Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Τεχνητή εμμηνόπαυση 2!!!!!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μπαμπιτσάκι θα την βρείς την άκρη μην αγχώνεσαι... Όσο για τους άντρες, και με τους γιους ναι καμαρώνουν να μην σου πώ πως... χιχιχιχι Βλέπω τον δικό μου... Αν χρειαστείς τίποτα αγορίστικο πές μου, γιατί μπορώ να σε βοηθήσω αν θέλεις... Θα μαζέψω τώρα όσα του είναι μικρά...

Λαγιάκι αχ τί καλά... Και άλλη νύφη... Αχ και μένα μου αρέσει πολύ το μωβ και το φουξ... Αφου στις βαπτισιμιές μου τέτοια χρώματα τους παίρνω σε ρούχα και παππούτσια... Αχ και πήρα και μια ωραία λαμπάδα για την μεγάλη μου την βαφτισιμιά (είναι 14) σε μωβ χρώμα με μια όμορφη καρφίτσα επάνω... Στην άλλη κλασσικα Μπάρμπι...

RShEp3.png?t=1&Dcm8pJdZ

dDYSp2.png

ticker.php?pic=39ofzf3j8t1wythf

γεια σας κοριτσαρες μου!!!!τι ωραια νεα διαβαζω!!!μπαμπιτσιακι μου με τον γιοκα σου!!:P:p:pτελεια ισσορροπια θα εχετε στο σπιτι,ειναι ιδανικη η αναλογια σας,μπραβο σας!!οσο για το a-test πως το λενε,εκανα κ εγω μαζι με την αυχενικη,στο ιδιο κεντρο (αληθεια,που εκανες αυχενικη?εγω στις γυναικες,αν γνωριζεις,ψαρρα σεβαστοπουλου) κ το μονο που συνεβη ειναι να κατεβασει το ποσοστο για συνδρομο down,δηλαδη ενω με τα αποτελεσματα του υπερηχου το ποσοστο να εχει συνδρομο ηταν καπου (δεν θυμαμαι καλα) 1/5000,μετα κατεβηκε με την εξεταση αυτη του αιματος στο 1/1800κατι αν δεν κανω λαθος,αλλα παλι ηταν αρκετο κ δεν μας ανησυχησε..ελπιζω να ειναι καλα Η ΤΣΟΥΠΡΑ ΜΟΥ ΛΑΙΛΑΚΙ..ΜΑ ΠΩΣ ΤΗΝ ΞΕΧΑΣΕΣ????

παντως δεν ξερω κοριτσια...εγω νομιζω τον ερωτα που νιωθω για τα αγορακια μου,δεν θα τον νιωσω για την κοκονα..ε,νομιζω οι μανες εχουν αδυναμια στους γιους γενικοτερα...θα μας πει το μπαμπιτσιακι που θα εχει κ τα δυο!!με τον γιο ρε παιδι μου ειναι ερωτας,με την κορη θα ειναι αγαπη..κ ο ερωτας ως γνωστο ειναι πιο...εκρηκτικός!!!!!!:tongue::tongue:

συμπεθερινι,ε ρε κ να συμπεθεριαζαμε κ να αρχιζατε εσυ,ο μομεντος κ το μομεντινι τα κυπριακα κ να μη σας καταλαβαινουμε με τιποτα..κ οντως σε φανταζομαι να τα λεμε κ να μου λες χαζομαρες με προφορα κ να σκαμε στα γελια..αραγε θα το ζησουμε ποτε αυτο?...

κοριτσια σας βλεπω κι εσεις εχετε ενα κολλημα με τις δουλιτσες..χαιρομαι που δεν ειμαι η μονη τρελη-μανιακη με καθαριοτητα,γιατι ο κρισος παει να μου περασει οτι υπερβαλλω με τις δουλειες,ενω εγω πιστευω οτι για σπιτι με τρια μωρα ζιζανια κ παλι λιγα κανω...:evil:

