Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Τεχνητή εμμηνόπαυση 2!!!!!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πλακα κανεις!!! θα κανεις και δουλειες για το πασχα?? χαχαχα!! δεν κανω τιποτα θα περιμενω να ξεμυξοθει καλα η μικρη που μας εχει γεμισει μυξες τα παντα, μαξιλαρια καναπεδες και μετα θα τα πλενω σιγα μη κατσω να σκασω πασχαλιατικα μηπως σπιτι θα μαι.. απο Μ. Πεμπτη εφυγα στη μανούλα....

ειδες ποσα πραγματα μπορεις να κανεις αν δεν περπαταει το παιδι σου.. εγω δεν μπορω να σιδερωσω θέλει και η μικρή να σιδερωσει ουτε στο μπαλκονι μπορω να βγω φερνει το μπουφαν της για να ερθει κι αυτη.. το Σαββατο ταχα ποτησε τα λουλουδια και σκουπησαμε μαζι εγω μαζευα χωματα κι αυτη εβγαζε αλλα απο τις γλαστρες.. χαχαχα τελεια!!!! οι μονες ωρες που εχω για δουλειες ειναι μολις κοιμηθει κατα τις 9 δηλ. ε!! μετα κοιμαμαι και γω... αρα δεν κανω δουλειες στα πεταχτα τα βασικα...

lJiup3.png

M1otp3.png

Κοριτσάκια μου καλησπέρα!

Το αντράκι μου χθες και σήμερα ήταν πολύ καλό παιδάκι.. Επειδή προχθές δεν είχε κοιμηθεί καλά η ψυχούλα μου, χθες όλη μέρα κοιμόταν, ξυπνούσε, έτρωγε και ξανακοιμόταν.. το βράδυ μας πήγε πολύ καλά.. έφαγε στις 11.30, μετά στις 3.30 και μετά στις 6.30 όπου ξεπροβοδίσαμε τον μπαμπά μας για δουλειά.. τώρα τον έχουμε κάνει μπάνιο, είναι ταισμένος και κοιμάται από τις 7.45 σχεδόν..

Μπαμπιτσάκι και Χριστινάκι, εγώ το μόνο που κάνω στο σπίτι είναι το σίδερο αναγκαστικά.. Βοήθεια κι εγώ αφενός δεν θέλω και αφετέρου δεν έχω μιας και η πεθερά μου μένει σχεδόν μόνιμα στη Μάνη.. αλλά γενικά είμαι τύπος που δεν του αρέσει να ανακατεύονται άλλοι στο σπίτι του.. είμαι παράξενη.. κι έτσι προτιμώ να παίρνω μια κοπέλα κάθε 15 μέρες να έρχεται να μου κάνει το σπίτι λαμπίκο! Κι εμείς το Πάσχα λέμε να φύγουμε αφού θα έχει σαραντίσει το αντράκι μου. Θα ανέβουμε στο Βόλο όπου θα είμαστε όλα τα αδέρφια μαζεμένα με τα παιδιά του... πρωτοφανές.. θα μου φανεί τόσο περίεργο! Είναι το πρώτο Πάσχα που η αδερφή μου έχει το αγοράκι της κι εγώ το δικό μου.. πάντα φανταζόμουν τη στιγμή που εγώ και τα αδέρφια μου θα είμασταν στο Βόλο με τα δικά μας παιδιά και φέτος αυτό θα γίνει πραγματικότητα!

Μπαμπιτσάκι τέλεια τα τικεράκια σου! Αλήθεια, η μανούλα σου κατά που πέφτει;

Κρισάκι μου υπομονή φιλενάδα.. για ανθρώπους σαν και σας είναι τόσο άδικο αυτό που συμβαίνει στη χώρα μας αυτή τη στιγμή.. και μετά σου λένε κάνε παιδιά.. πως θα τα ζήσω κύριε; με τις "πλουσιοπάροχες" παροχές που δίνετε; τέλος πάντων γερά να είναι τα παιδάκια μας και όλα θα γίνουν!

Κοριτσάκια μου γλυκά πολύ θέλω να τον βγάλω έξω αλλά ο καιρός ακόμη δεν είναι κατάλληλος.. Εννοείται πως δεν θα τον πάω σε κλειστά μέρη ή σε μέρη με πολύ κόσμο αλλά και πάλι το σκέφτομαι.. είναι τόσο μικρούλης και ανυπεράσπιστος και τρέμω μη μου κολλήσει το παραμικρό.. οπότε λέω να το καθυστερήσω λιγάκι ακόμη!

Φιλάκια πολλά!

