Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Τεχνητή εμμηνόπαυση 2!!!!!

Recommended Posts

Δομνινακι αλλο το papp-a και αλο το τεστ αλφα το papp-a το καναμε στην 12η μαζι με την αυχενικη το αλφα τεστ ειναι την 16η-17η μαζι με το τριπλο τεστ.. ειναι και αυτο για τρισωμια και υποτηθετε οτι εχει αντικατασταθει απο την αυχενικη.. καπιοι γιατροι ομως για σιγουρια επιμενουν να το κανουν ακόμα για υτο ρωταω αν το κανετε και εσεις...γιατι μου φανηκαν τζαμπα τα 160 ευρουλάκια μου που εδωσα...

Εγώ δεν το έκανα και να σου πω την αλήθεια ούτε που το έχω ακούσει..

Σήμερα κορίτσια δεν κοιμήθηκα σχεδόν καθόλου το βράδυ. Ο μικρός είχε κέφια και μου πήρε 1 ώρα να τον κοιμήσω και μετά αφού κοιμήθηκε αυτός εμένα μου είχε φύγει ο ύπνος.. Εννοείται ότι κοιμήθηκε πάνω μου:tongue: Ελπίζω σήμερα τουλάχιστον να κοιμηθώ λιγάκι διότι αύριο στις 8.30 περιμένω να έρθουν να μου κάνουν βιολογικό καθαρισμό στους καναπέδες του σαλονιού γιατί βρωμάνε και ζέχνουν!

Καληνύχτα και όνειρα γλυκά!

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερα!!! τι κανετε??? πολυ ησυχία εχει πεσει εδω μεσα.. και γω δεν εχω να σας πω κανενα νεο ολα υσηχα απλα περιμένω... να ερθει το πασχα... να ερθει το καλοκαιρι.. να ερθει η ωρα να γεννησω.. να να να....

με εχει παισει τωρα ενα πραμα θέλω να μετακομισω.. μπαινω ξανα μπαινω στο δωματιο της μικρης και δεν μου καθεται να της το αλλαξω βρε απο δω μετραω βρε απο κει μετραω δεν μου βγαινουν τα μετρα για 2 κουνιες.. και της δημητρας δεν ειναι ακριβως κουνια ειναι απο αυτα που μετα γινονται κανονικοτατα κρεβατια ειναι μεγαλο!!! τιποτα ενα δωματιο ακομη μονο θα με σωσει!!! αχ!! βασανιζομαι!!!!

lJiup3.png

M1otp3.png

Καλημέρα κι από μας..

Και μένα ο μπέμπης μεγαλώνει και απαιτεί όλη την προσοχή και τον ελεύθερο χρόνο μου αλλά χαλάλι του! Έχει γίνει ο απόλυτος "αγκαλίτσας" αλλά η αίσθηση του να τον κρατώ στην αγκαλιά μου και να βλέπω τα ματάκια του είναι όλα τα λεφτά. Σήμερα θα τον πάω στην παιδίατρο να τον ακροαστεί γιατί το φλεγματάκι μας επανήλθε και μας ταλαιπωρεί λιγουλάκι!

Φιλάκια σε όλες σας!

L2qIp2.png

Καλημέρα σε όλες τις όμορφες μανούλες και πανέμορφα μπεμπάκια..

Τι μου κάνετε;

Εμείς είμαστε μια χαρούλα. Πήγαμε τελικά στην παιδίατρο χθες.. Σε 24 μέρες το μωρό μου πήρε 4 ολόκληρους πόντους και 1.100 γρμ και όλα αυτά από το γάλα της μανούλας! Τον ακροάστηκε και ευτυχώς δεν έχει ακροαστικά. Το χουρχουρητό που ακούγαμε είναι μυξούλες που του κάθονται στο λαιμό και γι' αυτό πρέπει σχεδόν συνέχεια να τον πλακώνω με τον φυσιολογικό ορό.. Δεν περίμενα ότι θα το έλεγα ποτέ διότι εγώ είμαι ψύχραιμη με αυτά αλλά όταν χθες είδα να του χώνει το ξυλάκι στο λαιμό σφίχτηκε η καρδιά μου... τελικά μόνο όταν κάνεις το δικό σου παιδί καταλαβαίνεις ορισμένα πράγματα.. Ο καημενούλης μου χθες τσαντίστηκε τόσο πολύ που τον πείραζε η γιατρός που μετά κάναμε ώρα να τον συνεφέρουμε και γυρίσαμε σπίτι και θήλαζε λιμασμένα για μια ώρα σχεδόν.. με ξεζούμισε σας λέω!