οσο για το δωματιο,εμενα ηταν σε λαχανι-κιτρινο παλ γενικα αποχρωσεις,οποτε δεν αλλαζω τιποτα απολυτως αν κ θελω να βαλω μια κοριτσιστικη πινελια με καποιο τροπο..οσο για τα ρουχα,οντως πικρα κ για μενα γιατι κ εμεις αγορια,κ η αδερφη μου αγορι εχει κ μας δινει τα ρουχακια του,οι ξαδελφες μου ολες αγορια,αρα δεν εχω ουτε μια πηγη κοριτσιστικων ρουχων κ ποιος αγοραζει..θα βασιστω στα δωρα που θα την κανουν (τα οποια συνηθως αλλαζω κ παιρνω ο,τι αρεσει σε μενα..) κ λεω,ας ντυνεται κ λιγο σαν αγοροκοριτσο μωρε!!!!(οχι,δεν εχω σκοπο να την κανω αντρογυναικα,ενταξει!!!)

φιλακια σε ολες σας κοριτσουδια μου!!!

α!χριστινακι να σου θυμησω απλα οτι τα τριδυμακια περπατησαν καπου 16 με 17 μηνων!!!αμα αργησατε εσεις,τι να πουμε κ εμεις!!!κ τωρα,δυο κ,αρχισαν να λενε δυο τρια πραγματακια,ενω μαθαινω οτι αλλα στην ηλικια τους λενε ποιηματακια κ τραγουδακια!!!εεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε μαααααααααααααααααα:?:?:?:?:?..το ξερεις, κ το λεμε κ συνεχεια εδω μεσα,καθε παιδι εχει τους εντελως δικους του ρυθμους...γερα ναναι!!παντως δεν ξερω αν προτιμουσα το μπουσουλισμα απο το περπατημα..ετσι οπως σερνονταν σαν σκουληκακια,γεμιζαν με σαλια το πατωμα κ το σπιτι ηταν πιο βρωμικο..θαρρω!!!!

σας φιλω κ παλι,πριν ξαναθυμηθω κατι....:oops:

fUCCp2.png

svjYp2.png

Αρε Κρισάκι με κάνεις και γελάω έτσι όπως τα λές... χιχιχι αφού μου έφυγε ο χυμός από τα ΄χερια και τα έκανα μαντάρα στο γραφείο...

Μάλιστα δηλαδή έχουμε καιρό ακόμη μέχρι να περπατήσουμε... Δεν πειράζει γερός να έιναι και όποτε θέλει θα το κάνει μόνος του... Α όσο για το μίλημα είμαι σίγουρη πλέον ότι και ο δικός μου θα αργήσει να λέι κουβεντούλες... Το κάθε παιδί με το δικό του ρυθμο...

Αρε κοριτσομάνες τί καλά... Και εγώ θέλω ένα ακόμη παιδάκι και να ε'ιναι κοριτάκι αλλά μάλλον το αποκλείω να γίνει για πολλούς και διάφορους λόγους... Είπαμε θαύματα γίνονται μόνο μια φορά και όχι κάθε μέρα... Ευχαριστώ τον Θεό κάθε μέρα για το μικρό πλασματάκι που έχω στην αγκαλιά μου... Δεν είμαι αχάριστη...

Λαράκι εύχομαι σύντομα να μείνεις και εσύ έγκυος....

Αντε να περάσει η ώρα να πάω σπιτάκι μου... Αχ δεν αντέχω άλλο...

Φιλιά σε όλες!!!!

RShEp3.png?t=1&Dcm8pJdZ

dDYSp2.png

αχ... κρισακι μου ερωτας ειναι και η κορη μη νομίζεις!!! μπορει να καθομαι μες τις ωρες να την κοιταζω μεχρι να δακρυσω απο χαρα!!! και αν εχει ορεξη και κατσει στην αγκαλια μου την χτενιζω με τις ωρες!!!συνηθως δεν περναει ουτε λεπτο αλλα λεμε!!! οταν κοιματε ομως στην αγλαλια μου ξεχνιεμαι την χαιδευω μεχρι να πιαστει το χερι που την κραταω!! ασε τα ρουχα!!! οταν φοραει τα στενα τζην και τα κολαν μου ρχετε να κανω μια χαψια το πωπο της. πεστε μου εκτος απο τις ζουζουνιες τι μπορεις απο αυτα να κανεις στα αγορια. εχουμε αρχισει πολεμο (με την καλη ενοια) μεταξυ αγοριων - κοριτσιων??? χαχαχα ολα καλα ειναι μωρε

κρισακι μπορω εγω να σου δωσω ρουχα και συ αν δεν χρειαζεσαι το καροτσι των διδυμων ισως το χρειαστώ εγω χαχαχα!!!

lJiup3.png

M1otp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα-καλημέρα!!! Παρασκευή σήμερα!!!! Ευλογημένη μέρα!!!!

