Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Τεχνητή εμμηνόπαυση 2!!!!!

Recommended Posts

καλημέρα σας κορίτσια και καλη εβδομάδα!!! το Σαββατοκυριακο περασε ομορφα και δημιουργικα!! η Δημητρούλα μου ήταν πολυ καλο κορίτσι και το Σάββατο το πρωι καθόταν ησυχη και εβλεπε τα ζουζουνια της και ετσι η μαμα εκανε ανενοχλητη της δουλίτσες της μεχρι τις 11 ήμουν τελειωμενη μετα απλώσαμε και τα ρουχα μαζι μου δινε τα μανταλακια και μετα ξεχυθήκαμε στις βόλτες μιας και ειχε τέλεια μέρα κατα τις 1.30 κοιμόταν στο καρότσι δεν αντεχε ουτε σπιτι να φτασουμε.. ετσι βρηκα ευκαιρια και επλεινα τα μπαλκονια!!! ήμουν τοσο κουρασμενη ομως και τοσο ευτυχισμενη που ειχα καθαρο σπιτι που δε με ενιαζε ελεγα θα βαλω και σιδερο το βραδι.. φυσικά κοιμήθηκα 10 η ωρα με την σκεψη του σιδερου... Την κυριακή αν και βροχερος ο καιρος η Δημητρα δεν κρατιοταν απο τις 8.. πηρε το μπουφαν της μας εφερε οτι παπουτσια βρηκε στον διαδρομο μονο και μονο να φυγουμε να παμε βολτα.. και ετσι πήγαμε στη γιαγια μας για καφε μετα στην νονα μας για φαγητο και μετα σπιτι....

ετσι περασε το σαββατοκυριακο μας και ήρθε πάλι μια Δευτερα οοοολο χαρα να πάμε στη δουλεια μας!!!!!

lJiup3.png

M1otp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

με τι χαιρόμαστε ομως εεεε.. που καταφερα να κανω δουλειες!!

κρισακι μου δεν μπορώ να σου πω τιποτα γιατι και γω ου περνω μόνο φιλικο προσς το παρον τις μισες φορες το ξεχνάω... αλλα ετσι οπως τα λες και μενα ο Θέος μου το μεγαλώνει μιας και η μικρή δεν κατεβαινει απο την αγκαλιά μου.. καλη συνεχια..

λαιλακι μου ανησυχω γιατι την 16η το ακουσα και την 17η τίποτα, λενε οτι στο δευτερο το ακους πιο μπροστά γιατι ξερεις..

lJiup3.png

M1otp3.png

καλημέρα σας κορίτσια και καλη εβδομάδα!!! το Σαββατοκυριακο περασε ομορφα και δημιουργικα!! η Δημητρούλα μου ήταν πολυ καλο κορίτσι και το Σάββατο το πρωι καθόταν ησυχη και εβλεπε τα ζουζουνια της και ετσι η μαμα εκανε ανενοχλητη της δουλίτσες της μεχρι τις 11 ήμουν τελειωμενη μετα απλώσαμε και τα ρουχα μαζι μου δινε τα μανταλακια και μετα ξεχυθήκαμε στις βόλτες μιας και ειχε τέλεια μέρα κατα τις 1.30 κοιμόταν στο καρότσι δεν αντεχε ουτε σπιτι να φτασουμε.. ετσι βρηκα ευκαιρια και επλεινα τα μπαλκονια!!! ήμουν τοσο κουρασμενη ομως και τοσο ευτυχισμενη που ειχα καθαρο σπιτι που δε με ενιαζε ελεγα θα βαλω και σιδερο το βραδι.. φυσικά κοιμήθηκα 10 η ωρα με την σκεψη του σιδερου... Την κυριακή αν και βροχερος ο καιρος η Δημητρα δεν κρατιοταν απο τις 8.. πηρε το μπουφαν της μας εφερε οτι παπουτσια βρηκε στον διαδρομο μονο και μονο να φυγουμε να παμε βολτα.. και ετσι πήγαμε στη γιαγια μας για καφε μετα στην νονα μας για φαγητο και μετα σπιτι....

