Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Τεχνητή εμμηνόπαυση 2!!!!!

Recommended Posts

Μομεντάκι μου γλυκό,

το μικρό σου βουδάκι όντως είναι λίγο στρογγυλεμένο για την ηλικία του αλλά μην ανησυχείς... αφού το θηλάζεις και του δίνεις και συμπλήρωμα παίρνει τα καλύτερα συστατικά και από τα δυο και γι' αυτό βάζει βάρος.. όμως στην παραλία το καλοκαίρι θα τον ξεκινήσεις στις ασκήσεις και θα στρώσει! Να είσαι σίγουρη γι' αυτό.. όσον αφορά την ατμόσφαιρα.. εμείς δεν έχουμε τη σκόνη που έχετε εσείς αλλά σήμερα και αύριο έχουμε χειμώνα.. μια μουντίλα άλλο πράγμα.. άσε τον αέρα που είχαμε προχθές το βράδυ.. κόντεψε να τα ξεριζώσει όλα!

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Φιλεναδίτσα μου γλυκιά..

απορώ πως δεν έχεις τρελλαθεί ακόμη με όλες αυτές τις αρρώστιες που περνάτε απανωτά.. τις κουβαλάνε από τον σταθμό να υποθέσω; ειδικά η στοματίτιδα όχι μόνο είναι σοβαρή σαν αρρώστεια αλλά επίπονη και για τα καημένα τα μικρούλικα.. αχ, κουράγιο μάνα.. όταν πάνε φαντάροι θα στρώσουν!

Όσον αφορά το τέταρτο παιδάκι σου .. αυτό που έρχεται καλέ, είμαι σίγουρη ότι η β' επιπέδου θα βγει άψογη και το μικράκι σου θα είναι μια χαρά! Δεν μασάνε αυτά, είναι πολύ καλά προστατευμένα και ο Θεούλης αφού θέλησε να στο χαρίσει με τον φυσικό τρόπο είμαι σίγουρη ότι δεν θα το αφήσει να πάθει τίποτε! Εννοείται ότι περιμένουμε ενημέρωση για το φύλλο... εγώ προσωπικά πάντως θα σε πάρω και τηλεφωνάκι!

Φιλιά πολλά!

L2qIp2.png

κοριτσάκι μου καλα τι μου κανετε, χαθηκα λίγο..

αχ βρε κρισακι μου περαστηκά τι να πώ εμεις ημασταν αρκετα τυχεροι που την οερασαμε την χρονια μόνο με μυξες και βήχα τώρα ειναι λιγο καλυτερα εχω 24 ωρες να δω μύξα... ετσι λεώ να κλεισω ραντεβου γιαυτο το εμβολιο της ιλαρας που παιδευομαστε 1,5 μηνα και δεν το κανουμε.. εγω ειμαι καλα σημερα μπήκα στην 17η βδομάδα και εχω μια ανησυχία.. δεν αισθανομαι το μωρό ενώ ειχα την εντυπωση πως την προηγουμενη βδομαδα το αισθανθηκα.. και γενικα δεν αισθανομαι εγκυος..?????? αφου νομίζω πως και η κοιλια μου ειναι πιο μικρή...!!! στον γιατρό θα πάω στις 16/4 και ισως δουμε και φυλο του παιδιου.. αλλα ας ειναι καλα πρωτα!!

μομεντακι μου αν ολα πανε καλα στη δουλεια θα ειμαι μεχρι τον ιουνιο, δεν κουραζομαι καθολου ισα ισα ξεκουραζομαι στη δουλεια.. στο σπιτι ειναι ο χαμός που δεν προλαβαινω με τιποτα να κανω δουλειες ασε που βαζω ενα πλυντηριο και λαχανιαζω..

κρισακι πες μου ποτε ακριβως σιδερώνεις????

lJiup3.png

M1otp3.png

επίσης κρισάκι, ήθελα να σου πω αν δεν το γνωριζεις οτι το εσπα για παιδικους σταθμους θα συνεχιστει μεχρι το 2020 και τον ιουνιο κανουμε αιτησεις!! οπότε αν κανεις αιτηση θα εχεις και εναλλακτική για να παιδακια σου αν δεν τα παρουν στον δημοτικό!! φυσικα και για τις υπολοιπες εργαζομενες μανουλες που θελουν να στειλουν τα παιδακια τους βρεφικο ή παιδικο..

lJiup3.png

M1otp3.png

Καλημέρα..