L2qIp2.png

Χαιρετώ κ εγώ τις έμορφες!

ΔΟμνινάκι, παρ' όλο που δε μιλάω εκ πείρας, κι εγώ νομίζω να μην τον βγάλεις ακόμα εξω... Λόγω καιρού κ τίποτ' άλλο. Η αδερφη μου εβγαζε τη μικρή από την πρώτη μέρα που γύρισαν σπίτι αλλά ήταν Ιούλιος οπότε.... Κάνε λίγο υπομονή κ μετά ποιος σας πιάνει! Εγώ δε θα κατέβω ούτε αυτή την εβδομάδα αλλά μόλις το κανονίσω θα σε πάρω τηλ να δω το αντράκι μας!

Βρε Κρισάκι, σας έχει τσακίσει με τις αρρωστιες φέτος!!!! Η μπουμπου σου μια χαρά θα είναι! Θα είναι μωρό με φουλ αντισώματα από την γέννηση της! χαχαχαχαχα!!! Δε θα χρειαστεί να της κάνεις εμβόλια! :-P

Μπαμπιτσιάκι μου, μια χαρά είναι το μωρουλίνι! Τι ανησυχίες είναι αυτές καλέ;;

Χριστινάκι, όντως ο μικρός μοιάζει πολύ με τον μπαμπά!

ΜΟμέντα μου, αρχισαν τα προεόρτια για τα δόντια εεε;; Αχ μωρέ τα δόλια, τι πόνους περνάνε... Ζόρι μεγάλο!

Καστεράκι, δεν έχω λόγια να σε παρηγορήσω.. Σε καταλαβαίνω... :-(

Layaki, μπες καλέ να μας πεις τα νέα σου!!!

Ελενάκι μου, φιλάκιαααααααα!

JXFXp3.png

Διαφημίσεις

Εγω νέα δεν έχω...

Κάτι καλό δεν γίνεται πια.... Στη δουλειά του Λάρου έδιωξαν 6 άτομα κ θα φύγουν άλλα 4 τους είπαν, ένας φίλος σκοτώθηκε.... Σκατούλες!!!

Διαβάζω πόσο γεμάτες είναι οι μέρες σας και εγω το μόνο που κάνω είναι να μαγειρεύω, να σιδερώνω και να ξεσκονίζω. Νιώθω ότι ζω μέσα από τις ζωές των άλλων γιατί η δική μου είναι τόσο, μα τόσο βαρετή! Θα μου πεις επιλογή σου ήταν... Ναι, αλλά υποτίθεται η ζωή μου θα γέμιζε με κάτι άλλο.. Τέλος πάντων, δε θέλω να σας ψυχοπλακώσω. Ερχεται και καλοκαίρι, θα φτιάξει η διάθεση, που θα πάει!

Σας φιλώ γλυκά όμορφά μου κοριτσάκια και εσείς να μου φιλήσετε τα ζουζουνια σας κ τις κοιλίτσες σας!

JXFXp3.png

Καλημέρα κοριτσάκια μου..

Εδώ κι εγώ στον αγώνα.. Ο μικρούλης μου χθες ξύπναγε το βράδυ κάθε 2 ώρες και έτρωγε... η ψυχούλα μου.. στο τέλος τον βάλαμε στο κρεβάτι ανάμεσά μας και έριξε κάτι ύπνους μετά!

Σήμερα έχει πολύ ωραία μέρα αλλά εμείς την κοιτάμε πίσω από το παράθυρο.. Αγγάρεψα μια γειτόνισσα με την οποία κάνουμε παρέα και έχει και η ίδια 2 παιδάκια (11 και 8 χρονών) και μου κράτησε για μισή ωρίτσα τον μπέμπη για να πεταχτώ στην τράπεζα, στη λαϊκή και στο σούπερ μάρκετ για πάνες.. έτσι με είδε και μένα λίγο ο ήλιος..

Τώρα ο μικρός έφαγε και κοιμάται αμέριμνος..

Αχ βρε Λαρούκο μου.. κι εγώ έτσι έλεγα.. ότι ζούσα τη ζωή μου μέσα από τις ζωές των άλλων.. όμως ήρθε και η δική μου σειρά για να ζήσω το κάτι διαφορετικό.. Έτσι είμαι σίγουρη πως θα έρθει και η δική σου αργά ή γρήγορα.. Όποτε κατέβεις εμείς εδώ θα είμαστε και θα σε περιμένουμε.. Το πολύ πολύ να έρθουμε με το καρότσι να σε πάρουμε από τη στάση..