ετσι περασε το σαββατοκυριακο μας και ήρθε πάλι μια Δευτερα οοοολο χαρα να πάμε στη δουλεια μας!!!!!

χαχαχαχα τον ίδιο μαζοχισμό έχω κι εγώ βαβιτσιάκι μου! Μου βγαίνει ο κ...ς με την πρώτη ευκαιρία και καθαρίζω και χαίρομαι που είναι καθαρό το σπίτι...Εγώ όμως κομμάτια!!! χαχαχαχα

Καλέ εσύο δεν έπρεπε να ξεκουράζεσαι περισσότερο; Λέω εγώ τώρα!!!

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Εγω νέα δεν έχω...

Κάτι καλό δεν γίνεται πια.... Στη δουλειά του Λάρου έδιωξαν 6 άτομα κ θα φύγουν άλλα 4 τους είπαν, ένας φίλος σκοτώθηκε.... Σκατούλες!!!

Διαβάζω πόσο γεμάτες είναι οι μέρες σας και εγω το μόνο που κάνω είναι να μαγειρεύω, να σιδερώνω και να ξεσκονίζω. Νιώθω ότι ζω μέσα από τις ζωές των άλλων γιατί η δική μου είναι τόσο, μα τόσο βαρετή! Θα μου πεις επιλογή σου ήταν... Ναι, αλλά υποτίθεται η ζωή μου θα γέμιζε με κάτι άλλο.. Τέλος πάντων, δε θέλω να σας ψυχοπλακώσω. Ερχεται και καλοκαίρι, θα φτιάξει η διάθεση, που θα πάει!

Σας φιλώ γλυκά όμορφά μου κοριτσάκια και εσείς να μου φιλήσετε τα ζουζουνια σας κ τις κοιλίτσες σας!

Αχ βρε λαρούκο μου!!! Μη νομίζεις...κι εγώ έτσι νιώθω μερικές φορές ακόμη...Το ένιωθα και πριν το μομεντάκι αλλά και πάλι τώρα μερικές φορές το νιώθω...οπότε...άστα να πάνε! Είναι που είμαστε "ανήσυχα πνεύματα' λες; Στραβομάρα μας!

Μακάρι κοριτσάκι μου να γεμίσει όμως με αυτό το κάτι άλλο που θες..και σύντομα...Μακάρι!!!

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Κοριτσάκια μου γλυκά αν και καθυστερημένα καλησπέρα σας..

Χθες το βράδυ το μικρό Δομνινάκι είχε κέφια.. περισσότερο ανησυχία θα το έλεγα και δεν είχε όρεξη για ύπνο.. Ως αποτέλεσμα ούτε η μανούλα κατάφερε να κοιμηθεί και σήμερα πραγματικά όλη μέρα σερνόμουν.. Βέβαια το Δομνινάκι σήμερα πήρε το αίμα του πίσω μιας και πήγαμε την πρώτη μας βόλτσα με το καρότσι.. Με τον που τον έβαλα στο καρότσι άρχισε τις τσιρίδες.. αλλά με το που ξεκίνησε το καρότσι να κουνιέται έριξε κάτι ύπνους.. Τον έντυσα πολύ καλά και το πήρα απόφαση και βγήκαμε.. Γύρισα άλλος άνθρωπος.. θα το καθιερώσω λοιπόν και κάθε μέρα θα βγαίνουμε βολτούλα - εκτός και αν είναι χάλια ο καιρός - μόνο καλό θα μας κάνει..

Κοριτσάρες εγώ με το σπίτι έχω πάψει να ασχολούμαι προ πολλού.. Το μόνο δώρο που κάνω στον εαυτό μου είναι αυτό. Παίρνω μια κοπέλα κάθε 15 μέρες και πραγματικά μου κάνει το σπίτι λαμπίκο.. Στο ενδιάμεσο απλώς φροντίζουμε να το λερώνουμε ελάχιστα!

