Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Ελπίδα88 είπε:

Στο εύχομαι μέσα από την καρδιά μου.  Προσπάθησε να μην πέσεις ψυχολογικά.  Εγώ και μόνο που σκέφτομαι ότι όλο αυτό το κάνω για να πάρω στην αγκαλιά μου το παιδί μου, μου έρχεται ένα χαμόγελο. Δύναμη και ψηλά το κεφάλι. 

Αυτό ακριβώς… το ίδιο και εγώ … αχ τελικά οσεσ  περνάμε εξωσωματική ίδια συναισθήματα έχουμε !!όλα θα πάνε καλά!!! 

Τεχνητή εμμηνόπαυση 2!!!!!

Recommended Posts

δομινάκι και μενα η μικρη μπρούμητα κοιματε καλυτερα όταν εχει βήχα και φλεματα..

ευχομαι να περασες τελεια με τα ανηψια και το μπουμπουκο σου αγκαλια ολοι μαζι και αν εισαι ακομα εκει να περνας καλα!!

lJiup3.png

M1otp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Z

Z

Καλό Μήνα!!!!!!

Τί κάνετε; Σε εμένα ο μήνας δεν μπήκε και πολύ καλά...

Έσπασε η πεθερά μου το χέρι... Και αυτό είναι πολύ κακό...

να υποθέσω οτι εχεις προβλημα με το ποιος θα κραταει το μικρό??? περαστηκά τι να πώ!!!

lJiup3.png

M1otp3.png

λαράκι μου μην απογοητευεσαι, το ξερω οτι κουράστηκες αλλα πρεπει να εχεις πίστη και να δινεις ευκαιρίες!!! δεν μπορει όλο και κατι καινουργιο θα σας πει αυτος ο πως το ειπες γιατρός... θα περιμενουμε μαζι σου...

lJiup3.png

M1otp3.png

ΓΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!ΧΡΙΣΤΟΣΑΝΕΣΤΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ!!!!

τι κανετε τσουπριτσες μου?εμεις ολοι καλα,φυσικα περασαμε κ εμεις μια ιωσουλα (εννοω τα παιδια..) κ τωρα εδω κ ποσες μερες δεν τρωμε ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ,ΜΟΝΟ ΛΙΓΟ ΓΑΛΑ, αλλα ας πουμε οτι ειμαστε καλα..το κεφι για να πλακωνονται,να δερνονται κ να δαγκωνονται κ να γρατζουνιουνται δεν το χανουν..μιλαμε για πολυ ξυλο παιδια..τις προαλλες τα ειδε ενα να ορμανε κ επαθε σοκ,λεει ετσι κανουν αυτα?μα ετσι κ χειροτερα..καταρχην ειναι γεματα γρατζουνιες κ δαγκωματιες..αμα τα δει η προνοια θα μου τα παρει!!

με την εγκυμοσυνη δεν εχω νεα,φανταζομαι προχωραει καλα..τα φαρμακακια τα παιρνω...οσο πιο τακτικα μπορω!!!:confused::confused::confused:

μομεντινι μου τι ωραια εικονα,κοινωνησατε κ οι τρεις μαζι!!!κ το θηλαζεις ακομα μωρακι!!μπραβο σου!!να του δινεις κ λιγο εμφιαλωμενο νερακι,δηλαδη κουταλακι,οχι ποσοτητες,δεν κανει κακο..κ τσαγακι οσο θελει,αν του αρεσει φυσικα...

