Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Ελπίδα88 είπε:

Στο εύχομαι μέσα από την καρδιά μου.  Προσπάθησε να μην πέσεις ψυχολογικά.  Εγώ και μόνο που σκέφτομαι ότι όλο αυτό το κάνω για να πάρω στην αγκαλιά μου το παιδί μου, μου έρχεται ένα χαμόγελο. Δύναμη και ψηλά το κεφάλι. 

Αυτό ακριβώς… το ίδιο και εγώ … αχ τελικά οσεσ  περνάμε εξωσωματική ίδια συναισθήματα έχουμε !!όλα θα πάνε καλά!!! 

Τεχνητή εμμηνόπαυση 2!!!!!

Recommended Posts

Χαχαχαχα κυνηγιεστε νε την μικρή; Λές να πιούμε καφέ και ο μικρός μου βλέποντας την δικιά σου να περπατάει να σηκωθεί και εκείνος να την... κυνηγήσει; Μάλλον θα μπουσουλήσει, γιατί εμείς όπου πάμε σφουγγαρίζουμε πατώματα... Άντε να σφουγγαρίσει τώρα και κανένα πεζοδρόμιο... χιχιχιχιχι

RShEp3.png?t=1&Dcm8pJdZ

dDYSp2.png

ticker.php?pic=39ofzf3j8t1wythf

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλωσόρισες δομνινάκι! Χαίρομαι που περάσατε ωραία το πρώτο σας Πάσχα με το μικράκί σας! Σιγά σιγά άντε να μπείτε στους παλιούς σας ρυθμούς!!!

Λαρουκακι μου καλό η αληθεια είναι ότι δεν ξέρω τι να πω...Δεν είμαι απόλυτα σίγουρή μετά τα δικά μου συγκλονιστικά βιώματα αν είναι απαραίτητο τελικά να ξεσκιζόμαστε τόσο πολύ σε τέτοιες εξετάσεις...με τόσο μεγάλο κόστος κιόλας...Εννοώ πως τελικά σταματημό δεν έχουνε όλα αυτά και πως πάντα κάποιος θα προτείνει κάτι καινού ριο...Και τώρα θα μου πεις, τι να κάνω κοπελιά; Να κάτσω να περιμένω; Αχ βρε κοριτσάκι μου πραγματικά δεν ξέρω τι να σου πω...Εγώ για κάποιο λόγο θεωρώ πως απλά ήσουνα άτυχη:rolleyes: (είμαι υπερβολικά αισιόδοξη;)...Συμφωνώ με το βαβιτσιάκι να το ψάξείς λιγάκι μπας και εξοικονομήσεις τίποτα και μπορέσεις να τις κάνεις αν αυτό θες...και αν θα σε κάνει να νιώσεις καλύτερα...Ενημέρωσε μας ε...

Χριστινάκι και βαβιτσιάκι το παλεύετε για καφεδάκι ε; Και μια φίλη μου το ίδιο μου είπε τις προάλλες: απόλαυσε καφέδες και εξόδους τώρα που δεν περπατάει!:P

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Γειά σας και από μένα

Ωραία περασατε όλες το Πασχα βλέπω. Άντε και του χρόνου να εχουμε όλες πλέον την ευτυχία να περνάμε αυτές τις άγιες μέρες με τα μπεμπακια μας.

Λαράκι μου εύχομαι αυτες οι εξετάσεις να σας φέρουν αποτέλεσμα και να σας κρατήσουν την ελπίδα ζωντανή. Θέλω και γω να μαι αισιόδοξη σαν την Μόμεντς :) . Όλα καλά θα πάνε

Δομνίνα και Μόμεντς, πρωτόγνωρες εμπειρίες ε. Να φιλήσετε τα αγοράκια σας!

Βαβιτσια και Χριστινάκι καλό καφέδιασμα αν και μάλλον θα κυνηγάτε την Δημητρούλα και έναν εν δυνάμει Γιαννάκη Περπατητή (αλα Johnnie Walker) :)

Βαβιτσιάκι όλα καλά να πάνε με την β επιπέδου και να επιβεβαιώσεις το αγοράκι σου.