Ελπίζω ο Λάρος να μην περιλαμβάνεται στα 4 υποψήφια προς αποχώρηση άτομα.. Μα όντως τίποτε καλό δεν ακούμε.. Αλλά όπως είπες κι εσύ έρχεται το καλοκαιράκι.. Ας το δούμε λοιπόν αισιόδοξα!

Φιλιά πολλά!

L2qIp2.png

Εγω νέα δεν έχω...

Κάτι καλό δεν γίνεται πια.... Στη δουλειά του Λάρου έδιωξαν 6 άτομα κ θα φύγουν άλλα 4 τους είπαν, ένας φίλος σκοτώθηκε.... Σκατούλες!!!

Διαβάζω πόσο γεμάτες είναι οι μέρες σας και εγω το μόνο που κάνω είναι να μαγειρεύω, να σιδερώνω και να ξεσκονίζω. Νιώθω ότι ζω μέσα από τις ζωές των άλλων γιατί η δική μου είναι τόσο, μα τόσο βαρετή! Θα μου πεις επιλογή σου ήταν... Ναι, αλλά υποτίθεται η ζωή μου θα γέμιζε με κάτι άλλο.. Τέλος πάντων, δε θέλω να σας ψυχοπλακώσω. Ερχεται και καλοκαίρι, θα φτιάξει η διάθεση, που θα πάει!

Σας φιλώ γλυκά όμορφά μου κοριτσάκια και εσείς να μου φιλήσετε τα ζουζουνια σας κ τις κοιλίτσες σας!

αααα λαρουκο μου μη μιλας ετσι... σου αφιερωνω το παιδικο τραγουδακι "η μικρη ελενη" και ευχομαι σε λιγο καιρο να το παιζεις με το παιδακι σου...

σ΄αγαπαμε!!!!!

και μια και ζηλευεις ελα λιγο κι απ το σπιτι που χουμε λατζα!!! τι ειναι μωρε ουτε 400 χλμ...

lJiup3.png

M1otp3.png

καλημερα κοριτσια μου τι κανετε??? εγω σημερα δεν ειμαι πολυ καλα, μη γελασετε αλλα χθες εφαγα μια σαβουρτα ήταν ολη δική μου δεν ξερω καν πως επεσα ξερω οτι εκει που περπατουσα βρεθηκα στα τεσσερα και εβαλα μαλον τοση δυναμη στα χερια μη χτυπήσω στη κοιλια ασυναισθητα, που σήμερα δεν μπορω ουτε τα χερια μου να πλενω απο τον πονο κατα τα αλλα κατι μελανιες στα ποδια... αυτα αντε να ερθει η Τρίτη να πάμε στον γιατρό να δουμε αν ειναι το μπεμπακι καλα γιατι θα σκάσω!!!

δομνινακι μου και μενα δεν μ΄αρεσει να μου ανακαταιβουν το σπιτι καλη ιδεα αυτη με την γυναικα καθε 15 θα με εσωνε αλλα δεν ξερω αν μου περισευουν αυτα τα χρήματα δεν θελει κανα 50ευρω την φορά??? αυτο που σκεφτομαι εγω αφου γεννησω βεβαια ειναι την κυριακη να στελνω τα μωρα στη πεθερά μου και να τα κανω ολα οπως θελω να το ευχαριστιεμαι!!! αλλα ετσι θα χαραμιζω την μοναδική μερα που την ειχα για χαλαρο καφεδακι με φιλους στην πλατεια.. βεβαια τον χειμωνα δεν παμε πουθενα γιατι μέσα στα μαγαζια επικρατει ενα χαος καπνου.. οποτε μολις χειμωνιασει... ως τοτε θα μαστε μεσ τη βρομα και θα κανουμε βολτες για να μην βλεπουμε το χαλι μας... ενταξει κιας φορεσουμε και τιποτα ασιδερωτο καλοκαιρι ειναι ιδρωνεις ισιωνει!!!!

lJiup3.png

M1otp3.png

Διαφημίσεις

ναμαι κι εγωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω!!!!

