.. Έχουμε μια ομφαλοκήλη την οποία θα την παρακολουθούμε μέχρι τους 7 μήνες και ελπίζουμε να απορροφηθεί από μόνη της.. Πήραμε και 2 πόντους και φτάσαμε αισίως τους 56. Το φαρμακάκι σε σταγονίτσες το ήπιαμε όλο και χωρίς καμιά διαμαρτυρία και η παιδίατρος μας είπε ότι ήταν το μοναδικό παιδάκι που το ήπιε χωρίς να δυσανασχετήσει.. Κάναμε και τσίμπι - τσίμπι.. η μανούλα ψύχραιμη.. κλάψαμε λιγο αλλά το ξεπεράσαμε εύκολα.. Πήραμε την άδεια από τη γιατρό από 4 μηνών να ξεκινήσουμε τα μπανάκια στη θάλασσα και μας συμβούλεψε να φύγουμε το συντομότερο από την Αθήνα για να γλυτώσουμε τον καύσωνα και την ταλαιπωρία.. και σκοπεύω να ακολουθήσω τη συμβουλη της το συντομότερο..

Επόμενο ραντεβού τέλος Ιουνίου για τα επόμενα εμβόλια..

L2qIp2.png

Καλημερα και καλη σας εβδομαδα κοριτσακια!! τι κανετε? εγω δεν την πολυ παλευω πάντως, με το ζορι καθομαι στη δουλεια όλο κατι με ποναει μια η μεση μία τα πόδια μία η κοιλιά.. πολυ τέντομα η κοιλιά και ο μπέμπης ειναι πολυ τρελλο αγόρι με εχει ταραξει στη τούμπα, δεν θυμάμαι αν σας ειπα για τον β υπερηχο.. μόαλλον οχι.. ολα πολυ καλα, ο μικρουλης μας ειναι μίσο κιλο σχεδόν και μοιαζει παραπολυ στην Δήμητρα ειδικα το σαγονακι και τα χειλάκια του ειναι ιδια.. δηλαδη μοιαζει σε μένα και αυτό το παιδι.. χιχιχιχι!! τι τζάμπα τα τραβαμε ολα μόνες μας..

γενικά στο σπιτι μας υπάρχει λιγο γκρινια απ όλους μας και λιγο μύξα απο τη Δήμητρα..

το ΣΚ πήγαμε στο χωριο στη μαμα μου και το τι παιχνιδι εκάνε η Δημητρα και τι γελιο.. τη χάζευα.. βέβαια φάγαμε λίγο τα γόνατα αλλα χαλάλι.. απο τη πολυ μας τη χαρα δεν κοιμήθηκε όλο το βράδι.. μάλλον πόνουσε καπου τα ποδαράκια της? η κοιλίτσα της? κανα δόντι? θα σας γελάσω..

αυτά κοριτσάκια μου ήταν τα νεάκι μου, σκεφτομαι τωρα τρόπους να φυγω απο τη δουλεια νωρίτερα χωρις να χασω πολλα χρήματα, γιατι δεν την παλέυω μέχρι τέλη ιουλίου

lJiup3.png

M1otp3.png

Καλημέρα κοριτσάκια μου και καλή βδομάδα..

Εδώ κι εμείς.. Τις τελευταίες μέρες το μικρούλι μου ήταν λιγάκι ανήσυχο αλλά σε γενικές γραμμές είναι πολύ καλό παιδάκι. Έχει αρχίσει και φτιάχνει το πρόγραμμά του και πολύ μου αρέσει αυτό. Χθες το βράδυ τον βάλαμε για δεύτερη φορά στην κούνια του γιατί πλέον δεν χωρούσε στην καλαθούνα και ζοριζόταν. Αν εξαιρέσετε τη λαιμαργία του και ένα φλεματάκι που είχε και που μου έκανε 2 φορές εμετούλι μια χαρά πήγαμε. Κοιμήθηκε καλά και μάλιστα κοιμάται και τώρα. Παίρνει τον πρωϊνό υπνάκο του..