Καστεράκι και κρισάκι φιλια πολλά

Έγω δεν έχω νέα. Λέω να ξεχυθώ σιγά σιγά για ψώνια καθώς μπαινουμε στην 30 βδομάδα πλεον..

Φιλακια......!

!!!!....

σας φιλω ολες,α κ το λαιλακι που ειμαστε κ συνεγκυουλες..εκανες κοιλιτσα?εγω φυσικα μπολικη..αφου ειχα ηδη,δεν ειχε προλαβει να φυγει...:evil::evil::evil:!!!

Κρισάκι μου εγώ δεν έχω πολύ κοιλιά.. Μαλιστα όλοι αυτό μου λένε και με τσαντίζουν :(

Θελώ να πάω στον γιατρό τωρα να δω οτι η μικρή έχει πάρει κανονικα βάρος να μην αγχώνομαι..

Χαχαχαχα κυνηγιεστε νε την μικρή; Λές να πιούμε καφέ και ο μικρός μου βλέποντας την δικιά σου να περπατάει να σηκωθεί και εκείνος να την... κυνηγήσει; Μάλλον θα μπουσουλήσει, γιατί εμείς όπου πάμε σφουγγαρίζουμε πατώματα... Άντε να σφουγγαρίσει τώρα και κανένα πεζοδρόμιο... χιχιχιχιχι

καλε ναι δεν την χωραει ο τόπος!! φευγει μόνη της και ουτε κοιταει πισω της είναι ή μαμα μου δεν ειναι???

lJiup3.png

M1otp3.png

Διαφημίσεις

Κρισάκι μου εγώ δεν έχω πολύ κοιλιά.. Μαλιστα όλοι αυτό μου λένε και με τσαντίζουν :(

Θελώ να πάω στον γιατρό τωρα να δω οτι η μικρή έχει πάρει κανονικα βάρος να μην αγχώνομαι..

μην αγχωνεσαι!! εγω εχω τωρα την κοιλια που ειχα οταν γέννησα την Δήμητρα μια χαρα θα ειναι η μπεμπουλα σου στα κοιλακια της!!! πω πω εφτασες 30!! νομιζω οτι πρεπει να βιαστεις λιγουλακι με τα ψωνια γιατι αργοτερα ισως δεν θα εχεις και πολυ ορεξη για περπάτημα μιας και θα βαραινεις και θα λαχανιαζεις με 3 βηματα!!

lJiup3.png

M1otp3.png

εμένα χθες με πιασανε τα ψυχολογικά μου εστειλα την μικρη με τον μπαμπά της στην πεθερά μου για να σιδερωσω και εκλαιγα μόνη μου!! γιατι σ΄αυτη την εγκυμοσύνη τιποτα δεν ειναι ιδιο!! κανεις δεν με βλεπει σαν εγκυο, αν εξαιρέσεις την μαμα μου και την αδερφή μου κανεις αλλος δεν με ρωταει τι κανει ο μπεμπης!! ουτε ο αντρας μου, ουτε εχει βαλει το χερι του στη κοιλια μου με τις ωρες οπως στη Δημητρα λεει που που και που καμια κουβεντα αλλα πιο πολυ πενεματα για τον γιο σε αλλους!!! το καταλαβαινω οτι φέτος κουραζεται πιο πολυ στη δουλεια του ειναι πιο ζορικα, αλλα και γω κουρασμενη μαγειρευω, κουρασμενη σιδερωνω, κουρασμενη παιζω 4 ωρες με το μωρο!! κουρασμενη ξυπναω στις 2 στις 4 η οποτε κλαψει το μωρο και κουρασμενη ξυπνάω το πρωι!!! σε αντιθεση με αυτον που γυρίζει στις 6 απο την δουλεια και εχει επιλογες ή να μην κανει τιποτα ή να κανει κατι για τον εαυτό του!! συνηθως αφου κανουμε μαζι το μωρο μπανιο κοιμάται στον καναπέ βλέποντας ποδόσφαιρο... καμια φορα τον πιανει το φιλοτιμο και βάζει μια σκουπα.. τωρα μιλαμε στου 5 μηνες να το χει κανει 4 φορες..