Φυσικά είμαι στην δουλειά :evil::evil::evil: γκρρρρ αλλά από βδομάδα θα κάθομαι δυο μέρες Δευτέρα και Τρίτη... Καλά είναι... Τετραήμερο!!!! Θα κάνω και τις δουλειέ μου όπως θέλω...

Αχ Μπαμπιτ΄σακι μην νομίζεις και τα αγοράκια είναι πολύ τρυφερά και χαίδιάρικα... Ο μικρός μου κάθεται με τις ώρες να τον χαϊδεύεις την πλατούλα του και να χουζουρεύει... Όλο με τραβολογάει και φυσικά μου κάνει και παράπονα... Μόλις με βλέπει ψευτοκλαίει για να τον πάρω αγκαλιά, για να παίξω μαζί του... Γερά να είναι τα παιδάκια μας... Εντάξει τα κορίτσια είναι πιο τσαχπίνικα και πιο ναζιάρικα πλάσματα...

Σας φιλώ, γιατί έχω πολύ δουλειά....

RShEp3.png?t=1&Dcm8pJdZ

dDYSp2.png

καλε δομνινακι που εισαι σε εφαγε ο γιοκας σου προσοχή με τις βολτουλες εεεε μη περνετε πολυ αερα ο καιρος ειναι οτι να ναι!!! μια ζεστη μια βροχη μια αερα και να εχεις παντα το ναιλον του καροτσιου ειναι σωτηριο και για την βροχη και για τον αερα σκονη κτλ..

αα σας ειπα που το παιδι μου περναει αλμα αναπτηξης!! απο κει που την κηνηγουσα να πιει το γαλατης τωρα τελειωνει και κλαει και τις κανω λιγο ακομα.. αλλαξα πιπιλα η καημενη κουραζοταν με τις 4 τριπουλες μεχρι να φαει το χωνευε τωρα πηραμε μια με μαγαλο ανοιγμα και το καταιβαζει στο δευτερολεπτο ριχνει και ενα ρεψιματακι μετα και τουφα!!! ασε που καθε μεσημερι (να το πει θεος 5 η ωρα) που τρωμε θελει να καθετε κι αυτη και τρωει οτι εχουμε ομελετα μακαρονια σπανακορυζο τυρι.. και χαιρεται η χαζουλα που πιανει το πιρουνι μονη αλλο πραμα!!!

αχ φτου φτου μη το ματιασω το παιδακι μου!! εχουμε και βαρη εμβολιο να κανουμε το απογευμα Ιησους Χριστός Νικα και ολα τα κακα σκορπα!!! αχ και ολα τα παιδακια του κοσμου να ναι γερα!! καλε τι με επιασε ας με σταματησει καπια!!!

lJiup3.png

M1otp3.png

και επισης ολα καλα και με το τεστ αλφα...

νομιζω κρισακι οτι ξεχνας ενα μηδενικο στις μετρησεις σου μηπως ειναι 1:50000? τοσο ειναι και μενα..

απλα τσατιστικα γιατι με το κωλοσυστημα μου φυγαν 160 ευρω και τωρα δεν εχουμε να φαμε... τεσπα....

lJiup3.png

M1otp3.png

θα το δω κ θα σου πω μπαμπιτσιομανα,ειχε κι αλλο μηδενικο?δεν ειχε???αγαπη μου,να σου δωσω ευχαριστως το καροτσακι,μονο που ακομα το χρησιμοποιουμε..τι νομιζες,εχουν ορεξη να περπατανε μεγαλες αποστασεις?αμ δε..περπατανε λιγο κ μετα αρχιζουν κ ζητανε αγκαλιες,κ σηκωνω εγω η ερμη ενα,ο κρισος αλλο ενα κ το τριτο παντα κανει υπομονη κ περπαταει..οποτε τωρα αν με το καλο ερθει το μωρο,μαλλον χρειαζομαστε εμεις κι αλλο διπλο καροτσι,η ακομα καλυτερα να βαλω στο μονο εκεινη την πως να την πω,σχαρα?που μπαινει στο μονο καροτσι κ το παιδι ειναι ορθιο μεν αλλα δεν περπαταει..με καταλαβατε ποιο πραγμα εννοω,ε??/:confused:ε,αυτο!