Μας έδωσε την άδεια να πάμε στο χωριό μας για το πάσχα, μας είπε αν κάνει ζέστη να βάλουμε πιο ελαφριά ρουχαλάκια και θα μας ξαναδεί μετά τις 16 Μαϊου για να κάνουμε το πρώτο μας εμβόλιο το οποίο θα είναι ή εξαπλό ή πενταπλό.. Πολύ φορτωμένα τα εμβόλια βρε κορίτσια.. ας ελπίσουμε να μην έχει καμία παρενέργεια. Μέχρι τότε συνεχίζουμε τις πολλές αγκαλίτσες και το άφθονο γαλατάκι της μαμάς!

Σας σκέφτομαι όλες και σας φιλώ γλυκά!

L2qIp2.png

καλημέρα και από μένα...

Έχω πολύ δουλειά και δεν προλαβαίνω να σχολιάσω πολλά...

Δομνινάκι μπράβο ο μικρός... Μάλλον μπράβο στην μανούλα... Άξια μαμά... Με το καλό να πάτε στο χωριό αλλά να προσέχετε πολύ... Το πρώτο εμβόλιο που κάναμε ήταν το πενταπλό... Μέχρι να χρονίσει και παραπάνω κάθε μήνα θα κάνετε εμβόλιο... Υπομονή είναι για καλό... Και εμείς αύριο έχουμε παιδίατρο και φυσικά θα κάνουμε εμβόλιο...

Καλέ καλοκαίριασε απότομα... Καλό είναι αυτό... Γλυτώνουμε χρήματα από την θέρμανση... Και εμείς θα φύγουμε για Πάσχα... Και μάλιστα θε έχω άδεια από Μ. Πέμπτη και θα γυρίσω στην δουλειά μετά του Θωμά... Καλά θα είναι...

Φιλιά σε όλες και τα ξαναλέμε....

RShEp3.png?t=1&Dcm8pJdZ

dDYSp2.png

ticker.php?pic=39ofzf3j8t1wythf

Διαφημίσεις

Γειά σας κορίτσια!

Χριστινάκι μου πολύ δουλειά εχει πέσει ε? Υπομονή.

Που λες με τα τικεράκια δεν τα πάω καλά.. Γι΄ αυτό να σας ενημερώσω ότι πλέον μπαίνω στην 27η εβδομάδα.. Το ξεπέταξα και αυτό το τρίμηνο σχεδόν J

Δομνινάκι να χαίρεσαι το σούπερ μωράκι σου! Είσαι μια περήφανη μαμά!

Βαβίτσια δίλημμα με το δωμάτιο ε? Και γω κάπως έχω μπερδευτεί τώρα που κοιτάω τι πρέπει ν’αγοράσω.

Βοηθήστε εσείς οι έμπειρες μανούλες:

1. Κούνια και ξεχωριστή αλλαξιέρα ή αυτό το μονοκόματο που γίνεται κρεβάτι μετά? (το θέμα είναι ότι και το δωμάτιο μας είναι μικρό και χωράει μόνο μικρή κούνια, όχι το μακρινάρι.. και για κάποιους μήνες στην αρχή θέλω να την έχω δίπλα αλλά και ν΄αποφύγω αγορά λίκνου, καλαθούνας κλπ...)

2. Καρότσι με πορτ μπεμπέ ή απλό? Χρειάζεται τελικά πουθενά το πορτ μπεμπέ αν το καροτσι είναι απο ηλικία 0, δεν έχω καταλάβει? Μπορώ να την βάζω να κοιμάται εκεί, και για πόσο? Από την άλλη σίγουρα θα πάρουμε και ένα ριλάξ για τις ώρες τις ημέρας? Μήπως είναι περιττό το πορτ μπεμπέ?

Αυτά τα διλήμματα, κατά τα άλλα δεν έχω άλλα νέα. Την άλλη βδομάδα θα πάω για καμπύλη ζαχάρου, ας ελπίσουμε να βγει καλή.

Laylaki μου εγώ την αλλαξιέρα τη θεωρώ περιττό έπιπλο. Εγώ τον αλλάζω είτε στο μπάνιο (πάνω στο πλυντήριο), είτε στο δωμάτιό του χρησιμοποιώντας τη σιφινιέρα που έχουμε μέσα, πάνω στην οποία έχω βάλει ένα μαλακό αφρολέξ - αλλαξιέρα από τα Jumbo.

Πορτ-μπεμπέ δεν το θεωρώ απαραίτητο διότι πολύ λίγο θα κοιμάται εκεί μέσα (το πολύ 2.5 μήνες). Το ριλάξ σίγουρα είναι απαραίτητο αλλά από τον δεύτερο μήνα. Τον πρώτο μήνα θα κοιμάται συνέχεια στο κρεβατάκι της..

Με το καλό να πάρεις τα αποτελέσματα ζαχάρου!