δεν εχω ομως παραπονο μόνο απο τον αντρα μου που οκ καταλαβαινω ποσο κουρασμενος ειναι μιας και οδηγει ολη μερα στη δουλεια του αλλα και απο την πεθερά μου, και στο πρωτο δουλευε αλλα καθε κυριακη μου σιδερωνε τα ρουχα και εκανε και κανα φαγητο ενδιαμεσα στη βδομαδα και εστελνε τωρα ουτε που με ρωτανε αν ειμαι καλα, χθες που πηγαν εκει, του εκανε μπριζόλες και ουτε που ειπε να στειλει που την λιμπιστικα και ειχα πια πεινα μετα το σιδερωμα!!! να κανει τις παρατηρησεις της ξέρει.. καθε φορα που λεει στο μωρό " βγαλτη πιπιλα σου καλε μεγαλο κοριτσι θα χαλαάσουν τα δοντια σου..και θα σε κοροϊδευουν" μου ρχετε να τη χτυπήσω.. οσο θελει θα εχει το παιδι πιπιλα!! και προχθες είπε το θεϊκο " δεν εχει το παιδι πεδιλάκια ααα το καημένο.. αν ξαναπει καημενο το παιδί μου θα τη πάρει και θα τη σηκώσει.. 3 ζευγαρια μαζεμενα παπούτσια της πήρα το πασχα δεν ήρθε ο καιρος για πεδιλο κυρά μου!!! και μου ρθε προχθες με το πεδιλο δωρο.. ταχα για μέσα στο σπιτι.. baby nuk για μέσα, το παμε η γιατρός ειπε να μη φοραει το παιδι παπουτσι ολη μέρα να παρει σωστο σχημα το ποδαρακι της ας ειναι με το καλτσάκι καλοκαιριάτικα, εχουμε και χαλια στρωμένα!!!

δεν ξέρω αν εχω αλλη χολή να βγάλω, σιγουρα θα εχω.. γιατι μου τα κανουνε και τα ξεχνώ την ιδια στιγμη κακίες δεν κραταω..

σορρυ για το κατεβατο ήθελα να τα πω να ξεσπάσω...

lJiup3.png

M1otp3.png

Αχ βρε Μπαμπιτσάκι μου..

Πραγματικά απορώ με το θάρρος και το κουράγιο σου να κάνεις τόσο σύντομα το δεύτερο.. Εγώ όσο και να το θέλω (που το θέλω πολύ) και ξέροντας ότι για μας δεν είναι καθόλου εύκολη η φυσική σύλληψη, μόνο σαν σενάριο επιστημονικής φαντασίας μπορώ να το φέρω στο μυαλό μου.. Αφού και του χρόνου που το μωρό μου θα είναι ενός το σκέφτομαι πολύ σοβαρά για το αν θα ξαναμπώ στη διαδικασία.. βλέπεις ο δικός μου είναι τρελλός αγκαλίτσας.. τον έχουμε βαφτίσει κοάλα και παπαγάλο γιατί όλη μέρα δεν κάθεται καθόλου μόνος του.. θέλει είτε πάνω στον ώμο μου να είναι είτε πάνω στο στήθος μου και αυτό είναι από μόνο του πολύ κουραστικό αφού το χέρι μου κοντεύει να πάθει τενοντίτιδα από το βάρος του.. το μικράκι μου με γάλα μανούλας δύο μηνών έχει φτάσει τα 5 κιλά (και τον πήρα από το μαιευτήριο 2.540). Εγώ δεν έχω παράπονο.. έχω πολλές προσφορές για βοήθεια αλλά προσωπικά είμαι περίεργη και δεν θέλω να έχω υποχρέωση σε κανέναν. Παίρνω μια κοπέλα κάθε 15 μέρες και μου κάνει γενική το σπίτι και από μαγείρεμα ότι προλαβαίνω.. Όλες τις υπόλοιπες ώρες είμαι με το μωρό παρέα..

