Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , Sofm είπε:

Φυσιολογικά είχα μείνει ! Είναι η πρώτη μ εξωσωματική! Εχω θρομβοφιλια τα άλλα είναι όλα κομπλέ 

Καλημέρα, γιατί θα κάνετε προεμφυτευτικό; Οι αποβολές ήταν σε προχωρημένη κύηση ; Τι έδειξε ο καρυοτυπο σας εμβρύου; 
      πως πήρατε έγκριση για προεμφυτευτικό σε τόσο μικρή ηλικία; 

Τεχνητή εμμηνόπαυση 2!!!!!

Recommended Posts

Καλημέρα κοριτσάκια!!!

Καλέ εμένα όμως δεν περπατάει ακόμη.... Και ναι είμαι στεναχωρημένη γι' αυτό... Η γιατρός μας όμως είναι καθυησυχεστική. Το κάθε παιδί έχει τους ρυθμούς του... Τί να πώ...

Μπαμπιτσάκι μου άλλο τα αγόρια άλλο τα κορίτσια... Ο μικρός μου δεν καλοτρώει... Τον κυνηγάω για να φάει... Και φυσικά έχει και προτιμήσεις στο φαγητό... Η μικρή σου είναι απλά μια κοκέτα... Αν κανονίσετε για καφέ πείτε και σε μένα... Βολεύει ο Ευοσμος....

Καστεράκι μου γλυκό, σύντομα θα ξαναμείνεις και θα κάνεις και άλλο παιδάκι... Υπομονη και όλα θα γίνουν!!!!

Δομνινάκι εμφανίσου να μας πείς τα νέα από τον μικρό σου πρίγκιπα....

Φιλιά σε όλες!!!!

RShEp3.png?t=1&Dcm8pJdZ

dDYSp2.png

ticker.php?pic=39ofzf3j8t1wythf

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλα καστερακι και χριστινακι τα αντρακια σας απλα δεν υπαρχουν τι παιδια θαυματα ειναι αυτα!!! της μιας περπατησε 11 μηνων και της αλλης ειναι 80εκ και 10100 και ειστε πιο μικροι απο μας.. εμεις ημαστε κοκετες!! ειναι 78 ποντους 9100 αν σκεφτεις οτι ο μπαμπας μας ειναι 2 μετρα χωρις υπερβολες ειναι κοντουλα ισω δωσει αποτομα αργοτερα.. προς το παρον με βολευει που ειναι μικροκαμωμενη γιατι αλλιως πως θα την σηκωνα... εμενα περπατησε μολις εκλεισε χρονο..

καστερακι παρε απο το φαρμακειο μια αλοιφουλα για μελανιες και μικροτραυματα αφου τρεχετε καθε βραδι στο μπανιο θα μετρας μελανιες ποδια χερια ολα... θα σου χρειαστει πιστεψε με..

Υπάρχει τετοια αλοιφή;Τέλεια γιατί ήδη έχουμε γεμίσει μελανιές...

Εμείς είμαστε 11 κιλά και 78 πόντους....η μέση μου τα έχει δει όλα.

Θα πάω να πάρω σήμερα κιόλας.

Καλημέρα κοριτσάκια!!!

Καλέ εμένα όμως δεν περπατάει ακόμη.... Και ναι είμαι στεναχωρημένη γι' αυτό... Η γιατρός μας όμως είναι καθυησυχεστική. Το κάθε παιδί έχει τους ρυθμούς του... Τί να πώ...

Μπαμπιτσάκι μου άλλο τα αγόρια άλλο τα κορίτσια... Ο μικρός μου δεν καλοτρώει... Τον κυνηγάω για να φάει... Και φυσικά έχει και προτιμήσεις στο φαγητό... Η μικρή σου είναι απλά μια κοκέτα... Αν κανονίσετε για καφέ πείτε και σε μένα... Βολεύει ο Ευοσμος....

Καστεράκι μου γλυκό, σύντομα θα ξαναμείνεις και θα κάνεις και άλλο παιδάκι... Υπομονη και όλα θα γίνουν!!!!

Φιλιά σε όλες!!!!

μακαρι Χριστινάκι μου γιατί έχω αρχίσει να φοβαμαι πως θα μου ξανασυμβεί.

Καφέδες διαβάζω, πόσο σας ζηλεύω...κρίμα που δεν είμαι και εγώ κοντά να σας γνωρίσω.

Κοριτσάκια καλησπέρα...

