Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , Sofm είπε:

Φυσιολογικά είχα μείνει ! Είναι η πρώτη μ εξωσωματική! Εχω θρομβοφιλια τα άλλα είναι όλα κομπλέ 

Καλημέρα, γιατί θα κάνετε προεμφυτευτικό; Οι αποβολές ήταν σε προχωρημένη κύηση ; Τι έδειξε ο καρυοτυπο σας εμβρύου; 
      πως πήρατε έγκριση για προεμφυτευτικό σε τόσο μικρή ηλικία; 

Τεχνητή εμμηνόπαυση 2!!!!!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κρισάκι μου γλυκό ευτυχώς ζυγαριά μας έχει δανείσει μια γειτόνισσα που ο μπέμπης της σε ένα μήνα θα γίνει ενός έτους. Αυτή η καλή γειτόνισσα μας έχει δανείσει επίσης την καλαθούνα που κοιμάται ο μπέμπης και το μπανάκι που θα τον κάνουμε μπάνιο μόλις πέσει ο αφαλός του. Να είναι καλά η γυναίκα και μας έχει γλυτώσει από αρκετά έξοδα!

Προσωπική μου άποψη είναι να πηγαίνεις στη δουλειά για όσο αντέξεις.. Μετά μέσα στο σπίτι με 3 δίχρονα και ένα βρέφος θα λαλήσεις στην κυριολεξία!

Μπαμπιτσάκι μου ο μπέμπης μου γεννήθηκε 47 πόντους και 2.780. Τον πήραμε σπίτι 2.540 και χθες ήταν ήδη 2.730 και 50 πόντους.. Η παιδίατρος θεωρεί ότι δεν τον είχαν μετρήσει καλά διότι αποκλείεται να πήρε 3 πόντους σε μια βδομάδα.. Εγώ τι να πω.. θα σε γελάσω.

Δεν έχουμε ξεκινήσει ακόμη κολικούς.. κι εγώ πραγματικά ελπίζω να μην ξεκινήσουμε.. Δόξα το Θεό τρώει καλά και ενεργείται ακόμη καλύτερα οπότε κάνω το σταυρό μου και ελπίζω να συνεχίσουμε έτσι.. Όσον αφορά τα ακροβατικά της παιδιάτρου.. ήμουν προετοιμασμένη.. τόσα ανήψια μεγάλωσα! Αλλά ο δικός μου ο πιτσιρίκος δεν μάσησε.. πέρασε σε όλα με 10!

L2qIp2.png

λοιπον ανοιξε καινουργιο Goodys στον Ευοσμο με φοβερό παιδοτοπο μεγαλο και καθαρό εισαι να αμολησουμε τα καμαρια μας και εμεις να απολαυσουμε το κλαμπ μας!!!

οπως και να το δεις ειναι ζορι εδω εγω με ενα και το σκεφτομαι που δεν κλεινει και ο παιδικος..

εμενα ευτυχως κοιματε κανα 2ωρο στον παιδικο και μετα στο σπιτι δεν την ξαναβαζω για να μη με ζοριζει το βραδι..

αχ αχ αχ αχ!!

lJiup3.png

M1otp3.png

κορίτσια ευχαριστώ για το ενδιαφέρον που δείχνεται...σήμερα πήγα στην δουλειά και ομολογώ πως είμαι λίγο χειρότερα απο τις προηγούμενες ημέρες..θα μου περάσει όμως..

να προσέχετε οι υπόλοιπες έγκυμονούσες.

φιλιά σε όλες!!!!

και σαββατο στην δουλεια..κανουμε κ υπηρεσιες..τι σας λεει αυτο?εμενα μου λεει οτι ΤΑΧΩ ΠΑΙΞΕΙ!!!!!:confused:

καστερακι μου,αστερακι μου,σιγουρα θες τον χρονο σου ματια μου..οι εγκυμοσυνες ταχουν αυτα,τιποτα δεν ειναι δεδομενο,τιποτα δεν σου διασφαλιζει την εξελιξη του μωρο..ειναι στα χερια του Θεου το μωρακι,αυτος κρινει..κ μετα αν ηταν κατι να προχωρησει λαθος,η φυση προνοει κ το διακοπτει,για το καλο ολως,κ του εμβρυου κ το δικο σας..να προσεχουμε ε?αυτο ξαναπες το....:(

δομνινακι μου ο μικρουλης σου πρεπει να ειναι τελειο μωρακι σαν την μαμα του..αμα παρει κ την μεγαλη ψυχη σου..τυχερη οποια τον παρει!!!!