Τώρα τον έχω αφήσει να κλαίει στον καναπέ διότι δεν γίνεται όλες τις ώρες να τον έχω αγκαλιά.. ούτε στο καρότσι κάθεται, ούτε στο ριλάξ, ούτε στην κούνια του.. μόνο στην κούνια της Φίσερ πράις κάθεται για κάνα 20λεπτο το πρωί που έχει ξυπνήσει και έτσι βρίσκω την ευκαιρία να πιω τον καφέ μου με την ησυχία μου..

Τον αγαπώ όμως τόσο πολύ που δεν αντέχω πολύ να τον ακούω να κλαίει.. Θέλω κι εγώ καφεδάκι στη λιακάδα όμως με το μωρό που θηλάζει δεν το έχω τολμήσει ακόμη. Μια φορά πήγαμε για φαγητό έξω σε μια ταβέρνα στο χωριό και τον θήλασα αλλά δεν είχε πολύ κόσμο..

Να σου πω την αλήθεια κι εγώ για τη μπριζόλα θα θύμωνα περισσότερο!

L2qIp2.png

Πιστεψε με δεν εχω το θαρρος ουτε το κουραγιο για το δευτερο απλα ήρθε απο μόνο του χωρις καμια προσπάθεια!! δεν ημουν προετοιμασμένη καθόλου!!!! και γω δεν ξερεις πως το σκεφτομαι!! και πόσα σκεφτομαι!!! στεναχωριεμαι τοσο πολυ που δεν θα ειμαι αφοσιωμενη οσο θα ήθελα στη Δημητρα απο δω και περα!! ομως ειναι κομματι μου κι αυτο το μικρο πλασματακι που ειναι στη κοιλίτσα μου και δεν επιτρεπω σε κανεναν να το αγνοει!!

lJiup3.png

M1otp3.png

Διαφημίσεις

καλα,διαβαζω το μπαμπιτσιακι κ ειναι σαν να ακουω για μενα..βεβαια εγω δεν εχω πεθερα για να ακουω τοσο κουλα πραγματα....

κοριτσακι μου τι να πω?οτι κ εμενα περα απο την μανα μου κ τις αδερφες μου κανενας δεν ενδιαφερεται για μενα κ το μωρο?κι αυτες οχι οσο θα ηθελα..καθε μερα κανω μπανιο 3 μωρα κ μαζευω ενα σπιτι,προσπαθω να αλλαξω πανα σε τρια μωρα που αντιστεκονται,σηκωνομαι κ εγω μεσα στην μαυρη νυχτα επειδη ψαχνει την πιπιλα του ο καθε ενας,ΚΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΣΚΕΨΟΥ ΤΑ ΕΠΙ ΤΡΙΑ,ΤΟ ΞΑΝΑΤΟΝΙΖΩ..τιναζω χαλια,ταχα ενδιαφερεται να με βοηθησει ο αντρας μου αλλα αν δεν του το ζητησω εγω κανει κ λιγο τον κινεζο..ξαπλαρει το βραδυ στην τηλεοραση κ εγω σφουγγαριζω κ νευριαζει μαλιστα που κανω καθε μερα τα ιδια!!λες κ τα κανει αυτος!!λες κ τον ξεβολευω!!δεν λεω,ενδιαφερεται για το μωρο αλλα πχ στα πρωτα,καθε απογευμα μου ετοιμαζε χυμο να πιω,να παρω βιταμινες..τωρα δεν θελω φυσικα αλλα δεν με πιεζει κιολας...οσο για το αν εχει ποτε χαιδεψει την κοιλια..ποτε ομως?ρωταει βεβαια αν κλωτσαει...