χριστινακι σε κανω κ γελας βρε?κ πινεις κ χυμουλι?μονο εγω πινω καφεδες (ενω δεν πρεπει κιολας?/??).κ ναι,ειναι κ τα αγορακια ζουζουνιαρικα,αν κ απο αυτα που βλεπω απο τον ανηψιο μου που ειναι 5,εκει γυρω στα 3-4 αρχιζουν κ αγριευουν πολυ κ δεν καθονται ουτε να τα φιλησεις καλε!!ενω εκεινες οι κοκονες,τα θελουν τα χαδια τους..μακαρι να κανετε κ αλλο παιδακι,παντα πιστευα οτι ειναι πολυ βασικο το παιδι να εχει αδερφακι,θα ειναι το στηρηγμα του στην ζωη,ασε που παιζουν κ μεταξυ τους κ μαθαινει το ενα απο το αλλο...ειναι,ο,τι καλυτερο για το παιδι νομιζω,μακαρι να σας το φερει ο θεος!!:rolleyes:

δομνινακι σταματησες να μας λες καθημερινα νεα για το ζουζουνι σου,κ αρχισες τις βολτες μου φαινεται!!!αντε,καλα,σε συγχωρουμε αλλα περιμενουμε νεα του σουπερ δομνινακιου σου!!!

φιλακια σε ολες σας κ καλο σκ!!!8-)8-)8-):cool:

fUCCp2.png

svjYp2.png

λογικό κρισάκι μου δεν το σκεφτηκα οτι μπορει να το χρησιμοποιεις ακομα!!! ναι οντως το χεις σκεφτει αν θες να πας καπου ολοι μαζι πως θα πάς?? στην αρχη μπορεις να πάρεις ενα μαρσιπο και το χειμώνα θα βγαινεται σε δόσεις!!! και στο αυτοκινητο 4 καρεκλακια που??? πάντως υγεια να χεται γεμίζετε αυλη!!!!

και γω το σκεφτομαι για παταρι αλλα φοβαμαι μη μου φυγει και τον χειμωνα δεν θα ειναι προστατευμενη και προβλεπετε δυσκολος χειμώνας και μακρυς ο φετινος!!!

lJiup3.png

M1otp3.png

Διαφημίσεις

Κοριτσάκια μου γλυκά καλησπέρα σας..

Ξέρω ότι χάθηκα αλλά δεν φταίνε οι βόλτες με τον μπέμπη (που πηγαίνουμε βεβαίως - βεβαίως) αλλά το γεγονός ότι όταν είμαστε σπίτι ο μπέμπης δεν κάθεται μόνος του, ούτε στο καρότσι, ούτε στον καναπέ, ούτε στην καλαθούνα του.. τις ώρες που είναι ξύπνιος θέλει μανούλα, πράγμα που σημαίνει ότι είναι κολλημένος πάνω μου, αλλά πολλές φορές και όταν κοιμάται δεν θέλει να κοιμηθεί πουθενά αλλού εκτός από πάνω μου.. οπότε δυσκολεύομαι πολύ όχι μόνο να μπω αλλά να γράψω κιόλας..

Είμαστε καλά, πήρε 310 ολόκληρα γραμμάρια σε μια βδομάδα με αποκλειστικό θηλασμό και έχουμε φτάσει αισίως τα 3.565 γρμ.. Είναι πολύ συνεργάσιμο το μωρό μου και λατρεύω τις στιγμές που το βράδυ κοιμόμαστε αγκαλίτσα..

Όσες το έχετε ζήσει καταλαβαίνετε ακριβώς τι λέω.. όσες πάλι ετοιμάζεστε να το ζήσετε για πρώτη φορά θα με θυμηθείτε πολύ σύντομα..