λαρακι μου αμα σε ακουω καπως down στεναχωριεμαι..ολες περασαμε αυτην την φαση κ οπως βλεπεις,σιγα σιγα σιγαααααααααααααα,σχεδον ολες βρηκαμε λυσεις στο προβλημα μας,η καθε μια διαφορετικη!!το βλεπεις,να μην στα ξαναθυμιζω,σκεψου μας μια-μια να δεις οτι ολες βρηκαμε μια διαφορετικη μεν,αλλα λυση..εξωσωματικη,φυσικη γονιμοποιηση,δανεικα ωαρια,συνδιασμο ολων των παραπανω!!!!:P:pοπως κ ναχει,θα βρεις κ εσυ την λυση σου..κ στον γιατρο να πας,ολο κ κατι νεοτερο θα συζητησετε,θα μπειτε σε μια νεα σειρα..ισως κ μια νεα αρχη...μακαρι ολα να πανε καλα,γρηγορα,γιατι καλα θα πανε οπως κ ναχει!!!!

δομνινακι θα ελεγα οτι ο αγκαλιτσας σου εχει γινει εντελως αγκαλιτσας,κ πρεπει να το κοψεις τον αερα σιγα σιγα..φυσικα κ θες κι εσυ να ξεκουραστεις κ αν ο τροπος ειναι να τον εχεις αγκαλια για να κοιμαται κ να κοιμασαι,το καταλαβαινω απολυτα,αλλα κ παλι,τα μωρακια ειναι πανουργα,ατιμα σε λεω,δεν δειχνουν ελεος!!οσο θα του κανεις τα χατιρια θα θελει κ αλλα!!!!:?

χριστινακι περαστικα σας με την πεθερα..ειδα κ τον μικρο να φραπεδιαζεται,παρεα με τον πατερα..ξερω,αποκλειεται να ηπιε καφε..εμενα που το ποτιζε ο πεθερος μπυρα το ενα,στο τελος μονο που δεν τον εβρισα..αυτες τις πλακες που δινουν τα μωρα να πινουν ποτα..τι ξεπερασμενες..

μπαμπιτσιακι μου αρωστησατε κι εσεις λιγο ε?καλος ο παιδικος αλλα η αληθεια ειναι εμας τουλαχιστον μας εφαγαν οι ιωσεις..οσο για την δουλεια που ρωτησες,σταματαω λογω εγκυμοσυνης,σιγα μην τους κανω την χαρη να παραιτηθω..το πολυ πολυ να με απολυσουν αυτοι,ακουμε τοσα για τις απολυσεις στο δημοσιο...:oops:

σας φιλω ολες,α κ το λαιλακι που ειμαστε κ συνεγκυουλες..εκανες κοιλιτσα?εγω φυσικα μπολικη..αφου ειχα ηδη,δεν ειχε προλαβει να φυγει...:evil::evil::evil:!!!

fUCCp2.png

svjYp2.png

Διαφημίσεις

ακουσα κατι κουλο στο τηλεφωνο απο εναν πελατη και τα χασα...

κρισακι μου και μεις ολο το χειμωνα αλλα ακομη και τωρα εχει κατι η μικρη μυξες δεν εχουμε αλλα τωρα εχει πολλα φλεματα και η καημενη κανει εμετο, αδου απο τον Μαρτη προσπαθώ να κανω αυτο το εμβολιο για την ιλαρα και δεν μπορω, παρ΄ολα αυτα δεν θελω με τιποτα να την σταματήσω, περνάει πολυ καλα και φαινεται!! ακομη και του χρονου που θα εχω και το μικρό το σκέφτομαι, ισως να την σταματήσω τους κοκκινους για αρρωστιες μηνες Νοέμβριο με Ιανουαριο γιατι θα διαφορετικά δεν θα μπορώ να προσεξω και το μικρουλι που απο τώρα το χω στη ακρη το καημενουλη....

τα φαρμακα μου τα περνω και γω οσο μπορώ αλλα εδω μιλάμε οτι ξεχναω να φαω....

lJiup3.png

M1otp3.png

Καλησπέρα, Χρόνια πολλά και Χριστός Ανέστη....

Χάθηκα αυτές τις μέρες γιατί ειχα άδεια και σήμερα γύρισα στο γραφείο με τις εκρεμμότητες να τρέχουν...