κοιταξε,σιγουρα ο ενθουσιασμος που ενιωθαν για τα πρωτα τους παιδια,περασε..επισης πλεον ειναι πιο κουρασμενοι κ με λιγοτερη ορεξη κ διαθεση...οπως κι εμεις αλλωστε...σιγουρα αυτα τα παιδακια μας δεν ηταν επιλογη μας,αλλα εφοσον δεν πηραμε τις προφυλαξεις που επρεπε,κατα βαθος ηταν...ο θεος να μας δωσει δυναμη κ κουραγιο,κι εμενα΄λιιγο παραπανω γιατι ηδη νιωθω κουρασμενη,προβληματισμενη,πολλες φορες απογοητευμενη...κ σιγουρα δεν δινω σαυτο το μωρακι αυτα που πρεπει,ελπιζω οταν γεννηθει να του τα δωσω αυτα,κι αλλα περισσοτερα..να μην του λειψει αγαπη κ στοργη.

ενα καλο ειναι οτι σημερα ειναι τελευταια μου μερα στην δουλεια..απο την μια στεναχωριεμαι γιατι δεν περνουσα κ ασχημα,κ αλλαζα κ παραστασεις στην τελικη κ το περιβαλλον δοξα τον θεο ηταν μια χαρα..απο την αλλη νιωθω εξαντλημενη μαυτο το ωραριο,αυτο το προγραμμα,τουλαχιστον να κοιμηθω καμια ωριτσα παραπανω γιατι με περιμενει δυσκολος αυγουστος,με γεννα κ μωρα στο σπιτι...κ φυσικα πλεον ειμαι διαθεσιμη για πρωινο καφε,οποια μπορει κ θελει,αλλα δουλευετε εσεις...:cry:

χαιρομαι που ειστε οοολες καλα,λαρακι μου καλη επιτυχια με τις εξετασεις,ξερω,ειναι δυσκολοι καιροι για εξοδα αλλα κ παλι,εγω λεω να τις κανεις,αν κ πιστευω οτι θα σουρθει το μπεμπε σε φαση που δεν θα το περιμενεις...:rolleyes:

σας φιλω ολες

fUCCp2.png

svjYp2.png

Καλησπέρα κοριτσάκια...

Μιας και μιλάτε για πεθερές και αδιαφορία, να αναφερθώ και εγώ όχι για την πεθερ'α μου αλλά για την μαμά μου...:shock::shock::shock: Ναι λοιπόν πολλά παράπονα έχω αλλά ποιός με ακούει; Η μάνα μου έχει κολλήσει στο γεγονός που έχω φύγει από κοντά της και μένω σε άλλη πόλη... Τώρα το Πάσχα που πήγα μαλώσαμε άσχημα αλλά δεν άντεξα άλλο και της τα είπα χοντρά... Ε, δεν γίνεται, μάνα μου μπορεί να είναι αλλά υπάρχουν και όρια... Μέχρι να κάνω παιδί μου είχε φάει το κεφάλι... Κάθε μέρα με ρωτούσε αν έχουμε κάτι.. Και να όταν με το καλό κάνεις παιδί θα είμαι συνέχεια εκεί να σε βοηθάω... χαχαχα και γεννήθηκε ο μικρός και έχει να έρθει από τον Σεπτέμβριο από την βάπτιση... Και τώρα που την έχω ανάγκη, (με το χέρι που έσπασε η πεθερά μου, η γυναίκα δεν μπορεί να κρατάει τον μικρό) η μάνα μου βρήκε την δικαιολογία είμαι άρρωστη δεν μπορώ... Και έτσι τον κρατάει ο άντρας μου... Καλύτερα από την μία έχω και το κεφάλι μου ήσυχο... Καταλάβατε κορίτσια; καμιά φορά οι πεθερές είναι καλύτερες από τις μαμάδες... Πάντως από την πεθερά μου δεν έχω παράπανω... Βοηθάει και με το παραπάνω η γυναίκα... Και τον μικρό κρατάει, και φαγητό φτιάχνει και τρώμε όλοι, ακόμη και τώρα με ένα χέρι...