Σας φιλώ γλυκά!

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτσάκια!!!

Τί κάνετε; Όλα καλά;

Μπαμπιτσάκι να προσέχεις πολύ και φυσικά μην ανυσηχείς για τις δουλειές του σπιτιού... Σε ένα καζάνι είμαστε όλες... Να χαίρεσαι το παιδάκι σου, γιατί τα χρόνια περνάνε και όλα τα ίδια μένουν... (Ποιός μιλάει τώρα...:rolleyes::rolleyes::rolleyes:)

Μομεντάκι μου τί κάνει το παληκαράκι σου; Καλά τικεράκι δεν πρόκειται να βάλεις εσύ ποτέ; Να ξέρουμε πόσο είναι ο μικρός τουλάχιστον...

Κρισάκι μου, δεν έχω λόγια για σένα... Να προσέχεις πολύ τον ευατό σου και την μπεμπούλα σου... Να παίρνεις τα φαρμακάκια σου για το καλό του μωρού αλλά και για το δικό σου... Τα παλικαράκια σου είναι καλά; Να μου τα φιλήσεις!!!!

Δομνινάκι αν δεν έβγαινες θα έσκαγες... χιχιχιχιχι Καλέ σαραντίσατε; Να προσέχεις το μωράκι μην έχεις άλλα....

Λαγιάκι εσύ πώς τα πάς; Καλέ βάλε και εσύ κανένα τικεράκι να βλέπουμε πόσο μηνών είσαι... Θα γεννήσεις και χαμπάρι δεν θα πάρουμε...

Λαράκι μου αγαπημένο... Πόσο σε καταλαβαίνω... Αχ να ήξερες πόσο... Σου εύχομαι σύντομα η ζωή σου να πάρει άλλη τροπή πιο ευχάριστη και πιο ομορφη... Να προσέχεις τον εαυτό σου και τον αντρούλη σου...

Καστεράκι μου, πώς είσαι; Ο μικρούλης σου;

RShEp3.png?t=1&Dcm8pJdZ

dDYSp2.png

ticker.php?pic=39ofzf3j8t1wythf

Εμείς είμαστε καλά Δόξα σοι ο Θεός... Ο μικρός όσο μεγαλώνει ζωηρεύει και πιο πολύ... Μόνο να περπατήσει δεν λέει... Αλλά για ζαβολιές πρώτος και καλύτερος... Το Σαβ/κο πήγαμε και βολτίτσα στο εξοχικό, ψόφησε να παίζει με τα ξαδέλφια του... Αφού το βράδυ έπεσε ξερός για ύπνο... Χαχα σκέφτομαι να το καθιερώσω, μια μέρα μέσα στο Σαβ/κο να βγαίνουμε... ¨οσο για τις δουλειές του σπιτιού, τρέχω να προλάβω... Και μόλις πείς οΚ τα έκανες όλα και πάλι φτου από την αρχή... Δεν τελειώνουν ποτέ...

Φιλιά σε όλες και τα ξαναλέμε!!!!!

RShEp3.png?t=1&Dcm8pJdZ

dDYSp2.png

μπαμπιτσιακι μου εμεις ποτε θα βρεθουμε??παντως το ιδιο προγραμμα εχουμε,κ εγω μετα τις 9 κανω δουλειες κ απο την βαρεμαρα κ την κουραση μου,αντι να τις κανω γρηγορα να τελειωνω,κανω πενηντα ωρες στην καθε δουλεια,πιανω 11,μετα τρωω καμια βλακεια,παει 11.30 κ μετα ντουζ κ υπνο..φοβερα βραδια περναω..

χριστινακι,καστερακι,συμπεθερακι,φιλακια σε ολες σας!!!!!λαιλακι καλε πως πας εσυ?πες μας κανενα νεο!!!!

