Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Τα φάρμακα του ΕΟΠΠΥ που παίρνεις από το φαρμακείο του ΕΟΠΠΥ δεν έχουν συμμετοχή. Είναι δωρεάν. Και το κόστος τους είναι γύρω στα 700-900€ ανάλογα τι θα σου γράψει και τι μπορεί να δικαιολογήσει η απόφαση. Τα φάρμακα του φαρμακείου έχουν την συμμετοχή τους κ επειδή δεν παίζουν με γενόσημα και πάρε πχ το πιο φθηνό αλλά πρέπει να πάρεις αυτό που θέλει ο γιατρός μπορεί να βγει αρκετά τσιμπημένη η συμμετοχή. Εγώ βέβαια έδωσα στην συμμετοχή 50€ σύνολο αλλά είμαι επαρχία και η φαρμακοποιός είναι η μαμά της κουμπάρας μου οπότε να πω τι; 🫢 

Θα συμφωνήσω στο θέμα ανδρολόγος πάρα πολύ σημαντικό! 

Μαρη κ εσύ σε έπιασε να πάρεις μπουφέ τώρα;;; 😂

Οι άλλες μιλάνε για έπιπλα 😂 το prp ενδομητρίου που συζητάνε παραπάνω είναι μια τεχνική ενίσχυσης του ενδομητρίου σου στην ουσία με δικό σου αίμα που το φυγοκεντρουν και σου βάζουν το πλάσμα (νομίζω) σαν ένεση με καθετήρα στη μήτρα. Διφορούμενες οι απόψεις για το πόσο βοηθάει γιατί οι μελέτες είχαν πολύ φτωχό δείγμα ασθενών. Υπάρχει και το prp ωοθηκών που κάνεις κάτι αντίστοιχο απλά εκεί τα αποτελέσματα φαίνονται μετά από 2-3 κύκλους. 

Και πότε ενδείκνυται; Σε ποιες περιπτώσεις πρέπει κανείς να το κάνει;

Τεχνητή εμμηνόπαυση 2!!!!!

Recommended Posts

Καλέ; Μόνο το βαβιτσιακί εμφανίστηκε σήμερα στον Όλυμπο; ΤΙ στο καλό; Σε ποιο βουνό βρίσκεστε οι υπόλοιπες;

Βαβιτσιάκι έχεις επέτειο σήμερα; Τι επέτειο; Για πες!!!!

Και απ ότι κατάλαβα οργανάνωσαι για την ωορρηξία ε για να υπάρξει το ανάλογο "γλέντι"!:tongue:

Τι επέτειο έχετε βρε να σας ευχηθώ;;;;;;:confused::D

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εγώ απ' ότι βλέπετε εμφανίζομαι με τις μεγάλες ώρες για να κάνω εντύπωση... Δεν έχω κάτι συγκλονιστικό να πω παρά μόνο ότι η Τετάρτη είναι πλέον σε απόσταση αναπνοής και εγώ είμαι πολύ χαρούμενη διότι νιώθω πως κάτι κάνω επιτέλους και δεν αφήνω απλά τον καιρό να περνάει αναξιοποίητος..

Για να δούμε τι ψάρια θα πιάσουμε..

Φιλάκια στις υπόλοιπες Θεές... μήπως έχουν πάει στο Φαλακρό Όρος, έτσι γι' αλλαγή;

L2qIp2.png

Κοριτσάρες μουυυυυυυ!!!!

Τι κάνετε; Εγω ημουν το σκ στο Ναυπλιο και γύρισα σημερα το πρωι κ πηγα κατευθείαν στη δουλεια... Εχω ξυπνήσει απο τις 5 και οπως μπορείτε να καταλάβετε, αυτή τη στιγμή κουτουλάω...χαχαχαχαχα!!! Σημερα εχει και γενεθλια ο Λαρος μου και θελω να τον περιποιηθω... Με βλέπω να πλακώνω τα red bull μπας και μείνει το μάτι ανοιχτό!

babitsiaki, τι εννοείς δεν μεγαλώνει;;; Ο γιατρός τι λέει; Αχ πες μας όταν γυρίσεις από τον γιατρόοοοοοοο!!! Οταν λες επέτειο εννοεις γάμου;;; ΝΑ ΖΗΣΕΤΕ!!! Και του χρόνου στην επετειο σας να είστε τριπλοί!

Μομεντακι μου, εσύ πως τα πας; Πότε με το καλό θα γίνει η ωοληψία; Να δεις κάτι ωραια αυγουλάκια που θα κάνεις!!!!

Πού πήγατε βρε οι υπόλοιπες;;;

JXFXp3.png

Λάρα να τον χαίρεσαι τον Λάρο όπως ακριβώς το θες εσύ... και χαλάλι του τα red bull... είναι για καλό σκοπό..