Αυτά εν' ολίγοις... Υπομονή λοιπόν και όλα καλά!!!!

Καλό Σαβ/κο σας εύχομαι!!!!!

RShEp3.png?t=1&Dcm8pJdZ

dDYSp2.png

ticker.php?pic=39ofzf3j8t1wythf

Μπαμπιτσιάκι μου, διάβαζα αυτά που έγραφες και ήταν σαν να άκουγα την κολλητή μου! Η πεθερά της μένει 3 λεπτά από το σπίτι κ μια φορά δεν την έχει ρωτήσει αν χρειάζεται βοήθεια ή τουλάχιστον αν χρειάζεται τιποτα το μωρό. Δίνει στο γιο της φαγητό ή ότι άλλο φτιάχνει για να φάει μόνο εκείνος! Λες κ η νύφη στο πηγάδι κατούρησε! Που η δόλια είναι μακριά από τη μαμά της, τις φίλες της και δεν έχει κανέναν να τη βοηθήσει.... Τι να πω;;; Τέτοια αναισθησία;

Κουράγιο κ υπομονή ρε κοριτσάκια...

JXFXp3.png

Δομνινάκι, το μικρό σας κοάλα/παπαγαλάκι εχει μάθει στην τρυφερή αγκαλιά της μανούλας! Να σου πω όμως κάτι;; Εχω καταλάβει ότι περνάει τόσο γρήγορα ο καιρός και θα έρθει μια μέρα που δε θα θέλει αγκαλιές οπότε απόλαυσε το όσο είναι αυτό δυνατό!

Μομεντακι μου, ξέρεις πόσες φορές έχω σκεφτεί να τα παρατήσω όλα και να μην ξανακάνω τίποτα; Βεβαια εμείς έχουμε σοβαρό θέμα με το σπέρμα οπότε δεν παίζει φυσιολογική σύλληψη σε εμας... Από την άλλη φοβάμαι μην πω κάποια στιγμή ότι δεν έκανα ό,τι μπορούσα και μου γυρίσει μπουμερανγκ...

Κρισάκι, πόσο μα πόσο σε θαυμάζω!!!!!! Εδώ με ένα και τα παίζεις, όχι με τρία να αλωνίζουν το σπίτι και ένα στην κοιλιά! Τουλάχιστον θα μπορέσεις (ελπίζω) να κοιμηθείς λίγο παραπάνω τώρα που σταματας τη δουλειά.

Λαγιακι, καλε πλησιάζει ο καιρός! Πώς νιώθεις; Έχετε φτιάξει το δωμάτιο του μωρου;

Χριστινάκι μου, τελικά και οι μαμάδες καμιά φορά είναι...... Στη μαμά τουλάχιστον μπορείς να φωνάξεις, να τσακωθείς, να "πλακωθείς" αλλά πάντα θα είναι η μάνα σου. Με την πεθερά είναι νομίζω πιο δύσκολο...

JXFXp3.png

Κοριτσάκια μου γλυκά καλησπέρα σας..