κυρια μπαμπιτσιω μου,ακου να δεις,τις προαλλες ειχατε πανηγυρι κ ηρθαμε,αλλα που να κατσουμε,χαμος γινοταν..ισα ισα ενα κερακι με το ενα μωρο αγκαλια αναψα εγω κ μετα ειπαμε να παμε σε κανενα παιδοτοπο και παμε σαυτον κοντα στο ικα..δεν μου αρεσε καθολου!!φυγαμε κατευθεια..μα τα μωρα ειναι εντελως μακρια απτα τραπεζια των γονιων,ουτε τα βλεπεις,ουτε τα ακους..ασε που παιζει να τα χασεις κιολας εκει μεσα στο χαος!!κ ηταν φουλ στον κοσμο κ ερχεται ενας εργαζομενος,ιδιοκτητης τι ηταν,κ λεει σημερα ειμαστε χαλαρα..τι χαλαρα καλε?πας εκει την μπεμπα?δεν ξερω,εγω εφυγα παντως..για τα goodys μεσα παντως!!!!!!:tongue:

σας χαιρετω..θα περιμενω να σχολασω κ μετα λεω να παω καμια βολτα με καμια φιλη..τους παρατησα που τους παρατησα,να το κανω σωστα,οχι μισοδουλειες!!:oops:

fUCCp2.png

svjYp2.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κοριτσάκια..

Ψιλοχάθηκα είναι η αλήθεια διότι ο μπέμπης μας βγήκε αγκαλίτσας.. Είναι μικρούλης και ζητά την αγκαλιά της μαμάς και του μπαμπά και εννοείται πως δεν διανοούμαστε να του το αρνηθούμε.. Χθες από τις 7 το απόγευμα μέχρι και τις 12 το βράδυ είχαμε θηλασμό κάθε μια ώρα, ψευτοκλάμματα, 3 γεμάτες λερωμένες πάνες και ανησυχία.. Μπορεί να ήταν και ψιλοκολικοί. Ευτυχώς στις 12 αφού θήλασε για τελευταία φορά τον πήρα αγκαλιά και κοιμηθήκαμε μαζί μέχρι τις 6.30 όπου ανέλαβε βάρδια ο άντρας μου στην αγκαλιά.. Στις 8 ξαναξύπνησε, έφαγε και κοιμήθηκε στην κούνια του.. Τι σου είναι το ένστικτο και το υποσυνείδητο πάντως.. όσο έχουμε το μωρό στην αγκαλιά είτε εγώ είτε ο άνδρας μου δεν κουνιόμαστε ρούπι στον ύπνο.. όπως κοιμόμαστε έτσι ακριβώς ξυπνάμε.. Αλλά είναι υπέροχη η αίσθηση του να έχεις το μωρό πάνω σου.. Αυτή η μωρουδίλα είναι απίστευτη..

Σήμερα η μέρα μας πήγε πολύ καλά.. Για να δούμε και το βράδυ πως θα πάει..

Σας φιλώ γλυκά!

L2qIp2.png

δομνινακι σου ταπαμε και στο φατσοβιβλιο!! χρονια πολλα!!!! να εισαι παντα τοσο ευτυχισμενη οσο οταν κρατας το μπομπιρακο αγκαλια!!!

κρισακι μου, την μπομπου δεν την παω πουθενα ταχα για να μη κολλησει τιποτε αλλα ποτε να προλαβει αφου ειναι συνεχια με τις μυξες.. μονο στα γενεθλια της που καναμε σε παιδοτοπο αλλα οχι σ΄αυτον, σε εναν μικρο στον περιφεριακο κοντα στο τερμα των λεωφοριων peecaboo λεγετε και ειναι ησυχα.. σ΄αυτον που λες μας κανει παρτι καθε χρονο η δουλεια του αντρα μου τα χριστουγεννα με Αη βασιλη δωρα κτλ δεν ετυχε να την αμολυσω ηταν μικρη αν δεν περπατανε δεν τα περνουν μεσα.. και μενα δεν μου αρεσει ασε που φετος στο παρτι αυτος ο ιδιοκτητης ειπε τρελλη ατακα.. λεει η σερβιτορα στο παιδακι που εχει γενεθλια του πεσε το τοστακι.. και λεει αυτος ας προσεχε αυτη τη δουλεια θα κανουμε.. Σιγα ρε φιλε μουρθε να του πω μισο τοστ δινεις και θα παρεις 200 ευρω δεν θα μπεις και μεσα!! γιαυτο και δεν παω..