Σήμερα πραγματικά εξαφανίστηκα αλλά είχα τον μπέμπη σκουλαρίκι (κολλημένο επάνω μου) όλη μέρα πραγματικά. Χθες το βράδυ μου κοιμήθηκε ολόκληρο εξάωρο και όταν ξύπνησε στις 3.30 το πρωί για φαγητό πραγματικά δεν το πίστευα.. Μετά κοιμήθηκε και ξύπνησε πάλι στις 7 το πουλάκι μου... αλλά από τις 7 το πρωί μέχρι και τις 7 το απόγευμα που ήρθε ο μπαμπάς μας πραγματικά ζήτημα ήταν αν τον ακούμπησα στον καναπέ έστω για 15 λεπτά... Ήθελε συνεχώς μαμ και αγκαλίτσα.. τι να τον κάνω.. τον έκανα αυτοκόλλητο λοιπόν και ησύχασα.. Μάλλον περνάει ή ετοιμάζεται να περάσει κάποιο άλμα ανάπτυξης.. κοντεύουμε βλέπετε 20 ημερών.. κοτζάμ άντρες..

Τώρα ευτυχώς κοιμάται στην καλαθούνα του.. Ελπίζω να ξυπνήσει κατά τις 12 να φάει και να κοιμηθεί πάλι μέχρι τις 6.. Για να δούμε..

Κορίτσια από τη Σαλόνικα.. όταν κανονίσετε να πιείτε εκείνο τον καφέ πιείτε μια γουλιά και για μένα.. σαν να ήμουν εκεί.. ακόμη θυμάμαι τον καφέ που ήπιαμε τον Σεπτέμβρη και πραγματικά στενοχωριέμαι που δεν ήταν και το Χριστινάκι μαζί μας..

Καστεράκι μου γλυκό είχες απλά μια ατυχία.. Θετική σκέψη και αισιοδοξία και πολύ σύντομα θα μας ανακοινώσεις και πάλι την εγκυμοσύνη σου η οποία αυτή τη φορά θα είναι τελειόμηνη και ανέφελη!

Ελπίζω να είστε όλες καλά!

Καληνύχτα και όνειρα γλυκά!

L2qIp2.png

καστερακι μου καλο οχι δεν θα σου ξανασυμβει το ιδιο, ολοι οι γιατροι επιμενουν οτι καθε εγκυμοσυνη ειναι διαφορετική απο την αρχη μεχρι το τελους πιστεψεμε μπορω να στο βεβαιωσω κιας ειχα και στα δυο αποκολληση στην αρχη, θεωρησε το τυχαιο γεγονος και προχωρησε με αισιοδοξια!!!

lJiup3.png

M1otp3.png

Διαφημίσεις

χαχαχα καποια μανουλα κακομαθαινει το πριγκιπα της!!!! καποια μανουλα σε εναν χρονο απο τωρα θα λεει κοψομεσιαστικα!!!!! δεν πειραζει ομως γιατι τους ανηκουμε παντοτινα και εχουν δικαιωμα να μας κανουν οτι θελουν τουλαχιστον οσο ειναι μωρακια....

γεια σου ρε δομνινακι με το καρφιτσακι σου!!! ουπς σκουλαρικι ειπες μπερδεψα τα μπιζου!!!!

lJiup3.png

M1otp3.png

Καλημέρα κοριτσάκια!!!

Φιλιά σε όλες!!!!

φαντασου να καλοετρωγε!!!, μη στεναχωριεσαι παντως για το περπατημα τωρα που θα καλοκαιριασει θα περπατησει σιγουρα, τον αφηνεις κατω να σηκωνεται μονος του στα επιπλα?? θα έρθει η ώρα του!!

και μενα δεν καλοτρωει περνανε φασεις.. τωρα δεν τρωει το γαλα της!!

lJiup3.png

M1otp3.png

φαντασου να καλοετρωγε!!!, μη στεναχωριεσαι παντως για το περπατημα τωρα που θα καλοκαιριασει θα περπατησει σιγουρα, τον αφηνεις κατω να σηκωνεται μονος του στα επιπλα?? θα έρθει η ώρα του!!

και μενα δεν καλοτρωει περνανε φασεις.. τωρα δεν τρωει το γαλα της!!

και επίσης χριστίνα όταν πέφτει να τον αφήνεις να σηκώνεται μόνος του, θα έρθει η ώρα του μη στεναχωριέσαι μετά να δεις τρέξιμο που θα έχεις.

και εμένα τώρα με το ζόρι να πιει λίγα γραμμάρια γάλα.

Κοριτσάκια καλησπέρα...