Καλέ Μπαμπίτσω κι άλλο αγοράκι στην παρεούλα μας; με το καλό κοριτσάρα μου.. τα κατάφερες να τα κάνεις σετάκι.. άσε σου λέω, όντως θα πάθεις έρωτα μαζί του..εγώ τον δικό μου τον βλέπω και λιώνω και δεν τον αφήνω από πάνω μου.. άσε που είμαι τραβάτε με κι ας κλαίω όταν λέω ότι "κουράστηκα".. δεν θέλω να τον αφήσω με τίποτε..

Το pap-A τεστ όλες το κάνουν εκτός από κείνες που κυοφορούν δίδυμα και αυτό διότι δεν μπορεί σε περίπτωση διδύμων να δώσει αξιόπιστα αποτελέσματα..

Κρισάκι, φιλεναδίτσα μου που θα τα χωρέσεις τα 4 παιδιά σε ένα δωμάτιο; εκτός και αν έχεις δύο οπότε θα πρέπει να επιλέξεις ποιος θα κοιμάται με ποιον.. φαντάζομαι φυσικά στην αρχή την μπέμπα θα την έχεις στο δωμάτιό σας αρκετό καιρό.. Είσαι ηρωίδα πάντως.. τελείωσε..

Εγώ που ήθελα να κάνω κι άλλο παιδί τώρα πραγματικά το σκέφτομαι κορίτσια.. Επειδή θα πρέπει να πάμε πάλι με υποβοηθούμενη και με δανεικά το κόστος είναι ιδιαίτερα υψηλό μιας που αυτή τη φορά θα πρέπει να πληρώσουμε και τα φάρμακα της δότριας (την προηγούμενη φορά ήμουν τυχερή και με είχε εξυπηρετήσει ένα κοριτσάκι).. αφήστε που είναι μπερδεμένο μιας και θα ήθελα να έχουν την ίδια βιολογική μητέρα τουλάχιστον (αλλά αυτή η πιθανότητα νομίζω ότι ανήκει στη σφαίρα της φαντασίας).. Σε 1 χρόνο που έλεγα να ξεκινήσω την επόμενη προσπάθεια θα είμαι 40 και ειλικρινά δε νομίζω πως θα έχω την αντοχή και το κουράγιο για δεύτερη εγκυμοσύνη και δεύτερο μωρό στο καπάκι τόσο σύντομα.. και ο άντρας μου θα είναι 46.. Δεν το έχω συζητήσει μαζί του ακόμη για να ξέρω τι σκέφτεται αλλά νομίζω πως κι εμείς θα ελπίζουμε σε ένα θαύμα (σαν της ΚριςΚρις μας)...

Είναι σκέψεις σκόρπιες αλλά αν δεν τις μοιραστώ με σας με ποιον θα τις μοιραστώ;

Φιλιά πολλά!

L2qIp2.png

Κοριτσάκια μου γλυκά πολύ καλησπέρα σας..

Εδώ και 3-4 μέρες ο μπέμπης μου ταλαιπωρείτο από ένα χουρχούρισμα στο λαιμό το οποίο τον ενοχλούσε αφάνταστα στην αναπνοή και στον ύπνο.. Σε συνεννόηση με την παιδίατρο του ξεκίνησα άφθονο φυσιολογικό ορό στην μυτούλα, η οποία ευτυχώς ξεβούλωνε αμέσως, και εισπνοές πάνω από μια κατσαρόλα με βραστό νερό.. Σήμερα επιτέλους ο καημενούλης έκανε εμετό τα φλέγματα που τον ταλαιπωρούσαν και από κείνη την ώρα είναι πολύ καλύτερα.. Κορίτσια μου πιανόταν η ψυχή που τον έβλεπα και τον άκουγα να υποφέρει το ψυχουλάκι μου.. Ας ελπίσουμε ότι τα έβγαλε όλα τα φλέγματα και θα σταματήσει η ταλαιπωρία του. Για καλό και για κακό θα του συνεχίσω τις εισπνοές σήμερα και αύριο και από βδομάδα θα μας δει και η παιδίατρος..

Αύριο σαραντίζουμε κιόλας και θα πάμε με τον μπαμπά μας και τους νονούς μας στην εκκλησία να πάρουμε την ευχή.. Είμαι τόσο συγκινημένη κοριτσάκια μου..

Φιλάκια πολλά σε όλες σας!