Εγώ καλά.. προσπαθώ να τελειώσω κάτι εκκρεμότητες και μετά λέω να την κάνω για το χωριό. Κατά τις 15 Ιούνη το κόβω να πηγαίνω.. για να δούμε.

Μπαμπιτσάκι σε καταλαβαίνω. Όλα τα τραβάς μόνη σου .. και παιδάκι 1.5 χρονών και μωρό στην κοιλιά και σπίτι και δουλειά.. μακάρι να βρεις τρόπο να φύγεις νωρίτερα χωρίς να χάσεις λεφτά.. Αλήθεια, δικαιούσαι να πάρεις και πάλι το εξάμηνο; φτάνουν τα ένσημα; τα επιδόματα; βλέπεις έχω μια ανησυχία για σένα..

Ελπίζω όλα τα υπόλοιπα κοριτσάκια να είστε καλά.. Για εμφανιστείτε παρακαλώ!

Φιλιά πολλά!

L2qIp2.png

ναι δομνινάκι μου τα παιρνω ολα απ΄οσο ξερω δηλαδη γιατι καθε μερα βγαζουν καινουργιους νομους και αλλα χαζα και αν δεν ερθει εκεινη η ωρα δεν μπορεις να ξερεις τιποτα σιγουρο σ΄αυτη τη χωρα.

lJiup3.png

M1otp3.png

Καλημερα τσουπριτσες!!!δεν χαθηκα εγω,το ιντερνετ εχασα τωρα που σταματησα την δουλεια...αλλα οποτε μπορω θα μπαινω,μου λειψατε....

Τα νεακια μας ειναι πως πηγα χθες στον γιατρο,ειμαι 28 κ κατι εβδομαδων κ εχω πητ 19/8..ειπε αρχες αυγουστου ομως θα την κανουμε την καισαρικη,πρωτα ο θεος,στις 38 εβδομαδες δηλαδη..αντε να δουμε!!το μωρο ειναι καπου 1.300 γραμ. Κ περιμενω να σπασει το φραγμα των 2 κιλων που ηταν τα μικρα μου,να βγει λιγο μεγαλυτερο για να το παρω αγκαλιτσα οταν γεννηθει,μη μου το κλεισουν σε καμια θερμοκοιτιδα παλι οπως με τα πρωτα..ακομα δεν εχω ξεπερασει την ψυχολογικη πιεση εκεινων των πρωτων ημερων μετα την γεννα..οποτε τα θυμαμαι κλαιω,αληθεια...

Τεσπα,ας μη συνεχισω μαυτο το κομματι...τα αλλα μικρα μου ειναι καλα,πολυ ζωηρα κ θελουν καθε απογευμα βολτες κ εγω ηδη περπαταω με δυσκολια,κ σαν εντελως αγυμναστη που ειμαι...η αδεια κυλαει καλα,μη φανταστειτε οτι ξεκουραζομαι,καθε μερα κ κατι βγαινει!!!!

Μπαμπιτσιακι μου τι θα γινει,θα κανονισουμε κανεναν καφε οι θεσσαλονικιεζς η να περιμενω την αδεια σου;αν μπορω να κουνηθω μεχρι τοτε!!

Ελενακι μου χρονια πολλα αν κ καθυστερημενα!!μπες μωρε να σε ακουσουμε λιγο!!!

Λαρακι τι εκανες με τις εξετασεις;;;

Εσυ δομνινακι μου με τον αγκαλιτσα σου..τι καλα που μεγαλωνει,φτου σας!!!κ φυσικα να πατα στο χωριο,θα περασετε πολυ πιο ομορφα!!σε διαβαζα που ελεγες να στελνουμε κανενα απογευμα τα μωρα με τους μπαμπαδες..ξεχασες οτι ειναι 3 κι ουτε στον εαυτο μου δεν τα εμπιστευομαι πια;;φυσικα κ δεν μπορει κανενας μας να παει βολτα κ με τα τρια παιδια...ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ...