Σχεδόν καλά περάσαμε αν εξαιρέσουμε τον μικρό που δεν πήγαινε σε κανέναν και ήταν κολλημένος επάνω μας... Φυσικά περισσότερο σε μένα... Η πεθερά μου το χέρι δεμένο για κανένα μήνα και ο μικρός περισσότερο με τον μπαμπά του θα είναι... Θα περάσει ο καιρός πού θα πάει.... Μακάρι να μην πάει κάτι κακό με το σπάσιμο και να γίναι καλά η γυναίκα...

Αυτά προς τα παρόν...

Θα τα πούμε άλλη μέρα με πιο πολλά νέα!!!!

Σας φιλώ!!!!!

RShEp3.png?t=1&Dcm8pJdZ

dDYSp2.png

ticker.php?pic=39ofzf3j8t1wythf

Καλησπέρα και απο μένα!

Χριστός Ανέστη!!!

Και εγώ χάθηκα γιατί ήμασταν συνέχεια βόλτες με τον μικρό, χορτάσαμε και τον μπαμπά μας που κάνουμε μαύρα μάτια να τον δούμε...

Δεν θα σχολιάσω καθεμια χωριστα, σας διάβασα και χαίρομαι για τα καλά σας νέα.

Φιλιά σε όλες!!!!

Χριστός Ανέστη! Χρονια πολλά παρεούλα!!!

Ολες χαθήκαμε σε βολτούλες και πασχαλινά φαγητά ε; Το πρώτο μου πάσχα με το μομεντάκι ήτανε αυτό και ήτανε υπέροχα! Ολα πρωτόγνωρα!

Οπως επίσης καιη πρώτη μου γιορτή της μανούλας!!! Τι συγκινητικό! Μου έφερε λουλούδια το μομεντάκι μου!!! μέσω του μπαμπά μας βεβαίως!;)

Ευχομαι το κάθε κοριτσάκι μου που ακόμη το παλεύει να τα καταφέρει και να ζήσει αυτό το θαύμα...λαρούκο μου, ελενάκι μου....

Φιλιά σε όλες!

Ωρα΄για μαμ μαμ!!!!

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

γεια σας κοριτσακια!!! εκλεισα ραντεβου για τον μεγαλο υπερηχο για την παρασκευή, και ειδα στον υπνο μου οτι μου ειπαν οτι ειναι κορίτσι και οχι αγόρι.. και στεναχωρέθηκα γιατι τωρα συνηθησα την ιδέα..

lJiup3.png

M1otp3.png

Διαφημίσεις

Χρόνια πολλά κι από εμένα κοριτσάκια μου!

Εμείς περάσαμε οικογενειακά όπως κάθε άλλο Πάσχα... Εντάξει, καλά ήταν, ας μην είμαι κ αχάριστη!

Τη Δευτέρα που λέτε πήγαμε στον ανοσολόγο, μας είπε διάφορα ενδιαφέροντα όπως το ότι είμαστε πολλά χρόνια μαζί είναι επιβαρυντικό (!!!! ????), το ότι ο Λάρος δουλεύει σε χυτήρια που δεν είναι καλό ( ε τι να κάνουμε αυτή τη δουλειά έχουμε!) και κρίνοντας λέει από όλο το ιστορικό και τις εξετάσεις που εχουμε κάνει, μάλλον το πρόβλημα είμαι εγώ που πάω και κάνω τον νίντζα κ εξολοθρεύω τα έμβρυα... Κάνω κ λίγο χιούμορ γιατί όλα στραβά κ ανάποδα μας τα είπε!!!