Χριστινάκι τέλεια που τα κατάφερες και θα έχεις άδεια και την βδομάδα μετά το Πάσχα. Έτσι θα ξεκουραστείς λιγουλάκι. Εγώ θα είμαι όλες τις μέρες στο Βόλο.. αν θέλετε σας περιμένω!

Φιλιά πολλά!

L2qIp2.png

Laylaki μου εγω πήρα το καροτσι τριο που εχει πορτ μπεμπε και καθησματακι αυτοκινητου και φυσικα καροτσι με βόλεψε γιατι τους πρωτους 3 μηνες την ειχα συνεχια στο πορτ μπεμπε μιας και διπλα μου δεν χωρουσε κρεβατακι και οπου πηγαιναμε ήτε στο χωριο ητε στη πεθερά μου ειχε παντα που να κοιμηθει το μωρο με ασφαλεια.. το καθησματακι επισης με βόλεψε πολυ γιατι μπενει στη βαση του καροτσιου και ετσι αν κοιμαται απλα το μεταφερεις χωρις να ξυπνησει και επειδη ειναι και μικροκαμομενη μεχρι πριν ενα μηνα το ειχα στο αυτοκινητο τωρα αλλαξαμε καθησματακι.. οσο για το κρεβατι εχω αυτο που γινετε κρεβατι εφηβικο μετα, και ομολογω οτι το μετανιωσα γιατι μου ηρθε γρηγορα το δευτερο και τωρα δεν ξερω τι να κανω με τις κουνιες θα πρωτημουσα να εχω δυο μικρες για να εχουν χωρο να παιζουν τα παιδια και οταν πια δεν θα χωρανε να παρω μια κουκετα. αλλαξιερα δεν χρειαζεσαι συμφωνώ με την Δομνινα θα παρεις ενα ειδικο αφρολεξ και θα το βαλεις πανω στη συρταριερα σου επισης υπαρχουν και με πολυ σκληρη βάση για να μπαινουν στα καγκελα απο το κρεβατακι εχουν σιγουρα στα prenatal

lJiup3.png

M1otp3.png

οσο για το ριλαξ μη το παρεις απο τωρα ολο και καποιος κοντινός θα θελήσει να σας το φερει δωρο.. εγω εχω δυο και τα δυο δωρα...

τα συμπερασματα δικα σου καλες ευτυχισμενες αγορές...

lJiup3.png

M1otp3.png

καλε λαιλακι επαθα σοκ τωρα!εγω ημουν σιγουρη οτι ημουν λιγο πιο εγκυος απο σενα,νομιζω εκανες κ πιο αργα αυχενικη κλπ.λαθος εκανα?καλε μπας κ μεγαλωνει η δικη σου εγκυμοσυνη κ εμενα εμεινε στασιμη???:confused:παντως εγω οπως σας ταλεγα,ειμαι λιγο λιγοτερο απο οσο λεει το τικερακι,το επιβεβαιωσα κ στον γιατρο προχθες.εχω πητ 19/08 οποτε ειμαι 24 και κατι?καπου εκει...

παντως τα κοριτσια με καλυψαν με τις απαντησεις τους σχετικα με τα πραγματακια που χρειαζεσαι..εγω αλλαζω τα μωρα στο πλυντηριο κ τα πλενω κιολας ευκολοτερα,πανω σε αφρολεξ πανακι..κουνιες εχω τις απλες κ ειναι μια χαρα,κ να ξερεις,ριλαξ δεν χρησιμοποιουμε σε τοσο μικρα νινακια..εμενα μου τα ειχαν απαγορεψει δια ροπαλου στις φυσικοθεραπειες που εκαναν τα μωρα,κι οχι μονο επειδη ηταν προωρα,γενικα τα ριλαξ δεν κανουν καλο στην μεσουλα.θελει να στρωνεις παπλωματακι κατω,ειδικα στην αρχη..βεβαια εγω τα εβαζα απο καποιο διαστημα κ μετα στα ριλαξ..:oops:τωρα λεω αν βαζω στο πατωμα την μικρη,το πιο πιθανο ειναι να την ποδοπατανε τα αγορια μου...:confused:

χριστινακι καλη αδειουλα..εγω σταματαω οριστικα πρωτα ο θεος,στις 17 μαη..να ξεκουραστω κ λιγο πριν ερθει το μπεμπε κ σταματησουν κ τα μωρα απτον παιδικο..

κοριτσακια μου,σας φιλω ολες!

εγω ειμαι παλι υπηρεσια..:evil:..αφησα τον κρισο με τα μωρα κ την εκανα....αναγκαστικα....:?

fUCCp2.png

svjYp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα!

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας, με καλυψατε! Θα κινηθώ ανάλογα..