Μόλις τώρα κοιμήθηκε ο μικρός παπαγάλος μου και βρήκα λίγο χρόνο να μπω διότι οποιαδήποτε ώρα της μέρας και αν είναι ξύπνιος απαιτεί την αμέριστη προσοχή μου. Τον λέω "παπαγάλο" διότι η αγαπημένη του στάση είναι στον ώμο μου και μάλιστα θέλει να κοιτάει και έξω από το παράθυρο. Το αριστερό μου χέρι κοντεύει να πάθει τενοντίτιδα από το βάρος του.. Την προηγούμενη Δευτέρα τον ζυγίσαμε και είχε φτάσει τα 4.840 και είναι μόλις 2 μηνών.. Σε 3 βδομάδες είχε πάρει 1 ολόκληρο κιλό μόνο με θηλασμό και η παιδίατρος φαντάζομαι αστειευόμενη μου είπε ότι πρέπει να του κάνουμε δίαιτα.. Προσπάθησα κάποιες μέρες να του δώσω κιντερτέ αλλά που τύχη.. μου το έφτυνε στη μούρη.. Σήμερα όμως απηύδησα διότι δεν με άφηνε να κάνω βήμα και συνεχώς γκρίνιαζε.. του έφτιαξα λοιπόν και πάλι κιντερτέ διότι μου είναι αδύνατον να τον έχω όλη μέρα στο στήθος μιας και ούτε πιπίλα παίρνει και ήπιε 30 γραμμάρια.. μετά έπεσε ξερός για ύπνο.. Για να δούμε πως θα πάει αυτή η τακτική..

Προσπαθώ να βάλω σε τάξη ότι εκκρεμότητες έχω.. Με τη δουλειά, με τους γιατρούς, με τον ΟΑΕΔ και αν τα καταφέρω θα φύγω την μεθεπόμενη βδομάδα για το χωριό. Δεν βρίσκω το λόγο να κάθομαι στην Αθήνα όταν το παιδάκι μου μπορεί να είναι στον καθαρό αέρα και μέσα στο πράσινο. Είναι και τα αδέρφια μου μόνιμα στο χωριό τώρα, υπάρχουν και πολλοί καλοί γειτόνοι και έτσι θα έχω κάποιον να ανταλλάσσω καμιά κουβέντα. Εδώ είμαι όλη τη μέρα κλεισμένη στο διαμέρισμα εκτός από κάποιες ελάχιστες ώρες που θα βγάλω τον μπέμπη βόλτα στον πεζόδρομο ή θα πάω σούπερ μάρκετ ή σε κάποια τράπεζα. Βέβαια από αύριο λογικά θα μπορώ να παίρνω και το αυτοκίνητο να πηγαίνω το μωρό καμιά βόλτα αλλά δεν συγκρίνεται το χωριό με την Αθήνα, συγκρίνεται;

Τη Δευτέρα έχω να πάω στον γυναικολόγο να με δει μετά τη γέννα. Φαντάζομαι ότι όλα είναι εντάξει, απλά θα το επιβεβαιώσουμε.

Την Τρίτη έχω κλείσει ραντεβού με τη συμβολαιογράφο για κάτι διαδικαστικά για τη μητέρα μου και την Τετάρτη θέλω να πάω τον μπέμπη στο γιατρό να κάνει τα πρώτα εμβόλια.. Την Πέμπτη λέω να πάω από τον ΟΑΕΔ μια βόλτα να δω τι γίνεται με την συμπληρωματική παροχή μητρότητας και ίσως το Σάββατο φύγω.

Μπαμπιτσάκι, Κρισάκι και Χριστινάκι μου.. περνάτε όλες σας δύσκολες φάσεις και έχετε στενοχωρεθεί και απογοητευτεί από την συμπεριφορά δικών σας προσώπων.. όμως είστε δυνατές και ξέρω ότι όχι μόνο δεν θα το βάλετε κάτω αλλα θα δώσετε στα μικρά σας πλασματάκια όλη σας την αγάπη και τη στοργή και δεν θα αφήσετε κανένα παραπονεμένο. Όσον αφορά το θέμα με τους συζύγους Μπαμπιτσάκι και Κρισάκι.. νομίζω ότι πρέπει να απαιτήσετε μεγαλύτερη συμμετοχή από μέρους τους.. Τι θα πει ότι δουλεύουν.. κι εσείς δουλεύετε και με το παραπάνω μάλιστα. Ας παίρνουν το παιδί να πηγαίνουν για κανέναν καφέ το απόγευμα στις κούνιες για να σας αφήνουν λίγο χρόνο για τον εαυτό σας βρε αδερφέ..

Σας φιλώ γλυκά!

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...