ας ανοιξει ο καιρος λιγο και μετα παω οπου θες!!!

lJiup3.png

M1otp3.png

Καλημέρα κοριτσάκια μου και καλό μήνα να έχουμε!

Τελικά είχαμε ένα ήρεμο βράδυ.. Ο μικρός κοιμήθηκε στην καλαθούνα του μέχρι τις 3 το πρωί όπου και σηκώθηκε, έφαγε και ξανακοιμήθηκε αγκαλίτσα μου μέχρι τις 5.30.. σηκώθηκε, έφαγε και ξανακοιμήθηκε μέχρι τις 8 οπότε και ξαναέφαγε και κοιμάται από τις 9 στην καλαθούνα του..

Δεν τον χορταίνω λέμε..

Σας φιλώ και να περνάτε όμορφα!

L2qIp2.png

λογικο δομνινακι μου να μη τον χορταινεις!! και εμεις δεν χορταινουμε να διαβαζουμε τις "περιπετειες σας"

αχ τι ωραια μερα που ειχε χθες βγηκαμε βολτιτσα στη πλατεια με την Δημητρα το ποσο το χαρηκε ετρεξε χοροπηδησε μόνη της γελουσε, το βραδι δεν μπορουσε ουτε το γαλα να πιει επεσε τουφα και το πρωι δεν μπορουσα να την ξυπνησω την τσιτσιδωσα την εντυσα, της εδωσα γαλα της εκανα κοτσιδακια της εβαλα παπουτσια μπουφαν τιποτα την πηγα στο παιδικο ουτε και εκει.. θα ξυπνησει και θα αναρωτιεται μα που ειμαι?? μιλαμε πολυ πλακα ειχε βεβαια με κουρασε λιγο που δεν υπηρχε καμια συνεργασια αλλα τι να την κανω..

αχ τα ζουζουνια μακαρι να εχει καλη μερα και σημερα εχουν σκασει τα καημενα μεσα στο σπιτι!!

να βρηκα τροπο να μη με κουραζει στον υπνο.. θα την αμολάω να γινετε πτωμα και μετα τουφα!!

κρισακι πήγαμε και στον παιδοτοπο των gooydys στην αρχη ειμασταν μονες μας η Δημητρα εβγαζε τα μπαλακια και εγω τα εβαζα μετα ήρθαν αλλα 3 παιδακια πολυ ηρεμα και καθαρα βεβαια ο χορος που ειχαν για μωρακια δεν ειχε σχεδον κανενα παιχνιδι παραμονο κατι διαλυμενα αλλα ούτος η αλλως αυτη θελει στα μπαλακια να παιζει και το αλλο ειναι οτι δεν εχει κοπελα τις καθημερινες και γενικα πρεπει να εχεις το νουσου εσυ για το παιδι σου!!

lJiup3.png

M1otp3.png

Καλημέρα, καλημέρα, καλημέρα!

Συννεφιά σήμερα.. Χθες το βράδυ γύρισε ο άντρας μου από τη δουλειά, κάναμε τον μικρό μπάνιο, τον τάισα και βγήκα να πάω στην Τράπεζα διότι σήμερα θα έρθει ο ασφαλιστής να μου φέρει την ασφάλεια του αυτοκινήτου. Στο δρόμο όλες οι νερατζιές και οι πορτοκαλιές είχαν ανθίσει και είχαν τόσο όμορφη μυρωδιά.. Η άνοιξη είναι εδώ αλλά ο καιρός δεν βοηθάει για να το εμπεδώσουμε.. Περπάτησα 500 μέτρα αλλά μου άλλαξε όλη η ψυχολογία. Ξέρετε πως είναι αυτά.. Κλεισμένη όλη μέρα στο σπίτι με το μικρούλι μου... είχα συνηθίσει να δουλεύω, να βγαίνω έξω συνέχεια και τώρα μου φαίνεται κάπως.. Άντε να σαραντήσουμε για να αρχίσουμε τις βόλτες με το καρότσι! Ανυπομονώ να έρθει εκείνη η μέρα.. Φαντάζομαι τη σκηνή με τον άντρα μου να πηγαίνει τον μικρό μέσα στο ιερό για να τον διαβάσει ο παππάς και πραγματικά συγκινούμαι..

Το βράδυ μας πήγε εξαιρετικά. Από τις 9 που τον κάναμε μπάνιο και έφαγε ξύπνησε κατά τις 2.30 νομίζω.. ξαναέφαγε και ξύπνησε στις 6.. Φτου φτου το παιδάκι μου να μη το ματιάσω είναι πολύ συνεργάσιμος..