Σήμερα πραγματικά εξαφανίστηκα αλλά είχα τον μπέμπη σκουλαρίκι (κολλημένο επάνω μου) όλη μέρα πραγματικά. Χθες το βράδυ μου κοιμήθηκε ολόκληρο εξάωρο και όταν ξύπνησε στις 3.30 το πρωί για φαγητό πραγματικά δεν το πίστευα.. Μετά κοιμήθηκε και ξύπνησε πάλι στις 7 το πουλάκι μου... αλλά από τις 7 το πρωί μέχρι και τις 7 το απόγευμα που ήρθε ο μπαμπάς μας πραγματικά ζήτημα ήταν αν τον ακούμπησα στον καναπέ έστω για 15 λεπτά... Ήθελε συνεχώς μαμ και αγκαλίτσα.. τι να τον κάνω.. τον έκανα αυτοκόλλητο λοιπόν και ησύχασα.. Μάλλον περνάει ή ετοιμάζεται να περάσει κάποιο άλμα ανάπτυξης.. κοντεύουμε βλέπετε 20 ημερών.. κοτζάμ άντρες..

Τώρα ευτυχώς κοιμάται στην καλαθούνα του.. Ελπίζω να ξυπνήσει κατά τις 12 να φάει και να κοιμηθεί πάλι μέχρι τις 6.. Για να δούμε..

Κορίτσια από τη Σαλόνικα.. όταν κανονίσετε να πιείτε εκείνο τον καφέ πιείτε μια γουλιά και για μένα.. σαν να ήμουν εκεί.. ακόμη θυμάμαι τον καφέ που ήπιαμε τον Σεπτέμβρη και πραγματικά στενοχωριέμαι που δεν ήταν και το Χριστινάκι μαζί μας..

Καστεράκι μου γλυκό είχες απλά μια ατυχία.. Θετική σκέψη και αισιοδοξία και πολύ σύντομα θα μας ανακοινώσεις και πάλι την εγκυμοσύνη σου η οποία αυτή τη φορά θα είναι τελειόμηνη και ανέφελη!

Ελπίζω να είστε όλες καλά!

Καληνύχτα και όνειρα γλυκά!

στις εβδομάδες που είστε συνήθως ξεκινάνε οι κολικοί, υπομονή θα περάσουν, αγκαλίτσα θελουν τα μικρούλια μωρέ.

Διαφημίσεις

Καλημέρα μανούλες και μπεμπέκια!

Εμείς είμαστε καλά.. είχαμε ένα περίεργο βράδυ χθες.. Ο μικρούλης μου κοιμόταν το απόγευμα από τις 4.30 μέχρι τις 7.30.. Μετά ήρθε ο μπαμπάς μας τον έκανε μπάνιο, έφαγε αλλά που να ξανακοιμηθεί το πουλάκι μου. Με τα πολλά τον πήρε ο ύπνος κατά τις 12 το βράδυ στην αγκαλιά μου και κοιμηθήκαμε έτσι μέχρι τις 4 το πρωί όπου έφαγε πάλι αλλά δεν είχε όρεξη για ύπνο.. έτσι αναγκαστικά τον είχα δίπλα μου και εννοείται ότι ξενυχτούσα μαζί του.. Ο μπαμπάς μας δεν αισθανόταν και πολύ καλά και για προληπτικούς λόγους εξορίστηκε από μόνος του στον καναπέ.. Οπότε πολύ πιθανόν να του έλειπε ο μπαμπάς του.. Τέλος πάντων, κάποια στιγμή στις 6.30 έφαγε πάλι όπου και τον έβαλε ο άντρας μου στην καλαθούνα του όπου κοιμήθηκε μέχρι τις 8.. Μετά έφαγε πάλι και κοιμήθηκε από τις 9 στην καλαθούνα του.. Εγώ πάλι είμαι σχεδόν "κομμάτια"... θα θυσιαστώ για το παιδί μου τι να κάνω..

Τα ευχάριστα νέα είναι ότι έβαλε 245 ολόκληρα γραμμάρια σε μια βδομάδα μόνο από το γάλα μου.. Το αγοράκι μου είναι τόσο καλόφαγο κορίτσια.. και έχει και μια τρομερή φατσούλα που δεν μπορώ να του αντισταθώ.. Πήρα τηλέφωνο την παιδίατρο σήμερα και καταχάρηκε με το βάρος που πήρε... Superman τον χαρακτήρισε!

L2qIp2.png

καλημέρα κοριτσάκια μου!

Αυτή τη στιγμή γράφω με το ένα χέρι και με το άλλο κουνάω το καρότσι με τον μπέμπη μέσα. ευτυχώς δέησε ο μπαμπάς μας και συναρμολόγησε το καρότσι διότι τόσες μέρες είχαν πιαστεί τα χέρια μου με τον μπέμπη συνέχεια αγκαλιά!