Η αλήθεια είναι ότι ήμασταν μέσα 2 ώρες και τα είδε όλα πολύ αναλυτικά και ρωτουσε πολλές λεπτομέρειες π.χ. τι χρώμα έχει η περίοδος μου όταν ξεκινάει!! Όπως ήταν φυσικό κ αναμενόμενο, μας έδωσε ενα κάρο εξετάσεις (συμπληρωματικές της θρομβοφιλίας, ΝΚ κύτταρα, σπερμοδιαγραμμα, εξτρα εξετασεις σπέρματος, αντιγόνα κ άλλα πολλά...) οι οποίες κοστίζουν 506? για την ακρίβεια... Κ ποιος ξέρει τι άλλο θα χρειαστεί να πληρώσουμε αργότερα. Εμ που να τα βρω χρυσέ μου άνθρωπε;;;; Που εσύ μου κοκορεύεσαι ότι έχεις 3 πατέντες κληρονομιά στα παιδιά σου κ εμείς δουλεύουμε μονο για να πληρώνουμε τα πάγια έξοδα μας;;; Εεεεεεεεε;;;;;;;;; Ουφφφφφφφ!

Αυτά λοιπόν εν ολίγοις τα νέα από τον ανοσολόγο.. Εμ, τα 'λεγα εγωωωωω!

Σας φιλώ γλυκά κοριτσούδια μου!

JXFXp3.png

αχ βρε λαρουκο μου!!! ταλαιπωρημένο!! 500 ευρώ εε!! πολλα λεφτα απο κανενα ταμειο δεν μπορεις να βρεις καμια ακρη να γλιτώσεις καποια?? αν πηγαινες να σου τις γραψει ο γυναικολογος σου (αν εχεις το θαρρος) εστω οσες μπορει εχεις αληθεια ασφαλεια τωρα που δεν δουλευεις?? μηπως να κανεις μια ιδιωτικη ασφαλεια τωρα που διαφημίζει η Δανδουλακη με 100 τον χρονο να κανεις τις εξετασεις.. ψαξτο παντως ολο και καπια λυση θα υπάρχει για φθηνοτερα!!!

lJiup3.png

M1otp3.png

Κοριτσάκια μου γλυκά επέστρεψα!

Πέρασα 10 όμορφες μέρες στο χωριό και νομίζω ήταν το καλύτερο Πάσχα που έχω περάσει. Είχα το αγοράκι μου στην αγκαλιά μου και όλα τα αισθανόμουν και τα ζούσα αλλιώς. Μπορεί να μην κατάφερα να πάω στην περιφορά του επιταφίου (τον είδαμε όμως ζωντανά μιας και πέρασε μπροστά από το σπίτι μας με το Δομνινάκι στην αγκαλιά μου να κοιμάται).. Μπορεί να μην κατάφερα να πάω στην Ανάσταση μιας και 23.30 το βράδυ το Δομνινάκι θήλαζε, όμως την Ανάσταση την έζησα σε όλο της το μεγαλείο όταν ο αντρούλης μου με το άγιο φως σταύρωσε την εξώπορτα του σπιτιού μας..

Είμαι ευτυχισμένη και παρόλη την κούρασή μου (διότι πιστέψτε με, παρόλο που το μωρό μου είναι τόσο μικρούλη, η κούραση που δημιουργεί η φροντίδα του είναι απίστευτη), μπορεί το κορμί μου να έχει πιαστεί από τις αγκαλιές όμως νιώθω γεμάτη..

Γυρίσαμε την Κυριακή το βράδυ αλλά από την Κυριακή το βράδυ μέχρι και χθες το πρωί το Δομνινάκι ήταν τόσο ανήσυχο που πήρα την παιδίατρο τηλέφωνο. Δεν καθόταν πουθενά, έκλαιγε σπαρακτικά με το παραμικρό, έδειχνε ανικανοποίητο και ήθελε συνέχεια να είναι στο στήθος.. Δεν κοιμόταν καθόλου (αυτό ήταν το χειρότερό μου).. τέλος πάντων, η παιδίατρος είπε ότι είναι από την αλλαγή περιβάλλοντος και την ταλαιπωρία του ταξιδιού συν του ότι μπορεί να είναι και πονάκια. Του ξανάρχισα πάλι τις προβιοτικές σταγόνες για το εντεράκι του που τις είχαμε σταματήσει και δεν ξέρω αν έπαιξαν ρόλο πάντως χθες και σήμερα είναι πολύ καλύτερα..