φιλουθκια σε ουλες σας!!(καλε συμπεθερακι,δειχνει στον αντ1 ενα σιριαλ κυπριακο,βαλς με 12 θεους λεγεται κ παιζουν κ κατι ελληνες,δεν το βλεπω αλλα αμα το πετυχω ριχνω πολυ γελιο..διοτι μιλανε σοβαρα αλλα μιλανε με την προφορα σας κ εχουν πλακα μωρε συμπεθερινι μου!!μα ξερεις πως ακουγονται σε μας που δεν τα εχουμε συνηθισει??:D:D:D:D)

χαχαχαχα οπότε προβλέπεται όταν κάποια μέρα με γνωρίσεις από κοντά να ρίξεις πολύ γέλιο! Πόσο μάλλον που έχω την προφορά και θα σου λέω και χαζά! χαχαχαχαχαχα

Εντομεταξύ το πρόσεξα και το εμπέδωσα πως έρχεται η νύφη μας!!!:D

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Εμείς είμαστε καλά Δόξα σοι ο Θεός... Ο μικρός όσο μεγαλώνει ζωηρεύει και πιο πολύ... Μόνο να περπατήσει δεν λέει... Αλλά για ζαβολιές πρώτος και καλύτερος... Το Σαβ/κο πήγαμε και βολτίτσα στο εξοχικό, ψόφησε να παίζει με τα ξαδέλφια του... Αφού το βράδυ έπεσε ξερός για ύπνο... Χαχα σκέφτομαι να το καθιερώσω, μια μέρα μέσα στο Σαβ/κο να βγαίνουμε... ¨οσο για τις δουλειές του σπιτιού, τρέχω να προλάβω... Και μόλις πείς οΚ τα έκανες όλα και πάλι φτου από την αρχή... Δεν τελειώνουν ποτέ...

Φιλιά σε όλες και τα ξαναλέμε!!!!!

Ετσι ακριβώς!!! Εκεί που μόλις τα έκανες όλα φτου από την αρχή!!! Τελειωμό δεν έχουνε!!!

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

καλημερα τσουπρίτσες μου!!!! καντε στην ακρη ερχεται κι αλλος αντρας στην παρεα!!! ω ναι!! ειναι αγορι ολοκαθαρα!!! παλι θα μαλωνουμε εδω μεσα!!! οταν ήμουν εγκυος στη Δημητρα ηταν το μοναδικο κοριτσι και τωρα το μοναδικο κοριτσι θα ναι της κρις!!! μα να εχουμε ελειψη απο νυφες!!!!

κατα τα αλλα ολα καλα ειναι πολυ καλο μωρακι και οι μετρησεις του και ολα απλα εκανα Α-ΤΕΣΤ και περιμενω τα αποτελεσματα αυριο. αληθεια εσεις την κανατε αυτη την εξεταση??

lJiup3.png

M1otp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα και από μένα!!!

Μπράβο Μπαμπιτσάκι με το καλό να έρθει το αντράκι στην οικογένεια!!!! Άντε και τα ζευγάρωσες... Πολύ καλά!!!! Πότε με το καλό γεννάς; Και οι εξετάσεις μια χαρά, μπράβο... Έτσι να πάνε όλα καλά μέχρι το τέλος!!!! Ναι είχα κάνει το Α- τεστ θυμάμαι. Όλα καλά θα βγουν μην ανυσηχείς....

Είδες πάντως κάνεις την διαφορά!!!!!:tongue::tongue::tongue:

Φιλιά πολλά!!!!

RShEp3.png?t=1&Dcm8pJdZ

dDYSp2.png

Καλημέρα κορίτσια!

Μπαμπιτσάκι με το καλό να υποδεχτεί τον γιόκα σου!!!!!!! Το πέτυχες το αγοράκι, να δεις έρωτα που θα πάθεις μαζί του............Το τριπλό τεστ Α το είχα κάνει κι εγώ, όλα καλά θα πάνε.