Ελπίζω να πέρασες όμορφα στο Ναύπλιο.. σίγουρα είχε κοσμοπλημμύρα όπως κάθε σβκ αλλά χρειάζεται και ένα διάλειμμα από την καθημερινότητα που και που..

L2qIp2.png

ευχαριστώ δομνινακι!

Εκεί που πήγαμε είναι ένα χωριο λίγο πιο έξω από το Ναυπλιο αν και εκει χαμός γινόταν (Και δεν είμαστε κ της πολυκοσμίας)! Δεν πειράζει όμως, το χρειαζόμασταν! Γεμίσαμε λίγο τις μπαταρίες μέχρι τον αυγουστο που θα πάμε διακοπές! Εσυ 17 του μήνα φευγεις εεεεε;;; Αχ, ζηλευωωωωωωω!!!!!

JXFXp3.png

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσακια μου, ναι ναι επετειο γαμου ειχα μα δεν βλεπετε τον χαρακα μου!!! το ωοθηλακιο μου το ενα που εμεινε μεγαλωνε αλλα οχι ετσι οπωσ θα έπρεπε δηλαδη δε δυο μέρες πήρε 2 χιλιοστα απο τα 11 πηγε 13 και μεχρι να φτασει στα 20 που επρεπε για να σκασει και να κανω ωορηξία.... αλλα τελικα το καναμε το δωρο στο babitsio ΧΘΕΣ ΕΙΧΑ ΩΟΡΗΞΙΑ!!!!!! δεν σας ελεγα οτι ειχα ενα πονο αριστερα ε αυτό ήταν. πήγα χθες στο γιατρό και αφου δεν υπήρχε με εβαλε να κανω κολπικες πλησεις με δυαλλιμα σοδας φαγητου για να φυγει το τζελ του υπερηχου, μας σταυρωσε, στις 12:30 επαφη και μια ώρα να μη κουνηθώ απο το κρεβατι και αλλη μία σήμερα το απογευμα και μετα περιμενω 15 μέρες ......

lJiup3.png

M1otp3.png

αχ δομνινακι τι καλα που θα φύγεις το σαββατο να ξεσκάσεις, να προσεχεις στη μανουλα γιατι ειναι υπουλες (με την καλη εννοια) οι μανουλες όλο να κατι βρησκουν να σου πουν για να φας το φαγητο τους το γλυκό τους την πίτα.... και μετα να το κιλάκι και λες μα απο που δεν τρωω!!! Οταν μου λεει μα εγώ για σένα το εφτιαξα.... με τρελλενει!!!

larouko την χτυπήσαμε την εκδρομουλα έτσι!!! μπραβο μπραβο ετσι να φευγουμε να γευγει και το μυαλλο μας απο τις σκεψεις!!!!

μομεντακι μου το γλεντι χθες ήταν τρικουβερτο το μόνο κακο ήταν οτι επρεπε να είμαι στο κρεβατι για να μη σηκωθω μετα, παλι κρεβατι το βαρεθηκα τοσα ωραια μερη εχουμε σπιτι μας... αλλα τι κανεις ολα για το μπεμπε!!

lJiup3.png

M1otp3.png

αχ δομνινακι τι καλα που θα φύγεις το σαββατο να ξεσκάσεις, να προσεχεις στη μανουλα γιατι ειναι υπουλες (με την καλη εννοια) οι μανουλες όλο να κατι βρησκουν να σου πουν για να φας το φαγητο τους το γλυκό τους την πίτα.... και μετα να το κιλάκι και λες μα απο που δεν τρωω!!! Οταν μου λεει μα εγώ για σένα το εφτιαξα.... με τρελλενει!!!

larouko την χτυπήσαμε την εκδρομουλα έτσι!!! μπραβο μπραβο ετσι να φευγουμε να γευγει και το μυαλλο μας απο τις σκεψεις!!!!

μομεντακι μου το γλεντι χθες ήταν τρικουβερτο το μόνο κακο ήταν οτι επρεπε να είμαι στο κρεβατι για να μη σηκωθω μετα, παλι κρεβατι το βαρεθηκα τοσα ωραια μερη εχουμε σπιτι μας... αλλα τι κανεις ολα για το μπεμπε!!

Καλημέρα babitsiaki!!! Βρε, μείνε εσύ στο κρεββάτι τώρα που μπορείς γιατι σε λίγο καιρό θα ρίξεις τα ξενύχτια της ζωής σου!!! Πάντως το δωράκι σου για την επέτειο σας ηταν ΤΕΛΕΙΟ!