πηγαμε καναμε τον υπερηχο κ μας ειπε οτι ολα προχωρανε μια χαρα,δοξα τον θεο..λεω ολο δοξα τον θεο γιατι πραγματικα πιστευω οτι το μωρο αυτο το μεγαλωνει Αυτος κ οχι εγω..ειναι λοιπον κοριτσακι,ειναι γυρω στα 500 γραμμαρια κ φαινεται οτι μεγαλωνει μια χαρα!!:tongue:..προχθες εκανα κ εξετασεις αιματος που μου εδωσε ο γυναικολογος,κ βγηκαν..για ταναθεμα...αιματοκριτης 32,σιδηρο ασβεστιο χαμηλα,πιο χαμηλα δεν παει..εγω οπως σας ειπα,αμελω πολυ ακομα κ το σιδηρο,εκτος απτο οτι δεν τρωω σωστα (γιαυτο σας λεω,το μεγαλωνει ο καλος θεουλης..)..αρα τωρα που βγηκαν τοσο χαλια οι εξετασεις προφανως κ θα αυξησει τις δοσεις σιδηρου,θα δωσει κ ασβεστιο,που δεν επαιρνα,κ να δω πως θα τα παιρνω τοσα φαρμακα μαζι,που εγω δεν επαιρνα ουτε τα λιγοτερα μεχρι τωρα....:confused:...

δομνινακι μου τελεια η εικονα σου με τα αδερφακια σου και τα μωρα σας!!σου ευχομαι να το κανεις,κ να ειναι ακριβως οπως το ονειρευοσουν τοσο καιρο!!!!!

λαρουκακι μου,ομορφια μου..ειναι που δεν δουλευεις μωρε κ ρουτινιασες λιγο..οπως κ να το κανουμε,οσο κ αν μας την σπαει η δουλεια μας,κ μονο που βγαινεις εξω,ντυνεσαι,ανταλασσεις δυο κουβεντες (κ δυο βρισιες) με συναδελφους..ε κ μονο που αλλαζεις περιβαλλον,σου κανει καλο..ψαχνεις κατι αληθεια?ελπιζω να μην εχει θεμα κ ο λαρος με την δουλεια του...σου ευχομαι γρηγορα να σας ερθει το μωρακι,να δωσει αλλο νοημα στην καθημερηνοτητα σας..ειναι αληθεια οτι κ εγω ελεγα οτι ζουσα χωρις νοημα,ανουσια,μεχρι που ηρθαν τα παιδια μου κ τωρα νιωθω πια οτι τουλαχιστον ειμαι απαραιτητη σε αυτα,εχω πια σκοπο,να τα μεγαλωσω,να τα κανω καλους ανθρωπους..μαζι με το νοημα στην ζωη μου ομως ηρθαν κ τα αγχη κ οι στεναχωριες,δεν ειναι ολα ροδινα παντα..τα χρονια που ζουσαμε οι δυο μας με τον κρισο τα θυμαμαι πια πολυ μακρινα κ δεν ειναι κ τοσο!θυμαμαι να μας λειπει ενα μωρακι να το αναζηταμε με λαχταρα,αλλα θυμαμαι κ τις βολτες,τα ποτακια,τις χαλαρες κυριακες..τα θυμαμαι κι αυτα,αμ πως??:rolleyes:

fUCCp2.png

svjYp2.png

μπαμπιτσιακι μου εμεις ποτε θα βρεθουμε??παντως το ιδιο προγραμμα εχουμε,κ εγω μετα τις 9 κανω δουλειες κ απο την βαρεμαρα κ την κουραση μου,αντι να τις κανω γρηγορα να τελειωνω,κανω πενηντα ωρες στην καθε δουλεια,πιανω 11,μετα τρωω καμια βλακεια,παει 11.30 κ μετα ντουζ κ υπνο..φοβερα βραδια περναω..

χριστινακι,καστερακι,συμπεθερακι,φιλακια σε ολες σας!!!!!λαιλακι καλε πως πας εσυ?πες μας κανενα νεο!!!!

φιλουθκια σε ουλες σας!!(καλε συμπεθερακι,δειχνει στον αντ1 ενα σιριαλ κυπριακο,βαλς με 12 θεους λεγεται κ παιζουν κ κατι ελληνες,δεν το βλεπω αλλα αμα το πετυχω ριχνω πολυ γελιο..διοτι μιλανε σοβαρα αλλα μιλανε με την προφορα σας κ εχουν πλακα μωρε συμπεθερινι μου!!μα ξερεις πως ακουγονται σε μας που δεν τα εχουμε συνηθισει??:D:D:D:D)

fUCCp2.png

svjYp2.png

Καλημέρα και καλό σαββατοκύριακο να έχουμε όλες κορίτσια..

Το ξέρω ότι χάθηκα αυτές τις μέρες αλλά με τρέχει ο γιος μου. Χθες ο καημενούλης όλη μέρα ήταν ξύπνιος και ήθελε να θηλάζει.. οπότε καταλαβαίνετε ότι στο τέλος παραλίγο να πάω για απόσυρση από τον πόνο στην πλάτη και στη μέση.. Μπορεί να είναι μόλις 3.200 kg αλλά αν έχεις αυτό το βάρος στα χέρια όλη μέρα ένα ντουβρουτζά τον παθαίνεις..