Χριστίνα μην ανησυχείς θα περπατήσει ο καλός σου και μετά θα λες ας περίμενε λίγο ακόμη, χιχιχι. Εμείς είμαστε όλο με μελανιές και κοκκινίλες στο μέτωπο, τρέχουμε βλέπεις δεν περπατάμε.

Αχ αυτές οι δουλειές...εχθές ξεκίνησα να κάνω μια ψιλογενική γιατί θα μας φάνε οι αράχνες και σταμάτησα κακήν κακώς, είχα μια αιμορραγία άλλο πράγμα.

φιλιά σε όλες και στα μπεμπάκια σας!!!

Καλημέρα κοριτσάκια!!!

Καστεράκι πρόσεχε πολύ.... Άσε τις δουλειές και πρόσεχε την υγεία σου... Ελπίζω τώρα να είσαι καλά... Πάρε καμιά κοπέλα να σου κάνει δουλειές αν δεν μπορείς εσύ. Είναι θέμα υγείας και όχι πολυτέλειας...

Δομνινακι σε χάσαμε... Πού είσαι; Βολτάρεις με τον γιό σου;

Πάντως όλες μας είμαστε αγορομάνες και είμαι σίγουρη πώς όλες μας έχουμε πάθος τρελλό με τα αγοράκια μας...:tongue::tongue::tongue:

Αχ μετά την δουλειά χθές πήγα σπίτι και έκανα την δουλειές με έμφαση την κουζίνα... (ντουλάπια, φούρνος, και ότι άλλο...) Και φυσικά με λίγη γκρίνια με βοήθησε και ο σύζυγος για κάποια πράγματα που δεν φτάνω... Ε τί να κάνω, γι΄αυτό πήρα ψηλό άντρα....:tongue::tongue::tongue:

Φιλιά σε όλες!!!!

RShEp3.png?t=1&Dcm8pJdZ

dDYSp2.png

καλημερα τσουπριτσες μου!! τι κανετε? εγω ψαχνω απο χθες πως να μετατρεψω το κοριτσιστικο δωματιο σε unisex και ομολογω οτι δεν μ΄αρεσει.. θα προτημούσα να ειχαμε αλλο ενα και να το κανω απο την αρχή!!! αφου μεχρι και να αλλαξουμε σπιτι σκεφτομαι αλλα το αγαπαω αυτο το σπιτακι και ασ μην ειναι δικό μας.. με βολευει κι ολας αχ αχ δεν ξερω δεν ξερω. μου την εχει δωσει και ο μπαμπιτσιος ολη μερα κοκορευεται για τον γιο του!! κι υστερα σου λεει οι μπαμπαδες εχουν ερωτα με τις κορες σε μας μαλλον συμβαινει το αντιθετο!! καλα οχι οτι μου κακοπεφτει, γερο να ειναι εννοειται απλα για οικονομικους λογους ηθελα και το δευτερο κοριτσι

lJiup3.png

M1otp3.png

Γεια σας και απο μενα!

Βαβιτσιακι με το καλο ο γιος!! Τι ωραια που τα εχεις ενα και ενα. Αυτο με το δωματιο βεβαια ειναι ενα θεμα αλλα θα βρεις τροπο να το ευχαριστηθεις με τα ρουχα και τα παιχνιδια.. :)

Εγω εχω αρχισει το ψαξιμο και τα βλεπω ολα ροζ και φουξια.. χεχε. Ωστε εγω θα ειμαι η μοναδικη κοριτσομανα εδω μεσα (μεχρι να δουμε τι θα ειναι το δευτερο οταν ερθε με το καλο).

Καλε τι εχετε παθει ολες με τις δουλειες του σπιτιου? με κανετε και νιωθω τεμπελα.. Εγω κανω τα πανω πανω, οσα βλεπει η πεθερα που λενε, και βοηθαει κατα πολυ και ο συζυγος.

Καστερακι εσυ προσεξε λιγακι, δεν πειραζει να μεινει το σπιτι και λιγο ετσι.

Δομνινακι καλες βολτες!

Φιλακια σε ολες

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...