Εγω δυστυχώς χτες δεν κατάφερα να "περιποιηθώ" τον λάρο γιατι ειχαν ερθει οι δικοί του να του ευχηθούν και έφυγαν αργα κ οπως φανταζεστε μετά ξεραθηκαμε και οι δυο καθότι ήμασταν στο πόδι από τις 5... Νομίζω αυτός ο μήνας πήγε τσάμπα.... :confused: Το σβκ ημασταν με κόσμο (μας φιλοξενουσαν στο ναυπλιο) χτες πάλι κόσμος, αυτό το σβκ θα φιλοξενούμε εμείς κόσμο.... ε αϊ στο καλό!!! Κορίτσια, ότι προλάβω από σημερα μέχρι την Παρασκευή...

JXFXp3.png

καλημερα....τι καλημερα...μονο καλη δεν την βλεπω..χαθηκα κ δεν ειδα να με ψαχνετε...μπραβο!!!

λοιπον τα νεα..δευτερα εκτακτως για ωοληψια..εμπαινα απο το κινητο να σας το γραψω,τζιφος,δεν τα καταφερα..μου πηραν 14..χαρηκα..με πηραν σημερα κ λεει γονιμοποιηθηκαν μονο τα 6..μου φανηκαν λιγα..συνηθως παιρνουν απο τα μισα κ λιγο πιο πανω..περιμενα 8-9...τωρα την πεμπτη θα μου πουν πως θα προχωρησουμε..μεχρι την πεμπτη ομως ποσα θα μεινουν?κ ηθελα βλαστοκυστες..με αυτον τον αριθμο δυσκολα..κ ηθελα καταψυξη..μαυτον τον αριθμο δυσκολα..αραγε ποσα θα φτασουν μεχρι την πεμπτη?α ρε κοριτσια...α ρε κοριτσια την γκαντεμια μου μεσα..........

fUCCp2.png

svjYp2.png

καλημερα....τι καλημερα...μονο καλη δεν την βλεπω..χαθηκα κ δεν ειδα να με ψαχνετε...μπραβο!!!

λοιπον τα νεα..δευτερα εκτακτως για ωοληψια..εμπαινα απο το κινητο να σας το γραψω,τζιφος,δεν τα καταφερα..μου πηραν 14..χαρηκα..με πηραν σημερα κ λεει γονιμοποιηθηκαν μονο τα 6..μου φανηκαν λιγα..συνηθως παιρνουν απο τα μισα κ λιγο πιο πανω..περιμενα 8-9...τωρα την πεμπτη θα μου πουν πως θα προχωρησουμε..μεχρι την πεμπτη ομως ποσα θα μεινουν?κ ηθελα βλαστοκυστες..με αυτον τον αριθμο δυσκολα..κ ηθελα καταψυξη..μαυτον τον αριθμο δυσκολα..αραγε ποσα θα φτασουν μεχρι την πεμπτη?α ρε κοριτσια...α ρε κοριτσια την γκαντεμια μου μεσα..........

Αγαπουλιτσαααααααα!!!!

Καταρχήν, ΔΕΝ ΣΕ ΞΕΧΝΑΜΕ!!! Πιασαμε την πάρλα με ασχετα μωρε... Ελαααααααα, συγχωρεσε μααααας....:(:(

Δευτερον, μη βγάζεις συμπεράσματα από μόνη σου για το πόσα θα μείνουν! Αφού γονιμοποιηθηκαν τα 6 σημαίνει ότι κι αυτά ήταν τα πιο καλα και πιο δυνατά άρα γιατι δηλαδή να μη μείνουν;;;

Ερώτηση: Πόσα πρέπει να είναι για να μπουν κατάψυξη; Τα 6 δεν φτάνουν; Δηλαδή να σου βάλουν τα 3 κ τα άλλα 3 να καταψυχθούν.. (μπορεί να είπα βλακεία τωρα..)

Κοριτσάκι μου, μην το βαζεις κατω τωρα! Ολα θα πάνε καλά, όλα θα πανε καλά, ολα θα πανε καλά, ολα θα πάνε καλα.... Θα το λέω μέχρι να το πιστέψεις!!!!!

JXFXp3.png

Διαφημίσεις

λαρακι μου,θεα μου..ανεβασε με μανα μου εσυ!!κοιτα..απο τα 6 δεν ξερω ποσα θα αντεξουν μεχρι την πεμπτη που θα αποφασιστει πως θα συνεχισουμε..αν μεινουν λιγα,δεν θα μεινει περισσευμα για καταψυξη..η καταψυξη λεει πολυ,γιατι σε περιπτωση αποτυχιας δεν κανεις παλι θεραπεια με φαρμακα,ωοληψια (που ηταν μια επιπονη διαδικασια για μενα που δεν τα παω καλα με τις ναρκωσεις..) απλα πας κ στα βαζουν..κ φυσικα οικομικα ειναι πολυ πολυ μικροτερο το ποσο..τελοσπαντων..θα μαθουμε μεθαυριο..προσπαθω να συλλεξω γνωμες κ απο ομοιοπαθουσες εδω μεσα σε σχετικο καφε..δεν μου απανταν..μονο στο parents με απαντησαν..γιαυτο εγω ειμαι πιστη στο δικο μας καφε..εσυ πως εισαι?να χαιρεσαι τον λαρο σου εστω κ καθυστερημενα!