Μόνο αυτό θα σας πω.. χθες το βράδυ από τις 12.30 κατάφερα να τον κοιμήσω στις 2 τα ξημερώματα και αυτό αφού είχε κουραστεί πολύ και τον πήρα και τον έβαλα πάνω μου.. μετά εννοείται στο κρεβάτι μας και το πρωί κατά τις 4.30 τα ίδια.. Μάλλον περνάει ή ψιλοκολικούς ή κάποιο άλμα ανάπτυξης το καημενούλι μου..

Σήμερα νομίζω πως είμαστε λίγο καλύτερα.. κοιμάται στην καλαθούνα του αυτή τη στιγμή..

Φτύστε μας..!

Η καημένη η μάνα (δηλαδή εγώ) μόλις με 4 ώρες ύπνο αλλά χαλάλι του!

Φιλιά πολλά!

Υ.Γ. Να ρωτήσω.. εσείς οι μανούλες μήπως έτυχε να βγάλετε τα μωράκια σας βόλτα πριν σαραντίσουν; πολύ θα το ήθελα αλλά φοβάμαι γιατί ο καιρός είναι περίεργος και δεν είμαστε τώρα να κολλάμε τίποτε..

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτσάκια και από μένα...

Χάνομαι αυτό τον καιρό αλλά πρώτον έχω πολύ δουλειά και πολύ γκρίνια στην δουλειά και δεύτερον η διαθεσή μου αυτό τον καιρό δεν είναι και η καλύτερη...:(:(:(

Θα μου περάσει, φάση είναι...

Κρισάκι μου.... Περαστικά στα μικρούλια σου.... Τα καημενούλια, ταλαιπωρήθηκαν πολύ... Καλά δεν το συζυτάω για σένα... Είσαι ΗΡΩΑΣ!!!!!!

Με το καλό να έρθει στον κόσμο και το άλλο νινάκι που θα είναι γερό και δυνατό!!!!

Μπαμπιτσάκι μου... Η μικρή σου τί κάνει; Καλέ βάλε τικεράκι να δούμε πόσο είναι... Όσο για το αν είσαι έγκυος χαχαχα πλάκα έχεις... Μια χαρά είσαι!!!!!

Μομεντάκι μου μεγαλώσατε πολύ... Καλέ βάλε και εσύ τικερακι να βλέπουμε το πόσο μεγαλώνεται... Να μου τον φιλήσεις τον φουσκίτσα σου!!!!!

Δομνινάκι ΟΧΙ να μην βγείτε έξω πρίν σαραντίσεις.... Είναι πολύ ευαίσθητος και φυσικά ο καιρός δεν βοηθάει καθόλου... Και εσύ καλό είναι να μην πολυβγαίνεις γιατί είναι πολύ ε'υκολο να κολλήσεις καμιά ίωση... Ξου μακρυά οι παλιοιώσεις.... Να προσέχεις πολύ.... Και μάλλον είναι πονάκια από κολικούς... Υπομονή... Και σε καταλαβαίνω... Δόλιες μάνες τί περνάμε!!!!!

RShEp3.png?t=1&Dcm8pJdZ

dDYSp2.png

ticker.php?pic=39ofzf3j8t1wythf

και μενα δομνινακι ήταν χειμώνας και δεν βγηκαμε πριν σαραντησω αλλα κανε λιγο υπομονη καλυτερα να κρατηθεις λιγουλακι ειναι παλιοκαιρος αν δεν σταθεροποιηθει η θερμοκρασια καπως μην το βγαλεις βολτιτσα ουτε κι αν σαραντισει... εκει που σκας ξαφνικα φυσαει αερας και ειναι δυσκολο να υπολογισεις αν το μικρουλι σου κρυωνει η ζεστενεται..

χριστινάκι μου προσπαθησα πολλες φορες να βαλω τικερακι αλλα κατι δεν κανω καλα και δεν ανεβαινει.. η μικρη ειναι 15 μηνων ειναι ενας μικρος ταρζαν.. πιστευω οτι αν μπει κλεφτης στο σπιτι μας θα φυγει γιατι θα δει την ακαταστασια και θα νομιζει οτι προλαβε αλλος... γι αυτο μη σε νοιαζει που δεν περπαταει θα ερθει η ωρα και θα δεις...

lJiup3.png

M1otp3.png

κοριτσαρες μου thanks για τις ευχες!!!!;)θα σας ενημερωσω αμεσα,απο το κινητο,γιατι θαναι παρασκευη,πρωι,οποτε δεν θα εχω υπολογιστη μεχρι δευτερα που πρωτα ο θεος,αν ειμαστε ολοι καλα,θα παω στην δουλεια...