Και από γάλα, άφθονο κορίτσια.. μη σας πω ότι εύκολα θηλάζω και τρίδυμα! Κάτι πρηξιματάκια δημιουργούνται στο στήθος από το πολύ γάλα αλλά ευτυχώς το αντιμετωπίζω!

Ελπίζω να είστε όλες καλά.. και να περνάτε ακόμα καλύτερα!

Φιλιά πολλά!

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα και από μένα...

Συνεφιά σήμερα...:(:( Χθές είχε μια λιακάδα άλλο πράμα... Τί το θέλεις στην δουλειά ήμουν.... Το Σαβ/κο μια συνεφιά, μια βροχή που να το πάω το μωρό;

Που θα πάει θα φτιάξει ο καιρός... Και ελπίζω μαζί με τον καιρό να αρχίσει να περπατάει κιόλας ο μικρός... Άντε να δούμε...

Με την δουλειά έχω μεγάλη πίεση, κλείνουμε τον χρόνο και καταλαβαίνετε, ένας πανικός... Το Σάββατο δεν μπορούσα να σηκωθώ από το κρεβάτι από την ζαλάδα που είχα... Και φυσικά η πιεσή μου στα τάρταρα... Ευτυχώς τώρα είμαι καλύτερα... Πήγαμε και τον μικρό στην γιατρό... Μια χαρά τον βρήκε... Είναι 80 πόντους και 10.100 στα κιλά. Φυσικά έκανε και εμβόλιο... Όλα καλά λοιπόν... Α'υριο μετά την δουλειά θα πάμε Γιάννενα να δώ τους δικούς μου... Έχω δυο ρεπό και βολεύει να πάμε... Αυτά τα δικά μου νέα!!!!

RShEp3.png?t=1&Dcm8pJdZ

dDYSp2.png

ticker.php?pic=39ofzf3j8t1wythf

Δομνινάκι μου, τρελένομαι να διαβάζω το καθημερινό σας πρόγραμμα... Μου θυμίζει πάρα πολύ το δικό μου... Αχ να ξέρες πόσο γρήγορα περνάει ο καιρός...

Μπαμπιτσάκι κανόνισε να πιούμε κανένα καφέ... Καλέ απαράδεκτες είμαστε...

Καστεράκι πολύ λυπήθηκα που έχασες το μωράκι... Μια αγκαλιά και από μένα...

Κρισάκι είσαι σιγουρη πως είμαστε φίλες στο φέις; Μπορεί και να είμαστε...

RShEp3.png?t=1&Dcm8pJdZ

dDYSp2.png

ticker.php?pic=39ofzf3j8t1wythf

Kαλημέρα κορίτσια και απο μένα.

Και σε εμάς χάλια ο καιρός σήμερα ενω εχθές και την Κυριακη χαρά Θεού.Πήγαμε στην παιδική χαρά και ξετρελλάθηκε ο μικρός.Ξέχασα να σας πω ότι λίγο πριν γίνουμε 11 μηνών περπατήσαμε, τώρα πια τρέχουμε....

Χριστινάκι σε ευχαριστώ...

καλα καστερακι και χριστινακι τα αντρακια σας απλα δεν υπαρχουν τι παιδια θαυματα ειναι αυτα!!! της μιας περπατησε 11 μηνων και της αλλης ειναι 80εκ και 10100 και ειστε πιο μικροι απο μας.. εμεις ημαστε κοκετες!! ειναι 78 ποντους 9100 αν σκεφτεις οτι ο μπαμπας μας ειναι 2 μετρα χωρις υπερβολες ειναι κοντουλα ισω δωσει αποτομα αργοτερα.. προς το παρον με βολευει που ειναι μικροκαμωμενη γιατι αλλιως πως θα την σηκωνα... εμενα περπατησε μολις εκλεισε χρονο..

καστερακι παρε απο το φαρμακειο μια αλοιφουλα για μελανιες και μικροτραυματα αφου τρεχετε καθε βραδι στο μπανιο θα μετρας μελανιες ποδια χερια ολα... θα σου χρειαστει πιστεψε με..

lJiup3.png

M1otp3.png

μου την δινει που ειναι απριλιος και βρεχει...

κρισακι μου να ανοιξει ο καιρος να μας περασουν οι μυξες και μετα οποτε θες οσους καφεδες (ντεκαφεινε) θες!!! απλα περιοριζομαι στον Ευομο γιατι το μεταφορικο μας μεσο ειναι το καροτσι!!!!

lJiup3.png

M1otp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...