Συμπεθερακι,χριστινακι κ καστερακι μου,φιλια πολλαααααα!!κ στις υπολοιπες δηλαδης!!!!

fUCCp2.png

svjYp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα και από μένα!!!!

Τί κάνετε; Αχ νυστάζω πάρα πολύ σήμερα γιατί ο μικρός χθές το βράδυ τραβούσε ζόρι και φυσικά δεν καλοκοιμήθηκε κανείς... Πήγαμε στην παιδίατρο χθές το απόγευμα... Περιττό να σας πώ τί κλάμα έριξε από την ώρα που μπήκαμε μέχρι την ώρα που βγήκαμε... Από κιλά είμαστε 10250 και από ύψος 82 πόντους! Μια χαρά τον βρήκε... Είναι έτοιμα να σκάσουν τέσσερα δόντια μαζεμένα και γι΄αυτό και το ζόρι... Φυσικά έκανε και εμβόλιο και μια ανυσηχία την είχε... Το Σαβ/κο είμασταν στο εξοχικό, και εκεί περνάει καλά... Παίζει με τα ξαδέλφια του και γενικά είναι άλλο παιδί... Το μόνο κακό είναι ότι ακόμη δεν περπατάει μόνος του αλλά μπουσουλάει... Η γιατρός μου είπε είναι ότι είναι θέμα χρόνου να περπατήσει μόνος του... Άντε να δούμε...

Αυτά τα νέα μας εν ολίγοις...

RShEp3.png?t=1&Dcm8pJdZ

dDYSp2.png

ticker.php?pic=39ofzf3j8t1wythf

Κοριτσάκια δεν θα το ξαναπώ... Άντε κανονίστε καφέ πριν γεννήσετε... Έκτος και τον πιούμε στην κλινική που θα γεννάτε... Να προσέχετε πολύ οι εγκυμονούσες της παρέας...

Φιλιά πολλά σε όλες!!!!

RShEp3.png?t=1&Dcm8pJdZ

dDYSp2.png

ticker.php?pic=39ofzf3j8t1wythf

Καλημέρα κοριτσάκια μου! Κι εγώ εδώ μετράω μέρες να σταματήσω τελη Ιουνίου. Βεβαια δεν είμαι σαν εσας που έχετε ήδη κουτσούβελα να σας κουράζουν αλλά μια κούραση την έχω.

Κρισάκι τελικά μαζϊ θα γεννήσουμε..

Λαράκι όντως πλησιάζει ο καιρός και έχω πολλά πράγματα ακόμα να ετοιμάσω, αλλά οταν πάρω την άδεια νομίζω θα ειναι καλυτερα. Εσείς πως τα πάτε? τιποτα μπανάκια ξεκινήσατε?

Βαβιτσιάκι σου μοιάζει και ο γιος ε? εγω πάλι δεν κατάλαβα στον υπέρηχο.. Θα δούμε όταν βγει :)

Ελενάκι εγώ λιγο καθυστερημένα σου λέω τα χρόνια πολλά! Ελπίζω να μπεις να μας πεις τα νέα σου.

Χριστίνα δοντάκια ε, μεγαλώνει το μανάρι.

Δομνίνα μου καλά να περάσετε στο χωριό. Τι ωραία σαν διακοπούλες! Σε ζηλεύω

Καστεράκι πως τα περνάς?

Γεια σας και από μένα!!!