Κρισάκι εγώ ήμουν λίγο πιο νωρίς από σένα αλλά πάλι είμαστε κοντά. Εμένα ο γιατρός μου έχει πει γύρω στις 5Αυγούστου.

φιλιά. Μια τεμπέλικη Κυριακή να περάσετε :)

καλημερα σας και καλή Μ. βδομάδα!!! τι κανετε??

κρισάκι μου τι εννοεις οτι σταματας οριστικά??? για να γεννησεις φανταζομαι και οχι να παραιτηθεις ετσι???

χθες πήγαμε την μικρή την πρωτη της εκδρομή!! ήταν τελεια!! πηγαμε Ναουσα στον Αγιο Νικόλαο ετρεξε εμασε χαμομηλια πλεξαμε στεφανακι για τα μαλιά ταισαμε τις παπιες ήταν ονειρο!!! το βραδι νομιζω οτι ημουν πιο κουρασμενη απο την Δημητρουλα μου η οποια ήθελε να κανουμε και πυργο με τα τουβλάκια!!!

να μαστε γεροι να το κανουμε πιο συχνά!!!

laylaki μου κοιτα να χαρεις τις τελευταιες σου τεμπέλικες Κυριακές γιατι με το που θα γεννησεις θα ξεχάσεις τι θα πει τεμπελιά και μη σου πω και κυριακή!!! αλλα ακόμα κι αυτα εχουν την γλύκα τους!!!

lJiup3.png

M1otp3.png

Πραγματικά οι τεμπέλικες Κυριακές μετά εξαφανίζονται!!!;) Και γενικώς οι τεμπέλικες στιγμές! χαχαχαχαχαχα

Εγώ συμπεθεράκι μου το ξετίναξα στη χρήση το ριλαξάκι...από την αρχή:rolleyes: Πάει το σακάτεψα το παιδί ε; χαχαχαχαχαχα Σοβαρά όμως είναι πολύ αναπαυτικό αυτο που πήραμε και είμαι πολύ ευχαριστημένη...

Βέβαια όπως ει΄πανε και τα κορίτσια λαυλάκι σου κάνουνε και δώρα μετά οπότε μην παρεκτραπείς με τις αγορές...Εμείς σαν χαζά τα αγοράσαμε όόόλα και μετά μας ρωτάγανε τι θέλετε να σας φέρουμε; Το πήρατε αυτό; Ναι...Εκείνο; Ναι...χαχαχααχαχα Ο ενθουσιασμός για το πρώτο παιδάκι είναι πολυέξοδος!!!;)

Βαβιτσιάκι τι όμορφη εκδρομή κάνατε! Αχ τι ωραία! Κι εμείς αρχίσαμε βολτίτσες τώρα που άρχισε να καλοκαιριάζει αλλά μωρέ ο καιρός εδώ το παράκανε...Στους 36 βαθμούς σήμερα και ανησυχώ για το μομεντάκι...το οποίο μες την ιδιοτροπία είναι λόγω ζέστης το καημένο!!!

Αλήθεια, νερό δεν κάνει να πιούνε τα μικρά ακόμη ε; Γενικώς εγώ πίνω πολύ νερό και διψάω συχνά...και αναρωτιόμουνα πώς την βγάζουνε τα μικρά...

Δομνινάκι μου ο αγκαλίτσας μας τι κάνει; Πότε φεύγετε για χωριό;

Καστεράκι μου πολλά φιλάκια!!! Οπως επίσης και στο λαρούκο μας...Τι θα κάνετε για το Πάσχα; Για πες;:DΕλενάκι μου σε σκεφτόμαστε!!!

Πάω να ανακατέψω το σπίτι να βρω κάτι κλειδιά ποιυ έχασα...Ολο χάνω πράγματα με την αφηρημάδα μου τελευταία...Είμαι πραγματικά αλλου΄! Ουφ!!!

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

μομεντους!!! οοο το καημενο το μομεντακι πολυ ζεστη ρε συ!! και σκεψου οτι αυτα ζεστενονται περισσοτερο απο μας νερακι θα πιειτε οταν αρχισετε τις στερεες τροφες ειχα ρωτησει και γω την γιατρό μου, μου ειπε οτι πέρνουν αρχετα υγρα απο το γαλατακι αν σκεφτεις οτι ακομα και το μητρικό ειναι 80% νερο παρ΄ολα αυτα αν δεις οτι διψαει μπορεις να του δωσεις λιγο χαμομηλακι εγω τις εδινα γενικα πολυ τσαι ακόμα και τωρα ειναι καμια φορατο ενδιαμεσο απογευματινό μας τσαι με μπισκοτακια γιατι λοιπόν να πινεις μονο εσυ τα lipton σου κερνα ενα και του μπεμπη!!!

lJiup3.png

M1otp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...