L2qIp2.png

αστερακι μου καλη επιτυχια στην νεα σου προσπαθεια κ ευχομαι να πανε ολα καλα!!να σεχει καλα ο θεουλης που πολεμας για να αποκτησεις το μωρακι σου κ να πιστευεις οτι θα στο φερει,κ θα δεις,θα γινει!!εγω δυστυχως δεν εχω κανενα φαρμακο να σου δωσω,ουτε θυμαμαι τι τα εκανα,ηταν ετσι κι αλλιως δανεικα,απο κοπελα που δουλευε στο κ εξωσωματικης κ μαλλον τα επεστρεψα..αληθεια,απο το κεντρο σου δεν σε εξυπηρετουν με φαρμακα?αυτοι ολοι εχουν αποθεματα...κι αυτα τα ταμεια..ειλικρινα το συστημα υγειας μας εχει καταντησει μια αηδια..μα να μην παρεχει τα απαραιτητα πια??ποσο πιο χαμηλα θα φτασουμε κ ποσο θα μας εξαγριωσουν ακομη??οπως κ ναχει,σου ευχομαι καλη επιτυχιαααααααα!!!

δομνινακι μου τι γλυκο να θες τοσο κ αλλο μωρο κ να εχεις ηδη σκεψεις στο μυαλο σου!!με συγκινησες,αληθεια..δειχνει οτι εισαι γεννημενη μανουλα ρε παιδι μου,αλλωστε αυτο το γνωριζουμε εδω κ καιρο!!!μακαρι να σου πανε ολα καλα,κ να ερθει κ φυσιολογικα,κ να κανεις αδερφακι στον μπεμπουλη σου,που οπως εχω τονισει απειρες φορες,ΤΟ ΘΕΩΡΩ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ να εχουν αδερφακια τα παιδακια..:tongue:περαστικα κ στον μπεμπουλη σου που περναει το πρωτο του μπουκωματακι..εκανες ο,τι σωστοτερο με τους ορους κλπ για αυτο,μπραβο μανουλα κ παλι!!!

φιλακια σε ολες σας κοριτσαρε ςμου κ καλη εβδομαδα ναχουμε,με μπολικη υπομονη...:oops:

fUCCp2.png

svjYp2.png

καλημερα, και καλη μας εβδομάδα κοριτσια!!!

Δομνινάκι περαστικουλια στο μικρούλι σου που ειναι αρρωστουλης, συνεχισε τις αμπουλιτσες και αν μπορεις με το που βάζεις ορο τον γυρνας προς τα κατω λιγο αποτομα για να φυγει ο ορος μαζι με τυχων μυξουλες καταλαβες πως?? (βαλε το χερι σου στην κοιλιτσα -διφραγμα για να τον κρατησεισ σταθερα..)ειναι λιγο αποτομο αλλα ειδα τις νοσοκομες να το κανουν οταν ειμασταν 50 ημερων στο νοσοκομειο με βρογχιολιτιδα και πραγματικα εχει αποτελεσματα θα κλαιει ο καημενουλης αλλα θα ξεμπουκωνει αμεσως., επισης οσο τον εχεις αγκαλιτσα να του τριβεις την πλατουλα ξεκολανε τα φλεματακια.. αυτα εχω να σου πω ως μαμα μποκωμενου παιδιου μονιμα απ τον Νοεμβριο..

lJiup3.png

M1otp3.png

... εμεις τελικα δεν το καναμε πάλι το εμβολιο της ιλαρας γιατι η Δημητρουλα ειχε λιγο μυξουλα την παρασκευη το πρωι, και εβηξε το βραδι και δεν μας το εκανε.. μετα το πασχα τωρα...

Δομνινακι αλλο το papp-a και αλο το τεστ αλφα το papp-a το καναμε στην 12η μαζι με την αυχενικη το αλφα τεστ ειναι την 16η-17η μαζι με το τριπλο τεστ.. ειναι και αυτο για τρισωμια και υποτηθετε οτι εχει αντικατασταθει απο την αυχενικη.. καπιοι γιατροι ομως για σιγουρια επιμενουν να το κανουν ακόμα για υτο ρωταω αν το κανετε και εσεις...γιατι μου φανηκαν τζαμπα τα 160 ευρουλάκια μου που εδωσα...

lJiup3.png

M1otp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...