Πήρε 280 γραμμάρια την τελευταία βδομάδα μόνο από το γάλα μου και σήμερα κλείσαμε και ημερομηνία βάφτισης! 20 Οκτώβρη, ανήμερα τη μέρα της γιορτής του στις 12 το μεσημέρι το μικρό θαυματάκι μου θα πάρει και επίσημα το ονοματάκι του... να είμαστε καλά και γεροί μέχρι τότε!

Φιλεναδίτσα μου με το καλό λοιπόν να έρθει και το κοριτσάκι σας στη ζωή και στην αγκαλιά σας και να γεμίσει με ροζ συννεφάκια την καθημερινότητά σας.. Ποιος στη χάρη της με 3 μεγαλύτερους αδερφούς να την προσέχουν.. Σε παρακαλώ πολύ μην αμελείς τα φάρμακά σου.. μην τα βλέπεις σαν φάρμακα, βλέπε τα ως συμπληρώματα διατροφής και έτσι θα τα παίρνεις ευκολότερα.. Πότε σκέφτεσαι να σταματήσεις; τον Ιούνιο; και μετά φαντάζομαι ότι θα κάνεις κανένα χρόνο πάλι να επιστρέψεις στη δουλειά..

Μπαμπιτσάκι έχω ακούσει ότι οι έγκυες πέφτουν πολύ εύκολα και πολύ συχνά.. κι εγώ πρόσεχα πάρα πολύ όταν ήμουν έγκυος.. αφού η πρώτη αγορά που έκανα ήταν ένα ζευγάρι αντιολισθητικά παπούτσια διότι είχα φθινόπωρο και χειμώνα να διανύσω και η πρωτεύουσα δεν φημίζεται για τα σωστά και αντιολισθητικά πεζοδρόμια και δρόμους! άντε να δούμε κι εσύ τι παιδάκι θα κάνεις..

Σας φιλώ και σας σκέφτομαι όλες!

Σας φιλώ γλυκά!

L2qIp2.png

Κοριτσια μου επεστρεψα κι εγω. Επιβεβαιωσαμε οτι ειναι κοριτσακι :) Κατα τα αλλα σχετικα καλα, αν εξαιρεσουμε οτι τις τελευταιες μερες μου πεφτει συνεχεια η πιεση... μια μερα κοντεψα να λιποθυμισω στην δουλεια. Μου φαινεται χρειαζομαι πιο πολλη ξεκουραση, αλλα ηδη πεφτω για υπνο απο τις 9 και δεν υπαρχει αλλος χρονος για ξεκουραση περα απο τα σαββατοκυριακα.

Βρε Κρισακι εσυ που το βρισκεις ολο αυτο το κουραγιο? και ολα καλα στην εξεταση μια χαρα. Να ειστε μεχρι τελους γερες και δυνατες και οι δυο!Περαστικα στα μικρουλια.

Βαβιτσια εσυ γιατι αγχωνεσαι? Εγω στην 17 εβδομαδα δεν ειχα νιωσει τιποτα ακομα ηʼ κατι πολυ ανεπαισθητο αραια και που, βεβαια εμενα ειναι και πρωτη εγκυμοσυνη, αλλα και για σενα ειναι νωρις νομιζω. Αντε να πας στον γιατρο να ησυχασεις. Με την σαβουρα δεν πιστευω να επηρεαστηκε τιποτα.

Χριστινα καλο κουραγιο κι εσυ με την δουλεια και τις δουλειες σπιτιου. Εγω τωρα απολαμβανω περιποιηση απο τον αντρουλη μου ο οποιος λογω της καταστασης τα κανει σχεδον ολα εκεινος... :)

Λαρα και Ελενα ευχομαι συντομα να εχουμε ευχαριστα νεα σας, ακομα και αισιοδοξια για μια νεα προσπαθεια.

Δομνινα και Μομεντς περνατε φινα με τα μπεμπουλια σας! Σουπερ στρουμπουλα μωρα που τρωνε ολο το φαι τους :)

κορίτσσια σας ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια και το κουράγιο που μου δίνεται

Καστερακι μου λυπαμαι πολυ για αυτο που συνεβη. Το εχω περασει κι εγω και σε καταλαβαινω. Παντως το θετικο ειναι οτι αυτη η εγκυμοσυνη ηρθε απροσμενα και αυξανει τις πιθανοτητες να ξανασυμβει. Σου ευχομαι την επομενη φορα να πανε ολα καλα!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...