fUCCp2.png

svjYp2.png

λαρακι μου,θεα μου..ανεβασε με μανα μου εσυ!!κοιτα..απο τα 6 δεν ξερω ποσα θα αντεξουν μεχρι την πεμπτη που θα αποφασιστει πως θα συνεχισουμε..αν μεινουν λιγα,δεν θα μεινει περισσευμα για καταψυξη..η καταψυξη λεει πολυ,γιατι σε περιπτωση αποτυχιας δεν κανεις παλι θεραπεια με φαρμακα,ωοληψια (που ηταν μια επιπονη διαδικασια για μενα που δεν τα παω καλα με τις ναρκωσεις..) απλα πας κ στα βαζουν..κ φυσικα οικομικα ειναι πολυ πολυ μικροτερο το ποσο..τελοσπαντων..θα μαθουμε μεθαυριο..προσπαθω να συλλεξω γνωμες κ απο ομοιοπαθουσες εδω μεσα σε σχετικο καφε..δεν μου απανταν..μονο στο parents με απαντησαν..γιαυτο εγω ειμαι πιστη στο δικο μας καφε..εσυ πως εισαι?να χαιρεσαι τον λαρο σου εστω κ καθυστερημενα!

Και συνεχίζω: ολα θα πάνε καλά, ολα θα πανε καλα, ολα θα πανε καλάαααααααααααα!!!!! Εγω είμαι ΣΙΓΟΥΡΗ!!! :-D

Σίγουρα αν μπορεσετε να καταψυξετε κάποια, θα γλυτωσεις και ταλαιπωρια και χρηματα, το πρώτο βήμα όμως και αυτό που πρέπει να εστιάσεις είναι να είσαι ηρεμη για να υποδεχτείς τα εμβρυάκια σου!!!! Βήμα-βήμα και με πολύ υπομονη θα τα καταφέρουμε ΟΛΑ! Θα το δεις μαναρακι μου, αρκεί να το πιστέψεις μέσα σου!!

Α! Και ευχαριστώ για τις ευχούλες σου!

JXFXp3.png

θα προσπαθησω λαρακι..απλα ξερεις..με την μεθη κ την ωοληψια χθες..παλι χαλια εγινα..ολες φευγαν μια χαρα κι εγω εμετο,χαμηλη πιεση..οπως κ με την λαπαροσκοπιση..θελω να τελειωσουν ολα καλα..να παρω μια ανασα..θελω ολες μας να ειμαστε ευτυχισμενες πια,μακρια απο εννοιες..να πεταμε στα ουρανια,να μιλαμε για τα μωρα μας..να παρουμε μια ανασα....θελω πολλα?ακουγα 11 εξωσωματικες η μια χθες,12 η αλλη,μηδεν ωαρια η παραλλη..τι γινεται στον κοσμο?γιατι εχει γινει τοσο δυσκολο πια?κ τι κανουν οι γιατροι λαρα?πως ξερουμε τι εγινε κ απο τα 14 γονιμοποιηθηκαν τα 6?ποτε δεν θα μαθουμε...

fUCCp2.png

svjYp2.png

Τι να πω εγω τώρα;;; οτι εχεις αδικο; Δεν έχεις.... Λες και τι ζηταμε πια;;; Δυστυχως καλό μου, εμείς τα καναμε δυσκολα τα πραγματα... Μια το περιβαλλον κ όλα αυτα που το έχουμε επιβαρύνει και φυσικά μεταφέρονται σε εμάς, μια του οτι ειμαστε και γενιά του τσερνομπιλ, μια που οι ηλικίες πλέον εχουν μετατεθει.... τι να σου κάνουν και οι γιατροί μετα;;; Κι αυτοί ό,τι μπορουν κάνουν.

Αυτά δε σου τα λέω τώρα για να σε πιασει η μαυρίλα!!! Από τη μια είναι αυτά, από την άλλη ομως είναι τοσα τα παραδείγματα ζευγαριών που απέκτησαν παιδάκια παρα τις οσες δυσκολίες! Κι εσύ αυτες τις περιπτώσεις θα σκέφτεσαι, όχι τις 11 εξωσωματικες και δεν ξέρω εγω τι αλλο!?!? Εσυ μόνο θα σκέφτεσαι ότι σε λίγο καιρό το σπιτάκι σας θα υποδεχτεί ένα νέο μέλος (μπορεί και 2!). Φανταζεσαι να κάνεις διδυμα;;; Θα ερχόμαστε να σε βοηθάμε βρε!

JXFXp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...