Όλο το σβκ χάθηκα διότι έχοντας τον μπαμπά μας στο σπίτι βρήκα την ευκαιρία να κάνω όλες τις δουλειές που δεν μπορούσα να κάνω μέσα στη βδομάδα μιας και ο μπέμπης είχε την αποκλειστικότητα.. Το σβκ ανέλαβε ο μπαμπάς μας τον μπέμπη και η μαμά (δηλαδή εγώ) όλα τα ψώνια της εβδομάδας.. Ήταν μια ευκαιρία για μένα να βγω και λίγο έξω διότι είχα λαλήσει όλη τη βδομάδα κλεισμένη μέσα. Επειδή θηλάζω αποκλειστικά δεν μπορώ να λείπω και για πολύ ώρα.. το πολύ κανένα δίωρο αλλά για μένα λες και ήταν μια βόλτα στον παράδεισο!

Ο μικρός είναι πολύ καλός.. Φαγανούλης και συνεργάσιμος. Το βράδυ ευτυχώς κοιμάται αρκετές ώρες συνεχόμενα και έτσι κοιμόμαστε κι εμείς κάπως.. Σήμερα ξύπνησα κι εγώ κι αυτός στις 10.30 το πρωί (από τις 6.30 που έφαγε για τελευταία φορά) και αισθάνομαι άλλος άνθρωπος..

ελπίζω να είστε όλες καλά! φιλιά πολλά

L2qIp2.png

Είδηση δεν πήρα τόσες μέρες πως υπάρχει κίνηση εδώ καλέ! Και τώρα κάθισα σαν καλό κορίτσι να σας διαβάσω...μιας και το καλό μου το αγόρι κάθισε ήσυχο και με άφησε!:D

Να ξεκινήσω με το καστεράκι μας...Λυπάμαι πραγματικά για την παλινδρόμησή...Δεν έχω την ανάλογη εμπειρία μανούλα μου καλή αλλά μου φαντάζει πολύ δύσκολη εμπειριά...Η φύση λένε προνοεί για κάποια πράγματα...αλλά έλα που το μυαλό μας ήδη φαντάζεται και σκέφτεται....και μετά όταν χαθεί κάτι χρειαζόμαστε το χρόνο μας για να συνέλθουμε και να πάμε παρακάτω...Είμαστε εδώ στην πορεία και αν δεις που απλα΄τυχαίο γεγονός ήτανε όλο αυτό και την επόμενη φορά θα είναι όλα αλλιώς! Στο εύχομαι με όλη μου τη ψυχή!!!

Λαρουκάκι μου τι γίνεσαι εσύ κοριτσάκι μου; Εχουμε κανένα νεότερο; Σε σκέφτομαι..και στην προσευχούλα μου είσαι πάντα μέσα...

Συμπεθεράκι και μόνο που διαβάζω το πρόγραμμα σου τρελαίνομαι και είμαι πολύ περήφανη που έχω μια τέτοια συμπεθερά! Ελπίζω να δεκτούνε τα μικρά στο δημόσιο...θα είναι μεγάλη βοήθεια αυτό ως προς τα οικονομικά...Είναι κι εσάς εκεί ανάλογα με την περιοχή που μένεις σε ποιο δημόσιο τα δέχονται;

Δομνινάκι μου είμαστε πολύ ευχαριστημένες με την ενημέρωση σου...Ζούμε κι εμείς το δομνινάκι τζούνιορ με αυτό τον τρόπο!!!

Χριστινάκι μου δεν υπάρχει λόγος να αγχώνεσαι...Τι θα αλλάξει; Οταν είναι έτοιμο το μικρούλι θα ξεκινήσει κι αυτό! Το κάθε μικρό με το ρυθμό του...Το ζω στο σχολείο με τόσα μικρά που έχω επαφή....

Laylaki όλα καλά; Χάθηκες!

Ελενάκι σε σκεφτόμαστε!!!

Βαβιτσιάκι μου μέχρι πότε θα πηγαίνεις δουλειά; Φυσικά έτσι που ήρθανε τα πράγματα πάλι καλά που έχουμε και δου λειά να λέμε αλλά και πάλι δεν σημαίνει πως χαιρόμαστε κιόλας!;) Ελπίζω να μην κουράζεσαι πολύ εκεί πάντως!