Όπως καταλαβαίνετε δεν είχα καθόλου χρόνο.. Τώρα μόλις κοιμήθηκε λίγο και βρήκα την ευκαιρία να σας γράψω τα νέα μας.. Δεν προλαβαίνω να σχολιάσω τίποτε.. Εύχομαι μόνο να είστε όλες καλά και πολύ σύντομα να έρθει και η δική σας Ανάσταση!

Φιλιά πολλά!

L2qIp2.png

Καλημέρα κοριτσάκια μου!!!!

Αχ Λαράκι πόσο σε καταλαβαίνω... Είναι πολύ δύσκολά... Οκ να κάνεις και άλλες εξετάσεις να δείς το γιατί αλλά πολλά τα λεφτά... Και σε καταλαβαίνω πού να τα βρείς; Άντε και τα βρήκες και τις έκανες θα βγεί κάτι; Έλπίζω και εύχομαι να σας βγεί σε καλό όλη αυτή η ταλαιπωρία... Υπομονή και ο Θεός μαζί σου!!

Δομνινάκι μου.... Πέρασες τέλεια έτσι; Και του χρόνου καλύτερα σου εύχομαι... Αχ φέτος ούτε και εγώ ευχαρηστήθηκα εκκλησία... Ο μικρός όταν έχει πολύ κόσμο γκρινιάζει, επομένως πήγαινα για λίγο και μετά έφευγα... Άσε που γενικά ήταν μέσα στην γκρίνια όλες τις μέρες που ήμουν στην μάνα μου... Αφού είπα ότι δεν θα ξαναπάω μέχρι να μεγαλώσει αρκετά και να καταλαβαίνει...Ευτυχώς τώρα είναι μια χαρά... Και ο μικρούλης σου μέχρι να κλείσει και τον τρίτο θα έχετε κάποια πονάκια... Πέρυσι έτσι ήμασταν και εμείς... Άντε να μην θυμηθώ την περσινή ταλαιπωρία που πέρασα με το παιδί, και πάλι στην μαμά μου το Πάσχα...

Μπαμιτσάκι όλα καλά;

Άντε κανονίστε τώρα που έχει καλό καιρό να βγούμε για κανένα καφέ... Καλέ το λέμε δυο χρόνια τώρα και δεν κάνουμε τίποτα... Απαράδεκτες είμαστε... Και μένουμε και κοντά...

Κρισάκι να προσέεις το μωράκι σου και να μου φιλήσεις τα αγοράκια σου...

Μομεντάκι πολύ χαίρομαι που διαβάζω νέα σου με τον μικρούλη σου!!!

Λαγιάκι φτάνει ο καιρός; Να προσέχεις πολύ....

Φιλιά σε όλες!!!

RShEp3.png?t=1&Dcm8pJdZ

dDYSp2.png

ticker.php?pic=39ofzf3j8t1wythf

Καλωσ το δομνινάκι μας!!! τι ωραία που περάσατε!!! πριν διαβάσω τι σου ειπε η παιδιατρος ήμουν σίγουρη οτι ήταν απο την αλλαγή περιβαλλον, περασε μαλλον πολυ καλα ο μικρουλης σου εκει με τα ξαδερφάκια του δεν ήθελε να φυγει!!!

χριστινάκι ευχαρίστως να πιουμε καφέ μονο που εμεις πλεον με την μικρή δεν πινουμε καφε κυνηγάμε!!! γι αυτο οσο δεν περπατάει να ευχαριστηθεις καφέδες γιατι μετα δεν εχει!!

lJiup3.png

M1otp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...