εμενα μου λενε οι συναδελφοι να σταματησω με επαπειλουμενη αδεια κ δεν θελω μπαμπιτσιακι!!ακριβως για τον ιδιο λογο,στο σπιτι γινεται ενας χαμος..δεν προλαβαινω να μαζευω παιχνιδια κ φυσικα φανταστειτε τα λερωματα επι 3..οσο γιατο σιδερο..καλο μου φιλαρακι,ενα θα σου πω,μπορει να μην εχουμε να βγαλουμε τον μηνα,αλλα για το σιδερο παιρνω μια θεια μου,κ αρκετα μου σιδερωνει κ η μαμα μου..ΕΓΩ ΑΡΝΟΥΜΑΙ ΚΑΤΗΓΟΡΗΜΑΤΙΚΑ..:evil::evil::evil:επισης απο τοτε που ξεκινησα την δουλεια δεν μαγειρευω με τι πο τα...το εχει αναλαβει κ αυτο η μαμα..μα αν σκεφτειτε...στελνω τα παιδια σταθμο οποτε δεν τα νταντευει..ενα μαγειρεμα κ λιγο σιδερο,ε δεν της ζηταω κ παααααρα πολλα....:tongue:

οσο για το εσπα μπαμπιτσιοεγκυουλα,δεν περιλαμβανει δημοσιους υπαλληλους.μη χεσω..δηλαδη εμεις ειμαστε προνομοιουχοι?για ρωτα εμας,με τοσα παιδια κ με αντρα στρατιωτικο που μας πετσοκοψαν κ τους δυο τους μισθους,πως την παλευουμε κ ποσες φορες φτασαμε σε απογνωση κ ποσες θα φτασουμε..κ ναι,ειναι πιο ξεκουραστα,δεν εχεις τοσο αγχος,αλλα πλεον οι αμοιβες ειναι της ξεφτιλας...

τεσπα...λοιπον δομνινακι κ εγω συμφωνω με τα κοριτσι,οσο κ αν βιαζεσαι να περιπατησεις με το βλασταρι σου στο καροτσακι,κ γιατι οχι,να πιειτε κ ενα καφεδακι τα τρια σας,θα κανεις λιιιγη υπομονη..ισα ισα μολις σαραντησεις θα εχει στρωσει κ ο καιρος κ θα το διασκεδασετε κ πιο πολυ.τωρα θα εχεις κ το αγχος,επρεπε να το βγαλω?μηπως δεν επρεπε?το εντυσα καλα?σε λιγο θα εχει τοσο ομορφες μερες που δεν θα κρατιεστε μεσα..υπομονη.κ με τα ξενυχτια..παλι υπομονη...θα περασει κ αυτο,θα μπειτε σε μια σειρα κ θα κοιμαται κ ολο το βραδυ,σε λιιιγο καιρο..λεγοντας σε λιιιγο,εννοω...μεσα στο επομενο τετραμηνο:tongue::tongue:..κοιταξε,κι εγω αυτα σκεφτομαι κ λεω θεε μου,οχι παλι,πως θα αντεξω?????:shock:

χριστινακι μου με καταλαβες ποια φιλη σου ειμαι στο φατσοβιβλιο?σχολιασα κ την φωτο σου με τον γιοκα σου κ τον αντρουλη σου.οντως μοιαζουν παααααααααααααρα πολυ!!!!να σου ζησει!!

φιλια σε ολες σας,ολες ολες!!!

fUCCp2.png

svjYp2.png

Διαφημίσεις

κοριτσαρες μου thanks για τις ευχες!!!!;)θα σας ενημερωσω αμεσα,απο το κινητο,γιατι θαναι παρασκευη,πρωι,οποτε δεν θα εχω υπολογιστη μεχρι δευτερα που πρωτα ο θεος,αν ειμαστε ολοι καλα,θα παω στην δουλεια...

εμενα μου λενε οι συναδελφοι να σταματησω με επαπειλουμενη αδεια κ δεν θελω μπαμπιτσιακι!!ακριβως για τον ιδιο λογο,στο σπιτι γινεται ενας χαμος..δεν προλαβαινω να μαζευω παιχνιδια κ φυσικα φανταστειτε τα λερωματα επι 3..οσο γιατο σιδερο..καλο μου φιλαρακι,ενα θα σου πω,μπορει να μην εχουμε να βγαλουμε τον μηνα,αλλα για το σιδερο παιρνω μια θεια μου,κ αρκετα μου σιδερωνει κ η μαμα μου..ΕΓΩ ΑΡΝΟΥΜΑΙ ΚΑΤΗΓΟΡΗΜΑΤΙΚΑ..:evil::evil::evil:επισης απο τοτε που ξεκινησα την δουλεια δεν μαγειρευω με τι πο τα...το εχει αναλαβει κ αυτο η μαμα..μα αν σκεφτειτε...στελνω τα παιδια σταθμο οποτε δεν τα νταντευει..ενα μαγειρεμα κ λιγο σιδερο,ε δεν της ζηταω κ παααααρα πολλα....:tongue:

οσο για το εσπα μπαμπιτσιοεγκυουλα,δεν περιλαμβανει δημοσιους υπαλληλους.μη χεσω..δηλαδη εμεις ειμαστε προνομοιουχοι?για ρωτα εμας,με τοσα παιδια κ με αντρα στρατιωτικο που μας πετσοκοψαν κ τους δυο τους μισθους,πως την παλευουμε κ ποσες φορες φτασαμε σε απογνωση κ ποσες θα φτασουμε..κ ναι,ειναι πιο ξεκουραστα,δεν εχεις τοσο αγχος,αλλα πλεον οι αμοιβες ειναι της ξεφτιλας...

τεσπα...λοιπον δομνινακι κ εγω συμφωνω με τα κοριτσι,οσο κ αν βιαζεσαι να περιπατησεις με το βλασταρι σου στο καροτσακι,κ γιατι οχι,να πιειτε κ ενα καφεδακι τα τρια σας,θα κανεις λιιιγη υπομονη..ισα ισα μολις σαραντησεις θα εχει στρωσει κ ο καιρος κ θα το διασκεδασετε κ πιο πολυ.τωρα θα εχεις κ το αγχος,επρεπε να το βγαλω?μηπως δεν επρεπε?το εντυσα καλα?σε λιγο θα εχει τοσο ομορφες μερες που δεν θα κρατιεστε μεσα..υπομονη.κ με τα ξενυχτια..παλι υπομονη...θα περασει κ αυτο,θα μπειτε σε μια σειρα κ θα κοιμαται κ ολο το βραδυ,σε λιιιγο καιρο..λεγοντας σε λιιιγο,εννοω...μεσα στο επομενο τετραμηνο:tongue::tongue:..κοιταξε,κι εγω αυτα σκεφτομαι κ λεω θεε μου,οχι παλι,πως θα αντεξω?????:shock:

χριστινακι μου με καταλαβες ποια φιλη σου ειμαι στο φατσοβιβλιο?σχολιασα κ την φωτο σου με τον γιοκα σου κ τον αντρουλη σου.οντως μοιαζουν παααααααααααααρα πολυ!!!!να σου ζησει!!

φιλια σε ολες σας,ολες ολες!!!

ΧΑχαχαχα το κατάλαβα ότι είσαι εσύ!!!! :tongue::tongue::tongue: Μοιάζουν έ; χαχαχαχα

RShEp3.png?t=1&Dcm8pJdZ

dDYSp2.png

καλημερα σας κοριτσια μου!!!

καλα κρισακι μου η χωρα που ζουμε ειναι σκ@τ@ αν ειναι δυνατον δηλαδη εσεις δεν ειστε ανθρωποι, καποτε παρακαλουσες να μπεις στο δημοσιο και να μπορεσεις να αγορασεις ενα σπιτι και σημερα λες δοξα το θεο που τελικα δεν καταφερα να αγορασω σπιτι κι αν εισαι στο δημοσιο σε τρωει η αβεβαιοτητα.. αισχος!!!!

καλα κανεις με το σιδερο εγω δεν εχω κανεναν εδω να με βοηθησει και η πεθυερα μου που ειναι κι αυτη δουλευει, και στο πρωτο δουλευε αλλα με βοηθουσε την κυριακη σ΄αυτο ουτε κουβεντα.. μπορει να ειναι σπιτι μας απογευμα για καφε, εγω να τρεχω πανικοβλητη και ουτε με ρωταει θες βοηθεια??? τελος παντων δεν περιμενα κι ολας... θα τα καταφερω μονη μου....

lJiup3.png

M1otp3.png

Καλημέρα κοριτσάκια!!!

Αχ μην λέτε για δουλειές σπιτιού...

τρία πλυντήρια σιδέρωσα χθές... Και με τον μικρό να με τραβολογάει... Αχ δόλια μάνα τί τραβάω...

Και φυσικά βοήθεια δεν έχω, αφού σκέφτομαι τί δουλειές πρέπει να κάνω μετά την δουλειά και με πιάνει πανικός... Το μόνο καλό είναι ότι μεγάλωσε η μέρα και αυτό βοηθάει πολύ... Σήμερα θα καθαρίσω καλά τις βεράντες, έτσι για να μπούμε σε μια ρέγουλα... Πλησιάζει και το Πάσχα και πρέπει να κάνουμε και κάτι παραπάνω...

Φιλιά σε όλες!!!!

RShEp3.png?t=1&Dcm8pJdZ

dDYSp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...