Εμείς μεγαλώνουμε...Το μομεντάκι έφτασε τα 7100! και είμαστε 62 ύψος! Στρογγυλεύουμε με λίγα λόγια και αγχώνομαι για το βάρος του...ελπίζω μετά όταν περπατήσει να γίνει πιο φιτ! χαχαχαχαχα Τι να κάνω; Δεν μπορώ να του κάνω και δίαιτα οπότε για την ώρα του πιάνουμε όλοι τα μαγουλάκια του!;)

Είναι καλό μικράκι και συνεργάσιμο! Και πολύ χαμογελαστό...με όλους!:D Ταλαιπωρούμαστε όμως με τα ούλα μας που πονάνε αυ τές τις μέρες και είναι λίγο ζόρικα τα πράγματα..και συνεχώς έχει τα δάκτυλα του στο στόμα...Αχ τον λυπάμαί!

Καλέ εδώ είναι χάλια με την σκόνη στην ατμόσφαιρα! Εχετε κι εσείς τα ίδια;

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Συμπεθερακι μου φτου σκορδα,πολυ καλος ο μικρουλης μας!!εσυ τον θες φιτ επειδη κ εσυ εισαι πολυ λεπτουλα?αληθεια,την εχασες την κοιλιτσα?εγω δεν προλαβα να στρωσω κ ηρθε το νεο φουσκωμα κοιλιας.αλλα δεν την εβλεπα να στρωνει ετσι κι αλλιως την κοιλαρα μου..μια κοιλιοπλαστικη θα με σωσει αλλα δεν εχω λεφτα..μηπως να κανετε κανεναν ερανο υπερ της κοιλιοπλαστικης μου???για μαζευτειτε περικαλω!!!!:cool:και ναι,κι εδω τα μωρα πανε στον αντιστοιχο παιδικο σταθμο της περιοχης..αν τα παρουν!αν δεν,καθονται σπιτι τους.....:confused:

δομνινουδι μου τι καλο μωρουδι εχεις κ εσυ!!ε ναι,τον πρωτο καιρο,σαν βγαινεις απτο σπιτι νιωθεις σαν να πρωταγωνιστεις στο prison break ,βλεπεις τον ηλιο κ θαμπωνεσαι!!!

εμεις ειμασταν παααααααααααααααααααααλι αρρωστοι.....:evil:κ τα τρια μωρα ειχαν καποιου ειδους στοματιτιδας που τα εκανε να ανεβασουν πυρετο,να γεμισουν σαλια κ σπυρακια κ να μην τρωνε,να μην πηγαινουν σχολειο φυσικα,κ εμενα να παιρνω αδεια για να τα νταντεψω..τωρα βεβαια εχω απογευματινη υπηρεσια,γιαυτο σας γραφω,(ετσι,για να αναπληρωσω τον χαμενο χρονο:()..κ αφου θεωρω πως δεν κολλησα απο τα παιδια αυτο που ειχαν,ηρθε το χθεσινο βραδυ να με κανει να νιωσω καπως τα λαιμα μου,καπως τρεχει η μυτη μου...ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΑΛΛΟ,ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΟΟΛΟΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΡΡΩΣΤΟΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!:(

δεν ξερω που θα παει αυτη η κατασταση...

εσεις κοκονες μου να φυλατε τα μωρα σας κ τους εαυτους σας μακρια απο τις κωλοιωσεις...

απο λαρακι εχουμε καιρο να ακουσουμε νεα κ φυσικα απο λατρεμενο λενακι!!!!που εισαι εσυ βρε ψυχη??/

μπαμπιτσιω μου φυσικα κ να παμε οπου θες,αρκει να ειμαστε καλα..οπως βλεπεις για να μας βρεις ολους καλα πρεπει να κανεις αιτηση....καλε φυλο μωρο δεν μας ειπες!!αραγε θα κανεις κανενα αγορακι??καποιες πρωτες ενδειξεις θα εχετε!!!

αντε φιλουδια σε ολες σας!!!!

fUCCp2.png

svjYp2.png

α!και την παρασκευη παω για μεγαλο υπερηχο..περασε ο καιρος ρε παιδι μου...κοριτσια μου,σας παρακαλω καντε καμια προσευχουλα γιαυτο το νινι,να μου το βρουν καλα,γιατι με τοσο φαρμακο,αντιβιωση,κακοδιατροφη κ κακοπεραση,χρειαζεται οπωσδηποτε τις προσευχουλες σας..τι τραβαει κ αυτο κ δεν το μαρτυραει...αν πεις για την διαθεση κ τα νευρα μου?αν οντως τα διαισθανεται,παει,απο τωρα να το κλεισουμε σε ψυχιατρειο με βαριας μορφης καταθλιψη.....:confused:

fUCCp2.png

svjYp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...