Πω πω! Βλέπω θα συμπέσουνε το συμπεθεράκι με το λεϊλάκι! Αντε με το καλό να ρθούνε τα καλοκαιρινά μπεμπάκια!!! Βαβιτσιάκι μου εσύ πότε έχεις πητ; Δεν θυμάμαί!:rolleyes:

Εμείς καλά...το μομεντάκι μεγαλώνει! Από πολύ μικρό ήτανε σε πρόγραμμα καιπ αραμένει σε αυτό...και αυτό μας βοηθάει πολύ και μένα και τον μομέντο! Οταν αρχίσει να πηγαίνει στη γιαγιά που θα πάω πίσω δουλειά να δούμε αν θα μείνει στο πρόγραμμα!

Αυτές τις μέρες μου κάνει πυρετούλη....τη νύχτα κυρίως...καμιά ιωσούλα θα είναι μου είπε ο γιατρός...Δεν τον πήρα από εκεί...μόνο τηλεφωνικά μιλήσαμε! Από βδομάδας θα πάμε και για εμβόλιο!

Κατα τ'αλλα αρχίσαμε δειλά δειλά να βγαίνουμε και το βράδυ για κανένα φαγάκι ή καφεδάκι (όσο μας επιτρέπει το οικονομικό) μαζί με το μικράκι μας και πολύ το χαιρόμαστε!!!

Φιλιά σε όλες! Πάω για σιδέρωμα!!! Ουφ...

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Καλησπέρα κι από μένα..

Πόσο χαίρομαι που είστε όλες καλά - αν και κουρασμένες και αναμένετε τα μωράκια σας.

Κρισάκι - φιλεναδίτσα μου και πάλι θα σου βγάλω το καπέλο.. Ειλικρινά σε θαυμάζω για το κουράγιο και την αντοχή σου.. Εγώ με ένα και πάλι ώρες ώρες λέω αμάν.. πόσο μάλλον εσύ με 3 τερατάκια και ένα στο δρόμο.. Μακάρι να ήμασταν κοντά για να μπορούσα να σε βοηθάω λιγάκι. Εννοείται ότι κανείς δεν μπορεί να πάει μόνος του 3 παιδιά πουθενά.. Η θεία μου το είχε τολμήσει κάποτε όταν ήμουν πολύ μικρή και με είχε χάσει για 5 λεπτά στο Μινιόν και κόντεψε να πεθάνει η γυναίκα από την αγωνία της.. Αλλά έστω τα 2 δεν μπορεί να τα πηγαίνει ο άντρας σου καμιά βολτίτσα και το άλλο οι αδερφές σου; Όταν έρθει και το τέταρτο με το καλό δηλαδή τι θα γίνει; Θα έχεις και τα 4 κολλημένα επάνω σου;

Laylaki κοντεύεις κι εσύ.. να δεις ότι θα περάσει τόσο γρήγορα ο καιρός, θα γεννήσεις και ούτε που θα το έχεις καταλάβει. Εγώ κοιτάω το μικρό μου τώρα που κοντεύει 2.5 μηνών και δεν το πιστεύω για πότε μεγάλωσε!

Χριστινάκι όσο μεγαλώνουν τα μωράκια μας τόσο ζωηρεύουν.. Για το περπάτημα μην ανησυχείς. Εμένα η δεύτερη ανηψιά μου περπάτησε 16 μηνών και μέχρι τότε μας είχε όλους στο τρέξιμο να την υπηρετούμε.. Ούτε για μια στιγμή όμως δεν αμφιβάλλαμε ότι θα περπατούσε. 4 δόντια μαζεμένα ο Γιαννάκης; Γι' αυτό η ταλαιπωρία.. Υπομονή μάνα..

Μομεντάκι μια χαρά τα καταφέρνετε και πάτε και βολτούλες με το αστεράκι σας.. Κι εμείς έχουμε φτιάξει ένα στοιχειώδες πρόγραμμα και προσπαθούμε τουλάχιστον ως προς τον βραδινό ύπνο να το τηρούμε όσο πιο πιστά γίνεται. μέχρις στιγμής καλά τα πάμε..

Φιλάκια πολλά σε όλες σας!

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...